Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

tatlım kilonda bir değişiklik olmadıysa seyirle devam et.ileride kilo vermen durduğunda 4 gün atak (yumruk harekatı)yaparsın

iyi yapmışsın tatlım.iyileş de nasılsa atak yapıp verirsin kilo.önemli olan sağlığın

BİR FAYDASINI GÖRMEDİM Mİ DEDİN
5 HAFTADA 9 KİLO DİYORSUN SEN BORU MU YAWWW
Daha ne faydasını göreceksin kuzum,maşallah nazar değmesin inşallah

evet kitapta öyle yazıyor bi de aynen vereceğim 2.5 kilom kaldı benim birazcık hızlı gitsin istiyorum. Umarım bu hafta sonunda 59u görürüm küsürlü de olsa. İnsanın motivasyonu düşüyor seyirde 10. günde ancak 400 gram verebildim, insan istiyor ki biraz gitsin dursun yine de yürüsün az da olsa.
cevaplar ve ilgi için çok teşekkür ederim shahdaroba

herkese günaydıııınnn

dün akşam -100 gördüm tartıda bakalım yarın sabah nasıl çıkacak:)

geçmişi okuyup geliyorum

vuvuum benim tebrikler.biz de çok mutlu olduk

Oley!
Sonunda 71 sabitini kırdım ve bu sabah 70 ile uyandım :) Yani 8 günlük seyir evremin ilk kilosu gitti. Ama bunun için dün 4.5- 4.5- 8 km olmak üzere toplamda 17 km yüksek tempoda bisiklete bindim. Artık okula bisikletle gidip geliyorum ve dün yaptığım gibi akşamları da yemekten 1 saat sonra parkura gidip bisiklete binicem. Bir yerde okumuştum, belki de bu forumda hatırlamıyorum, insanlar en uzun süre hangi kiloda kaldılarsa o kiloda takılırlarmış. Ben de en fazla 71'de ve öncesinde 67'de kalmıştım. Bu hafta 5+5 gidiyorum, Umarım çabucak 67'ye ulaşabilirim.

Bugün çok güzel bir gün :81:

yolandam; cok gecmıs olsun ben kıyamam sana arkadasım yumruk mu yapsan acaba?

canım penacım teşekkür ederim bebekim. :)) valla asıl yumruğu hastalıktan yedim ben.normal diyetime devam ediyorum sadece meyve de ekledim. bi çeşit güçlendirme gibi. bu ara dönemi atlatınca 7-8 günlük yumrukla başlayıp sonra 5+5 düzenine geçeceğim. bu 1+1 bana uymuyor sanırım. bu sabah dünden 400 gr eksi başladım iyi moral oldu ama hala son indiğim kg nun bir kg üzerindeyim. napim taksam da öyle takmasam da. bende saldım gitti işime gücüme konsantre oluyorum. indiğim kg bile benim geldiğim noktadan bakılınca harikaa. ben yirmi yıldır bu kglara inmedim azıcık daha dirensin canımız sagolsun diyorum

cinokom vallahi can hee. artık bu ara yeşilçay yerine biberli sütistiyorum abladan. biberi de doldurdum valla cigerin yanıyii ama iyi geliyo hee..

berkminecim geçmiş dönemlerdeki deneyimlerime dayanarak konuşuyorum. iki yıl arayla ikişer üçer ay spor salonuna gittim 2,5 kg dan sonra kg veremedim. ne zaman ki normal egzersiz aktivitesi ile çok kasmadan diyeti seçtim işte geldiğim nokta :)

sen bunu mesajına yapıştırıyorsun her defasında. alıntı yaparken linkinde çıktı. tickerfactory harici kodları ne yazık ki site kabul etmiyor. ben çok denedim başaramadım zten. ama msja kopyalansa olur tabi sen de onu yapmışsın. kim ugraşacak ki bununla yahu :)

geçmiş olsun canım ya çok üzüldüm ama hemen moralini bozma... iyilşene kadar dikkat et sonrasında birşey değişmezse atak yaparsın
yoo moralimi bozmuyorum artık alıştım. bi süre böyle rölantide gidicem sonra atakla kaldığım yerden devam edicem. haftasonu ablamı bi evlendireyim sonraki hafta bomba gibi dukana dönücem

yolandacım kendine dikkat et herşeyden önemlisi sağlığın canım....
bu arada ne yaptın pharmotonu bıraktın mı??

evet canım bıraktım. sanırım hastalıktan beni koruyan oymuş aynı kglarımı koruduu gibi. bi bıraktım hapşırıklar hastalıga döndü.. ama inat ettim almadım bir daha...

canım shahdaroba teşekkrüler. sana da sigara ile savaşında sabırlar diliyorum. zaten bi süre rölantideyim sonra atakla ve 5+5 le dönücem. benim atak 2 güncük sürmüştü bu sefer daha uzun atak yapacam ki tam şaşırsın metocuk

sölemesin ayıp olmasın ama ben hiç kabız olmadım. tersine karnım sürekli cur cur ötüyor:26: kepek kullanmadım bu yüzden.aranızda ben,m gibi olan var mı

ben kepek kullandım benim de bagırsaklar gurul gurul ediyo. hatta yüz üstü yatarken sanki karnımda bişi hareket ediyor gibi hissediyorum sanırım bendekinin sebebi süt.

canım yolandam gunaydın;

ınsallah bugun daha iyi olursun canım, dıkkat et kendine

günaydın tatlım bugün daha iyiyim sagol. çakıyorum biberli sütleri valla füze moduna geliyorum hehe

hoşgeldin evine.dukandaşların adına kutlarım seni

Hatırlamazmıyız yahuuu..ya sanki yanlış hatırlamıyorsam sen de Adapazarındamıydın neydin değil mi?
süpersin walla...tebrikler..tekrar hoşgeldin..

mersiiiii çok naziksin

heheh Allah iyiliğini versin emi senin

versin valla:)

tekrar hoşgeldin senin adına çok sevindim.senin gibi deneyimli kişilere bizim ihtiyacımız vardı iyi oldu geldiğin.

ayyyyy süper canım çooook sevindim hedefe az kaldı desene:)

vuvuummm tebrik ediyorum seniii ve önünde eğiliyorum

bende hamburger yapıcaktım ama unuttum:) aksam yapıyım bari.

yolandanın lor tatlısından yapayım dedim mındar ettim loru:) beceremedim

canım tebrik ederim y.lisansı bitirip evine ve aramıza dönmüşsün.hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…