Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ben 10gündür duraklamadaydım 500+500- böle gidiyordum 75kiloydum ama cumadan bu yana 74 oldum bugünde -200gördüm ben bugünden itibaren yumruk yapacaktım yapsammı şimdi bilemiyorum bu yumruk harekatı 1keremi hakkımız var ben kitapta öle bişey okumadımda burda kimin yazdığını unuttum ama hakkını sonra kullan filan yazmıştı merak ettim kitapta 1hak var diye yazmıyor öleyse yapıcamda şu 4günü

bende öyle birşey okumadım ama şunu hatırlıyorum sanki kilo vermeniz durduğunda yumruk harekatını uygulayabilirsiniz gibi birşey vardı sanırsam:KK1:

bende öyle birşey okumadım ama şunu hatırlıyorum sanki kilo vermeniz durduğunda yumruk harekatını uygulayabilirsiniz gibi birşey vardı sanırsam:KK1:

bende öle okudum 1hakkınız var diye bişey yazmıyor 10gündür durmuştu benim ama cumadan beri hareketlendi yapıp yapmama konusunda ikilemde kaldım ama zaten 1ay hep 5+5 yapmıştım zaten bugün protein günüm yapıcam yumruğumu

Niye senin çikolatan reçellerin var bakiim:KK53:Bizim şifa niyetine bir lokma kapek ekmeğimiz yok yaw:KK37::KK47::KK4:

sevgili elettra YAPTIM OLACAK!! ahaha tariflerden baktım baktım yaptım bugün kendime çikolata ısmarliyim dedim ama çaktırma içinde accık rom var ihihihihi kafayı bulmazsam iyidir na böyle :KK37: :90:

sevgili vagus zaten dukan diyeti için belli bir süre yediklerimizden kısıyoruz, vitamin takviyesi alıyoruz. dukan diyetinizin son evresinde isterseniz karaciğerin alasını yiyebilirsiniz. :))
akciğerde karbonhidrat ve kolesterol oranı 0 olduğu için yazdım ben bunu, gün içerisinde 30 gramlık karbonhidrat oranını ayarlamak için bir bilgi paylaşımı yani. kolesterolle ilgili çekinceler için de alternatif bir çözüm.
ben de şahsen yoğurdun kaymaklısından götürmeyi düşünüyorum o sürede eheh ama bazı şeylerden mahrumuz şu süre içerisinde diyetimize uygun besin öğeleri arıyoruz. tercih meselesi tabii. yanlış araştırmışım belki de. kusuruma bakmayın.

yok canım neden kusura bakayım, benimki de bir nevi bilgilendirme, herkes kendine uyan kısmı alır ona göre yer, ben bi de akciğeri hiç sevmem de, benim gibi sevmeyen varsa kasmasın diye dedim :KK34:

o zaman sana benden bi porsiyon şöyle en nefisinden karaciğer kavurması dukan usulü kikikikiki :KK70:

sağol canım ama vuvu kızıyo ben gelemem sen alttan verde görmesin:KK9:

çok pis atak yapıcam kaçamak yok:KK19: zaten artık canım birşey istemiyor iki gündür magnum bile!!!:KK53:

yaz yağmuru bu reçeller çikolatalar hepsi dukan usulü hihihihi kaçamak değil kaçamak değiilll ouuu ben yapmam kaçamaaakk oklava gelir sonra :90::90:

sağol canım ama vuvu kızıyo ben gelemem sen alttan verde görmesin:KK9:

çok pis atak yapıcam kaçamak yok:KK19: zaten artık canım birşey istemiyor iki gündür magnum bile!!!:KK53:

hehehehe..şeker seni..beni böyle duygu sömürüleriyle tatlılıkla kandıracağını zannediyorsan çok yanılıyorsun yutmam bu oyunları :)))

cnm bu çikolata dukan çikolata,işine geldiği gibi anlama hemen...hiçkimse magnum demedi..ne magnumu...magnum mu dedin?
bu moddasın bakiyom hala:KK9::KK9::KK9:

bende öle okudum 1hakkınız var diye bişey yazmıyor 10gündür durmuştu benim ama cumadan beri hareketlendi yapıp yapmama konusunda ikilemde kaldım ama zaten 1ay hep 5+5 yapmıştım zaten bugün protein günüm yapıcam yumruğumu

