Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Üzülme canım siskinliktir o bide tuzlu yediysen Iki güne eski kilona dönersin bende çok yedim 2 günde 1 kilo aldım bugün 49.700 çıktım valla takma kafana bende senin gibi sırf tuvalete çıkmak icinsigara iciyorum biliyomusun istesemhic icmem Zaten 3 tane iciyorum günde ama3 U 5 i yok iyi yapmışsın birakmakla canim.

küstüm ben onlara beni dinlemiyorlaryapmayın diyorum yapıyorlar.sonra kaçamak yaptığımız halde 400-500 gr gitti diyorlar.sonra 1hafta geçiyor kilo alınca da hayıflanıyorlar:92:

Bak ben aldım elime limonlu yoğurtlu dukan dondurmamı, keyifli keyifli yiyorum. Kaçamak neymiş, peh!

inş şişkinliktir canım yaa..çok tuzlu değil ama çok tatlı yedim valla ne yaşan söyliim.ama keşke dün o 1 taneyi de içmeseydim bugün gene canım istiemeye başladı.ama içmicem.bakalım pro perş'den sora eski düzenime dönemezsem 2 gün atak yapar daha bir sıkı devam ederim inşallah

selam ben sıkılmadım. sabırlıyım. hiç te acıkmıyorum nedense...hani sizin yaptığınız yulaflı yiyecekler var ya onlardan da hiç yapmadım. kaçamak da yapmıyorum. ben yiyecekleri ham haliyle yemeyi seviyorum. karışık şeyleri sevmiyorum çok. genelde her sabah 3 yumurta yerim haşlanmış olarak protein günlerimde. bizim markette sarısı turuncuya çalan yumurtalar var süper lezzetli onlardan alıyorum. tadını seviyorum. haşlanmış tavuktan çok sıkıldım. genelde çok az yağ gezdirilmiş tavada pişiriyorum tavuk göğüslerini. küçük paketler halinde poşetleyip buzluğa kaldırıyorum. sabah kahvaltıdan sonra çıkarıyorum eriyince öğlen yemeğim hazır oluyor:) akşamları da yoğurt yiyorum genelde. içine 2 kaşık buğday kepeği de atıyorum da şimdiye kadar bir faydasını görmedim yaklaşık 5 haftadır diyetteyim dikkatimi çekti ps günlerinde sadece kilomu koruyorum. sırf proteinde de veriyorum. tavsiye ederim.

Sevgili renginar, ben de senin gibiyim. Hiç kaçamak yapmıyorum sadece dukan diyetine uygun tarifleri yapıyorum çünkü annem sıkılıyor, söyleniyor. Bir de diyetten sonrasında yiyeceklerimize dikkat etmek gerektiği için bu tariflere alışmak için yapıyorum ama bundan sonra yapmicam. Çünkü canım istediği için yapmıyorum sadece elim oyalansın diye yapıyorum. Kaçamak yapmıyorum, çok acıkmıyorum. Sadece bu diyete başladığımızdan beri canım süt çekiyor, yoğurt çekiyor, haşlanmış tavuk çekiyor vallahi :)))

O zaman önerinle ben de 5+5 e dönüyorum valla takibi zor 1+1 in ve canımı sıkıyor. Kilomu bir türlü takip edemiyorum bi gün şöyle bi gün böyle. :95:

yumruğum bitsin.ben de 5+5 yapıcam:92:

sevgili dukan kardeşlerim bana çok acil diyete en uygun yulaf kepeği adresi verirmisiniz biliyorum defalarca bahsettiniz ama bulamıyorum.kızım ve ben iki haftadır kepeksizlikten perişanız.hemen internetten sipariş vereceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…