Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

arkadaşlar bemiks c adlı tablet b vitamini kompleksimi yoksa c vitamini olarakmı kullanılıyor valla kafam karıştı he eğer b ise iştah açar da o bakımdan sorim dedim

kızlar noluyor size ya nazaramı geldik nedir hastalarımız bir iki artıyor gibi aman korkutmayın bizi iyi bakın kendinize he sonra dukan karşıtları car car konuşmaya başlar vallahi zaten kıvılcım bekliyorlar dukanımıza çamur atmak için evtt bol bol limon tüketin derim vitamin alın bol ıhlamur ada çayı bir an önce acil şifalar diliyorum

haklısı canım dukan karşıtları pusuda bekliyorlar. vitaminsiz kaldın da, tek yönlü beslendin de, meyve sebzesiz olur mu da. . sanki herşeyi yediğimiz günlerde hastalanmıyorduk. ıhlamurum kaynıyor onlara inat hemen yileşicem

3 gün ara verince yine sayfalar uçmuş gitmiş 1072. sayfaya kadar okuyabildim ancak benim durumum ise şu Dukanda bugun 82. günüm verdiğim kilo 14,8 kg. hemen hemen hiç kaçamaksız ama ne yazıkki hiç sporsuz yola devam ediyorum.

3 gün ara verince yine sayfalar uçmuş gitmiş 1072. sayfaya kadar okuyabildim ancak benim durumum ise şu Dukanda bugun 82. günüm verdiğim kilo 14,8 kg. hemen hemen hiç kaçamaksız ama ne yazıkki hiç sporsuz yola devam ediyorum.

Bana müsade şekerler, spora kaçıyorum :KK66::KK66::KK66:

vaaavvvv 14.8 ne kadar harika ya süperrrrrrrrsin canım tebrikler

rakamlar yuvarlarsak 3 ayda 15 kg. niye beğemiyosun canım ya ne güzel işte. düşünsene biz bu kiloları 2-3 ayda almadık ki. yılların birikiminden 2-3 ayda kurtulmayı beklemeyelim. yine benim gördüğüm bildiğim en kısa sürede aç kalmadan kil verdiren diyet: dukan

evet cnm kitabım yojksizlerden okudugm kadayyla yapmaya çalışıyorumm
kepek alacagım almadım henüz iş çıkışı inşallah alabilirimm

yogurt sevmem ama yiycem artık mevbur zaten yiyebileceğim fazla birşy yok :)

tatlım sabret seyire geçince sebzelerle işin kolaylaşacak:KK34:

haklısı canım dukan karşıtları pusuda bekliyorlar. vitaminsiz kaldın da, tek yönlü beslendin de, meyve sebzesiz olur mu da. . sanki herşeyi yediğimiz günlerde hastalanmıyorduk. ıhlamurum kaynıyor onlara inat hemen yileşicem

oooh benim yerime de iç bir fincan limonlu limonlu:KK68:

rakamlar yuvarlarsak 3 ayda 15 kg. niye beğemiyosun canım ya ne güzel işte. düşünsene biz bu kiloları 2-3 ayda almadık ki. yılların birikiminden 2-3 ayda kurtulmayı beklemeyelim. yine benim gördüğüm bildiğim en kısa sürede aç kalmadan kil verdiren diyet: dukan

haklısın canım ben verdiğm kiloyu beğeniyorum gerçektende dediğn gibien kısa sürede aç kalmadan kil verdiren diyet: dukan. Ben spor yapmıyor olmamı beğenmiyorum:KK30:

ay evet ben mayonezin tadını da sevmem normalde ehehehe ton balığıyla iyi gider dediydim azıcık renk olsun dediydim ama hem tüketmesem daha iyi diyet açısından, hem de tat açısından kötü oldu arkadaşlar tavsiye etmiyorum light ton balığıyla mayonezi. aklıma geldikçe midem bulaniyür :KK5:

hadi bakalım berrin yarından itibaren sonuçlarını heyecanla bekliyoruz ben de bu hafta kendime müsamaha göstericem kilo verebilmek için 59u göremezsem belki ben de bi çılgınlık yapıp yumruğumu vururum masaya çünküsem tatile gideceğim efeeem 15 günde vermem lazım bu 2 kiloyu. normal diyet yapıyo olsam vermiştim aslında şimdiye kadar ehehehe dukanın sitesindeki ankete göre 4 ile 7 temmuz arası ideal kilomda olmam lazımmış. bakalım. görüciğiz.

