sevgili onurege, sen nerelerde oturuyosun yahu? Nasıl özendim ben de istiyorum dağa çıkmak, kekik toplamak, toprak çapalamak yaa ne kadar gzel ne şanslısın böyle doğayla iç içesin. Biz burada karbondioksitten bok şey tüketmiyoruz valla
zeynebiimm ben yarı zamanlı çalıştığım için ne gün ne işi var hiç belli olmuyo valla pat arıyolar gidiyosun, bugün feriye restoranttaydım mesela ehehehe
yahu sabah tartıldım 60.2 gözüküyodum, şimdi tartıldım 61.2 gözüküyorum!!! Bu ne yaman çelişkidir a dostlar??? :95::95:
bu çelişkiyle daha fazla duramiyciğim, ben yatıyorum!
hepinizi öpüyorum güzellikler!!!
ya bu arada aklıma geldi. atak döneminde sogan biber gidi yemege koyduğumuz şeyler yasak mıydı ? kokulu otlar serbest onu biliyorum da bundan emin olamadım. yakında yumruk harekatı yapacamda
muhtemelen haklısın cnaımcım. geçen hafta çok gerildim. bide bu kg veremem cabası oldu. bide ablam evleniyo onun stresi de bende biraz. o bitse bi rahatlıcam ... ondan sonra bi iş seyahatim var ondan sonra tamamdır iyice rahatlicam. ben zaten hep kendimi kasıcak bişiler bulurum yapı icabı.. sabırsız hırslı manyak koç kadını. ama nolur kendi kendimi yer sonunda.. bkz. Şekil 1A Yolandaaa
ay olabiir mi acaba ? bi bende değilim + çıkan sanırım. genişliyorum gün be gün haha
herkese günaydın, hepimiz için sağlıklı ve daha hafif bir hafta diliyorum, kimse moralini bozmasın, moral bozup diyet bozmak sonunda bize kilo olarak geri dönüyor, hepimiz için tecrübeyle sabit. Hasta olanlar ve mazereti olanlar bırakmadan ve hırs yapmadan rölantide ilerlesin, gerisi dört nala..ben de tartılamadım hafta sonu ve sabah yazlıktan geldim, yarın sabahı bekliyorum, zaten cumaları karne günümüz..
yooolandaaa yoooolandaaa bu nasıl hatun dırıdım yoolanda yoooolandaaa bu nasıl hatuunn dırırıımm
yirim senii hemen iyileş!!!
canlar, gittim yulaf kepeciği aldım, goji berry aldım, ama nasıl mutluyum dukan diyeti malzemelerim olduğu için. Şu yeni çıkan ru-sheim markalısını aldım, tarifleri yaptıktan sonra tadını paylaşırım hihih
bu arada sevgili dukancılar KEFİR MAYASI ALDIM KEFİR MAYASIII!!! nasıl mutluyum anlatamam, hakiki köy yoğurdu aldım böle sulu sulu ekşi hafiften. üstüne üstlük köyde kadınların kendi elleriyle sağıp kaynattıkları sütten yapılan peynirler aldım böle az yağlı mis gibi köy kokuyooo!!!
ayy resmen kimyasal yiyoruz yemeyin marketten bir şey yemeyin!!! ay ölücem şimdi mutluluktan
yolandaaa gel gel bak doğal ürünlerle beslicem seni iyileştiricem ya da malzemelerimi kaptım ben geliyorum
sevgili dukancılar ayrıca ayrıca ayrıca bir konuya daha değinmek isterim ki ciğer isteyenlerin akciğeri tercih etmeleri dukan diyetine daha uygun, yağ ve karbonhidrat oranı karaciğere oranla daha az ve protein oranı daha yüksek. Ayrıca fiyatı ona nazaran çoooook çok daha düşük. Tanesini 1 teleye aldım vallaha ciğere boğucam kendimi öğlen yemeğinde.
Yolanda, şifa diyorum, doğal diyorum, köy diyorum, hakiki süt-peynir-yoğurt-ciğer diyorum bak kaçırırsan üzülürsün:90::90:
canım ben zaten iyice ikna oldum. aynen dukanın kitabında dediği gibi. vucudum pusuya yattı diyor ki " eeey yolandaaa.. sen hep şişmandın tımam mıı ? yirmi senedir şişmandın ve öyle kalacaksınn.. eritmicen bu yagları hatta verdiklerini de alıcaksın..hayde bakalım "herkese günaydın, hepimiz için sağlıklı ve daha hafif bir hafta diliyorum, kimse moralini bozmasın, moral bozup diyet bozmak sonunda bize kilo olarak geri dönüyor, hepimiz için tecrübeyle sabit. Hasta olanlar ve mazereti olanlar bırakmadan ve hırs yapmadan rölantide ilerlesin, gerisi dört nala..ben de tartılamadım hafta sonu ve sabah yazlıktan geldim, yarın sabahı bekliyorum, zaten cumaları karne günümüz..
