merhaba kızlar bende sonunda gördüm ellileri dün sabah tartı 60.1 gösteriodu bugün ise 59.5 gösterdi allahıma şükürler olsunki 3.5 seneden sonra yeniden ellileri gördüm tabi sizlerin ve dukan amcamın sayesinde tartının fotosunuda çektimbugün okuluma gidicem diplomamı almaya kolamı götürcem yanımda o tok tutar beni gelince yorumlarınızı okurum kızlar öğleden sonra
Eki Görüntüle 213083
:84::84:Bu sabah da çok mutsuz bir birdut var karşınızda....
+500 olarak güne başladım. Kaçamak yapmayı durduramıyorum sonuç olarak da +'lar yerleşiyor bedenime...
Biri bana yardımcı olsun motivasyonumu tamamen kaybetmiş durumdayım....
Yarında güne + ile başlarsam sanırım devam edemeyeceğim
Bu artılarla başladığım noktaya geri yaklaşmaya başladım ben:84::84::84:
2 gündür misafirim vardı.yazdıklarınızı hep okudum ama yazamadım üzgünümbu arada sigarayı bıraktığımın 6. günü oldu ama yanlızca dün 1 tanecik içtim.çünkü hem ev çok kalabalıktı ve ben çok yorgundum hem wc'yew çıkamama sorunu hem de sigaradan dolayı çook gerginim(birilerini gırtlaklicaktım içmeseydim).ayrıca ben cuma gününden beri aşırı yemeye başladım ve bu sabah 59.2 çıktım yani güçlendirmede verdiğim 1.700 geri gelmiş oldu 3 gün içinde
ağlamak istiyorum kızlanolur yardım edin yarın tam 1 ay oluyor ve ben 1 ay dayanıp 3 günde hepsini geri aldım..aşırı abur cubura dadandım sürekli bişilere gidiyor elim yoksa sigara arıyorum off napsam ki.berrincim beni de döv beni de
hemen pes etme benımde ozel donemıme bır ıkı gun kaldı bır baktım vücudum 2 gunde 2 kılo tutmuş hemen proteın gunu yaptım bır kılosu gıttı sımdı bugunde atak yapacagım kı kalanını atabıleyım bende kacamak yapmıstım ama kendıne bellı kılo sınırı koy benım 65 onu gecınce alarm verıyorum. ben kendı acımdan burda hep dedım kılo verdıgım gunlerde kepek yemedım az yedım tavuk bol su aksam gec yemek yemedım. spor yap ama ben yapamıyorum sakın pes etme bır ıkı gun sabret goreceksın verdıgını
Günaydın kızlar,
dün gece eve varır varmaz yattım. saat dokuz gibi kalkıp bişiler yedim ve yine yattım. bugün daha iyi gibiyim ama birazda sersemlemiş vaziyetteyim. hastalıktan mı yoksa çok uyumaktan mı bilmiyorum. bugün parasetamol almicam zira beni çok uykulu yapıyor. zaten daha iyi olacağımı düşünüyorum.
diyetimi meyve yiyerek bozdum... bugün de yiyeceğim. madem kg veremiyorum bari kendimi kasmiyim dedim..
Günaydın kızlar,
dün gece eve varır varmaz yattım. saat dokuz gibi kalkıp bişiler yedim ve yine yattım. bugün daha iyi gibiyim ama birazda sersemlemiş vaziyetteyim. hastalıktan mı yoksa çok uyumaktan mı bilmiyorum. bugün parasetamol almicam zira beni çok uykulu yapıyor. zaten daha iyi olacağımı düşünüyorum.
diyetimi meyve yiyerek bozdum... bugün de yiyeceğim. madem kg veremiyorum bari kendimi kasmiyim dedim..
yumruğum bitsin.ben de 5+5 yapıcam:92:
+500 olarak güne başladım. Kaçamak yapmayı durduramıyorum sonuç olarak da +'lar yerleşiyor bedenime...
merhaba kızlar bende sonunda gördüm ellileri dün sabah tartı 60.1 gösteriodu bugün ise 59.5 gösterdi allahıma şükürler olsunki 3.5 seneden sonra yeniden ellileri gördüm tabi sizlerin ve dukan amcamın sayesinde tartının fotosunuda çektimbugün okuluma gidicem diplomamı almaya kolamı götürcem yanımda o tok tutar beni gelince yorumlarınızı okurum kızlar öğleden sonra
Eki Görüntüle 213083
Arkadaşlar günaydıııııınnnnnnnnnnnn...
Herkese kucak dolusu sevgiler
Bugün de mutluyum çünkü h.sonu büyük-büyük kaçamağımdan sonra aldığım 700 gramın 500 ünü ilk günden vermişim bile...kaldı 200 gram..çok mutluyum
Buarada zeynebin hamburger ekmeğinden yaptım...gerçekten şahane...ellerine sağlık zeynep süperdi...şuana kadar yediğim ekmeklerin içinde en iyisiydi bence...birdahakine mayalı yapmayı düşünüyorum daha da ekmek gibi olur,kokusu da süper olur...
Canım senin aradığın motivasyon tartıda gördüğün +500'de saklı zaten. Bak bozduğun sürece sabit bile kalmıyor, geliyor kilolar. Bozmak istediğinde sabah tartının üzerindeki manzarayı gözünün önüne getir. Daha da iyisi hemen forumu aç oku! Muhtaç olduğun kudret bu sayfalarda mevcuttur, he he :)))
Herkese selam selam selamm
Sonunda ayrılık bitti evime döndümm :90: Beni hatırlayan varsa eger biliniz ki efendim yüksek lisansımı bitirdiimmÇok şükür evime de geldim..
Dukan için hemen atak yapmaya basladım, platesime kaldıgım yerden devam etmeye basladım ve sonuc cok güzel tabiki :90: istenilen hedefe ulaşıyoruz ve hatta geçiyoruz bile. Artık 36 bedenler giyiyoruz ve şıkır şıkır geziyoruz.
Diyete başlayan herkese ve özellikle tam da yılmak üzere olan arkadaşlara diyorum ki; YILMAK YOK, DUKAN'A DEVAMM %100 başarı bu diyette, yeterki inanalım ve kaçamaksız uygulayalım. Eski 40-42 bedenli biri olarak sesime kulak veriniz efendim :97: 36 beden imkansız değil!!
Sevgiler
tebrikler vuvuucumbende - lerde uyandım bugün çok mutlu oluyo insan sahiden:) ekmek konusundada çok haklısın bencede süper..ben kısmetse 5 temmuzda tatile gidiyorum..yanımda ekmek yapıp götürmeyi düşünüyorum hergün 1 dilim yersem yulaf hakkımı kullanırım die düşünüyorum..yulafı yoğurtla veya sütle yemek benim için kabus çünkü..bu tek kullanımlık ufak maya poşetlerinden aldım bi tane koysam bu ölçülere fazla gelirmi acaba??
Eki Görüntüle 213083