Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Desteiniz olmasaydı ve bu forumda olmasaydım kesin bırakırdım açıkca söyleyebilirim. Sayenizde motivasyonum yükseldi. Gün aşırı spor merkezine gidiyorum. Bugnde gideceğim ortalama1,5 saat kardiyo yapıyorum ki bugün artırarak yapacağım. Dukan diyet tariflerine çok güzel şeyler eklemişssiniz ekmek gibi :) mutlaka yeni tarfilerinizi deneyeceğim ve sizinle beraber motivasyonumu yüksek tutacağım. Çok teşekkürler desteğinizi için... Lütfen bizde artık 36 beden olalımmmmm..... Üfül üfül elbiselerle uçuşarak gezelimmmmmm......

inşallah canım 36 beden benim için kaf dağındaki anka kuşunun yumurtasının kırmadan getirip padişaha sunmak gibi bişey. hayatımda hiç 36 beden olmadım çünkü. ben 38 dim zayıfken. şimdi de 38 e razıyım ama 36 da kulağa çok hoş geliyor. mağazadaki görevliye bu elbisenin 36 bedeni yok mu demek paha biçilemez

inşallah canım 36 beden benim için kaf dağındaki anka kuşunun yumurtasının kırmadan getirip padişaha sunmak gibi bişey. hayatımda hiç 36 beden olmadım çünkü. ben 38 dim zayıfken. şimdi de 38 e razıyım ama 36 da kulağa çok hoş geliyor. mağazadaki görevliye bu elbisenin 36 bedeni yok mu demek paha biçilemez

Kesinlikleeeeee...... bende en fazla 38 bedeni gördüm. 36 bedeni belki lisedeyken görmüş olabilirim :KK43: Ama hiç bir şey için geç değil dimi dukanla :) Sabah nasıldım öğlen nasılım görüosunuz dimi motivasyon patlamasını :KK66::KK66:

BU arada benim acil öğrenmem gereken bir bilgi var. Tatlandırıcı olarak ne kullanıyorsunuz adını yazabilir misiniz? Ve kolay bulunabiliyor mu ben nereden almalıyım ???? :26::26:

kızlarrrr ben dün akşam dayanamdım 1 zeytinyaglı dolma yedimmm çok acıkmıştım gözüm kararmıştı :KK9::KK9:
bugün ama hiç kaçamak yapmadım bugün başlamış gibi görüyorum kendimiii

buarada kızlar diet kola içebiliyomuyduk dukandaa

BU arada benim acil öğrenmem gereken bir bilgi var. Tatlandırıcı olarak ne kullanıyorsunuz adını yazabilir misiniz? Ve kolay bulunabiliyor mu ben nereden almalıyım ???? :26::26:

ben splendanın toz tatlandırıcısını kullanıyorum,tadı güzel ve aspartam içermiyor ama pahalı biraz..hemen hemen tüm eczanelerde ve büyük marketlerde var...
stevya diye de bir marka varmış,biraz daha uygun sanırım o da aspartam içermiyormuş..o nerede satılır bilmiyorum...
ben de öğrenip onu denesem iyi olur eğer daha uygunsa.

Bu arada arkadaşlar şu çikolata tarifini deneyen olmuşmuydu,hani gerçekten çikolata hissi veriyormu yoksa buz yiyormuşsun gibi mi?
Birde süttozunda çok kalori var,light süt tozu kullanmamız lazım onun için değil mi?

Eskiden pınar marka yağsız süt tozu vardı, yuvarlak teneke kutusunda satılırdı. Hala var mı acaba?

Sürekli bozup tekrar başlamaktan sıkıldım artık bugun itibariyle tam anlamıyla diyetime başlıyıcam inş.
Kendi başıma kalınca şundan bişi olmaz bundan bişi olmaz diye bozuyorum gerçi ekmek yemiyorum ama dondurma meyve ve peynir benim zayıf noktam... Kaşar, beyaz peynir, lebne ayırt etmeden yağlı olmalarına rağmen dayanamıyorum ve yiyorum:2:.. Belki hergün yediklerimi yazarsam kaçamak yapamam...

Bugunü atağımın 1. günü olarak kabul ediyorum

Kahvaltı 9.30

dukan galetası (1 kaşık kepek, 1 kaşık yoğurt, 1 yumurta beyazı)
1 kayısı yumurta
1 bucuk dilim jambon
kibrit kutusu kadar tatlı lor ( diyet alışkanığı:76:)
1 bardak bir parmak kadar süt eklenmiş şekersiz nescafe

Kızlar aranızda atak için hindi yapan var mı?

canım ben yaptım hindi. çok da nefis oldu. haşlayıp yoğurtla yedim resmen kilolarca :96:

Bu arada arkadaşlar şu çikolata tarifini deneyen olmuşmuydu,hani gerçekten çikolata hissi veriyormu yoksa buz yiyormuşsun gibi mi?
Birde süttozunda çok kalori var,light süt tozu kullanmamız lazım onun için değil mi?

vuvuuu çikolata hissi tamamen! Çok güzel! Ben denedim ama sıkça tüketmesek iyi olur :90:

kızlarrrr ben dün akşam dayanamdım 1 zeytinyaglı dolma yedimmm çok acıkmıştım gözüm kararmıştı :KK9::KK9:

serbest canım günde 1 tane gayet ideal tüketim rutini diyorum ben :))

ben splendanın toz tatlandırıcısını kullanıyorum,tadı güzel ve aspartam içermiyor ama pahalı biraz..hemen hemen tüm eczanelerde ve büyük marketlerde var...
stevya diye de bir marka varmış,biraz daha uygun sanırım o da aspartam içermiyormuş..o nerede satılır bilmiyorum...
ben de öğrenip onu denesem iyi olur eğer daha uygunsa.

Canlarım ben stevya kullanıyorum. Eczanelerde satılıyor. Ama onun tek kötü yani soğuk sıvı ile bulaşınca topaklanması. Buharı görünce de hmen topak topak oluveriyor. Bitki kökünden üretiliyormuş. Bir kutusu 20 tl idi en son aldığımda ve kuvvetli bir tatlandırıcı. Bu sayfalardaki tariflerde 4 kaşık diyorsa ben 2-3 koyuyorum stevyayı. Tavsiye ederim, memnunum. :21:

Eskiden pınar marka yağsız süt tozu vardı, yuvarlak teneke kutusunda satılırdı. Hala var mı acaba?

Maalesef ki kalmamış sevgili mustlu. Ben fatihin altını üstüne getirdim light süt tozu bulamadım. Coffe Mate'in beyazlatıcıları süt tozu değil vuvum benim, kahve kreması. Kullanmasak daha iyi aslında.

Nacizane görüşlerimi yazdım ben, sizler daha tecrübelisiniz tabii benden. Minik minik bilgilerim var benim de işte böyle hihi :78::78:

evet tatlım diyet kola serbest:KK34:

merhaba arkadaşlar test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim
dukan maceram istediğim kiloya düşmeden son buldu :KK43:(

her şeyde bir hayır vardır elbet hepinize başarılar diliyorum

X