Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bende öyle birşey okumadım ama şunu hatırlıyorum sanki kilo vermeniz durduğunda yumruk harekatını uygulayabilirsiniz gibi birşey vardı sanırsam

bende öyle birşey okumadım ama şunu hatırlıyorum sanki kilo vermeniz durduğunda yumruk harekatını uygulayabilirsiniz gibi birşey vardı sanırsam

bende öle okudum 1hakkınız var diye bişey yazmıyor 10gündür durmuştu benim ama cumadan beri hareketlendi yapıp yapmama konusunda ikilemde kaldım ama zaten 1ay hep 5+5 yapmıştım zaten bugün protein günüm yapıcam yumruğumu

Niye senin çikolatan reçellerin var bakiimBizim şifa niyetine bir lokma kapek ekmeğimiz yok yaw

sevgili elettra YAPTIM OLACAK!! ahaha tariflerden baktım baktım yaptım bugün kendime çikolata ısmarliyim dedim ama çaktırma içinde accık rom var ihihihihi kafayı bulmazsam iyidir na böyle :90:

sağol canım ama vuvu kızıyo ben gelemem sen alttan verde görmesin

çok pis atak yapıcam kaçamak yok zaten artık canım birşey istemiyor iki gündür magnum bile!!!

hehehehe..şeker seni..beni böyle duygu sömürüleriyle tatlılıkla kandıracağını zannediyorsan çok yanılıyorsun yutmam bu oyunları :)))

cnm bu çikolata dukan çikolata,işine geldiği gibi anlama hemen...hiçkimse magnum demedi..ne magnumu...magnum mu dedin?
bu moddasın bakiyom hala

sevgili melodi ben 1+1 gidiyorum ama sanki hiç diyetteymişim gibi gelmiyo öyle yapınca. 5+5 te nasıl verdin sen kiloyu? Sıkıldın mı hiç ya da zorlandın mı? 5+5 mi yapsam diyorum ben de bilemedim. Pek bir şey veremedim ataktan beri ben. Seyirdeki 8. günüm falan bu benim. Alt tarafı 3 kilocuğum var gitsin diyorum hemen tatilden önce :)

cevabını dört gözle bekliyorum, gözlerinden öpüyorum :)))

vuvuu öldürdün beni valla. Allah iyilğini versin :))))
nasıl iyi geliyosunuz insana kızlar, anlatamam!!!

yok canım bir kez değil ama yapılan yumruklar arasında uzun bir zaman olmalı.çünkü sürekli yapıldıkça etkisi azalıyormuş

yok ben öyle bişey demedim valla ablaaa sadece kaçamak yapmanın ne kadar kötü olduğunu anlatıyodum arkadaşlara sen gelmişsin o sırada

kızlar nerde kalmıştık kaçamak yapmak yok çikolata dondurma bunlar kötü şeyler.hııııı kızarım baaak

canım hoşgeldin aramıza evet ekmek yasak.bizler onun yerine yulaf kepeği ile krep poğaca tarzı şeyler yaptık yedik.ekmek yerine.tek alabileceğimiz karbonhidrat o çünkü

canım ben bugün yumruğa başladım.sen de yarın başla 4 gün atak yapalım telaş etme bitanem

vuvuu öldürdün beni valla. Allah iyilğini versin :))))
nasıl iyi geliyosunuz insana kızlar, anlatamam!!!

walla aynı şeyi ben de sana diycektim biraz önce,ağzımdan aldın..çok şeker ve enerjiksin..eğleniyorum okurken yazdıklarını...
bu arada senin hala hoşuna gidiyomu cevap yazılması

canım hoşgeldin aramıza evet ekmek yasak.bizler onun yerine yulaf kepeği ile krep poğaca tarzı şeyler yaptık yedik.ekmek yerine.tek alabileceğimiz karbonhidrat o çünkü

sabah 1 yuurta kırdım az yaga biraz beyaz peynir yedim

öğlede 1 parça tavuk + biraz beyaz peynir yedim şimdi süt içtim böyle gidiyo

ama ekmek olmaması zorluyo beni şöylekii
midem bulanıyo
ekmek aşırı yemem ama yinede birşey yerken onu tutuyo sanki
şuan mesela hiç doymadım ama midemde bulantı var (((
geçer inşallahhh
yulaf kepeği olayı iyi ekmek yerine olabilirrr

Sen de yanak var mı yağmur,çok pis sıkasım geldi de :)
hakkat yüz ifadeni görmeyi pek istedim şimdi...şeker şey..
ama bak yaa yine kandım ama yaaa...ya bi git kızım yaa bi git...

mrb canım tabiki ilk 10 gün biraz zor oldu baş ağrısı halsizlik filan ama alıştım kilo verdiğimi görüncede çok hoşuma gitti 5+5devam ettim ilk 20gün 5kilo verdim sonra yaptığım haftasonu kaçamağımla 1kilo geri aldım o bir kiloyuda 10günde zor verdim 30günde 5kilo vermiş oldum sonra 75te takıldım +500-500derken tam yumruk vurmaya karar verdim cumadan beri 1200 vermişim 13gün sonra nihayet bide sinir olup kaçamak yapıp 2kaşık pilav çikolata yemiş ve bira içmiştim ama bugün çok sevindim -200görünce demekki arada dursa bile bi şekilde gidiyor bakalım yumrukta ne farkedecek bugün birinci yumruk kaçamak yok kaldı 3gün diyettede 43.günüm senin kilon azmış verirsin canım ya 3kilo bişeymi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…