arkadaşlar tariflerde yer alan çikolata vallahi de çikolata billahi de çikolata. yeminle çikolata. aromalı maromalı çikolata. mis gibi çikolata!!! :KK62:

yidik valla buz kalıplarında dondurduk, oradaki tarifin ölçüleriyle 8 parça buz kalıbı şeklinde küp küp çikolata çıktı. haftasonu ankaraydı işti derken çok yoruldumi öğlen yemeğinde de 2-3 çatal ton balığı yediğim için kendimi ödüllendiresim geldi 4 parçasını yedim, küplerin ölçüsü 2 santimetrekare. belirteyim de. yanlış mı yapmışım acep? oklava geliyo mu bana? dukan çikolatası da olsa kakao ve aspartam içeriyo, yani ölçü kaçtı mı acaba?
ne dersiniz? yoksa ben mi bugün öyle bi ondan bi bundan beslendiğim için kendimi rahatsız hissediyorum?

kızlar çikolatada dikkat etmemiz gereken nokta süt tüketimi.. Dukan 800ml den fazlasüt tüketimini önermiyor diye biliyorum ben:S biz tarifte 30 gr kadar kullandık süt tozunu 2 parçadan fazla tüketmemek daha iyi ama olsun uzun zamandır çikolata yemediğimizden bu seferlik o kadar da olur... Sütaş light meyvelide indirim olsa çilekli çikolata da yapmayı düşünüyorum umarım o da güzel olur...

tataaam :KK52: sonunda başardım

Eki Görüntüle 211797

2. geleneksel haftalık dukan listemiz bilgilerinize sunulmuştur efenim.:KK66:

bu haftanın birincisi 2.5 kilo ile pinarözkan :KK19::KK19::KK19:

bu haftanın ikincisi 1.5 kilo ile birdut :KK19::KK19:

bu haftanın üçüncüsü 1.4 kilo ile asi-peri :KK19:

hepinizi kutluyorum canlaaar sizin için halay çekiyorum :KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:

yaaaaa ben cuma cumartesi foruma giremediğim için listeye de girememişim hemde ikinci olcakmışım bu fırsatı kaçırmışım neyse canım sen benim 17/06/2011 cuma günkü kilomu 93,2 olarak not edebilirsin teşekkürler ellerine sağlık:KK71:

kızlar günaydıııın, ben de haftaya + ile başlayanlardanım:KK59: dün sabah ne güzel 67,3 görmştüm bugun -100 ya da 200 e razıydım ammaaaaaaa h.sonu hiç kaçamak yapmadığım halde sabah yine 67,5 çıktım....

oooofff puuufff afra tafraaa, bu ne yaaaa, çıldırıciiiiimmm:KK14::KK14: cmtesi, pazar hiç yürüyemedim belki onun etkisi mi oldu anlamadım ki....neyse hazır hava serinken dışarı atayım da yapamadığım yürüyüşleri telafi edeyim...

hadi kızlar yaaaa, moral bozmak yook, haftasonu rehavetini atalım üzerimizden....bir yumruk da senn çak, bir yumruk da seeeeeen çaaak yağlaraaa:KK4::KK4::KK4:
:KK60::KK60:
cinoooocum bende aynı problemleri yaşıyorum iki gündür kilom -200 ile +200 arasında gidiyordu. bu sabah 66.9 u gördüm:KK64::KK64::KK64: aslında 200 gram vermişim ama 66 yı gördüm ya o bana yeter:)))) gerçi bugün sebze günüm ve yarın büyük ihtimalle 67 ile uyanacağım:KK43:(
üzelme kilo verme seyrimiz hemen hemen aynı bir de sıcaklar bastırdığı için vücut ödemde yapıyor olabilir:))

kızlar çikolatada dikkat etmemiz gereken nokta süt tüketimi.. Dukan 800ml den fazlasüt tüketimini önermiyor diye biliyorum ben:S biz tarifte 30 gr kadar kullandık süt tozunu 2 parçadan fazla tüketmemek daha iyi ama olsun uzun zamandır çikolata yemediğimizden bu seferlik o kadar da olur... Sütaş light meyvelide indirim olsa çilekli çikolata da yapmayı düşünüyorum umarım o da güzel olur...

canım sütaş ligt meyveliyi nerden buluyosun sen okadar bakındım yok bulamadım ben

