Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

e süperrr hiç kaçamak yapmadın dimii
çok güzel 4. gün için

canım oklavadan ödüm kopsa da doğruyu sölicem

bende bağırsak tembelliği var, normal beslenirken bile çalışmıyor bağırsaklarım. o nedenle hergün 2 3 tane taze kayısı yedim

ilk iki gün deil sadece 2 gündür yiyorum çünkü yoksa şişip patlıcak gibiydim

günaydın kızlar,bu hafta sonu biraz can sıkıcı geçmiş sanırım ben tartılmadım ama size cumadan söylediğim gibi bugunden itibaren dukanın yumruğunu şaplatıyorum kendime:) ctesi yada pazar gününe kadar protein ağırlıklı beslenip atak dönemime dönüyorum.

canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine ama bu süreçte normal beslen meyveni ye yoksa toparlanamazsın,iyileş yine başlarsın.

yolandacığım, çok şıksın bu arada :)))

sagol beberongom ama o elbiseyi deneme kabininde giymiştim almadım

Yolandacığım canım sanada geçmiş olsun, Alah acil şifalar versin

teşekkür ederim iliadacım

canım ben yesem tam tersi hep agır çıkıyorum. bak sana haftasonu ne yediğimi söliyim.cumartesi çok yürüdüm. bol bol su içtim. diyetimin dışında sadece elimle kopardığım iki parça tostundan yedim eşimin. o kadar yani !
pazar : iki adet sarma bir adet etsiz çigköfte ! o kadar
sonuç ne diye sorarsın 61.7 !

zeynebim bilemiyorum vallahi klima da olaiblir başka bişi de. bu ara havalar çok dengesiz ve ben çok üstüste giyinmeyi sevmiyorum. minibüse biniyorsun mesela camlar kapalı terliyorsun. bunalıp camı açtırıyorsun araba hızlanınca hoop içersi rüzgar türbini gibi. sanırım çarptı bana da :44::44:

yolandam 10 gün oldu benim de yarın yumruk harekatı yapıcam

benim bugün P günüm devam ettirmesem mi kızlar etme demişler .. hastayım ya. bide bu çıktı yaa çook kötüyüm moralim bozuk dukana inancım sarsıldı. 25 mayısta 62,7 ile başladım şu an 61,7 kg. bu ne ya

yolandam benim geçmiş olsun birtanem

sagol canım benim

ay inşallah lanet kilo virajı dönmeyi bekliyor:84::84:.haftasonu duraklama dönemi bölümünü okudum kitapta. şimdi o pusuda bekliyor geri almak için bu yagları. ben şimdi teslim bayragı mı açıcam.. hiç sanmıyorum ama çok kötüyüm yaa sinir oluyorum ... dün çorba yaptım şu çakma işkembeden tavuklu. güzel oldu içimi açtı. bütün hafta yemek için epey bi yemek pişiridm valla .

sevgili yolanda hayrola? geçmiş olsun, şimdi iyi misin? telaşlandırma bizi vallahi :95: berrincim bekliyorum haberini :))

tuhaf bi grip canım çok ciddi bişyim yok sagolasın

berkminecim çook sevindim tahlil sonuçlarının iyi çıktığına. bu arada doktorun suratını görmek istedim hehe yani herkeste bi muhalif olma hastalığı var. hemmen yok o saglıksız diyet bilmem ne. bilen de uzmanda konuşuyor uzman olmayan da.. demek ki sen tiroitli hasta olarak böyle güzel kg verebildiysen herkes verir. bi ben veremyirorum ayrı

yolandaaaaaaa nerdesinn kocişi buldun bugün ya temizlik yaptırıyon yada geziyon deme bence umarım geziyosundur hakın canım valla bütün bir hafta yalnızsın bide çalışıyosun gez gülüm gez
h

hehehe zeynep için temizmiş valla. sen bunu yazdıın zamanlarda eşim makineyle yerleri süpürüp toz alıyordu. bende yemek yapıyordum. bu hafta geç gidicek izmire salı akşamı gibi bende ona iş yaptırdım azcık. tüm halıları kaldırdım yıkatıp öyle sericem. bide camları silebilsem iyi olacaktı ama yavaş yavaş artık. yuh yani hasta halimle bile kalkıp iş yaptım.napim içim rahat etmiyoo

sagolasın canım buldum ve o bölümü okudum. sana acayip gıpta ediyoum valla. bi bahçem olsa da bende eksem keşke :26:

tebrikler canım darısı veremeyenlerin başına

dukangülüm sende mi yaaa. benim gibi mi oldunn ? benim de 61,7 geldi bu sabah ..

Onurege'cim harikasın. Bu çabalar sana yağ kaybı olarak geri dönsün işallah.:79:

okadar olur canım:)
BENDE ZATEN bagırsak sorunu var bende akşamdan 1-2 kuru katyısı üstüne bol su içerim bende öyle düşünmüştüm

ne bileyim yaa beberongom nazar mı degdi ne. kg veremiyorum diyordum şimdi de bu hastalık çıktı daha da alıyorum. .. ya ben kg vermek istiyorum almak değil. noluyooooooo

canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine ama bu süreçte normal beslen meyveni ye yoksa toparlanamazsın,iyileş yine başlarsın.

teşekkür ederim yagmurcum. valla diyetimi bozmadım. meyve filan aldık ama ben yemedim. bozim mi yani yok yaa zaten geri geliyor kglar korkuyorum istemiyroum bozma

canımcım onunda çaresi var hemde kayısıdan daha etkili..gojiberry yersen baya bi rahatlarsın..netten faydalarına bi bak sayısız yararı var..

