Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

yeniden toz tatlandırıcıyla yapmayı denesen canım hem aradaki farkı görürsün belki sıvı kullandığın içindir birde kek tariflerini nasıl yaptığını dukan tariflerim bölümüne yazabilirsin ordaki sayfamızda coşmuş durumda belki değişik bir tariftir herkes faydalanmış olur

belki deneyipte aa benimde öyle oluyo diyen biri olabilir diye sorayım dedim canım bi daha yaptığımda öyle deniyim bari bakalım puff olcak mı yine
ben bir tarifler sayfasındaki kabızlığa son veren kek adı altında olan var onu yapıyorum ama gojisiz çünkü ben gojiyi çok sevmedim ancak sabahları suyla zorla yiyorum, bi de baya bir önceki sayfalarda verilmişti bir kek tarifi o da güzel tutuyor ama sayfasını hatırlayamadım bulursam tariflere yazarım onu da

yumruğa başladım bugün zaten.o bitince 5+5 yapıcam artık.5+5 mi kolay gelmedi sana:26:

Son düzenleme:

kız yasmin tatlılar ne oldu? dün çok içime oturdu hala aklımda görsemde sorsam diyordum:18:

kız yasmin tatlılar ne oldu? dün çok içime oturdu hala aklımda görsemde sorsam diyordum:18:

tatlılar yalan oldu birincisi katılaşmadı öyle ters çevirip servis yapın gibi olmadı gayet sıvı iki gündür dolapta tat olarakta labne çok yoğun şu anda çok üşeniyorum ama yarın dökerim artık :90: ya belki o yapan kişi yurtdışındaymış ya belki malzeme farkı vardır falan o yüzden ya da ben tutturamadım bilmiyorum yani, ama dediğim gibi cicim üzülmeye gerek yok denemiş olduk işte birimiz :90:

tüh tatlım ya valla keşke tutsaydı.acaba içine yulaf kepeği ilave edilseydi daha mı iyi olurdu ki?:44:

tüh tatlım ya valla keşke tutsaydı.acaba içine yulaf kepeği ilave edilseydi daha mı iyi olurdu ki?:44:

sanmam canım ya bi de netten şimdi gerçek panna cotta tarifine baktım mesela o farklı baya normal kremalardan varmış içinde bizdeki gibi peynir tadı olmaması çok normal bi de jelatinden falan bahsediyor süt daha az baksana baya farklı keşkem daha önce baksaymışım buna ben

200 ml süt kreması
1/2 su bardağı (cup) süt (125 ml)
1/2 su bardağı (cup) toz şeker (112.5 gr)
2 tatlı kaşığı (tsp) toz jelatin (aktarlarda bulabilirsiniz)
2 yemek kaşığı (tbs) su
3/4 su bardağ (cup) süzme yoğurt (190 gr)
1/2 tatlı kaşığı rendelenmiş limon kabuğu (vanilya, damla sakızı gibi lezzetlendiricilerle de yapılabilir)

Kızlar biliyorum muhabbetin biraz dışındayım ama bence tarife toz ve ya yaprak jelatin eklersek katılaşır orjinalinde de öle yapılıyor böylece soğuyunca katılaşıyor...

Kızlar biliyorum muhabbetin biraz dışındayım ama bence tarife toz ve ya yaprak jelatin eklersek katılaşır orjinalinde de öle yapılıyor böylece soğuyunca katılaşıyor...

ewet canım öyleymiş bi de orjinalinde krema yazıyor ki ben kremayı çok severim heheheeheh artık güçlendirmede ödül olarak gidip hazırını yerim :90:

kızlar bir sorum olacak, dukanda hesaplatma yaptırırken boy kısmına hangi formatta yazıyorduk unutmuşumi kestane kebap acele cevap

tatlım dukanın kendi sitesinden bahsediyorsun sanırım.metric'i seçip yapıcaksın.pek acele cevap olmadı ama kusura bakma lütfen

yapan kişi zaten diyet yaptığı için şeker ve krema kullanmamıştır.ama jelatin kullanabiliyor muyuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…