e süperrr hiç kaçamak yapmadın dimii
çok güzel 4. gün için
Garip olur mu hiç. Bu forumöda her kilodan birileri var. Ben 5 kilodur buradayım ama tickerıma baksana, 95'ten düştüm neredeyse :))nihayet çizelgemi yapabildim. sizinkilerin yanında benim rakamlar garip kaçıyor ama idare etcez artık.
Günaydın kızlar,
Ben bugün yine hastayım. Bitkinim. Parasetamol içeren bir ilaç kullanıyorum gribim için. akşam da geç saatte yemek yedik eşimle.. o yüzden mi bilmiyorum ben geçen pazartesinden daha ağır çıktım... 61.7...:26:
ne yapıcamı bilemiyorum. şu anda ilaç kullanıyorum atak yapsam işe yarar mı ? ne yapmalıyım bi akıl verin artık çaresiz kaldım gittikçe kilo alıuyorum.. dukana başladığım yere geri dönüyorum resmen ya
yolandacığım, çok şıksın bu arada :)))
Yolandacığım canım sanada geçmiş olsun, Alah acil şifalar versin
yolicim benim gibi yap valla faydasını görüyorum dün akşama kadar her şey normaldi akşam canlı müziğe gitmiştim orda feci kaçamak yaptım eve geldim üstüne ligt dondurmamdan iki y.kaşığı yidim sabah 400 gr eksik çıktım ben bunu hep denedim kaçamak yapınca benim direnç kırılıyor artık buna ice eminim hemde ızgara tavuğun yanında pilav ve patates kızartma yemiştim sakın dukana söyleme canım
yolandam geçmiş olsun bitanem valla o kımı görmedim acaba işyerinde klima olayı felanmı hasta etti seni yada soğukmu içiyorsun kendine iyi bak canım bide yalnızsın ya üzülüyorum sana insan hasta olunca bir bardak su vereni bile arıyor dikkat et canım
yolandam 10 gün oldu benim de yarın yumruk harekatı yapıcam
yolandam benim geçmiş olsun birtanem
canımm geçmiş olsunn dikkat et kendine, bu havalarda grip hiç çekilmiyor bende geçirdim geçenlerde biliyorum
kendine şöööyylleee güzel bir yoğurtlu çorba yap dukana uygun haliyle sıcak sıcak iç
bu arada ben biliyorum senin kilon barajı dönmek için beni bekliyor birlikte görücez sanırırm 50 lileri
sevgili yolanda hayrola? geçmiş olsun, şimdi iyi misin? telaşlandırma bizi vallahi :95: berrincim bekliyorum haberini :))
kızlar ,iki gündür dr daydım .troit kontrolüm için gitmişdim.doktora diyetimizden bahsettim önce bozuldu ,kızdı sonrada benimde isteğimle yapılabilecek her türlü tahlili yaptırdı.şokk oldu resmen.baha kendini boşuna üzme troitler izin vermez zayıflamana diyordu.inanamadı bu kadar kilo vermeme(3 ay olmasına 1 hafta kala 11,5 kilo).diyetin adını not etti.yinede meyvesiz olmaz diye tutturdu ,gojimizden bahsettim dudak bükdü onuda not etti.bugün tahlil sonuçlarımı aldım ve doktoruda kendimide şaşıttım.hiç kas kaybım yok.sadece yağ kaybetmişim.vitamin eksiğim yok hatta b12 fazla bile çıktı tüm tahlil sonucum gayet güzel .doktorda netten bakmış dr dukana ,benim sonuçlarıda görünce ikna oldu oda karısına ve gereken hastalarına önerebileceğini söyledi.harika değilmi ablanız olarak bu mutluluğu sizinle paylaşayım dedim.bu arada doktor yulaf kepeği ,goji ve bol suyu hiç ihmal etmezsek harika bi diyet olduğunu defalarca söyledi.dr piyer dukan seni seviyoruz.
hyolandaaaaaaa nerdesinn kocişi buldun bugün ya temizlik yaptırıyon yada geziyon deme bence umarım geziyosundur hakın canım valla bütün bir hafta yalnızsın bide çalışıyosun gez gülüm gez
bu gün bahçenin 2.çapasını (3,5 saat )yaptım.birde sabah dağa kekik toplamaya çıktım .epey bir kardiyo egserziyapmış oldum(3 saat).bakalım yarın kilo kaç olacak...çoooook yorulmuşum heryerim dökülüyor resmen:126:.şimdi yazılanlara okumaya çalışacağım.
sana cevap gelip gelmediğini okumadan hemen cevap yazayım.176.sayfada durağanlıkla ilgili bilgi var
Bu sabah 60 kg ı gordum tartıda; birkaç kere indim çıktım 59,9 kg ı gorurum belki diye ama buna da şukur en azından -300 gr gitmiş, ve dün akşam herkesin tavsiye ettiği gibi haşlama tavuk yedim ve suyu biraz arttırmıstım. Şimdilik hoşcakalın, herkese güzel bir hafta ve bol bol kilo vermeler dilerim
eveeet cuma günü, pazartesi 5'li kiloları göreceğim ve 59,8 olacağım demiştim.
tüm hsonu rejimime bir güzel uydum, yürüyüşlerimi yaptım
cumartesi sabahı 60,3, pazar sabahı da 60,1 ile uyandım
veeee bu sabah 61 kiloyum
tartı da sıfırı görünce ondalık bölümünde "amaaaan illa 59 lu birşey göstermeyeceksin ya, kasıyorsun işte " dedim
sonra dikkatli bakınca 61'i gösterdiğini gördüm
güleyim mi ağlayayım mı bilemedim
belli ki ödem ama vücudumun benimle dalga geçtiğini görmek eğlendirdi resmen sabah sabah
bakalım ne zaman normale dönecek
canım benim çok geçmiş olsun yaaa, hiç panik yapma bence gribin geçmesini bekle...neticede sağlığın daha önemli yani iyice vücut direncin düşmesin derim ben...en azından biraz toparlandıktan sonra bikaç gün atak yaparsın...yani hastalıkla birlikte atak hakkında güme gitmesin bence...
