- 26 Temmuz 2008
- 2.252
- 5
Merhaba kızlar
size birşey soracağım. 3-4 gün önce ateşim çıktı sanırım gittiğim yerde hava değişikliği beni etkiledi 2 gün bişi yiyemedim sonra iyileşebilmek adına diyette olmayan şeyler de tüketmek zorunda kaldım.mesela meyve gibi.ne güzel 5 gün atak 3 gün de seyir yapmıştım. bugün seyir menüsüne devam edeyim diyorum yarın tekrar bi saf protein günü yaparım belki. ne yapacağımı şaşırdım. kitapta hastalık zamanıyla ilgili bişi hatırlamıyorum:44: ne yapmalıyım önerilerinizi bekliyorum
Günaydın kızlar,
dün gece eve varır varmaz yattım. saat dokuz gibi kalkıp bişiler yedim ve yine yattım. bugün daha iyi gibiyim ama birazda sersemlemiş vaziyetteyim. hastalıktan mı yoksa çok uyumaktan mı bilmiyorum. bugün parasetamol almicam zira beni çok uykulu yapıyor. zaten daha iyi olacağımı düşünüyorum.
diyetimi meyve yiyerek bozdum... bugün de yiyeceğim. madem kg veremiyorum bari kendimi kasmiyim dedim..
selam ben sıkılmadım. sabırlıyım. hiç te acıkmıyorum nedense...hani sizin yaptığınız yulaflı yiyecekler var ya onlardan da hiç yapmadım. kaçamak da yapmıyorum. ben yiyecekleri ham haliyle yemeyi seviyorum. karışık şeyleri sevmiyorum çok. genelde her sabah 3 yumurta yerim haşlanmış olarak protein günlerimde. bizim markette sarısı turuncuya çalan yumurtalar var süper lezzetli onlardan alıyorum. tadını seviyorum. haşlanmış tavuktan çok sıkıldım. genelde çok az yağ gezdirilmiş tavada pişiriyorum tavuk göğüslerini. küçük paketler halinde poşetleyip buzluğa kaldırıyorum. sabah kahvaltıdan sonra çıkarıyorum eriyince öğlen yemeğim hazır oluyor:) akşamları da yoğurt yiyorum genelde. içine 2 kaşık buğday kepeği de atıyorum da şimdiye kadar bir faydasını görmedimyaklaşık 5 haftadır diyetteyim dikkatimi çekti ps günlerinde sadece kilomu koruyorum. sırf proteinde de veriyorum. tavsiye ederim.
selam, bu yumruk dediğin nedir ki? zaten sırf protein yapıyorum bu başka bişey mi?
zaten dukan da 5+5'te daha kısa sürede cevap alınacağını yazmış.ama 20.günde durum eşitleniyormuş.
anladım ben sizin verecek az kilonuz var ya ondan bir an önce gitsin de güçlendirmeye geçelim işi hızlandırmış olalım die 5+5'e gönül verdiniz.ama uzun süre seyir'de kalacaklar için zor ve sıkıcı bence 5+5.
umarım en kısa sürede hedefinize ulaşırsınız kızlar.kolay gelsin
yorumun için çok teşekkür ederim sevgili serenawoodsen ama ben kitapta göremedim sütün kısıtlamasını? korsan kitap mı kakaladılar acaba bana? :26::90:
yaptığımız çikolatada da oranladığımız zaman 1 yemek kaşığı süt tozu ve 1 yemek kaşığı kakao almış oldum vücuduma, 1 yemek kaşığı da süt :)
sanırım bu oranlar sorunsuz öyle değil mi?
kitaba da bakıyorum sürekli vallahi içime kurt düşürdün hihihihi Pardon canım huzursuz ettiysem ben de tarifi aldığım yabancı bi forumda okudum altına uyarı olarak yazmış, bi de süt ekstraların için de ya kitapta bana da mantıklı gelmişti hani...
