bu arada kızlar dukan ın mısır unu kullandığını görünce tariflere mısır unlu krep tarifi ekledim.mısır unu alınca ilk fırsatta deneyeceğim bendeEki Görüntüle 213110
günaydın kızlarrr
boynum tutulmuş,çokkk ağrım varrr
tebrikler vuvuucumbende - lerde uyandım bugün çok mutlu oluyo insan sahiden:) ekmek konusundada çok haklısın bencede süper..ben kısmetse 5 temmuzda tatile gidiyorum..yanımda ekmek yapıp götürmeyi düşünüyorum hergün 1 dilim yersem yulaf hakkımı kullanırım die düşünüyorum..yulafı yoğurtla veya sütle yemek benim için kabus çünkü..bu tek kullanımlık ufak maya poşetlerinden aldım bi tane koysam bu ölçülere fazla gelirmi acaba??
Herkese selam selam selamm
Sonunda ayrılık bitti evime döndümm :90: Beni hatırlayan varsa eger biliniz ki efendim yüksek lisansımı bitirdiimmÇok şükür evime de geldim..
Dukan için hemen atak yapmaya basladım, platesime kaldıgım yerden devam etmeye basladım ve sonuc cok güzel tabiki :90: istenilen hedefe ulaşıyoruz ve hatta geçiyoruz bile. Artık 36 bedenler giyiyoruz ve şıkır şıkır geziyoruz.
Diyete başlayan herkese ve özellikle tam da yılmak üzere olan arkadaşlara diyorum ki; YILMAK YOK, DUKAN'A DEVAMM %100 başarı bu diyette, yeterki inanalım ve kaçamaksız uygulayalım. Eski 40-42 bedenli biri olarak sesime kulak veriniz efendim :97: 36 beden imkansız değil!!
Sevgiler
tebrik ederim canım.kendim 59.9'u gördüğümde nasıl da mutlu olmuştum yaf.seninde nasıl sevindiğini tahmin edebiliyorummerhaba kızlar bende sonunda gördüm ellileri dün sabah tartı 60.1 gösteriodu bugün ise 59.5 gösterdi allahıma şükürler olsunki 3.5 seneden sonra yeniden ellileri gördüm tabi sizlerin ve dukan amcamın sayesinde tartının fotosunuda çektimbugün okuluma gidicem diplomamı almaya kolamı götürcem yanımda o tok tutar beni gelince yorumlarınızı okurum kızlar öğleden sonra
Eki Görüntüle 213083
ya aslında ben diyetin seyrini bozmakatan yana değilim.o yüzden perş bekliyorum protein günü yapmak için.ama dün hiç dikkst etmememe rağmen bugün59.2 değil 58.8 çıktım bugün de dikkat edersem cuma ya kadar hallederim inşguclendırmede bendede oyle oluyor ıkı gunde 2 -2 bucuk alıyorum sonra ıkı gun atak yapınca hemen gıdıyor ah bır bende sabıtlesem ve ınmeye devam etsem hemen toparlan verırısın
berrincim mısır unu hangi sayfada yazıyor ve istediğimiz kadar tüketebiliyormuyuzz
vuvuum benim tebrikler.biz de çok mutlu olduk
:84::84:Bu sabah da çok mutsuz bir birdut var karşınızda....
+500 olarak güne başladım. Kaçamak yapmayı durduramıyorum sonuç olarak da +'lar yerleşiyor bedenime...
Biri bana yardımcı olsun motivasyonumu tamamen kaybetmiş durumdayım....
Yarında güne + ile başlarsam sanırım devam edemeyeceğim
Bu artılarla başladığım noktaya geri yaklaşmaya başladım ben:84::84::84:
nettin yagmuur
lorun homojen hale gelmesi zor oluyor. sütle blendırdan geçirip vanilya ekledinmi ? biraz peynir yiyor gibi oluyorsun. belki tuzluydu lorun hı ?
günaydın kızlarrr
mersiiiii çok naziksin
versin valla:)
tekrar hoşgeldin senin adına çok sevindim.senin gibi deneyimli kişilere bizim ihtiyacımız vardı iyi oldu geldiğin.
