- 17 Mayıs 2009
- 294
- 0
- 50
eee ozaman ne içecez ya şaştım kaldım valla yokmu iyi bir c vitamini bildiniz
ben redoxon içiyorum.1000mg c vitamini içeriyor. eritme tablet içinde başka vitamin yok.bugünlerde burda grip ve nezle olan çok aman dikkat.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben redoxon içiyorum.1000mg c vitamini içeriyor. eritme tablet içinde başka vitamin yok.bugünlerde burda grip ve nezle olan çok aman dikkat.
ne çok hastamız var.valla tek tek yazsam birilerini atlarım diye toptan yazayım dedim.tüm hastalarımıza geçmişler olsun.kendinize iyi bakın kızlar.sağlıklı ve dukanlı günler hepinize.....
zeynebim fıstık hanımın alıntılarını benimmiş gibi alıyorsun.alıntı yaparken dikkat şekerim:92:
yolandacık ve busonolsun geçmiş olsun çook.dikkat edin kendinize.yollicik önce iyileş atağı sora dene canımcım.
_kızlar kaçamak yaptıktan sonra atak yapmayın diyetin seyrini bozmuş oluyorsunuz.aynen kaldığınız yerden devam edin.hatta 1-2 günlük kaçamaklar bile olsa tabi 1hafta 10 gün bozarsanız o zaman atak yapın derim
_yumruk konusuna gelince ben 2,5 ay boyunca 1 kez yaptım ve çok işe yaradı.bence bu bir koz olark elde tutulmalı ve en zor anda kullanılmalı.ilk başımız sıkıştığında yumruğu kullanırsak ve 2. kez daha ciddi birşekilde ihtiyaç duyarsak vücut yumruğa karşı da bir direnç geliştirir ve 2.si 1. kar işe yaramayabilir...
yapalım berrinim ya bu 1+1 hiç bana göre değil. 1 gün 60.2, bi gün 61, bi gün 60.6
valla insanın dengesizlik canını daha çok sıkıyor.
sevgili dukan kardeşlerim bana çok acil diyete en uygun yulaf kepeği adresi verirmisiniz biliyorum defalarca bahsettiniz ama bulamıyorum.kızım ve ben iki haftadır kepeksizlikten perişanız.hemen internetten sipariş vereceğim
2 gündür misafirim vardı.yazdıklarınızı hep okudum ama yazamadım üzgünümbu arada sigarayı bıraktığımın 6. günü oldu ama yanlızca dün 1 tanecik içtim.çünkü hem ev çok kalabalıktı ve ben çok yorgundum hem wc'yew çıkamama sorunu hem de sigaradan dolayı çook gerginim(birilerini gırtlaklicaktım içmeseydim).ayrıca ben cuma gününden beri aşırı yemeye başladım ve bu sabah 59.2 çıktım yani güçlendirmede verdiğim 1.700 geri gelmiş oldu 3 gün içinde
ağlamak istiyorum kızla nolur yardım edin yarın tam 1 ay oluyor ve ben 1 ay dayanıp 3 günde hepsini geri aldım..aşırı abur cubura dadandım sürekli bişilere gidiyor elim yoksa sigara arıyorum off napsam ki.berrincim beni de döv beni de
tşkler onurege yarın hemen alıcam bir tane zira ortalıkta hastalık var çoğu insan da çevremde halsiz ve kırgın olduklarını söylüyor önlem almamız şart demiben redoxon içiyorum.1000mg c vitamini içeriyor. eritme tablet içinde başka vitamin yok.bugünlerde burda grip ve nezle olan çok aman dikkat.
öbürünün de takibi kolay ama 5+5 de daha kolay gidiyormuş kilolar
2 gündür misafirim vardı.yazdıklarınızı hep okudum ama yazamadım üzgünümbu arada sigarayı bıraktığımın 6. günü oldu ama yanlızca dün 1 tanecik içtim.çünkü hem ev çok kalabalıktı ve ben çok yorgundum hem wc'yew çıkamama sorunu hem de sigaradan dolayı çook gerginim(birilerini gırtlaklicaktım içmeseydim).ayrıca ben cuma gününden beri aşırı yemeye başladım ve bu sabah 59.2 çıktım yani güçlendirmede verdiğim 1.700 geri gelmiş oldu 3 gün içinde
ağlamak istiyorum kızla nolur yardım edin yarın tam 1 ay oluyor ve ben 1 ay dayanıp 3 günde hepsini geri aldım..aşırı abur cubura dadandım sürekli bişilere gidiyor elim yoksa sigara arıyorum off napsam ki.berrincim beni de döv beni de
zeynebim fıstık hanımın alıntılarını benimmiş gibi alıyorsun.alıntı yaparken dikkat şekerim:92:
berrincim beynim dönmeye başladı valla kendi yazdığımda fıstıkhanım kullanıcısından alıntı diyor bence hatlarda bi karışıklık olmaya başladı yoksa kusura bakma yani valla ben bişey yapmıyom inan
sevgili dukan kardeşlerim bana çok acil diyete en uygun yulaf kepeği adresi verirmisiniz biliyorum defalarca bahsettiniz ama bulamıyorum.kızım ve ben iki haftadır kepeksizlikten perişanız.hemen internetten sipariş vereceğim
şeytanın seni yokladığı zamanlarda evden çık.yapabildiğin kadar yürü.derin nefesler al işe yarar.burdan yiyeceğin dayak işe pek yaramaz.sen kendine telkinler yapabilirsin.içindeki şeytan senden güçlü değil sen onu yenersin.sigara konusunu ben 10 sene önce yaşadım .seni anlıyorum ama herşey sana bağlı o senden değil sen ondan güçlüsün senin dediğin olur unutma ve ona izin verme canım .ben başarmışdım sende başarırsın eminim.
Ankara'da Kavaklıderede FİTİZ Diyet Markette de var. Web adresleri:
Fitiz Diet Market
Bildiğim kadarıyla kargo yapıyorlar. İletişim için numaraları web sitesinde mevcut.
lütfeeeeeeennnnn.......
zaten dukan da 5+5'te daha kısa sürede cevap alınacağını yazmış.ama 20.günde durum eşitleniyormuş.öbürünün de takibi kolay ama 5+5 de daha kolay gidiyormuş kilolar
ay bana hiç kolay gelmedi valla. anlamadım diyette miyim değil miyim? insan neye dikkat edecek neye serbest bakacak bilemiyor. son günlerde daha çok yaşadım bunu valla daraldım
haydi berrin haydi berrin haydiiiiii tam zamanı tam zamanı şimdiiiiiii!!!
aslında yumruk yapmayıp direkt 5+5 e mi geçsen berrin ya? hakikaten yumruğu daha zor zamanlara saklasan? bu kararı verirken pek düşündün ama