yorumun için çok teşekkür ederim sevgili serenawoodsen ama ben kitapta göremedim sütün kısıtlamasını? korsan kitap mı kakaladılar acaba bana? :26::90:
yaptığımız çikolatada da oranladığımız zaman 1 yemek kaşığı süt tozu ve 1 yemek kaşığı kakao almış oldum vücuduma, 1 yemek kaşığı da süt :)
kitaba da bakıyorum sürekli vallahi içime kurt düşürdün hihihihi
(Remember:10 gr milk powder is equivalent to 100 ml milk so dont exceed the 800 ml permitted daily.) diye not düşülmüş ama kitapta böyle bi uyarı yok kafam karıştı senin de kafanı karıştırdıysam kusuruma bakma
estağfrullah canım ne rahatsızlığı!!! Bunlar faydalı bilgi paylaşımları, bak uyarın olmasaydı ben belki yanlış yolda ilerleyecektim. Bugünden itibaren annemin de ay şunu yemicez mi bunu yemicez mi söylentilerine bir son verip tarifleri de biraz ertelemeyi düşünüyorum zira onun yüzünden tariflere daldık biraz kötü etkiliyor olabilirim diyetimi. Bir de ekstralar kısmını ben kafamda hep o da serbest gibi düşündüm yahu!!! resmen hata üstüne hata!!! İnan çok teşekkür ederim canım çok minnettarım şu an aydırdın beni
Canım günaydın, senin için çok mutlu oldum.-)))) Ne kadar sevindiğini tahmin edebiliyorum.. Canım yaaa fotografını bile koymuşsun. Darısı benim gibi müzmin duraklamadakilerin başına..... Amin
Bir amin de benden sevgili elettra
Canım senin aradığın motivasyon tartıda gördüğün +500'de saklı zaten. Bak bozduğun sürece sabit bile kalmıyor, geliyor kilolar. Bozmak istediğinde sabah tartının üzerindeki manzarayı gözünün önüne getir. Daha da iyisi hemen forumu aç oku! Muhtaç olduğun kudret bu sayfalarda mevcuttur, he he :)))
pek sevgili mustlu sabah sabah moralimin azıcık düşük olması sebebiyle yüzüm asıktı. şimdi na böyle oldu senin gönderinle :90:
hihih tartıda oynama görmedikçe sizin moral dolu kucağınıza koşuyorum :))
Arkadaşlar günaydıııııınnnnnnnnnnnn...
Herkese kucak dolusu sevgiler
Bugün de mutluyum çünkü h.sonu büyük-büyük kaçamağımdan sonra aldığım 700 gramın 500 ünü ilk günden vermişim bile...kaldı 200 gram..çok mutluyum
Buarada zeynebin hamburger ekmeğinden yaptım...gerçekten şahane...ellerine sağlık zeynep süperdi...şuana kadar yediğim ekmeklerin içinde en iyisiydi bence...birdahakine mayalı yapmayı düşünüyorum daha da ekmek gibi olur,kokusu da süper olur...
sana bir çeki düzen verme zamanı geldi.oklavalarımın şiddetini artıracağım olmazki böyle kaçamak yasak
Sağol Berrinciğim
çok teşekkür ederim, aynen öyle yapayım. Olmadı Yumruk Harekatıııı
yolandam; cok gecmıs olsun ben kıyamam sana arkadasımyumruk mu yapsan acaba?
canikom tekrar geçmiş olsun, biberli süt iyidir, şifadır, candır:))) yarasın yavrucum, yarasın da çabucak toparlan...
ödem dedidinzde yahuu ilk başladığım kiloya göre 2 gündür karnım aynı gibi geliyor benimde, yani sanki hiç kilo gitmemiş gibi...yakında damacanayla gezecem yanımda zaten,yarın sabah 9 buçuğa da dr gidiom, rutin biyokimya bakcaklar bakalım, ne haldeyiz 1 ayda:))
harikaymış,verdiğin kilo .3 ayda 15 kilo .iyikide spor yapmıyosun benim fikrimce.yoğun spor kilo vermeği engelliyor.sonuca yaklaşırkek spor yaparsan sıkılaşmak adına daha yararlı olur.ama yürüyüş yapabilsen iyi olur.demek sıkı yürüyüşle ayda 6 -7 kilo verebilirsin.kutlarım seni.darısı başımıza....
tebrik ederim canım.. zaten bunların renk katsın huylarına bayılıyorum... kardesım sana ne dediysem o işte... bugunde salata istedim hıcbırsey olmasın içinde dedim getirdi yağ var, dedim yağ katmıssınız buna ama limon ve tuz katmadım diyor
yoo moralimi bozmuyorum artık alıştım. bi süre böyle rölantide gidicem sonra atakla kaldığım yerden devam edicem. haftasonu ablamı bi evlendireyim sonraki hafta bomba gibi dukana dönücemgeçmiş olsun canım ya çok üzüldüm ama hemen moralini bozma... iyilşene kadar dikkat et sonrasında birşey değişmezse atak yaparsın
yolandacım kendine dikkat et herşeyden önemlisi sağlığın canım....
bu arada ne yaptın pharmotonu bıraktın mı??
yolandacık ve busonolsun geçmiş olsun çook.dikkat edin kendinize.yollicik önce iyileş atağı sora dene canımcım.
