Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

hoşgeldin goldenimmmm

Berrinciğimmmm beni yoldan çıkarıyorr

Ben bu yoldan gönüllü çıktım memnunum buna ben
Kaç yıldır bu yoldayım ben aman uyma bana sen heheh şarkı geldi aklıma birden

yok kız yok sen sakın yolundan dönme canım akşamki pilavla kızartma pattesi saymazsak ben dondurmayı hep yiyodum yani onun bana artısı olmuyor ama dışarda o kadar söylüyorum ızgaramın yanına pilav pattes koymayın diye inadına sanki ben koyun demişim gibi getiriyolar işte gelincede bende dayanamıyom napem ama evde olsa varya bu dediklerimin yüzüne bakmam yani işte dışarda tatlı geliya

sevgili berkmine. troitleri az çalışan biri olarak yazdıkların beni çok mutlu etti. doktor da benim bundan dolayı zor kilo vereceğimi söylemişti. ama ben dukanla ayda 5 kg vrdim. ben ölçümlerimi yaptırmadım. ama böyle birileri ölçüm sonuçlarını paylaştığında çok seviyinyorum. dukanı duyanları ilk olarak burun kıvırıyorlar. çok sağlıksız olduğğunu söylüyorlar. benim şimdiye kadar gördüğüm ve uyguladığım en sağlıklı beslenme olduğunu düşünüyorum. saçlarım eskisi gibi dökülmüyor. tırnaklarım daha sağlıklı görünüyor. selülitlerim daha şimdiden yok oldu.. e daha ne olsun. dukana devam.

eyvah eyvahhh yoldan çıkmalar başlıcak:)) tesadüfdür yaa demeyin öyle:))

yok yok ben genelde masum dondurma yiyorum

seçeneklerimi yazayım size; sütün içine tatlandırıcı koyup buzlukta tam anlamıyla olmasa da içi karlımsı olucak şekilde dondurup kaşıkla yiyorum ya da diyet colayı aynı şekilde dondurup yiyorum şu yoğurtlu limonlu dondurmadan yiyorum ama eğer dışardaysam ve çok yemek istediysem de madonun light olanlarından yiyorum ki mutlaka zararlıdır ama beni artı kilo olarak etkilemedi

evet yaaa, salı günü öğle yemeğinde birim yemeği vardı ben ızgara söyledim yanında hiçbirşey olmasın dedim, sanki onu diyen ben değilmişim gibi fındık lahmacun pilav bide ayrıca ortada mezeler hele o kocaman kabarmıs bir lavas getırıyorlar ya tereyağını suruyorsun eriyiveriyor... ben ne yaptım... kedinin ciğere bakması gibi gelen ızgarayı yedim diğerlerinin yüzüne bile bakmadım kendimi tebrık ediyorum

ben de iradeni tebrik ediyorum arkadaş. hakkatten bravo.

yolandaaaaaaa nerdesinn kocişi buldun bugün ya temizlik yaptırıyon yada geziyon deme bence umarım geziyosundur hakın canım valla bütün bir hafta yalnızsın bide çalışıyosun gez gülüm gez

ayyyynenn öle oldu vallaama yarından tezi yok uslu bir dukancı olcam kızzz zaten ben ilk kez yaptım yaptım ama hele bie kere sor niye yoptım denemekkkk için yoptım alimmi verimmi demekki almiyem veriyem hehehhe

ilk kez yaptın ama deşifre edince böyle oldu :) kurtun adı yesede kurt yemesede kurt derler ya artık sende kurtulamazsın dilimizden :))

çok tesekkurler yardımın ıcın. ben 23 kılo verıne cılt alyım ıster ıstemez yuusadı yanı lpg sanırım ıyı dedıgıne gore gercı catlaklarım var lpg zarar verırımı bılemıyorum belkı ıkısınıde yapmalıyım bırde powerplate ıle pasıf jımnastık hangısı ıyı. lpg yapan ıse yarayan varmı

ah ne mutlu sana ,hem güçlendirmedesin,hem köye gitmişsin ohhhh köy ekmekleri tereyağlar afiyet şeker olsun sen çoktan hak etmişsin.yarın bi protein günü yaparsın oldu bitti.bizim kızlara baksana daha seyirde ne kaçamaklar yapıp sonra allah allah niye veremiyoruz diyolar.

ya kızlar ben bugün kaymaçina yaptım ama çok kötü oldu. yumurta kokusu çok baskındı içine vaniya da katmıştım oysaki..eşimede verdim oda yiyemedi(((

evet canım tüm söylediklerin benim içinde geçerli.bu diyete başlamak beni çok daha sağlıklı ve mutlu bir kadın yaptı.dukana selam vede tabiki devam benim canım dukandaşlarım.....

ya kızlar ben bugün kaymaçina yaptım ama çok kötü oldu. yumurta kokusu çok baskındı içine vaniya da katmıştım oysaki..eşimede verdim oda yiyemedi(((

tatlım kızlar yumurtayı azaltarak yapmışlar beğendiler.sürekli yapıyorlar.hatta dün bir arkadaşımız sarılarını katmayıp beyazları ile yapmıştı.güzel gözüküyordu.o sayfaları bir oku istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…