Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Tatile giderken götürmek süper fikir..ben de yaparım hatta..bak ne yapalım biliyormusun..Bu hamuru mayalı yapalım,yuvarlakları 3 değil de mesela yine çok küçültmeden 6-7 tane yapalım,içine de soslu kıyma koyalım..Al sana mis gibi kıymalı poğoça..ya da yuvarlak değil de biraz uzun uzun yaparsak o zaman da kıymalı pide olur...ben mayalı hamurdan kıymalı pide yapmaya çalıştım bi ara aslında..
tadı süper oldu ama şekli şemali olmadı birtürlü o yüzden yazmamıştım foruma..ama bu hamur daha kolay şekil alcak gibi duruyor..
mayalı olunca öyle lezzetli oluyor ki tadı anlatamam..bu tarif de öyle olur eminim..
tek kullanımlık mayaları bilmiyorum,hatta ben maya kullanımını da çok iyi bilmiyorum..bu tarife 1-2 kaşık arası normal olur herhalde değil mi..Bu arada bendeki kuru pakmaya idi..yaş maya almadım..

maşşallah sana. hem eğitimin hem de diyetin için. senin daha önceki yazılarını hatırlayamadım. ne kadar zamanda kaç kg verdiğin konusunda bilgilendirir msin?

tebrik ederim canım.kendim 59.9'u gördüğümde nasıl da mutlu olmuştum yaf.seninde nasıl sevindiğini tahmin edebiliyorum

guclendırmede bendede oyle oluyor ıkı gunde 2 -2 bucuk alıyorum sonra ıkı gun atak yapınca hemen gıdıyor ah bır bende sabıtlesem ve ınmeye devam etsem hemen toparlan verırısın
ya aslında ben diyetin seyrini bozmakatan yana değilim.o yüzden perş bekliyorum protein günü yapmak için.ama dün hiç dikkst etmememe rağmen bugün59.2 değil 58.8 çıktım bugün de dikkat edersem cuma ya kadar hallederim inş

vuvuum benim tebrikler.biz de çok mutlu olduk

Teşekkürler canımmm..benim de gözüm sendeydi bugün,kıpırdanma olmamış sanırım hala değil mi?
inşallah yarına canım..sakın pesetme,işe yarayacak...

Kilo everen arkadaşlarımı da tebrik ediyorum..sadeca,yazyağmuru,asiperi,mustlu vs.vs. tebrikler hepinize...
birdut sakın pesetme...o kısır döngüyü çok iyi bilirim,seyirin ilk 2-3 haftasında çok yaşıyor insan...ama inan sonra nasıl tıkır tıkır gittiğine sen de inananamıyacaksın..bu arada hamburger ekmeği tarifi dukan tariflerinde var...onu mayalı da yapabilirsiniz aynısını..ya da kıymayla,kaşarla çeşitlendirip poğoça,pide gibi de yapabilirsiniz..hepsi yakışır..iyi bir hamur tarifi çünkü..
buarada çörekotunu çok sevdiğimden ben hamurların üzerini neredeyse kapladım çörekotuyla çok güzel oldu haberiniz olsun..

ne olur vazgeçme. birisi bıraktığı zaman benim de motivasyonum kayboluyor. kilo verren birilerini gördükçe de motivasyonum artıyor. kaçamak yapma konusuna gelince... eğer bize yasak olan yiyecekler gözümün önünde olursa ister istemez ben de kaçamak yapıyorum. mesela çocuklara karpuz keserken bir iki dlim atıyorum ağzıma ya da meyve yıkarken de aynı şey oluyor. ama bu yiyecekler gözümün önünde ve elimin altında olmazsa hiç aramıyorum. sen de bu yiyecekleri gözün önünden kaldırmakla işe başlayabilirsin. bir de yürüyor musun. ben yürüyüş yaptığım günlerin sabahında mutlaka eksilmiş oluyorum. dün 56.8 dim. bu sabah 56.2 geldim. ama bu 56.2 nin sebebi sanıyorum hastalığımdan dolayı bir şey yiyememiştim. bugün iştahım gayet açık. bakalım yarın ne olucam. evet sevgili birdut tekrar söylüyorum sakın vazgeçme. dukanın kitabında yazıyor ya. veremediğinizi hatta aldığınızı grüp vazgeçmeyin diye.

nettin yagmuur
lorun homojen hale gelmesi zor oluyor. sütle blendırdan geçirip vanilya ekledinmi ? biraz peynir yiyor gibi oluyorsun. belki tuzluydu lorun hı ?