Günaydın arkadaşlar...Geçmişi ancak bitirebildim,geldim aranıza..
Yolanda geçmiş olsun canım..her kafadan başka bir ses çıkıyor biliyorum ama bana kalırsa da hastayken rejimini bozmadan,sadece meyve ve gojiberry ekle diyetine..şöyle 3-5 kiraz,kuru kayısı,erik filan ye..gojiberry ye..iyileşince de atak yaparsın 3-4 gün

canım benim artık kilo meselesini sabahki kadar kafama takmıyorum. yogurtla filan meyve yiyecem akşam kayısılarım vardı yımışak yımışak onlarla yoort yiycem. akşam yemegimi yiyim dedim ama iki köfteden sonrasını canım istemedi. sıcak sıcak süt ısttırdım burdaki çaycı ablaya bol karabiberli içiyorum. birini içtim şimdi ikincisini içiyorum. terletiyo bol bol. parasetamol yüzünden devamlı uyku modundayım

yolanda; senden alıntı yapamaz oldum. :)))
sırf senin yazdıklarını alamıyorum çünkü hihi beceremiyorum sayfa dolup taşıyo komik haller ortaya çıkıyo :)))
anneciğinin köyde olması ne güzel sen de çok şanslısın söylesene hakiki köy yoğurtları sütleri getirsin sana mis gibi ohhh şifa niyetine valla canım lüp lüp yenir hihihi :90::90:

nazar degmiştir tatlım... evet annem köyde yaşıyo babamla beraber. sevgi ile büyüyen tavuklardan yumurta da getiriyo. ayy işte onlara bayılıyorum . sütü yoordu çok yaglı yiyemiyorum ama yumurtalarına bayılıyorum annişimin :KK43:

canım biber yok ama soğan serbest.dün tariflerdeki soğanlı yumurtadan ben kıymada koydum tabiki yaptım herkes bayıldı:KK69:

Amin canım amin sabrını veriyor Allah ama olmuyo işte.Allah razı olsun tüm müslümanların mekanları cennet olsun inşallah.

tamam canım sagol sogan in biber out atak dönemi.. not edildi.. bu arada küsmediine sevindim.. Babanın da mekanı cennet olsun. Allah size de sabrını nasip etsin inşallah..

YOLANDA tesşekkür ederim,hoşgeldin yazını atlamadım..

sende hoşgeldin myskycım. sen türkiyeye ben dukan sayfasına hoşgeldik :)

hahaha ayyyyy çok güldüm yolicim evelallah kalbim çok yemizdir vallah ama içimden öyle olmasını istedim inanki dedim hani kız hem hasta hem haftanın yorgunu inşlah ya kocişine iş yaptırıyodur yada gezip eğleniyordur ohhhhhhhhhhhh iyi yapmışsın hem evin temizlenmiş hem dinlenmişsin sayılır kuzum ben diyorumki azıcık metoyu şamşırt yani vallahi bide bunu dene yağ ne olcak sanki hem hastasın ben sana öle yağlı börek çörek ye demiyom ama gerçekten bünyen bu düzene alışmış hazır hastayken biraz meyve ye bari bi sen yiyorum diyon ama bence sen az yiyorsun he

Gülüm az yemiyorum yahuu. valla bak kız boazı kaz boazı derdi annem baya da yiyorum bugün sadece akşam yiyesim gelmedi sıcak süt içtim o kadar ama aç değilim :))

canım ben bugün yumruğa başladım.sen de yarın başla 4 gün atak yapalım telaş etme bitanem:KK34:

yolandam yol arkadaşım canım benim noluyoruz yaaaaaaaa.hadi toparlan kendine gel.4 gün atak yap sen de benim gibi kendine gel.şimdi güzel bir ıhlamur yap kendine sıcak sıcak iç.gribine iyi gelir.sonra tam gaz devam et diyetine.hadi benim birtanem:KK54:

canım sıcak biberli sütleri dayadım bünyeye çok iyi geliyor sagolasın. ben atak yapabilir miyim bilmiyorum bu hafta biraz karışık. artık dikkat ediyorum ama takmıyorum o kadar. hayırlısı olsun.. :))

sağol birtanem çok sevindim buna.zira bilirsiniz bamya bağırsakları çalıştırır.kabızlık sıkıntısı çekenlere tavsiye ediyorum buradan da duyurulur:92:

canlarım mrb ben de yumruğa başladım bugün.Hala 54.90 dayım.biraz hareket verelim bakalım:KK66:

ben de iki gündür gribim ve bademciklerim şişmiş. bu yüzden ne yesem midem bulanıyor. birşey yiyemiyorum... sabah tartıda -200 gr gördüm. yani 56.6 hastalığıma üzülsem de kilo vermeme sevinmdim. inşallah yemeye başlayınca o 200 gram geri gelmez.
yolanda sana da geçmiş olsun. ben de aferin kullanıyorum. bugün başladım. inşallah kilo vermeye bir etkisi olmaz. bakcaz görcez artık.
geçmiş olsun hemşo ya sende mi grip oldun. benim de dün başladı inşallah yarına bitmiş olur. çok fena terliyorum şu anda. keşke yatakta istirahatta olabilseydi ama nasip değilmiş :)

