Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

walla aynı şeyi ben de sana diycektim biraz önce,ağzımdan aldın..çok şeker ve enerjiksin..eğleniyorum okurken yazdıklarını...
bu arada senin hala hoşuna gidiyomu cevap yazılması

ahahaha vuvuu ne diyosun yaa cevapları okurken bakıyorum böyle sakin sakin sonra beberongo kullanıcısından alıntı deyince vallahi gözlerim bööle beleriyo, kalbim daha hızlı atmaya başlıyo vallahi na böyle oluveriyorum hihihihi :87:

ben bugün hep tam yağlı süt ürünleriyle beslendim, light mayonez yedim ton balığımın yanında 1 kaşık. 100 gramında 38 gram yağ var, yediğim gram 10 efendim. karbonhidratı da proteiniyle yakın hemen hemen. allak bullak yedim bugün diyeti bozmuşum gibi geliyo, tarifler marifler bir şeyler pişirdim ya, adam akıllı sofrada yemedim bir tek kahvaltı yaptım. Hemen sıralıyorum yanlış bir şey yemişsem oklavayı dört gözle bekliyorum aklım başıma gelsin:

efendim sabah sarısı çıkarılmış 1.5 yumurta, annemle paylaştık 3 taneyi
1 bardak tarçınlı süt
biraz büyükçene köy peyniri diye satılan tuzsuz yağsız peynir porsiyonu

sonracığıma köy yoğurdu (ay ölücektim mutluluktan köy yoğurdu buldum ya nasıl abandım anlatamam hihihihi sadece tadına bakmak için yedim biraz inşallah zehirlenmem)
light mayonez eklenmiş light ton balığı (vallahi bilomacık mini mini lokmacık hem de)

yine yoğurt (dondurma yaptım acıbadem aroması koydum içine biraz da stevya)
bir de sakız çiğnedim. Sakız yasak mıydı? :26::26:

azcık da goji berry kattım yoğurduma. bir de dukan ekmeği yapmıştım 1 parça da ondan yidim. amma yemişim yaaa :18::18:

az yağ demişsin canım.bu diyette yağ yok.o yüzden yağsız sütler ,peynirler etin yağsız olanını falan kullanıyoruz.kuzu eti bile yasak dokusunda fazla yağ barındırdığı için.herhalde kitabın yok o yüzden butür hatalar oluyor tabii.eyer diyete uyabilirseniz ayda en az 4-5 kilo verirsiniz kolay gelsin.kepek gerçekten çok önemli onun sayesinde proteinlerin zararlı etkilerinden kurtuluyoruz B12 içeriyor,barsaklarımızı çalıştırıyor.

Son düzenleme:

yok be canım ne fazlası gayet normal de mayonez pek tavsiye etmem yaw...ya da mesela 1 kase süzme yoğurda 1 tatlı kaşığı koy,karıştır,baharatlarla,otlarla sos gibi yapbir kaç seferde ye..lightlaştırabildiğin kadar yap yani:)

canım yoğurt ye bol bol tüket yoğurdu.tavukla tüketince gayet tıkayıp tok tutuyor.

canlarım mrb ben de yumruğa başladım bugün.Hala 54.90 dayım.biraz hareket verelim bakalım

Son düzenleme:
ben de iki gündür gribim ve bademciklerim şişmiş. bu yüzden ne yesem midem bulanıyor. birşey yiyemiyorum... sabah tartıda -200 gr gördüm. yani 56.6 hastalığıma üzülsem de kilo vermeme sevinmdim. inşallah yemeye başlayınca o 200 gram geri gelmez.
yolanda sana da geçmiş olsun. ben de aferin kullanıyorum. bugün başladım. inşallah kilo vermeye bir etkisi olmaz. bakcaz görcez artık.

canım sana da geçmiş olsun.moralinizi bozmayın.yolandama da söyledim.yapın bir ıhlamur için sıcak sıcak.akşama da yulaf kepekli bir yayla çorbası yapın.biraz da gece terletin kendinizi.sabaha birşeyiniz kalmayacak inşallah.

evet cnm kitabım yojksizlerden okudugm kadayyla yapmaya çalışıyorumm
kepek alacagım almadım henüz iş çıkışı inşallah alabilirimm

canım yoğurt ye bol bol tüket yoğurdu.tavukla tüketince gayet tıkayıp tok tutuyor.

yogurt sevmem ama yiycem artık mevbur zaten yiyebileceğim fazla birşy yok :)

destijl ya tickerına bayıldım ben.biz tickerfactory dışındakileri kullanamıyoruz ve ben bundan çok sıkıldım.sen nasıl yaptın tickerini?nolur bizlere de söyle

çok geçmiş olsun bi tane maden suyuna limon sıkıp 1 aspirin ve 6-7 damla acısos vardırya ondan damlatın ve bikaç dikişte için..ben yıllar önce birinden duymuştum yaparım hastalandıkca işe yarıyo..hem diyetimizede uygun terlemek içinde ideal yolandacım bak sende yap bunu tatlımm

ay evet ben mayonezin tadını da sevmem normalde ehehehe ton balığıyla iyi gider dediydim azıcık renk olsun dediydim ama hem tüketmesem daha iyi diyet açısından, hem de tat açısından kötü oldu arkadaşlar tavsiye etmiyorum light ton balığıyla mayonezi. aklıma geldikçe midem bulaniyür

hadi bakalım berrin yarından itibaren sonuçlarını heyecanla bekliyoruz ben de bu hafta kendime müsamaha göstericem kilo verebilmek için 59u göremezsem belki ben de bi çılgınlık yapıp yumruğumu vururum masaya çünküsem tatile gideceğim efeeem 15 günde vermem lazım bu 2 kiloyu. normal diyet yapıyo olsam vermiştim aslında şimdiye kadar ehehehe dukanın sitesindeki ankete göre 4 ile 7 temmuz arası ideal kilomda olmam lazımmış. bakalım. görüciğiz.

arkadaşlar tariflerde yer alan çikolata vallahi de çikolata billahi de çikolata. yeminle çikolata. aromalı maromalı çikolata. mis gibi çikolata!!!

yidik valla buz kalıplarında dondurduk, oradaki tarifin ölçüleriyle 8 parça buz kalıbı şeklinde küp küp çikolata çıktı. haftasonu ankaraydı işti derken çok yoruldumi öğlen yemeğinde de 2-3 çatal ton balığı yediğim için kendimi ödüllendiresim geldi 4 parçasını yedim, küplerin ölçüsü 2 santimetrekare. belirteyim de. yanlış mı yapmışım acep? oklava geliyo mu bana? dukan çikolatası da olsa kakao ve aspartam içeriyo, yani ölçü kaçtı mı acaba?
ne dersiniz? yoksa ben mi bugün öyle bi ondan bi bundan beslendiğim için kendimi rahatsız hissediyorum?

sağol canım ıhlamur iyi fikir. çorba deyince midem kalkıyo. mecal bulabilirsem kalkar bi ıhlamur kaynatırım. çok sağol.

önerin için sağol tatlım.. doktora gititm. ilaç kullanıyorum. ilaçların faydasını görmezsem önerini dikkate alıcam sağol.

kızlar noluyor size ya nazaramı geldik nedir hastalarımız bir iki artıyor gibi aman korkutmayın bizi iyi bakın kendinize he sonra dukan karşıtları car car konuşmaya başlar vallahi zaten kıvılcım bekliyorlar dukanımıza çamur atmak için evtt bol bol limon tüketin derim vitamin alın bol ıhlamur ada çayı bir an önce acil şifalar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…