Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

sağol hemşocum. evet burnuma selpak yetiştiremiyorum ama geçicek napalım nasip böyleymiş. Allah başka hastalık vermesin dimi ama.

benim burunda kızardı kıpkırmızı. bende ucuz mendil almıştım onlarda idare yoksa tuvalet kagıdı iyi oluyo hehehe :)) evet aynen öyle keşke istirahatte yapabilsek ama iş güç işte ( allah başka hastalık vermesin dadlum benim yarın sabah daha iyi olacaz eminim beni:)

aa bak ben bunu hiç bilmiyordum ödem olayını. suyu bol tutuyorum zaten her halükarda. bugün 2 litre oldu bile şimdi 2,5 olacak az kaldı. bitki çayları hariç tabi :)

Sen de yanak var mı yağmur,çok pis sıkasım geldi de :)
hakkat yüz ifadeni görmeyi pek istedim şimdi...şeker şey..
ama bak yaa yine kandım ama yaaa...ya bi git kızım yaa bi git...

dukan amcayla tanışmadan önce vardı yanak ama şimdi çok az bişi var onu evleneceğim erkeğe saklıyorum

ahanda gidiyorum çok ararsınız beni

kızlarrrr
dukan atak evresinde akşam ne yenirrrr
çok acıktım dogrusu ama öğlede tavuk yedim bir parça

akşam ne yenirki tavuk hiç çekmiyo canım :44:

yolandam; cok gecmıs olsun ben kıyamam sana arkadasım

yumruk mu yapsan acaba?

kızlarrrr

valla canım tavuk ve yoğurda yükleniyorum ben de.ton balığı seversen onu yiyebilirsin.ya da yulaf kepeğin varsa krep yapabilirsin.yine çipura,somon.uskumru....deniz ürünlerinden yiyebilirsin.köfte yapabilirsin.biftek ya da ciğer yiyebilirsin.

bravo canım..aynen devam tartıda hiç bi sorun yok..dukan yaptığın sürece ibre hep aşağıyı gösterecek..arada bizler gibi fazla çıkıcaksın ama gerin geri gitcek kilolar..

anaaaaammmmm heyecandan 61.800 yazmışımm

siz anladınız beni 69.800 demek istemiştim

kızlarrrr

evinde ne varsa canım protein olsunda.istediğin kadar peynir dahi yesen acıkmıyorsun...yumurtadan çılbır yap üstüne kırmızı biber serp.
ton balığı ye,yumurta omlet,tavada et

Son düzenleme:

oooooooohhh yandan yandan o zaman:)) çok sevindim canım walla, inş. yarın 66,9 dan devam edersinnn...bende şu 67,5 direncini bir kırabilsem...geçen haftadan beri aynıyım, alıp veriyom ama değişemedi haaaaaaallaaaaa...ne büyük heyecan de mi 66,9 bile olsa

canikom tekrar geçmiş olsun, biberli süt iyidir, şifadır, candır:))) yarasın yavrucum, yarasın da çabucak toparlan...

ödem dedidinzde yahuu ilk başladığım kiloya göre 2 gündür karnım aynı gibi geliyor benimde, yani sanki hiç kilo gitmemiş gibi...yakında damacanayla gezecem yanımda zaten, yarın sabah 9 buçuğa da dr gidiom, rutin biyokimya bakcaklar bakalım, ne haldeyiz 1 ayda:))

harikaymış,verdiğin kilo .3 ayda 15 kilo .iyikide spor yapmıyosun benim fikrimce.yoğun spor kilo vermeği engelliyor.sonuca yaklaşırkek spor yaparsan sıkılaşmak adına daha yararlı olur.ama yürüyüş yapabilsen iyi olur.demek sıkı yürüyüşle ayda 6 -7 kilo verebilirsin.kutlarım seni.darısı başımıza....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…