Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

çok sağol canım iyi dileklerin için

sölemesin ayıp olmasın ama ben hiç kabız olmadım. tersine karnım sürekli cur cur ötüyor:26: kepek kullanmadım bu yüzden.aranızda ben,m gibi olan var mı

sevgili shadoroba sigarayı bıraktığın için abur cubura yönelmişsin. at ağzına bir şekersiz sakız. seni abur cuburdan uzak tutmak için faydalı olabilir.

öbürünün de takibi kolay ama 5+5 de daha kolay gidiyormuş kilolar

ay bana hiç kolay gelmedi valla. anlamadım diyette miyim değil miyim? insan neye dikkat edecek neye serbest bakacak bilemiyor. son günlerde daha çok yaşadım bunu valla daraldım

haydi berrin haydi berrin haydiiiiii tam zamanı tam zamanı şimdiiiiiii!!!
aslında yumruk yapmayıp direkt 5+5 e mi geçsen berrin ya? hakikaten yumruğu daha zor zamanlara saklasan? bu kararı verirken pek düşündün ama

efefiliz45 nerde yaşıyosun bilmiyorum ama ist gebze rosmann mazalarından ben arkadaşıma aldırdım sanırım artık kargo yapıyolarmış netten bi araştır istersen bide izmir şubesinde var galiba

şeytanın seni yokladığı zamanlarda evden çık.yapabildiğin kadar yürü.derin nefesler al işe yarar.burdan yiyeceğin dayak işe pek yaramaz.sen kendine telkinler yapabilirsin.içindeki şeytan senden güçlü değil sen onu yenersin.sigara konusunu ben 10 sene önce yaşadım .seni anlıyorum ama herşey sana bağlı o senden değil sen ondan güçlüsün senin dediğin olur unutma ve ona izin verme canım .ben başarmışdım sende başarırsın eminim.

Ankara'da Kavaklıderede FİTİZ Diyet Markette de var. Web adresleri:
Fitiz Diet Market

Bildiğim kadarıyla kargo yapıyorlar. İletişim için numaraları web sitesinde mevcut.

umarım bırakabilirim yarın 1 hafta olucak inşallah.ah ben o şeytanı bir yakalarsam....
haklısın aslında diyete başladığımda ben de böyle telkinlerde bulunuyordum.sigara konusunda bunu yapabiliyorum ama bu kez de yeme konusunda engel olamıyorum sürekli bir atıştırma modundayım.bir de bundan kurtulsam tam olucak.
bu arada seni de tebrik ederim ne güzel bırakmışsın sigarayı.bu iş cidden irade işi başka bir açıklaması yok

kızlar ben ilk başlarda dukana uygun kek falan yaptığımda hazır kekler gibi çok güzel kabarıyordu puf puf ama bi süredir kabarmıyor keklerim böyle bir sönük oluyor aklıma şey geldi önceden toz tatlandırıcı kullanıyordum bi süredir sıvı tatlandırıcı kullanıyorum bununla ilgisi olabilir mi sizce deneyen var mı aranızda :97::97:

öbürünün de takibi kolay ama 5+5 de daha kolay gidiyormuş kilolar
zaten dukan da 5+5'te daha kısa sürede cevap alınacağını yazmış.ama 20.günde durum eşitleniyormuş.

anladım ben sizin verecek az kilonuz var ya ondan bir an önce gitsin de güçlendirmeye geçelim işi hızlandırmış olalım die 5+5'e gönül verdiniz.ama uzun süre seyir'de kalacaklar için zor ve sıkıcı bence 5+5.
umarım en kısa sürede hedefinize ulaşırsınız kızlar.kolay gelsin

kızlar bir sorum olacak, dukanda hesaplatma yaptırırken boy kısmına hangi formatta yazıyorduk unutmuşumi kestane kebap acele cevap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…