çok geçmiş olsun :KK71::KK71::KK71: bi tane maden suyuna limon sıkıp 1 aspirin ve 6-7 damla acısos vardırya ondan damlatın ve bikaç dikişte için..ben yıllar önce birinden duymuştum yaparım hastalandıkca işe yarıyo..hem diyetimizede uygun terlemek içinde ideal:KK34::KK34: yolandacım bak sende yap bunu tatlımm
canım ssadecam sagolasın biberli süt süper geldi ama olmazsa onu da denerim amaa benim acı sosum yok küüüü

cinoooocum bende aynı problemleri yaşıyorum iki gündür kilom -200 ile +200 arasında gidiyordu. bu sabah 66.9 u gördüm:KK64::KK64::KK64: aslında 200 gram vermişim ama 66 yı gördüm ya o bana yeter:)))) gerçi bugün sebze günüm ve yarın büyük ihtimalle 67 ile uyanacağım:KK43:(
üzelme kilo verme seyrimiz hemen hemen aynı bir de sıcaklar bastırdığı için vücut ödemde yapıyor olabilir:))

ya bak bende bunu düşünüyordum bugün bi kız arkadaş geldi dün gece gecenin yarısında annesinin yıllardır parmagındaki alyans sıkmaya başlamış. korkmuşlar eli morarmış kadının.. bi ödemdir gidiyo hadi hayırlısı mevsim değişikliği filan umutla bekliyorum :)) benim de alyansım boldu bugün tam geliyor karnım da şiş gibi

geçmiş olsun hemşo ya sende mi grip oldun. benim de dün başladı inşallah yarına bitmiş olur. çok fena terliyorum şu anda. keşke yatakta istirahatta olabilseydi ama nasip değilmiş :)

sağol hemşocum. evet burnuma selpak yetiştiremiyorum ama geçicek napalım nasip böyleymiş. Allah başka hastalık vermesin dimi ama.

canım benim artık kilo meselesini sabahki kadar kafama takmıyorum. yogurtla filan meyve yiyecem akşam kayısılarım vardı yımışak yımışak onlarla yoort yiycem. akşam yemegimi yiyim dedim ama iki köfteden sonrasını canım istemedi. sıcak sıcak süt ısttırdım burdaki çaycı ablaya bol karabiberli içiyorum. birini içtim şimdi ikincisini içiyorum. terletiyo bol bol. parasetamol yüzünden devamlı uyku modundayım

nazar degmiştir tatlım... evet annem köyde yaşıyo babamla beraber. sevgi ile büyüyen tavuklardan yumurta da getiriyo. ayy işte onlara bayılıyorum . sütü yoordu çok yaglı yiyemiyorum ama yumurtalarına bayılıyorum annişimin :KK43:

tamam canım sagol sogan in biber out atak dönemi.. not edildi.. bu arada küsmediine sevindim.. Babanın da mekanı cennet olsun. Allah size de sabrını nasip etsin inşallah..

sende hoşgeldin myskycım. sen türkiyeye ben dukan sayfasına hoşgeldik :)

Gülüm az yemiyorum yahuu. valla bak kız boazı kaz boazı derdi annem baya da yiyorum bugün sadece akşam yiyesim gelmedi sıcak süt içtim o kadar ama aç değilim :))

canım sıcak biberli sütleri dayadım bünyeye çok iyi geliyor sagolasın. ben atak yapabilir miyim bilmiyorum bu hafta biraz karışık. artık dikkat ediyorum ama takmıyorum o kadar. hayırlısı olsun.. :))

canım ssadecam sagolasın biberli süt süper geldi ama olmazsa onu da denerim amaa benim acı sosum yok küüüü

ya bak bende bunu düşünüyordum bugün bi kız arkadaş geldi dün gece gecenin yarısında annesinin yıllardır parmagındaki alyans sıkmaya başlamış. korkmuşlar eli morarmış kadının.. bi ödemdir gidiyo hadi hayırlısı mevsim değişikliği filan umutla bekliyorum :)) benim de alyansım boldu bugün tam geliyor karnım da şiş gibi

evet canım geçen sene akupuntur taktırmıştım orada doktor söylemişti. yazın aslında vücut su kaybetmemek için sürekli ödem yaparmış...tek çaresi su içmek. çünkü su içmedğimizde vücut kendini koruma altına almak için suyu tutuyormuş

X