Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

merhaba arkadaşlar test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim
dukan maceram istediğim kiloya düşmeden son buldu :KK43:(

her şeyde bir hayır vardır elbet hepinize başarılar diliyorum

Allah analı babalı büyütsün saglıkla sıhhatle kurtarsın sizi inşallah :)

canım benim:KK69::KK71:olsun olsun.sana da danışayım yumruk yapmaya başladım bugün.peşinden 5+5 mi yapasam diyorum?:44:1+1 de takılıp kalıyor kilolar çok direniyor vucut napsam?

berrincim valla bilmiyorumki bende hep düşünüyorum ama bana 5+5 çok sıkıcı gibi geliyor ama yinede bir denemek istiyorum yani ilk 5 gün saf pro olunca belki hatırı sayılır bir kilo gider diye hayaller kurmuyorda değilim hani

merhaba dukancılar kaç gündür sizi takip edemiyorum.geçmişe dönüp biraz okumaya çalışıcam sınav için verdiğiniz destek için tekrar çooooook teşekkür ederim.hepinizi öpüyorum.bu arada koşturmaktan benim diyet yalan oldu ama yine de neler yapıyorsunuz merak ediyorum.tekrar aranıza dönücem inşallah şu cumartesi günkü sınavı da bi atlatalım da hayırlısıyla tekrar desteğinizi bekliyorum :KK69::KK69::KK69::KK69::KK69::KK69::KK69:

lor tadı yogun biraz evet. herkesin damak tadına uymayabiliyor. .çok az yapmak lazım o gün yiyebileceğin kadar. yoksa kalıyor insanın şevki kalmıyor. annenin damak tadına uygunmuydu yoksa kadıncagız kalmasın atılmasın diye mi yedi :)

annem beğendi peyniri çok sever zaten:)

ama benim peynirle pek aram olmadığında seçtim sanırım.

günaydın ..hafta sonu malesef kaçamk yaptım ve 61.700 + 600 gr olarak bana geri döndü.bugünde kızımın doğum günü..bu günü atlatıp acil toparlama ya geçeceğim..oğlumun doğum ününde 57 olmam gerek ve 1 ayım var sanırım olurum.....

kızının doğum gününü kutlarım canım nice nice yaşlara diyorum.tabi sağlık mutluluk neşe ve başarıyla.....:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

günaydın arkadaşlarr..
bende bu sabah dukan diyetine başladım sabah 1 yumurta ile başladım güne..

Ben şey soracagım
ekmek yasak bildigim kadadyrla fakat eti formda yasakmı
yani peyniri yumurtayı tekmi yiyorsunuzz ?
sabah yerken midem bulandıda :KK76:

hoşgeldin.....:KK52::KK52::KK52:omlet yaparsan diyet peynirle ekmeği aramıyorsun:KK56::KK56:

kızlar bugün ps günümdü. ögle yemeginde bi tabak patatessiz sulu köfte ve salata yedim.
ardından irilerinden 7-8 tane taze kayısı yedim. azıcık kaçamaklı oldu diyetim hastalık sebebi ile inşallah çok fark gelmez:KK53::KK53:

Canım tebrik ederim. Hamilelik süresince :KK49: herşeyden ölçülü olmak kaydıyla yemeni, kendini fazla kısıtlamamanı ama fazla abur cubur tüketmemeni tavsiye ederim. Umarım bebeğin sağlıkla gelir :)):emir_bebek:

bu arada;
yolandacım; çok çok geçmiş olsun...umarım ciddi bişi değildir hastalığın da çabuk atlatırsın...
berkminecim; çok sevindim tahilillerinin iyi çıkmasına, ben de başlayalı 1 ay oldu yarın öbürgün gideyim de baktırayım diyorum, içim rahat etsin..kırmızı et çok tüketmiyorum, genelde tavuk ama yine de kontrolde fayda vardır...

yolanda hastamıydın geçmiş olsun takip edemiyorum dedim ya kusura bakma canım umarım şimdi iyisindir:KK71::KK71::KK71::KK71:

Arkadaşlar günaydıııııınnnnnnnnnnnn...
Herkese kucak dolusu sevgiler:KK3::KK3:
Bugün de mutluyum çünkü h.sonu büyük-büyük kaçamağımdan sonra aldığım 700 gramın 500 ünü ilk günden vermişim bile...kaldı 200 gram..çok mutluyum :KK52::KK52::KK52: :KK66::KK66::KK66:

Buarada zeynebin hamburger ekmeğinden yaptım...gerçekten şahane...ellerine sağlık zeynep süperdi...şuana kadar yediğim ekmeklerin içinde en iyisiydi bence...birdahakine mayalı yapmayı düşünüyorum daha da ekmek gibi olur,kokusu da süper olur...

afiyet olsun vuvum beğendine çok sevindim yeni yeni bişeyler uydurmayı düşünüyorum ama bekliyorum bir ilham gelmesi için

kızlar ben -600 le başladım güne. 5+5 yapıyorum. sebze protein günlerimde sadece 500 gram verebilmiştim o da son gün...ama sadece proteine geçince hızlı düşüşler oluyor. bakalım 4 günde daha ne kadar düşecek? hepinize kolay gelsin...

herkes almış bi sen vermişsin herhalde tebrik ederim:KK52::KK52::KK52:

canım ben yaptım hindi. çok da nefis oldu. haşlayıp yoğurtla yedim resmen kilolarca :96:

vuvuuu çikolata hissi tamamen! Çok güzel! Ben denedim ama sıkça tüketmesek iyi olur :90:

serbest canım günde 1 tane gayet ideal tüketim rutini diyorum ben :))

Canlarım ben stevya kullanıyorum. Eczanelerde satılıyor. Ama onun tek kötü yani soğuk sıvı ile bulaşınca topaklanması. Buharı görünce de hmen topak topak oluveriyor. Bitki kökünden üretiliyormuş. Bir kutusu 20 tl idi en son aldığımda ve kuvvetli bir tatlandırıcı. Bu sayfalardaki tariflerde 4 kaşık diyorsa ben 2-3 koyuyorum stevyayı. Tavsiye ederim, memnunum. :21:

Maalesef ki kalmamış sevgili mustlu. Ben fatihin altını üstüne getirdim light süt tozu bulamadım. Coffe Mate'in beyazlatıcıları süt tozu değil vuvum benim, kahve kreması. Kullanmasak daha iyi aslında.

Nacizane görüşlerimi yazdım ben, sizler daha tecrübelisiniz tabii benden. Minik minik bilgilerim var benim de işte böyle hihi :78::78:

O zaman sen neyle yaptım çikolatayı cnm,süt tozu bulamadım diyorsun,coffee mate de kullanılmamalıysa eğer sen nasıl yaptın?

heyooooo, hayırlı uğurlu, sağlıklı sıhhatli bir gebelik olsun inşallah...tebrikler...

kızlar bugün ps günümdü. ögle yemeginde bi tabak patatessiz sulu köfte ve salata yedim.
ardından irilerinden 7-8 tane taze kayısı yedim. azıcık kaçamaklı oldu diyetim hastalık sebebi ile inşallah çok fark gelmez:KK53::KK53:

cicim bugun daha iyi olmana sevindim...senin mazeretin var bi kerem, yi yavrum yiii:)) şşşş bu arada sakın çaktırma ama ben 5-6 kiraz, 5-6 çilek yiyom hergünnn:KK30::KK30:
bazen de gün kurusunun arasına ceviz koyup yiyorummm:KK30: kimse duymasın oklava var burda çünküüü:KK1:

yolanda hastamıydın geçmiş olsun takip edemiyorum dedim ya kusura bakma canım umarım şimdi iyisindir:KK71::KK71::KK71::KK71:

sagolasın prensesimm ..
evet canım grip gibi bişi. bi kaç gündür ruh modundayım. kglarda geri geliyor. şişkinlikmidir nedir. diyeti bırakmadım ama biraz salıverdim meyve ekledim .. biberli sütler içiyorum.. yarın daha iyi olacağımı sanıyorum inşallah

X