ahahaha vuvuu ne diyosun yaa cevapları okurken bakıyorum böyle sakin sakin sonra beberongo kullanıcısından alıntı deyince vallahi gözlerim bööle beleriyo, kalbim daha hızlı atmaya başlıyo vallahi na böyle oluveriyorum hihihihi

:87:
ben bugün hep tam yağlı süt ürünleriyle beslendim, light mayonez yedim ton balığımın yanında 1 kaşık. 100 gramında 38 gram yağ var, yediğim gram 10 efendim. karbonhidratı da proteiniyle yakın hemen hemen. allak bullak yedim bugün diyeti bozmuşum gibi geliyo, tarifler marifler bir şeyler pişirdim ya, adam akıllı sofrada yemedim bir tek kahvaltı yaptım. Hemen sıralıyorum yanlış bir şey yemişsem oklavayı dört gözle bekliyorum aklım başıma gelsin:
efendim sabah sarısı çıkarılmış 1.5 yumurta, annemle paylaştık 3 taneyi
1 bardak tarçınlı süt
biraz büyükçene köy peyniri diye satılan tuzsuz yağsız peynir porsiyonu
sonracığıma köy yoğurdu (ay ölücektim mutluluktan köy yoğurdu buldum ya nasıl abandım anlatamam hihihihi sadece tadına bakmak için yedim biraz inşallah zehirlenmem)
light mayonez eklenmiş light ton balığı (vallahi bilomacık mini mini lokmacık hem de)
yine yoğurt (dondurma yaptım acıbadem aroması koydum içine biraz da stevya)
bir de sakız çiğnedim. Sakız yasak mıydı? :26::26:
azcık da goji berry kattım yoğurduma. bir de dukan ekmeği yapmıştım 1 parça da ondan yidim. amma yemişim yaaa :18::18: