canımcım onunda çaresi var hemde kayısıdan daha etkili..gojiberry yersen baya bi rahatlarsın..netten faydalarına bi bak sayısız yararı var..
kizlar sabah 60.1 gordum 400gr gitmis elliler bekle geliorum yarin mutlaka gorucem ellileri bu arada bugun reglimin 5. gunu bitmek uzere
tebrik edeim cnmm
Canım önce hastalığını bir atlat, kaçamak yapma ama kilo vermeyi de kafana takma. Hastalığın bitince bol protein, bol su ve yürüyüş yaparsın. Geldiği gibi gider bu kilolar
iyide canım kaş yapayım derken göz çıkarma,sağlık bu atak yaparsın verirsin kilolarını hem Allah aşkına tıka basa ye demiyorum sana vitamin al yediklerinden hemen iyileş hem en fazla alacağın 1 yada 2 kilo olur.
ama bu dönemde senin sağlıklı beslenmen gerekir.dukan amcaya söylerim kızar sana o bile istemez hasta hasta diyet yapmanı
bende aynısını diyorum dinlemiyo bu kız beni dövcem heeee
kızlar beni düşündüğünüz için teşekkür ederim. ama öyle abartı hasta değilim. hafif biz halsızlık, kafamda bi agırlık hissi ve bol burun akıntım var. ilaçta kullanıyorum.. günde üç kez tok karna aferin ( parasetamol ) alıyorum ..bedenimde bi şişlik var sanırım zira cumartesi parmagımda fırıldak gibi dönen alyansım bugün yerli yerinde.. sanırım ciddi ödem tutuyorum. diyetime aynen devam edicem zaten beni zorlayan bişi yok. meyve filan çıkarsa yemekte onu da yerim. evden yarın kiraz kayısı filan da getireyim bari. bu hafta zaten kayıp hafta kabullendim bari kg almayayım diyorum. bir daha asla 62 leri görmek istemiyorum salamam kendimi daha fazla ..
üzgünüm
kızlar beni düşündüğünüz için teşekkür ederim. ama öyle abartı hasta değilim. hafif biz halsızlık, kafamda bi agırlık hissi ve bol burun akıntım var. ilaçta kullanıyorum.. günde üç kez tok karna aferin ( parasetamol ) alıyorum ..bedenimde bi şişlik var sanırım zira cumartesi parmagımda fırıldak gibi dönen alyansım bugün yerli yerinde.. sanırım ciddi ödem tutuyorum. diyetime aynen devam edicem zaten beni zorlayan bişi yok. meyve filan çıkarsa yemekte onu da yerim. evden yarın kiraz kayısı filan da getireyim bari. bu hafta zaten kayıp hafta kabullendim bari kg almayayım diyorum. bir daha asla 62 leri görmek istemiyorum salamam kendimi daha fazla ..
üzgünüm
sabrediyorum zaten canım zira elimden başka bişi gelmiyorpat die hepsi gider mrk etme cnm vucudun odem ve su toplamis biraz sabret hepsi gecer ins
canım aldığımdan beri goji yemedim bir türlü nasip olmuyor duruyor dolapta.. O yüzden kiraz yiyim mi bilmiyorumYolandacım, eğer goji berry yiyorsan kiraz falan yeme bence. Çünkü bildiğim kadrıyla hastayken meyve yememizin sebebi C vitamini almak. O da gojide var zaten fazlasıyla. Yine de sen bilirsn cnm.
Yaz yağmuru şimdi bir şey soracağım sana, dukan yumruğunu nasıl yapacaksın şimdi sen ? Ben şuanda kendime kızmakla meşgulum hafta sonu özenle şişirdiğim dukan balonunu patlattım ve diyetimi bozdum. Sence atak dönemi ile mi başlamalıyım yoksa senin gibi dukan yumruk mu yapmalıyım. hangisi daha mantıklı birde yumruk hakkında bilgiye ihtiyacım var benim yaaaa
saol tatlim altilar cok yordu beni ins elliler yormaz bukadar
üzgünüm
günaydın kızlar bugun bende +600 le uyandım noldu boyle herkes +larda
sıcaklardan olabilirmi bende merak ettim.hani havalar ısınında genleşiyo falan olabilirmiyiz:))
canım ben 5 gün atak yapıcam yani ilk başladığımda nasıl beslendiysem (protein ağırlıklı) o şekilde devam edicem.bu süre içinde sebze yok.dukan yumruğuda hemen hemen bu şekilde.5+5 güzel ama 5gün sebze yapamam ben çünkü bir sebze günü yapınca kilo alınıyo 5 gün yaparsam herhalde 2 ileri 1 geri giderim:)
muhtemelen haklısın cnaımcım. geçen hafta çok gerildim. bide bu kg veremem cabası oldu. bide ablam evleniyo onun stresi de bende biraz. o bitse bi rahatlıcam ... ondan sonra bi iş seyahatim var ondan sonra tamamdır iyice rahatlicam. ben zaten hep kendimi kasıcak bişiler bulurum yapı icabı.. sabırsız hırslı manyak koç kadını. ama nolur kendi kendimi yer sonunda.. bkz. Şekil 1A YolandaaaSevgili Yolanda... Aslında yapman gereken dinlenmek bence. Bir yandan iş bir yandan heyecanlar ve karbonhidratsızlık kolay değil. C vitamini almanı tavsiye ederim. Diyetle de kafanı sıkma acık rahat ol kafanı da dinlendir canım.-))
sıcaklardan olabilirmi bende merak ettim.hani havalar ısınında genleşiyo falan olabilirmiyiz:))
saol tatlim altilar cok yordu beni ins elliler yormaz bukadar
üzgünüm
bu arada;
yolandacım; çok çok geçmiş olsun...umarım ciddi bişi değildir hastalığın da çabuk atlatırsın...
berkminecim; çok sevindim tahilillerinin iyi çıkmasına, ben de başlayalı 1 ay oldu yarın öbürgün gideyim de baktırayım diyorum, içim rahat etsin..kırmızı et çok tüketmiyorum, genelde tavuk ama yine de kontrolde fayda vardır...
tamam ya ben bişi demedim
4 atak günümde 2 kilo verdim, 7 (1+1) seyir günümde gram veremedim. Bu hafta ben de 5+5 deneyeceğim.
bu arada size sormak istediğim birşey var. Yurtdışındayım ve henüz kitabım yok. Diyete başlamadan önce internetten baya bilgi toplamaya çalıştım. Ben diyetten önce sabah kahvaltı olarak yulaf kepekli, aşırı tatlı olmayan, meyve katkısız en sadesinden konflex yerdim. Diyetle birlikte sabahları yumurtaya başladım ama acelem olduğunda zorlanıyorum. Ve her sabah yumurta da biraz sıktı açıkçası. Benim konfleximin öğünlük karbonhidrat değeri (125ml süt+30 gr konflex) 27, yağ değeri 3.6. Bazı günler yulaf kepeği yerine konfleximle kahvaltı yapmak istiyorum ama kilo verişimi (tabi birgün vermeye başlayabilirsem) durdurur mu diye korkuyorum. Kitapta buna benzer bir bilgi var mı acaba, okuyanlar benimle paylaşabilir mi?