- 26 Temmuz 2008
- 2.252
- 5
Orada alt alta iki tane uzun link çıkıyor. Üsttekini komple kopyalayıp yapıştıracaksınız. Bir kısmını değil, tamamını. Üstteki olmuyorsa bir de alttakini deneyin.
Besin değerlerine bakmaya bile gerek yok ki güzelim, mısır yasak zaten dukanda4 atak günümde 2 kilo verdim, 7 (1+1) seyir günümde gram veremedim. Bu hafta ben de 5+5 deneyeceğim.
bu arada size sormak istediğim birşey var. Yurtdışındayım ve henüz kitabım yok. Diyete başlamadan önce internetten baya bilgi toplamaya çalıştım. Ben diyetten önce sabah kahvaltı olarak yulaf kepekli, aşırı tatlı olmayan, meyve katkısız en sadesinden konflex yerdim. Diyetle birlikte sabahları yumurtaya başladım ama acelem olduğunda zorlanıyorum. Ve her sabah yumurta da biraz sıktı açıkçası. Benim konfleximin öğünlük karbonhidrat değeri (125ml süt+30 gr konflex) 27, yağ değeri 3.6. Bazı günler yulaf kepeği yerine konfleximle kahvaltı yapmak istiyorum ama kilo verişimi (tabi birgün vermeye başlayabilirsem) durdurur mu diye korkuyorum. Kitapta buna benzer bir bilgi var mı acaba, okuyanlar benimle paylaşabilir mi?
canım kitapta cornflakes den bahsetmemiş kilo vermene engel olur mu bilemem.ben de çok severim aslında besin değerlerine baktımda internetten
Besin Değerleri Tablosu
ENERJİ VE BESiN ÖGELERi
( ilk değerler)-Her 100g
Corn Flakes’de
(ikinci değerler)-30g Corn Flakes
125ml süt ile
Enerji
1571 kJ
725 kJ
370 kcal
171 kcal
Protein
7.3 g
6.5 g
Karbonhidrat
83.3 g
31.1 g
Şeker
8.8 g
8.5 g
Yağ
0.8 g
2.3 g
Doymuş Yağ
0.5 g
1.3 g
Tekli doymamış yağ
0.1 g
0.6 g
Çoklu doymamış yağ
0.3 g
0.2 g
Lif
3.0 g
0.9 g
Sodyum
1.1 g
0.4 g
bunlar yazıyor ama içindeki şeker oranı fazla o yüzden sanırım kullanmasan iyi olur
B vitamini karışımı + C vitamini. Biz zaten bolca B vitamini alıyoruz, üstüne de onu içmek böbrekleri yorabilir kanımca:26:arkadaşlar bemiks c adlı tablet b vitamini kompleksimi yoksa c vitamini olarakmı kullanılıyor valla kafam karıştı he eğer b ise iştah açar da o bakımdan sorim dedim
Kıymalı yumurta, heeeer çeşit balıkkızlarrrr
dukan atak evresinde akşam ne yenirrrr
çok acıktım dogrusu ama öğlede tavuk yedim bir parça
akşam ne yenirki tavuk hiç çekmiyo canım :44:, hatta tereyağsız iskender
yaaaaaa kızzzlaaaaarrrrr
1+1 yaparken p+s gününde her öğünde sebze yenmiyormuşşşş, ama ben yedimmmmm :84::84:
Tamam tamam panik yokİlk ps günümde ben neredeyse hiç protein almadım. Bilerek ve isteyerek yaptım çünkü 1 haftalık ataktan sonra ciddi eksikliğini hissetmiştim sebzenin. Bundan sonra doğrusunu yaparsın, kasma
2 gündür misafirim vardı.yazdıklarınızı hep okudum ama yazamadım üzgünümbu arada sigarayı bıraktığımın 6. günü oldu ama yanlızca dün 1 tanecik içtim.çünkü hem ev çok kalabalıktı ve ben çok yorgundum hem wc'yew çıkamama sorunu hem de sigaradan dolayı çook gerginim(birilerini gırtlaklicaktım içmeseydim).ayrıca ben cuma gününden beri aşırı yemeye başladım ve bu sabah 59.2 çıktım yani güçlendirmede verdiğim 1.700 geri gelmiş oldu 3 gün içinde
ağlamak istiyorum kızlanolur yardım edin yarın tam 1 ay oluyor ve ben 1 ay dayanıp 3 günde hepsini geri aldım..aşırı abur cubura dadandım sürekli bişilere gidiyor elim yoksa sigara arıyorum off napsam ki.berrincim beni de döv beni de
Berrin nerede senin oklavaların kuzuumBaksana kaçamak yapan yapana
küstüm ben onlara beni dinlemiyorlaryapmayın diyorum yapıyorlar.sonra kaçamak yaptığımız halde 400-500 gr gitti diyorlar.sonra 1hafta geçiyor kilo alınca da hayıflanıyorlar:92:
Üzülme canım siskinliktir o bide tuzlu yediysen Iki güne eski kilona dönersin bende çok yedim 2 günde 1 kilo aldım bugün 49.700 çıktım valla takma kafana bende senin gibi sırf tuvalete çıkmak icinsigara iciyorum biliyomusun istesemhic icmem Zaten 3 tane iciyorum günde ama3 U 5 i yok iyi yapmışsın birakmakla canim.