yooolandaaa yoooolandaaa bu nasıl hatun dırıdım yoolanda yoooolandaaa bu nasıl hatuunn dırırıımm
yolandaaa gel gel bak doğal ürünlerle beslicem seni iyileştiricem ya da malzemelerimi kaptım ben geliyorum
Yolanda, şifa diyorum, doğal diyorum, köy diyorum, hakiki süt-peynir-yoğurt-ciğer diyorum bak kaçırırsan üzülürsün:90::90:
hsonu herkes kilo almış anlayacağımız,
belki de havadandır demeye başladım,
hepimiz mi kilo aldık yani
kızlar moralimizi bozmuyoruz, aynen devam ediyoruz, hatta ben 5 günlük atak yapacağım,
bakalımmbir hızlanma olacak mı?
bu arada kiloları veremedikçe polyanna'ya döndüm, "kiloyu bu hafta da veremedim, belki de vücudumun buna ihtiyacı vardı, belki versem hasta olacaktım" gibi
nereye kadar polyanna diyorum
canlar, gittim yulaf kepeciği aldım, goji berry aldım, ama nasıl mutluyum dukan diyeti malzemelerim olduğu için. Şu yeni çıkan ru-sheim markalısını aldım, tarifleri yaptıktan sonra tadını paylaşırım hihih
bu arada sevgili dukancılar KEFİR MAYASI ALDIM KEFİR MAYASIII!!! nasıl mutluyum anlatamam, hakiki köy yoğurdu aldım böle sulu sulu ekşi hafiften. üstüne üstlük köyde kadınların kendi elleriyle sağıp kaynattıkları sütten yapılan peynirler aldım böle az yağlı mis gibi köy kokuyooo!!!
ayy resmen kimyasal yiyoruz yemeyin marketten bir şey yemeyin!!! ay ölücem şimdi mutluluktan
sevgili dukancılar ayrıca ayrıca ayrıca bir konuya daha değinmek isterim ki ciğer isteyenlerin akciğeri tercih etmeleri dukan diyetine daha uygun, yağ ve karbonhidrat oranı karaciğere oranla daha az ve protein oranı daha yüksek. Ayrıca fiyatı ona nazaran çoooook çok daha düşük. Tanesini 1 teleye aldım vallaha ciğere boğucam kendimi öğlen yemeğinde.
beberengo akciğerle karaciğerin içeriklerini karşılaştırdığımızda karaciğerin içerdiği vitaminler akciğerle kıyaslanmaz, kc protein oranı daha yüksek, yağ da birinde %4 diğerinde %5 , çok farklı değil, sadece akciğerde C vit daha fazla ama diğer vitamin ve minerallerde akciğer karaciğerin eline su dökemez
denizli acıpayam kelekçi kasabası.eşim burada aile hekimi.çocuklar için çok güzel.ufak oğlum 6 yaşında sürekli bahçede oynuyor.bana gelebilirsiniz.dometesler ,biberlerim özelliklede yerkirazı olsun yemeğe gelin.dalından koparın.4 ,5 sene oldu geleli ilk defa denedik.isteyenler gelebilir....
ya bu arada aklıma geldi. atak döneminde sogan biber gidi yemege koyduğumuz şeyler yasak mıydı ? kokulu otlar serbest onu biliyorum da bundan emin olamadım. yakında yumruk harekatı yapacamda
noldu küstün mü bana sen bakim hıı
Günaydın arkadaşlar...Geçmişi ancak bitirebildim,geldim aranıza..
Yolanda geçmiş olsun canım..her kafadan başka bir ses çıkıyor biliyorum ama bana kalırsa da hastayken rejimini bozmadan,sadece meyve ve gojiberry ekle diyetine..şöyle 3-5 kiraz,kuru kayısı,erik filan ye..gojiberry ye..iyileşince de atak yaparsın 3-4 gün düzelir merak etme...Bir de ben atakta da ete domates ve biber doğruyorum tatlandırmak için..az doğruyorum ama çok değil...
Yazyağmuru ve penac geç olacak biraz kusura bakmayın kızlar..ama sabah sabah neredeyse ağlattınız beni,gözler doldu hemen...Babalarınız için Allah rahmet eylesin,mekanları cennet olsun...Allah size de sabır versin...
Berkmine tahliller için çok sevindim,içim zaten rahattı ama daha da bir rahatladı..paylaştığın için teşekkürler
Prenses çocuğunun sınavı iyi geçmiş sanırım,çok sevindim..Allah gönlüne göre versin inşallah..benim de kardeşim girdi o da baya iyi geçti diyor,bu sene mi daha mı kolaydı acaba sınav..