hay allah tatlım ya..sen baya çarpılmışsın bu havalar hasta ediyo insanı adam gibi ne ısındı ne soğudu arada derede gidiyo bakalım yaz..bence şu hastalığını bi atlat sonra yumruk harekaına geç..bu arada kendine lütfen tavuksuyuna çorba falan yap yada ver adresini sana ben yapıp yollıcam:) bol limon sıkıp yersin...bünyen zayıf şu anda atak yapıp hepten bitkin düşürme vücudunu...direniyo kilon sabitlenmeye çalışıyo anladığım kadarıyla ama sakın bozma moralini bi anda pat die baya bi düşücek bana öyle geliyo..ilaçlarında ödem yapma özelliği var bunuda unutma canım..
evet ben en iyisi bekliyim iyileşmeyi ve kafaya takmıyım. yoksa çıldırıcam ya:84:
bu gün bahçenin 2.çapasını (3,5 saat )yaptım.birde sabah dağa kekik toplamaya çıktım .epey bir kardiyo egserziyapmış oldum(3 saat).bakalım yarın kilo kaç olacak...çoooook yorulmuşum heryerim dökülüyor resmen:126:.şimdi yazılanlara okumaya çalışacağım.
sana cevap gelip gelmediğini okumadan hemen cevap yazayım.176.sayfada durağanlıkla ilgili bilgi var
canım oklavadan ödüm kopsa da doğruyu sölicem
bende bağırsak tembelliği var, normal beslenirken bile çalışmıyor bağırsaklarım. o nedenle hergün 2 3 tane taze kayısı yedim
ilk iki gün deil sadece 2 gündür yiyorum çünkü yoksa şişip patlıcak gibiydim
kızlar bugün sordum cevap veren olmadı bamya yemek serbest mi?
Yolandaaammm neler oluyor sanaaa?
diyetine devam et aynı şekilde seyirdesin değil mi sen?
sadece yapabileceğin en sağlıklı beslenme programını yapmaya çalış neticede belli süredir bu şekilde besleniyosun, vücut alışmış olmalı biraz, gribin geçene kadar bekle bakalım, sonra atak yaparsın bence istersen?
çok geçmiş olsun canım benim bol bol su ve ılık bitki çayları iç bol limonlu
canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine ama bu süreçte normal beslen meyveni ye yoksa toparlanamazsın,iyileş yine başlarsın.
canım oklavadan ödüm kopsa da doğruyu sölicem
bende bağırsak tembelliği var, normal beslenirken bile çalışmıyor bağırsaklarım. o nedenle hergün 2 3 tane taze kayısı yedim
ilk iki gün deil sadece 2 gündür yiyorum çünkü yoksa şişip patlıcak gibiydim
günaydın arkadaşlarr..
bende bu sabah dukan diyetine başladım sabah 1 yumurta ile başladım güne..
Ben şey soracagım
ekmek yasak bildigim kadadyrla fakat eti formda yasakmı
yani peyniri yumurtayı tekmi yiyorsunuzz ?
sabah yerken midem bulandıda
kızlar ben -600 le başladım güne. 5+5 yapıyorum. sebze protein günlerimde sadece 500 gram verebilmiştim o da son gün...ama sadece proteine geçince hızlı düşüşler oluyor. bakalım 4 günde daha ne kadar düşecek? hepinize kolay gelsin...
Günaydın kızlar,
Ben bugün yine hastayım. Bitkinim. Parasetamol içeren bir ilaç kullanıyorum gribim için. akşam da geç saatte yemek yedik eşimle.. o yüzden mi bilmiyorum ben geçen pazartesinden daha ağır çıktım... 61.7...:26:
ne yapıcamı bilemiyorum. şu anda ilaç kullanıyorum atak yapsam işe yarar mı ? ne yapmalıyım bi akıl verin artık çaresiz kaldım gittikçe kilo alıuyorum.. dukana başladığım yere geri dönüyorum resmen ya
teşekkür ederim yagmurcum. valla diyetimi bozmadım. meyve filan aldık ama ben yemedim. bozim mi yani yok yaa zaten geri geliyor kglar korkuyorum istemiyroum bozma
Canım önce hastalığını bir atlat, kaçamak yapma ama kilo vermeyi de kafana takma. Hastalığın bitince bol protein, bol su ve yürüyüş yaparsın. Geldiği gibi gider bu kilolar
günaydın kızlar,bu hafta sonu biraz can sıkıcı geçmiş sanırım ben tartılmadım ama size cumadan söylediğim gibi bugunden itibaren dukanın yumruğunu şaplatıyorum kendime:) ctesi yada pazar gününe kadar protein ağırlıklı beslenip atak dönemime dönüyorum.
canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine ama bu süreçte normal beslen meyveni ye yoksa toparlanamazsın,iyileş yine başlarsın.
Canım kolay gelsin sana. Ekmek de ETİ form da yasak. Yumurtanın yayına yulaf kepeği ile ekmek benzeri bisküvi ya da krep gibi şeyler yapmanı öneririm. Kepek bulana kadar da yulaf ezmesi ile bir şeyler denersin. Dukanın yemek tarifleri sayfasındaki tariflere bir göz atıver.
Gunaydım Kızlarrrrrr
bugün 4. atak günüm. ya bilmiyorum tartıya bişey olmadıysa 2.5 kilo gitmiş...
72.4 falandım. 61.800 gösteriyor şuannnnnoleyyyyyy