aynen aynen hiç kaçamak yapmadım ama dün ps günümdü, yediğim sebzeler su çekti herhalde
sevgili renginar ben 1+1 yapıyorum ama 5+5 daha çekici gelmeye başladı bana artık. sıkılma bunalma durumu var mı acaba? benim seyirde sanırım 8. günüm falan oldu, 400 gram verebildim :)))
Bak ben aldım elime limonlu yoğurtlu dukan dondurmamı, keyifli keyifli yiyorum. Kaçamak neymiş, peh!
evet iliadacım; bildigim kadarıyla 2 ogun yıyınce 1 ogun yemeyeceksın, max. o kadar ve yedıgın proteın mıktarı sebze mıktarından daha fazla olacak.
canım 1 gunden bırsey olmaz, bundan sonrakılerde buna uygun yaparsın.
Tamam tamam panik yokİlk ps günümde ben neredeyse hiç protein almadım. Bilerek ve isteyerek yaptım çünkü 1 haftalık ataktan sonra ciddi eksikliğini hissetmiştim sebzenin. Bundan sonra doğrusunu yaparsın, kasma
di mi öslemiştim hemde iyi oldu
selam ben sıkılmadım. sabırlıyım. hiç te acıkmıyorum nedense...hani sizin yaptığınız yulaflı yiyecekler var ya onlardan da hiç yapmadım. kaçamak da yapmıyorum. ben yiyecekleri ham haliyle yemeyi seviyorum. karışık şeyleri sevmiyorum çok. genelde her sabah 3 yumurta yerim haşlanmış olarak protein günlerimde. bizim markette sarısı turuncuya çalan yumurtalar var süper lezzetli onlardan alıyorum. tadını seviyorum. haşlanmış tavuktan çok sıkıldım. genelde çok az yağ gezdirilmiş tavada pişiriyorum tavuk göğüslerini. küçük paketler halinde poşetleyip buzluğa kaldırıyorum. sabah kahvaltıdan sonra çıkarıyorum eriyince öğlen yemeğim hazır oluyor:) akşamları da yoğurt yiyorum genelde. içine 2 kaşık buğday kepeği de atıyorum da şimdiye kadar bir faydasını görmedimyaklaşık 5 haftadır diyetteyim dikkatimi çekti ps günlerinde sadece kilomu koruyorum. sırf proteinde de veriyorum. tavsiye ederim.
Bak ben aldım elime limonlu yoğurtlu dukan dondurmamı, keyifli keyifli yiyorum. Kaçamak neymiş, peh!
Sevgili renginar, ben de senin gibiyim. Hiç kaçamak yapmıyorum sadece dukan diyetine uygun tarifleri yapıyorum çünkü annem sıkılıyor, söyleniyor. Bir de diyetten sonrasında yiyeceklerimize dikkat etmek gerektiği için bu tariflere alışmak için yapıyorum ama bundan sonra yapmicam. Çünkü canım istediği için yapmıyorum sadece elim oyalansın diye yapıyorum. Kaçamak yapmıyorum, çok acıkmıyorum. Sadece bu diyete başladığımızdan beri canım süt çekiyor, yoğurt çekiyor, haşlanmış tavuk çekiyor vallahi :)))
O zaman önerinle ben de 5+5 e dönüyorum valla takibi zor 1+1 in ve canımı sıkıyor. Kilomu bir türlü takip edemiyorum bi gün şöyle bi gün böyle. :95:
yumruğum bitsin.ben de 5+5 yapıcam:92:
eee ozaman ne içecez ya şaştım kaldım valla yokmu iyi bir c vitamini bildinizBesin değerlerine bakmaya bile gerek yok ki güzelim, mısır yasak zaten dukanda
B vitamini karışımı + C vitamini. Biz zaten bolca B vitamini alıyoruz, üstüne de onu içmek böbrekleri yorabilir kanımca:26:
Kıymalı yumurta, heeeer çeşit balık, hatta tereyağsız iskender
canım cok gecmıs olsun
di mi öslemiştim hemde iyi oldu
bak bak bak benim olmayan alıntı benim gibi çıkmış.ben kaçamağa karşıyım kardeşim. oklavam var benim