- 21 Mayıs 2011
- 375
- 0
Desteiniz olmasaydı ve bu forumda olmasaydım kesin bırakırdım açıkca söyleyebilirim. Sayenizde motivasyonum yükseldi. Gün aşırı spor merkezine gidiyorum. Bugnde gideceğim ortalama1,5 saat kardiyo yapıyorum ki bugün artırarak yapacağım. Dukan diyet tariflerine çok güzel şeyler eklemişssiniz ekmek gibi :) mutlaka yeni tarfilerinizi deneyeceğim ve sizinle beraber motivasyonumu yüksek tutacağım. Çok teşekkürler desteğinizi için... Lütfen bizde artık 36 beden olalımmmmm..... Üfül üfül elbiselerle uçuşarak gezelimmmmmm......
Ben gerçek süt tozu kullanıyorum.Hem Protein hem kalsiyum kaynağı. Üstelik yağı alınmışşşşş
- Süt Tozu
inşallah canım 36 beden benim için kaf dağındaki anka kuşunun yumurtasının kırmadan getirip padişaha sunmak gibi bişey. hayatımda hiç 36 beden olmadım çünkü. ben 38 dim zayıfken. şimdi de 38 e razıyım ama 36 da kulağa çok hoş geliyor. mağazadaki görevliye bu elbisenin 36 bedeni yok mu demek paha biçilemez
bu tarifleri bulabileceğimiz linki verebilir mi birisi lüttfennnnn. ben giremiyorum da..
BU arada benim acil öğrenmem gereken bir bilgi var. Tatlandırıcı olarak ne kullanıyorsunuz adını yazabilir misiniz? Ve kolay bulunabiliyor mu ben nereden almalıyım ???? :26::26:
Bu arada arkadaşlar şu çikolata tarifini deneyen olmuşmuydu,hani gerçekten çikolata hissi veriyormu yoksa buz yiyormuşsun gibi mi?
Birde süttozunda çok kalori var,light süt tozu kullanmamız lazım onun için değil mi?
Ben gerçek süt tozu kullanıyorum.Hem Protein hem kalsiyum kaynağı. Üstelik yağı alınmışşşşş
- Süt Tozu
Sürekli bozup tekrar başlamaktan sıkıldım artık bugun itibariyle tam anlamıyla diyetime başlıyıcam inş.
Kendi başıma kalınca şundan bişi olmaz bundan bişi olmaz diye bozuyorum gerçi ekmek yemiyorum ama dondurma meyve ve peynir benim zayıf noktam... Kaşar, beyaz peynir, lebne ayırt etmeden yağlı olmalarına rağmen dayanamıyorum ve yiyorum:2:.. Belki hergün yediklerimi yazarsam kaçamak yapamam...
Bugunü atağımın 1. günü olarak kabul ediyorum
Kahvaltı 9.30
dukan galetası (1 kaşık kepek, 1 kaşık yoğurt, 1 yumurta beyazı)
1 kayısı yumurta
1 bucuk dilim jambon
kibrit kutusu kadar tatlı lor ( diyet alışkanığı:76:)
1 bardak bir parmak kadar süt eklenmiş şekersiz nescafe
Kızlar aranızda atak için hindi yapan var mı?
Bu arada arkadaşlar şu çikolata tarifini deneyen olmuşmuydu,hani gerçekten çikolata hissi veriyormu yoksa buz yiyormuşsun gibi mi?
Birde süttozunda çok kalori var,light süt tozu kullanmamız lazım onun için değil mi?
BU arada benim acil öğrenmem gereken bir bilgi var. Tatlandırıcı olarak ne kullanıyorsunuz adını yazabilir misiniz? Ve kolay bulunabiliyor mu ben nereden almalıyım ???? :26::26:
kızlarrrr ben dün akşam dayanamdım 1 zeytinyaglı dolma yedimmm çok acıkmıştım gözüm kararmıştı
bugün ama hiç kaçamak yapmadım bugün başlamış gibi görüyorum kendimiii
buarada kızlar diet kola içebiliyomuyduk dukandaa
ben splendanın toz tatlandırıcısını kullanıyorum,tadı güzel ve aspartam içermiyor ama pahalı biraz..hemen hemen tüm eczanelerde ve büyük marketlerde var...
stevya diye de bir marka varmış,biraz daha uygun sanırım o da aspartam içermiyormuş..o nerede satılır bilmiyorum...
ben de öğrenip onu denesem iyi olur eğer daha uygunsa.
Eskiden pınar marka yağsız süt tozu vardı, yuvarlak teneke kutusunda satılırdı. Hala var mı acaba?
Medusaaa'cım bende bunu soruyordum. Nereden aldın?
- Süt Tozu
kızlarrrr ben dün akşam dayanamdım 1 zeytinyaglı dolma yedimmm çok acıkmıştım gözüm kararmıştı
bugün ama hiç kaçamak yapmadım bugün başlamış gibi görüyorum kendimiii
buarada kızlar diet kola içebiliyomuyduk dukandaa
Medusaaa'cım bende bunu soruyordum. Nereden aldın?
günde 1 tane activia yemek serbest mi?
merhaba arkadaşlar test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim
dukan maceram istediğim kiloya düşmeden son buldu(
her şeyde bir hayır vardır elbet hepinize başarılar diliyorum