_kızlar kaçamak yaptıktan sonra atak yapmayın diyetin seyrini bozmuş oluyorsunuz.aynen kaldığınız yerden devam edin.hatta 1-2 günlük kaçamaklar bile olsa tabi 1hafta 10 gün bozarsanız o zaman atak yapın derim
_yumruk konusuna gelince ben 2,5 ay boyunca 1 kez yaptım ve çok işe yaradı.bence bu bir koz olark elde tutulmalı ve en zor anda kullanılmalı.ilk başımız sıkıştığında yumruğu kullanırsak ve 2. kez daha ciddi birşekilde ihtiyaç duyarsak vücut yumruğa karşı da bir direnç geliştirir ve 2.si 1. kar işe yaramayabilir...
sölemesin ayıp olmasın ama ben hiç kabız olmadım. tersine karnım sürekli cur cur ötüyor:26: kepek kullanmadım bu yüzden.aranızda ben,m gibi olan var mı
canım yolandam gunaydın;
ınsallah bugun daha iyi olursun canım, dıkkat et kendine
Herkese selam selam selamm
Sonunda ayrılık bitti evime döndümm :90: Beni hatırlayan varsa eger biliniz ki efendim yüksek lisansımı bitirdiimmÇok şükür evime de geldim..
Dukan için hemen atak yapmaya basladım, platesime kaldıgım yerden devam etmeye basladım ve sonuc cok güzel tabiki :90: istenilen hedefe ulaşıyoruz ve hatta geçiyoruz bile. Artık 36 bedenler giyiyoruz ve şıkır şıkır geziyoruz.
Diyete başlayan herkese ve özellikle tam da yılmak üzere olan arkadaşlara diyorum ki; YILMAK YOK, DUKAN'A DEVAMM %100 başarı bu diyette, yeterki inanalım ve kaçamaksız uygulayalım. Eski 40-42 bedenli biri olarak sesime kulak veriniz efendim :97: 36 beden imkansız değil!!
Sevgiler
Sonunda ayrılık bitti evime döndümm :90: Beni hatırlayan varsa eger biliniz ki efendim yüksek lisansımı bitirdiimmÇok şükür evime de geldim..
Dukan için hemen atak yapmaya basladım, platesime kaldıgım yerden devam etmeye basladım ve sonuc cok güzel tabiki :90: istenilen hedefe ulaşıyoruz ve hatta geçiyoruz bile. Artık 36 bedenler giyiyoruz ve şıkır şıkır geziyoruz.
Diyete başlayan herkese ve özellikle tam da yılmak üzere olan arkadaşlara diyorum ki; YILMAK YOK, DUKAN'A DEVAMM %100 başarı bu diyette, yeterki inanalım ve kaçamaksız uygulayalım. Eski 40-42 bedenli biri olarak sesime kulak veriniz efendim :97: 36 beden imkansız değil!!
Sevgiler
kitaba da bakıyorum sürekli vallahi içime kurt düşürdün hihihihi
yaz yağmuru al bu da senin olsun hehehehe çok güldürdün beni yaa :118:
heheh Allah iyiliğini versin emi senin
Diyete başlayan herkese ve özellikle tam da yılmak üzere olan arkadaşlara diyorum ki; YILMAK YOK, DUKAN'A DEVAMM 0 başarı bu diyette, yeterki inanalım ve kaçamaksız uygulayalım. Eski 40-42 bedenli biri olarak sesime kulak veriniz efendim :97: 36 beden imkansız değil!!
Sevgiler
merhaba kızlar bende sonunda gördüm ellileri dün sabah tartı 60.1 gösteriodu bugün ise 59.5 gösterdi allahıma şükürler olsunki 3.5 seneden sonra yeniden ellileri gördüm tabi sizlerin ve dukan amcamın sayesinde tartının fotosunuda çektimbugün okuluma gidicem diplomamı almaya kolamı götürcem yanımda o tok tutar beni gelince yorumlarınızı okurum kızlar öğleden sonra
Eki Görüntüle 213083
Arkadaşlar günaydıııııınnnnnnnnnnnn...
Herkese kucak dolusu sevgiler
Bugün de mutluyum çünkü h.sonu büyük-büyük kaçamağımdan sonra aldığım 700 gramın 500 ünü ilk günden vermişim bile...kaldı 200 gram..çok mutluyum
Buarada zeynebin hamburger ekmeğinden yaptım...gerçekten şahane...ellerine sağlık zeynep süperdi...şuana kadar yediğim ekmeklerin içinde en iyisiydi bence...birdahakine mayalı yapmayı düşünüyorum daha da ekmek gibi olur,kokusu da süper olur...
bu arada kızlar dukan ın mısır unu kullandığını görünce tariflere mısır unlu krep tarifi ekledim.mısır unu alınca ilk fırsatta deneyeceğim bendeEki Görüntüle 213110
nettin yagmuuryolandanın lor tatlısından yapayım dedim mındar ettim loru:) beceremedim
canım tebrik ederim y.lisansı bitirip evine ve aramıza dönmüşsün.hoşgeldinHerkese selam selam selamm
Sevgiler