Canım kolay gelsin sana. Ekmek de ETİ form da yasak. Yumurtanın yayına yulaf kepeği ile ekmek benzeri bisküvi ya da krep gibi şeyler yapmanı öneririm. Kepek bulana kadar da yulaf ezmesi ile bir şeyler denersin. Dukanın yemek tarifleri sayfasındaki tariflere bir göz atıver.

4 atak günümde 2 kilo verdim, 7 (1+1) seyir günümde gram veremedim. Bu hafta ben de 5+5 deneyeceğim.
bu arada size sormak istediğim birşey var. Yurtdışındayım ve henüz kitabım yok. Diyete başlamadan önce internetten baya bilgi toplamaya çalıştım. Ben diyetten önce sabah kahvaltı olarak yulaf kepekli, aşırı tatlı olmayan, meyve katkısız en sadesinden konflex yerdim. Diyetle birlikte sabahları yumurtaya başladım ama acelem olduğunda zorlanıyorum. Ve her sabah yumurta da biraz sıktı açıkçası. Benim konfleximin öğünlük karbonhidrat değeri (125ml süt+30 gr konflex) 27, yağ değeri 3.6. Bazı günler yulaf kepeği yerine konfleximle kahvaltı yapmak istiyorum ama kilo verişimi (tabi birgün vermeye başlayabilirsem) durdurur mu diye korkuyorum. Kitapta buna benzer bir bilgi var mı acaba, okuyanlar benimle paylaşabilir mi?

Canım önce hastalığını bir atlat, kaçamak yapma ama kilo vermeyi de kafana takma. Hastalığın bitince bol protein, bol su ve yürüyüş yaparsın. Geldiği gibi gider bu kilolar

kızlar

sabah gazetesinde bi köşe yazarıda bu diyeti yapıyor dukan diyetiyle onun yazılarını okuduktan sonra tanıştım.kendisi diyetin sürecini yazıyor köşe yazılarında,şimdi onun yazısını okurken o da son zamanlarda sinirli olduğunu ve yemek yeme arzusunun çok fazla olduğunu söyledi sanırım dukanın bize bir oyunu bu bakalım ne kadar dayanabileceğiz:)

teşekkür ederim yagmurcum. valla diyetimi bozmadım. meyve filan aldık ama ben yemedim. bozim mi yani yok yaa zaten geri geliyor kglar korkuyorum istemiyroum bozma

iyide canım kaş yapayım derken göz çıkarma,sağlık bu atak yaparsın verirsin kilolarını hem Allah aşkına tıka basa ye demiyorum sana vitamin al yediklerinden hemen iyileş hem en fazla alacağın 1 yada 2 kilo olur.

ama bu dönemde senin sağlıklı beslenmen gerekir.dukan amcaya söylerim kızar sana o bile istemez hasta hasta diyet yapmanı

kizlar sabah 60.1 gordum 400gr gitmis elliler bekle geliorum yarin mutlaka gorucem ellileri bu arada bugun reglimin 5. gunu bitmek uzere

Canım önce hastalığını bir atlat, kaçamak yapma ama kilo vermeyi de kafana takma. Hastalığın bitince bol protein, bol su ve yürüyüş yaparsın. Geldiği gibi gider bu kilolar

bende aynısını diyorum dinlemiyo bu kız beni dövcem heeee

Ay iki gündür tartılamıyorum. (Hafta sonu yazlıkta kaldım, bu sabah da direkt işe geldim.) Alışınca tartılmak da bağımlılık yapıyor. Yarın saba olsa da tartılsam yahu!

Yaz yağmuru şimdi bir şey soracağım sana, dukan yumruğunu nasıl yapacaksın şimdi sen ? Ben şuanda kendime kızmakla meşgulum hafta sonu özenle şişirdiğim dukan balonunu patlattım ve diyetimi bozdum. Sence atak dönemi ile mi başlamalıyım yoksa senin gibi dukan yumruk mu yapmalıyım. hangisi daha mantıklı birde yumruk hakkında bilgiye ihtiyacım var benim yaaaa

ozaman zaten bir hafta ekmek yemeden her haliyle kilo veririzz
yulaf kepeği yada ezmesi hemen edinmem lazım ozamannn

Gunaydım Kızlarrrrrr

bugün 4. atak günüm. ya bilmiyorum tartıya bişey olmadıysa 2.5 kilo gitmiş...

72.4 falandım. 61.800 gösteriyor şuannnnn oleyyyyyy

cnm 2.5 kilo gitmis demissin ama 69.900 olmasi gerekmiomu 61.800 kilo demissin 10.600 gram gitmesi lazim benmi yanlis anladim yoksa 62.4lemi basladim diyete:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…