Bu arada arkadaşlar c.tesi akşamı bilerek ve isteyerek diyeti 1 akşamlık bozacağımı yazmıştım,bunu başından beri kendime ödül olarak görüyordum,benim ilk hedefimdi o akşam ve öyle de yaptım:)
5-6 kadeh içki,tüm yemekler,tatlılar,meyveler vs.. gırla herşeyden yedim,içtim(ama çok oynadım düğünde 1-2 saat oynamışımdır :))
pazar sabahı da kahvaltı da yarım simit yarım gofret yedim..sonra da meyve filan...
Hiç tartılmamıştım,korkuyordum çok...bu sabah +700 gördüm c.tesi sabahına göre...67.5 olmuşum..walla ne yalan söyleyeyim hiç üzülmedim,zaten göze almıştım o kadar yemeye içmeye...Ama tabii aynen kaldığı yerden devam şimdi...3-4 gün atak yapıcam çok katı bir şekilde,hiç kaçamaksız 3 günde telafi edicem inşallah...
Haftaya kilo vererek başlayan arkadaşları da tebrik ediyorum..süpersiniz..
canım ben hala özelden mesaj atamıyorum mesaj sayım dolmadı bi türlü(( ben sana msnden cep telefonumu yazsam açınca görürsün ararsan konuşabiliriz.
arkadaşlar bu arada ben bu tarz işleri beceremem hiç ağzım dilim birbirine dolanır ne diyeceğimi bilemem, babasını kaybetmiş arkadaşlara baş sağlığı ve sabır diliyorum. hemen kapatmak istiyorum bu konuyu, üzülmeyelim.
çikolatam vaaar, reçelim vaaar hadi buyrun ziyafete :90:
yaz yağmuruuu sen de gel beraber olsun
kızlar selaaaaammmmmmm sizlere kavuştum sonundaperşembe sabahı ani bi kararla memlekete gitmeye karar verdi bizimkiler bende buralardan uzak kaldım ve maşallah 100 sayfa olmus gittigimden beri ben başlayım hepsini okuyamam sanırım görmediğim msj olursa şimdiden özür dilerim bu arada güçlendirmeye devam ediyorum ama taze köy ekmeği tereyağsı derken azıcık kaçamak oldu ama öle hamur işi falan yemedim orda tartılamadımda yarınki kilo durumuma göre çok değişiklik varsa 2 gunluk falan atak yapmayı dusunuyorum bakalım yrn görücem kac olmusum :44:
sevgili vagus zaten dukan diyeti için belli bir süre yediklerimizden kısıyoruz, vitamin takviyesi alıyoruz. dukan diyetinizin son evresinde isterseniz karaciğerin alasını yiyebilirsiniz. :))
akciğerde karbonhidrat ve kolesterol oranı 0 olduğu için yazdım ben bunu, gün içerisinde 30 gramlık karbonhidrat oranını ayarlamak için bir bilgi paylaşımı yani. kolesterolle ilgili çekinceler için de alternatif bir çözüm.
ben de şahsen yoğurdun kaymaklısından götürmeyi düşünüyorum o sürede eheh ama bazı şeylerden mahrumuz şu süre içerisinde diyetimize uygun besin öğeleri arıyoruz. tercih meselesi tabii. yanlış araştırmışım belki de. kusuruma bakmayın.
yok canım neden kusura bakayım, benimki de bir nevi bilgilendirme, herkes kendine uyan kısmı alır ona göre yer, ben bi de akciğeri hiç sevmem de, benim gibi sevmeyen varsa kasmasın diye dedim
Sorun değil yAseemiin,istersen ben yin Mecidiyeköy'e yollarım yarın alabilirsin.umarım yanlış hatırlamıyorumdur:26:
Bu arada atlaya,hoplaya okudum yazdıklarınızı burada vakit kısıtlı çok zaman harcayamıyorum pc başında..
YOLANDA tesşekkür ederim,hoşgeldin yazını atlamadım..
DUKAN canım sen goji berry alındı deyince ben maalesef getirmedim..zaten 60 kilo sınırım var hava alanında,eşim dedi ki 60 ı geçerse atarım bu kepekleriAllah'tan 59 da kaldık..
Benden şu anda sadece iki kişi yulaf kepeği istedi.Başka isteyen yok anladığım kadarıyla..Zaten az miktarda getirdim başıma geleceği bildiğim için
Benden şimdilik bu kadar,yine uğrarım..kendinize iyi bakın
arkadaşlar bu arada ben bu tarz işleri beceremem hiç ağzım dilim birbirine dolanır ne diyeceğimi bilemem, babasını kaybetmiş arkadaşlara baş sağlığı ve sabır diliyorum. hemen kapatmak istiyorum bu konuyu, üzülmeyelim.
çikolatam vaaar, reçelim vaaar hadi buyrun ziyafete :90:
yaz yağmuruuu sen de gel beraber olsun