sevgili melodi ben 1+1 gidiyorum ama sanki hiç diyetteymişim gibi gelmiyo öyle yapınca. 5+5 te nasıl verdin sen kiloyu? Sıkıldın mı hiç ya da zorlandın mı? 5+5 mi yapsam diyorum ben de bilemedim. Pek bir şey veremedim ataktan beri ben. Seyirdeki 8. günüm falan bu benim. Alt tarafı 3 kilocuğum var gitsin diyorum hemen tatilden önce :)

cevabını dört gözle bekliyorum, gözlerinden öpüyorum :)))

hehehehe..şeker seni..beni böyle duygu sömürüleriyle tatlılıkla kandıracağını zannediyorsan çok yanılıyorsun yutmam bu oyunları :)))

cnm bu çikolata dukan çikolata,işine geldiği gibi anlama hemen...hiçkimse magnum demedi..ne magnumu...magnum mu dedin?

vuvuu öldürdün beni valla. Allah iyilğini versin :))))
nasıl iyi geliyosunuz insana kızlar, anlatamam!!! :KK70:

sevgili elettra YAPTIM OLACAK!! ahaha tariflerden baktım baktım yaptım bugün kendime çikolata ısmarliyim dedim ama çaktırma içinde accık rom var ihihihihi kafayı bulmazsam iyidir na böyle :KK37: :90:

o zaman sana benden bi porsiyon şöyle en nefisinden karaciğer kavurması dukan usulü kikikikiki :KK70:

yaz yağmuru bu reçeller çikolatalar hepsi dukan usulü hihihihi kaçamak değil kaçamak değiilll ouuu ben yapmam kaçamaaakk oklava gelir sonra :90::90:

o zaman ben bu teklifi düşüneyim biraz:KK76:

tamam beraberiz hadi bakalım kolay gelsin ben zaten 1ay 5+5yapmıştım zorlanmam bu yumruğu yapma hakkımız 1keremi kitapta öle bişey yazmıyorda mesela durağanlıkta kepeğide arttırabiliriz yazıyor illa 2kaşık değil yani

yok canım bir kez değil ama yapılan yumruklar arasında uzun bir zaman olmalı.çünkü sürekli yapıldıkça etkisi azalıyormuş:KK34:

yok ben öyle bişey demedim valla ablaaa:KK59: sadece kaçamak yapmanın ne kadar kötü olduğunu anlatıyodum arkadaşlara sen gelmişsin o sırada :KK17:

kızlar nerde kalmıştık kaçamak yapmak yok çikolata dondurma bunlar kötü şeyler.hııııı kızarım baaak:KK4:

günaydın arkadaşlarr..
bende bu sabah dukan diyetine başladım sabah 1 yumurta ile başladım güne..

Ben şey soracagım
ekmek yasak bildigim kadadyrla fakat eti formda yasakmı
yani peyniri yumurtayı tekmi yiyorsunuzz ?
sabah yerken midem bulandıda :KK76:

canım hoşgeldin aramıza:KK71: evet ekmek yasak.bizler onun yerine yulaf kepeği ile krep poğaca tarzı şeyler yaptık yedik.ekmek yerine.tek alabileceğimiz karbonhidrat o çünkü:KK34:

sagol beberongom ama o elbiseyi deneme kabininde giymiştim almadım :KK1:

teşekkür ederim iliadacım:KK43:

canım ben yesem tam tersi hep agır çıkıyorum. bak sana haftasonu ne yediğimi söliyim.cumartesi çok yürüdüm. bol bol su içtim. diyetimin dışında sadece elimle kopardığım iki parça tostundan yedim eşimin. o kadar yani !
pazar : iki adet sarma bir adet etsiz çigköfte ! o kadar
sonuç ne diye sorarsın 61.7 ! :KK43:

zeynebim bilemiyorum vallahi klima da olaiblir başka bişi de. bu ara havalar çok dengesiz ve ben çok üstüste giyinmeyi sevmiyorum. minibüse biniyorsun mesela camlar kapalı terliyorsun. bunalıp camı açtırıyorsun araba hızlanınca hoop içersi rüzgar türbini gibi. sanırım çarptı bana da :44::44:

benim bugün P günüm devam ettirmesem mi kızlar etme demişler .. hastayım ya. bide bu çıktı yaa çook kötüyüm moralim bozuk dukana inancım sarsıldı. 25 mayısta 62,7 ile başladım şu an 61,7 kg. bu ne ya :KK43::KK43:

sagol canım benim :KK59:

ay inşallah lanet kilo virajı dönmeyi bekliyor:84::84:.haftasonu duraklama dönemi bölümünü okudum kitapta. şimdi o pusuda bekliyor geri almak için bu yagları. ben şimdi teslim bayragı mı açıcam.. hiç sanmıyorum ama çok kötüyüm yaa sinir oluyorum ... dün çorba yaptım şu çakma işkembeden tavuklu. güzel oldu içimi açtı. bütün hafta yemek için epey bi yemek pişiridm valla .

tuhaf bi grip canım çok ciddi bişyim yok sagolasın :KK70:

berkminecim çook sevindim tahlil sonuçlarının iyi çıktığına. bu arada doktorun suratını görmek istedim hehe :KK1::KK1::KK1: yani herkeste bi muhalif olma hastalığı var. hemmen yok o saglıksız diyet bilmem ne. bilen de uzmanda konuşuyor uzman olmayan da.. demek ki sen tiroitli hasta olarak böyle güzel kg verebildiysen herkes verir. bi ben veremyirorum ayrı:KK1:

h

hehehe zeynep için temizmiş valla. sen bunu yazdıın zamanlarda eşim makineyle yerleri süpürüp toz alıyordu. bende yemek yapıyordum. bu hafta geç gidicek izmire salı akşamı gibi bende ona iş yaptırdım azcık. tüm halıları kaldırdım yıkatıp öyle sericem. bide camları silebilsem iyi olacaktı ama yavaş yavaş artık. yuh yani hasta halimle bile kalkıp iş yaptım.napim içim rahat etmiyoo :KK53:

sagolasın canım buldum ve o bölümü okudum. sana acayip gıpta ediyoum valla. bi bahçem olsa da bende eksem keşke :26:

tebrikler canım darısı veremeyenlerin başına :KK19:

dukangülüm sende mi yaaa. benim gibi mi oldunn ? benim de 61,7 geldi bu sabah .. :KK53::KK53:

hay allah tatlım ya..sen baya çarpılmışsın bu havalar hasta ediyo insanı adam gibi ne ısındı ne soğudu arada derede gidiyo bakalım yaz..bence şu hastalığını bi atlat sonra yumruk harekaına geç..bu arada kendine lütfen tavuksuyuna çorba falan yap yada ver adresini sana ben yapıp yollıcam:) bol limon sıkıp yersin...bünyen zayıf şu anda atak yapıp hepten bitkin düşürme vücudunu...direniyo kilon sabitlenmeye çalışıyo anladığım kadarıyla ama sakın bozma moralini bi anda pat die baya bi düşücek bana öyle geliyo..ilaçlarında ödem yapma özelliği var bunuda unutma canım..

evet ben en iyisi bekliyim iyileşmeyi ve kafaya takmıyım. yoksa çıldırıcam ya:84:
hahaha ayyyyy çok güldüm yolicim evelallah kalbim çok yemizdir vallah ama içimden öyle olmasını istedim inanki dedim hani kız hem hasta hem haftanın yorgunu inşlah ya kocişine iş yaptırıyodur yada gezip eğleniyordur ohhhhhhhhhhhh iyi yapmışsın hem evin temizlenmiş hem dinlenmişsin sayılır kuzum ben diyorumki azıcık metoyu şamşırt yani vallahi bide bunu dene yağ ne olcak sanki hem hastasın ben sana öle yağlı börek çörek ye demiyom ama gerçekten bünyen bu düzene alışmış hazır hastayken biraz meyve ye bari bi sen yiyorum diyon ama bence sen az yiyorsun he

