Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

inşallah canım 36 beden benim için kaf dağındaki anka kuşunun yumurtasının kırmadan getirip padişaha sunmak gibi bişey. hayatımda hiç 36 beden olmadım çünkü. ben 38 dim zayıfken. şimdi de 38 e razıyım ama 36 da kulağa çok hoş geliyor. mağazadaki görevliye bu elbisenin 36 bedeni yok mu demek paha biçilemez

Kesinlikleeeeee...... bende en fazla 38 bedeni gördüm. 36 bedeni belki lisedeyken görmüş olabilirim Ama hiç bir şey için geç değil dimi dukanla :) Sabah nasıldım öğlen nasılım görüosunuz dimi motivasyon patlamasını

BU arada benim acil öğrenmem gereken bir bilgi var. Tatlandırıcı olarak ne kullanıyorsunuz adını yazabilir misiniz? Ve kolay bulunabiliyor mu ben nereden almalıyım ???? :26::26:

kızlarrrr ben dün akşam dayanamdım 1 zeytinyaglı dolma yedimmm çok acıkmıştım gözüm kararmıştı
bugün ama hiç kaçamak yapmadım bugün başlamış gibi görüyorum kendimiii

buarada kızlar diet kola içebiliyomuyduk dukandaa

BU arada benim acil öğrenmem gereken bir bilgi var. Tatlandırıcı olarak ne kullanıyorsunuz adını yazabilir misiniz? Ve kolay bulunabiliyor mu ben nereden almalıyım ???? :26::26:

ben splendanın toz tatlandırıcısını kullanıyorum,tadı güzel ve aspartam içermiyor ama pahalı biraz..hemen hemen tüm eczanelerde ve büyük marketlerde var...
stevya diye de bir marka varmış,biraz daha uygun sanırım o da aspartam içermiyormuş..o nerede satılır bilmiyorum...
ben de öğrenip onu denesem iyi olur eğer daha uygunsa.

Eskiden pınar marka yağsız süt tozu vardı, yuvarlak teneke kutusunda satılırdı. Hala var mı acaba?

canım ben yaptım hindi. çok da nefis oldu. haşlayıp yoğurtla yedim resmen kilolarca :96:

vuvuuu çikolata hissi tamamen! Çok güzel! Ben denedim ama sıkça tüketmesek iyi olur :90:

serbest canım günde 1 tane gayet ideal tüketim rutini diyorum ben :))

Canlarım ben stevya kullanıyorum. Eczanelerde satılıyor. Ama onun tek kötü yani soğuk sıvı ile bulaşınca topaklanması. Buharı görünce de hmen topak topak oluveriyor. Bitki kökünden üretiliyormuş. Bir kutusu 20 tl idi en son aldığımda ve kuvvetli bir tatlandırıcı. Bu sayfalardaki tariflerde 4 kaşık diyorsa ben 2-3 koyuyorum stevyayı. Tavsiye ederim, memnunum.

Eskiden pınar marka yağsız süt tozu vardı, yuvarlak teneke kutusunda satılırdı. Hala var mı acaba?

Maalesef ki kalmamış sevgili mustlu. Ben fatihin altını üstüne getirdim light süt tozu bulamadım. Coffe Mate'in beyazlatıcıları süt tozu değil vuvum benim, kahve kreması. Kullanmasak daha iyi aslında.

Nacizane görüşlerimi yazdım ben, sizler daha tecrübelisiniz tabii benden. Minik minik bilgilerim var benim de işte böyle hihi :78::78:

evet tatlım diyet kola serbest

merhaba arkadaşlar test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim
dukan maceram istediğim kiloya düşmeden son buldu (

her şeyde bir hayır vardır elbet hepinize başarılar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…