Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

jelatine izin var tabiki de hatta gayet iyi bir protein kaynağı hatta sayfa 208de ki yumurta jölesi tarifinde kullanmış dukan amca

ben 1 ay öncesine kadar almıştım toz jelatin aktardan heves etmiştim tatlı yaparım diye..100 grda 82 gr kadar o civarlarda protein vardı hem böylece proteinide fazla fazla olur die sevinmiştim ama cok fazla kullanmamak lazım tadı bozabiliyor..

Herkese selam selam selamm

Sonunda ayrılık bitti evime döndümm :90: Beni hatırlayan varsa eger biliniz ki efendim yüksek lisansımı bitirdiimm Çok şükür evime de geldim..

Dukan için hemen atak yapmaya basladım, platesime kaldıgım yerden devam etmeye basladım ve sonuc cok güzel tabiki :90: istenilen hedefe ulaşıyoruz ve hatta geçiyoruz bile. Artık 36 bedenler giyiyoruz ve şıkır şıkır geziyoruz.

Diyete başlayan herkese ve özellikle tam da yılmak üzere olan arkadaşlara diyorum ki; YILMAK YOK, DUKAN'A DEVAMM %100 başarı bu diyette, yeterki inanalım ve kaçamaksız uygulayalım. Eski 40-42 bedenli biri olarak sesime kulak veriniz efendim :97: 36 beden imkansız değil!!

Sevgiler

selam günaydın...başarmış kişilerin yazdıklarını görünce hepimiz daha motive oluyoruz..çok çok çok tebrik ederimmbende bu sabah baya mutlu uyandım kızlarr geçen cuma günü regliydim 79100 olan kilom bu sabah 78 hatta anlık olarak 77.900 oldu ama 78 de sabit durdu:)dukanı seviyorum...herkese güzel birgün diliyorum

sölemesin ayıp olmasın ama ben hiç kabız olmadım. tersine karnım sürekli cur cur ötüyor:26: kepek kullanmadım bu yüzden.aranızda ben,m gibi olan var mı

aynen bende senin gibiyim..geçen hafta 3-4 gün bildiğin suydu hatta gojiyi kestim normale döndüm ama garıl gurul sesler var..neyse sende bendenmişsin yanlız değilmişim:)ama ablam nerdeyse kronik kabızdır bi umut kıza goji aldım götürdüm hiç etki etmemiş..anlamadım bende:26:

sadecam tebrik ederim

:84::84:Bu sabah da çok mutsuz bir birdut var karşınızda....
+500 olarak güne başladım. Kaçamak yapmayı durduramıyorum sonuç olarak da +'lar yerleşiyor bedenime...
Biri bana yardımcı olsun motivasyonumu tamamen kaybetmiş durumdayım....
Yarında güne + ile başlarsam sanırım devam edemeyeceğim
Bu artılarla başladığım noktaya geri yaklaşmaya başladım ben :84::84::84:

merhaba kızlar bende sonunda gördüm ellileri dün sabah tartı 60.1 gösteriodu bugün ise 59.5 gösterdi allahıma şükürler olsunki 3.5 seneden sonra yeniden ellileri gördüm tabi sizlerin ve dukan amcamın sayesinde tartının fotosunuda çektim bugün okuluma gidicem diplomamı almaya kolamı götürcem yanımda o tok tutar beni gelince yorumlarınızı okurum kızlar öğleden sonra

Eki Görüntüle 213083

tebrik ederim....... İş te benimde ulaşmak istediğim hedef kilom, darısı başıma demek istiyorum

evt cnm kaçamak yapınca hep baştan başlamak gerekio biraz sıkmalısın kendini 1 ay dişini sık (kilona göre) 12 ay yiyoruz yiyoruz sonra şişioruz 1 ay dayanamıoruz aslında bu diyette birtek akşam aç kalınıo onuda suyla atlatırsan bünyen alışır canın pek bişi istemez dün ben babamlara börek çörek yaptım hiç canım istemedi aklım ordydı ama yemek gelmiodu içimden birazda kendimiz dikkat etmeliyiz beynimizi kendimiz yönlendirmeliyiz yememek için bu diyetle kilo verip hedefine olaşanlar güçlendirmedede yedikleri halde kilo veriolar onu düşün kaçamak yapma

Evimde olunca kesinlikle kaçamak yapmıyorum ama dışarıda arkadaşlarla olayım ucundan azıcık mantığıyla dukan balonunu patlatıyorum. Bugün kitabımıda işyerime getirdim konsantrasyonumu tekrardan sağlamam gerekiyoooooo.... Toplamda vermem gereken kilom bugün itibari ile 6,6 kilooooooooo. Artık toparlamalıyım kendimi.......

hiç kaçamak yapmadan devam edersen 1 ay dan az süredede verirsin o kiloyu mrk etme cnm

hiç kaçamak yapmadan devam edersen 1 ay dan az süredede verirsin o kiloyu mrk etme cnm

İnşallah canım, teşekkür ederim moralim biraz düzeldi... Dukan diyeti ile birlikte sabah tartı sendromu başladı bende valllaaaaa... Sabahları koşarak ama korku içersinde tartı üzerine çıkıyorum -100 gr bile görsem inanılmaz mutlu bir güne başlıyorum ama artıysa hattaa +500 leri görüyorsam gel gelebilirsen işe sabah sabah

İnşallaaahhh toparlayacağım, toparlamalıyım dukana inanıyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…