Günaydın kızlar,

Ben bugün yine hastayım. Bitkinim. Parasetamol içeren bir ilaç kullanıyorum gribim için. akşam da geç saatte yemek yedik eşimle.. o yüzden mi bilmiyorum ben geçen pazartesinden daha ağır çıktım... 61.7...:26:
ne yapıcamı bilemiyorum. şu anda ilaç kullanıyorum atak yapsam işe yarar mı ? ne yapmalıyım bi akıl verin artık çaresiz kaldım gittikçe kilo alıuyorum :KK53::KK53:.. dukana başladığım yere geri dönüyorum resmen ya :KK43:

canım ben bugün yumruğa başladım.sen de yarın başla 4 gün atak yapalım telaş etme bitanem:KK34:

vuvuu öldürdün beni valla. Allah iyilğini versin :))))
nasıl iyi geliyosunuz insana kızlar, anlatamam!!! :KK70:

:KK9::KK9::KK9:
walla aynı şeyi ben de sana diycektim biraz önce,ağzımdan aldın..çok şeker ve enerjiksin..eğleniyorum okurken yazdıklarını...
bu arada senin hala hoşuna gidiyomu cevap yazılması:KK9:

canım hoşgeldin aramıza:KK71: evet ekmek yasak.bizler onun yerine yulaf kepeği ile krep poğaca tarzı şeyler yaptık yedik.ekmek yerine.tek alabileceğimiz karbonhidrat o çünkü:KK34:

sabah 1 yuurta kırdım az yaga biraz beyaz peynir yedim

öğlede 1 parça tavuk + biraz beyaz peynir yedim şimdi süt içtim böyle gidiyo

ama ekmek olmaması zorluyo beni şöylekii
midem bulanıyo
ekmek aşırı yemem ama yinede birşey yerken onu tutuyo sanki :KK60:
şuan mesela hiç doymadım ama midemde bulantı var :KK43:(((
geçer inşallahhh
yulaf kepeği olayı iyi ekmek yerine olabilirrr

yok ben öyle bişey demedim valla ablaaa:KK59: sadece kaçamak yapmanın ne kadar kötü olduğunu anlatıyodum arkadaşlara sen gelmişsin o sırada :KK17:

kızlar nerde kalmıştık kaçamak yapmak yok çikolata dondurma bunlar kötü şeyler.hııııı kızarım baaak:KK4:

Sen de yanak var mı yağmur,çok pis sıkasım geldi de :)
hakkat yüz ifadeni görmeyi pek istedim şimdi...şeker şey..
ama bak yaa yine kandım ama yaaa...ya bi git kızım yaa bi git...

sagol beberongom ama o elbiseyi deneme kabininde giymiştim almadım :KK1:

teşekkür ederim iliadacım:KK43:

canım ben yesem tam tersi hep agır çıkıyorum. bak sana haftasonu ne yediğimi söliyim.cumartesi çok yürüdüm. bol bol su içtim. diyetimin dışında sadece elimle kopardığım iki parça tostundan yedim eşimin. o kadar yani !
pazar : iki adet sarma bir adet etsiz çigköfte ! o kadar
sonuç ne diye sorarsın 61.7 ! :KK43:

zeynebim bilemiyorum vallahi klima da olaiblir başka bişi de. bu ara havalar çok dengesiz ve ben çok üstüste giyinmeyi sevmiyorum. minibüse biniyorsun mesela camlar kapalı terliyorsun. bunalıp camı açtırıyorsun araba hızlanınca hoop içersi rüzgar türbini gibi. sanırım çarptı bana da :44::44:

benim bugün P günüm devam ettirmesem mi kızlar etme demişler .. hastayım ya. bide bu çıktı yaa çook kötüyüm moralim bozuk dukana inancım sarsıldı. 25 mayısta 62,7 ile başladım şu an 61,7 kg. bu ne ya :KK43::KK43:

sagol canım benim :KK59:

ay inşallah lanet kilo virajı dönmeyi bekliyor:84::84:.haftasonu duraklama dönemi bölümünü okudum kitapta. şimdi o pusuda bekliyor geri almak için bu yagları. ben şimdi teslim bayragı mı açıcam.. hiç sanmıyorum ama çok kötüyüm yaa sinir oluyorum ... dün çorba yaptım şu çakma işkembeden tavuklu. güzel oldu içimi açtı. bütün hafta yemek için epey bi yemek pişiridm valla .

tuhaf bi grip canım çok ciddi bişyim yok sagolasın :KK70:

berkminecim çook sevindim tahlil sonuçlarının iyi çıktığına. bu arada doktorun suratını görmek istedim hehe :KK1::KK1::KK1: yani herkeste bi muhalif olma hastalığı var. hemmen yok o saglıksız diyet bilmem ne. bilen de uzmanda konuşuyor uzman olmayan da.. demek ki sen tiroitli hasta olarak böyle güzel kg verebildiysen herkes verir. bi ben veremyirorum ayrı:KK1:

h

hehehe zeynep için temizmiş valla. sen bunu yazdıın zamanlarda eşim makineyle yerleri süpürüp toz alıyordu. bende yemek yapıyordum. bu hafta geç gidicek izmire salı akşamı gibi bende ona iş yaptırdım azcık. tüm halıları kaldırdım yıkatıp öyle sericem. bide camları silebilsem iyi olacaktı ama yavaş yavaş artık. yuh yani hasta halimle bile kalkıp iş yaptım.napim içim rahat etmiyoo :KK53:

sagolasın canım buldum ve o bölümü okudum. sana acayip gıpta ediyoum valla. bi bahçem olsa da bende eksem keşke :26:

tebrikler canım darısı veremeyenlerin başına :KK19:

dukangülüm sende mi yaaa. benim gibi mi oldunn ? benim de 61,7 geldi bu sabah .. :KK53::KK53:

hay allah tatlım ya..sen baya çarpılmışsın bu havalar hasta ediyo insanı adam gibi ne ısındı ne soğudu arada derede gidiyo bakalım yaz..bence şu hastalığını bi atlat sonra yumruk harekaına geç..bu arada kendine lütfen tavuksuyuna çorba falan yap yada ver adresini sana ben yapıp yollıcam:) bol limon sıkıp yersin...bünyen zayıf şu anda atak yapıp hepten bitkin düşürme vücudunu...direniyo kilon sabitlenmeye çalışıyo anladığım kadarıyla ama sakın bozma moralini bi anda pat die baya bi düşücek bana öyle geliyo..ilaçlarında ödem yapma özelliği var bunuda unutma canım..

evet ben en iyisi bekliyim iyileşmeyi ve kafaya takmıyım. yoksa çıldırıcam ya:84:

yolandam yol arkadaşım canım benim noluyoruz yaaaaaaaa.hadi toparlan kendine gel.4 gün atak yap sen de benim gibi kendine gel.şimdi güzel bir ıhlamur yap kendine sıcak sıcak iç.gribine iyi gelir.sonra tam gaz devam et diyetine.hadi benim birtanem:KK54:

sevgili melodi ben 1+1 gidiyorum ama sanki hiç diyetteymişim gibi gelmiyo öyle yapınca. 5+5 te nasıl verdin sen kiloyu? Sıkıldın mı hiç ya da zorlandın mı? 5+5 mi yapsam diyorum ben de bilemedim. Pek bir şey veremedim ataktan beri ben. Seyirdeki 8. günüm falan bu benim. Alt tarafı 3 kilocuğum var gitsin diyorum hemen tatilden önce :)

cevabını dört gözle bekliyorum, gözlerinden öpüyorum :)))

mrb canım tabiki ilk 10 gün biraz zor oldu baş ağrısı halsizlik filan ama alıştım kilo verdiğimi görüncede çok hoşuma gitti 5+5devam ettim ilk 20gün 5kilo verdim sonra yaptığım haftasonu kaçamağımla 1kilo geri aldım o bir kiloyuda 10günde zor verdim 30günde 5kilo vermiş oldum sonra 75te takıldım +500-500derken tam yumruk vurmaya karar verdim cumadan beri 1200 vermişim 13gün sonra nihayet bide sinir olup kaçamak yapıp 2kaşık pilav çikolata yemiş ve bira içmiştim ama bugün çok sevindim -200görünce demekki arada dursa bile bi şekilde gidiyor bakalım yumrukta ne farkedecek bugün birinci yumruk kaçamak yok kaldı 3gün diyettede 43.günüm senin kilon azmış verirsin canım ya 3kilo bişeymi

X