ııı şeeyyy ya ben çok beceriksiz biri oldum çıktım galiba:)

lorum tuzlu değildi ama canım lor tadı çok yoğun geldi ne bilim olmadı annem yedi hepsini:)

sütle blendırdan geçirmedim öyle mi olcaktı tüüüü bana

günaydın kızlarrr

boynum tutulmuş,çokkk ağrım varrr

geçmiş olsunnn

sağol tatlım...bende de lor tatlısından var evde..ben becerdim sanırım,severek yiyorum günde bir tane...vagusun tatlısıydı benimki..yolandanınkini bilmiyorum,aynı tatlı mı ki acep...ekmeği denemelisin,güzel oluyor...

bence hastalanmadan önce nerede kaldıysan oradan devam et. kendini bir yokla. bakalaım kilo vermeye devam edecek misin. bunun sonucuna göre yol haritanı yeniden çizersin yani atakla mı seyirle mi devam edeceğine o zaman karar ver bence.

günaydın kızlarrr

boynum tutulmuş,çokkk ağrım varrr

benim de benim de (
geçmiş olsun

vazgeçmeyin dukandaşlarımmmm!!! 20. günün sonunda endişe etmeye başlicaz sakin sakin

berrincim mutlaka haberdar et bizi seni takip ediyorum kilo paylaşımı yapmış mı acaba diyorum ehehehe :90:

Desteiniz olmasaydı ve bu forumda olmasaydım kesin bırakırdım açıkca söyleyebilirim. Sayenizde motivasyonum yükseldi. Gün aşırı spor merkezine gidiyorum. Bugnde gideceğim ortalama1,5 saat kardiyo yapıyorum ki bugün artırarak yapacağım. Dukan diyet tariflerine çok güzel şeyler eklemişssiniz ekmek gibi :) mutlaka yeni tarfilerinizi deneyeceğim ve sizinle beraber motivasyonumu yüksek tutacağım. Çok teşekkürler desteğinizi için... Lütfen bizde artık 36 beden olalımmmmm..... Üfül üfül elbiselerle uçuşarak gezelimmmmmm......

lor tadı yogun biraz evet. herkesin damak tadına uymayabiliyor. .çok az yapmak lazım o gün yiyebileceğin kadar. yoksa kalıyor insanın şevki kalmıyor. annenin damak tadına uygunmuydu yoksa kadıncagız kalmasın atılmasın diye mi yedi :)

Sürekli bozup tekrar başlamaktan sıkıldım artık bugun itibariyle tam anlamıyla diyetime başlıyıcam inş.
Kendi başıma kalınca şundan bişi olmaz bundan bişi olmaz diye bozuyorum gerçi ekmek yemiyorum ama dondurma meyve ve peynir benim zayıf noktam... Kaşar, beyaz peynir, lebne ayırt etmeden yağlı olmalarına rağmen dayanamıyorum ve yiyorum:2:.. Belki hergün yediklerimi yazarsam kaçamak yapamam...

Bugunü atağımın 1. günü olarak kabul ediyorum

Kahvaltı 9.30

dukan galetası (1 kaşık kepek, 1 kaşık yoğurt, 1 yumurta beyazı)
1 kayısı yumurta
1 bucuk dilim jambon
kibrit kutusu kadar tatlı lor ( diyet alışkanığı:76:)
1 bardak bir parmak kadar süt eklenmiş şekersiz nescafe

Kızlar aranızda atak için hindi yapan var mı?

Son düzenleme:
Bu arada arkadaşlar şu çikolata tarifini deneyen olmuşmuydu,hani gerçekten çikolata hissi veriyormu yoksa buz yiyormuşsun gibi mi?
Birde süttozunda çok kalori var,light süt tozu kullanmamız lazım onun için değil mi?

Ben gerçek süt tozu kullanıyorum.Hem Protein hem kalsiyum kaynağı. Üstelik yağı alınmışşşşş

- Süt Tozu

yok tatlım atak bitince tartılmak istiyorum zor duruyorum ama sabretcem bakalım sonuç ne olacak?

tamam tatlım haber vereceğğim muhakkak:92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…