ayyyyy süper canım çooook sevindim hedefe az kaldı desene:)
vuvuummm tebrik ediyorum seniii ve önünde eğiliyorum
bende hamburger yapıcaktım ama unuttum:) aksam yapıyım bari.
yolandanın lor tatlısından yapayım dedim mındar ettim loru:) beceremedim
Merhaba kızlar
size birşey soracağım. 3-4 gün önce ateşim çıktı sanırım gittiğim yerde hava değişikliği beni etkiledi 2 gün bişi yiyemedim sonra iyileşebilmek adına diyette olmayan şeyler de tüketmek zorunda kaldım.mesela meyve gibi.ne güzel 5 gün atak 3 gün de seyir yapmıştım. bugün seyir menüsüne devam edeyim diyorum yarın tekrar bi saf protein günü yaparım belki. ne yapacağımı şaşırdım. kitapta hastalık zamanıyla ilgili bişi hatırlamıyorum:44: ne yapmalıyım önerilerinizi bekliyorum
günaydın kızlarrr
ne olur vazgeçme. birisi bıraktığı zaman benim de motivasyonum kayboluyor. kilo verren birilerini gördükçe de motivasyonum artıyor. kaçamak yapma konusuna gelince... eğer bize yasak olan yiyecekler gözümün önünde olursa ister istemez ben de kaçamak yapıyorum. mesela çocuklara karpuz keserken bir iki dlim atıyorum ağzıma ya da meyve yıkarken de aynı şey oluyor. ama bu yiyecekler gözümün önünde ve elimin altında olmazsa hiç aramıyorum. sen de bu yiyecekleri gözün önünden kaldırmakla işe başlayabilirsin. bir de yürüyor musun. ben yürüyüş yaptığım günlerin sabahında mutlaka eksilmiş oluyorum. dün 56.8 dim. bu sabah 56.2 geldim. ama bu 56.2 nin sebebi sanıyorum hastalığımdan dolayı bir şey yiyememiştim. bugün iştahım gayet açık. bakalım yarın ne olucam. evet sevgili birdut tekrar söylüyorum sakın vazgeçme. dukanın kitabında yazıyor ya. veremediğinizi hatta aldığınızı grüp vazgeçmeyin diye.
ııı şeeyyy ya ben çok beceriksiz biri oldum çıktım galiba:)
lorum tuzlu değildi ama canım lor tadı çok yoğun geldi ne bilim olmadı annem yedi hepsini:)
sütle blendırdan geçirmedim öyle mi olcaktı tüüüü bana
Bu arada arkadaşlar şu çikolata tarifini deneyen olmuşmuydu,hani gerçekten çikolata hissi veriyormu yoksa buz yiyormuşsun gibi mi?
Birde süttozunda çok kalori var,light süt tozu kullanmamız lazım onun için değil mi?
Teşekkürler canımmm..benim de gözüm sendeydi bugün,kıpırdanma olmamış sanırım hala değil mi?
inşallah yarına canım..sakın pesetme,işe yarayacak...
Kilo everen arkadaşlarımı da tebrik ediyorum..sadeca,yazyağmuru,asiperi,mustlu vs.vs. tebrikler hepinize...
birdut sakın pesetme...o kısır döngüyü çok iyi bilirim,seyirin ilk 2-3 haftasında çok yaşıyor insan...ama inan sonra nasıl tıkır tıkır gittiğine sen de inananamıyacaksın..bu arada hamburger ekmeği tarifi dukan tariflerinde var...onu mayalı da yapabilirsiniz aynısını..ya da kıymayla,kaşarla çeşitlendirip poğoça,pide gibi de yapabilirsiniz..hepsi yakışır..iyi bir hamur tarifi çünkü..
buarada çörekotunu çok sevdiğimden ben hamurların üzerini neredeyse kapladım çörekotuyla çok güzel oldu haberiniz olsun..
benim de benim de(
geçmiş olsun
vazgeçmeyin dukandaşlarımmmm!!! 20. günün sonunda endişe etmeye başlicaz sakin sakin
berrincim mutlaka haberdar et bizi seni takip ediyorum kilo paylaşımı yapmış mı acaba diyorum ehehehe :90: