yooolandaaa yoooolandaaa bu nasıl hatun dırıdım yoolanda yoooolandaaa bu nasıl hatuunn dırırıımm
yirim senii hemen iyileş!!!
canlar, gittim yulaf kepeciği aldım, goji berry aldım, ama nasıl mutluyum dukan diyeti malzemelerim olduğu için. Şu yeni çıkan ru-sheim markalısını aldım, tarifleri yaptıktan sonra tadını paylaşırım hihih
bu arada sevgili dukancılar KEFİR MAYASI ALDIM KEFİR MAYASIII!!! nasıl mutluyum anlatamam, hakiki köy yoğurdu aldım böle sulu sulu ekşi hafiften. üstüne üstlük köyde kadınların kendi elleriyle sağıp kaynattıkları sütten yapılan peynirler aldım böle az yağlı mis gibi köy kokuyooo!!!
ayy resmen kimyasal yiyoruz yemeyin marketten bir şey yemeyin!!! ay ölücem şimdi mutluluktan
yolandaaa gel gel bak doğal ürünlerle beslicem seni iyileştiricem ya da malzemelerimi kaptım ben geliyorum
sevgili dukancılar ayrıca ayrıca ayrıca bir konuya daha değinmek isterim ki ciğer isteyenlerin akciğeri tercih etmeleri dukan diyetine daha uygun, yağ ve karbonhidrat oranı karaciğere oranla daha az ve protein oranı daha yüksek. Ayrıca fiyatı ona nazaran çoooook çok daha düşük. Tanesini 1 teleye aldım vallaha ciğere boğucam kendimi öğlen yemeğinde.
Yolanda, şifa diyorum, doğal diyorum, köy diyorum, hakiki süt-peynir-yoğurt-ciğer diyorum bak kaçırırsan üzülürsün
:90::90: