zeynepçim bence de bu dondurmada bi keramet var bende ne zaman yesem mutlaka eksi görüyorum tartıda
kızlar selaaaaammmmmmm sizlere kavuştum sonundaPerşembe sabahı ani bi kararla memlekete gitmeye karar verdi bizimkiler bende buralardan uzak kaldım ve maşallah 100 sayfa olmus gittigimden beri ben başlayım hepsini okuyamam sanırım görmediğim msj olursa şimdiden özür dilerim Bu arada güçlendirmeye devam ediyorum ama taze köy ekmeği tereyağsı derken azıcık kaçamak oldu ama öle hamur işi falan yemedim orda tartılamadımda yarınki kilo durumuma göre çok değişiklik varsa 2 gunluk falan atak yapmayı dusunuyorum bakalım yrn görücem kac olmusum :44:
Berrinciğimmmm beni yoldan çıkarıyorr
Ben bu yoldan gönüllü çıktım memnunum buna ben
Kaç yıldır bu yoldayım ben aman uyma bana sen heheh şarkı geldi aklıma birden
Berrinciğimmmm beni yoldan çıkarıyorr
Ben bu yoldan gönüllü çıktım memnunum buna ben
Kaç yıldır bu yoldayım ben aman uyma bana sen heheh şarkı geldi aklıma birden
vallahi tesadüfmü bilmiyorum ama iki sefer daha böyle -500 aniden gitmişti ikisindede dundurma yidiydim ahanda buda 3 oldu yani ama ligt yani bisi olmadı bisi
kızlar ,iki gündür dr daydım .troit kontrolüm için gitmişdim.doktora diyetimizden bahsettim önce bozuldu ,kızdı sonrada benimde isteğimle yapılabilecek her türlü tahlili yaptırdı.şokk oldu resmen.baha kendini boşuna üzme troitler izin vermez zayıflamana diyordu.inanamadı bu kadar kilo vermeme(3 ay olmasına 1 hafta kala 11,5 kilo).diyetin adını not etti.yinede meyvesiz olmaz diye tutturdu ,gojimizden bahsettim dudak bükdü onuda not etti.bugün tahlil sonuçlarımı aldım ve doktoruda kendimide şaşıttım.hiç kas kaybım yok.sadece yağ kaybetmişim.vitamin eksiğim yok hatta b12 fazla bile çıktı tüm tahlil sonucum gayet güzel .doktorda netten bakmış dr dukana ,benim sonuçlarıda görünce ikna oldu oda karısına ve gereken hastalarına önerebileceğini söyledi.harika değilmi ablanız olarak bu mutluluğu sizinle paylaşayım dedim.bu arada doktor yulaf kepeği ,goji ve bol suyu hiç ihmal etmezsek harika bi diyet olduğunu defalarca söyledi.dr piyer dukan seni seviyoruz.
eyvah eyvahhh yoldan çıkmalar başlıcak:)) tesadüfdür yaa demeyin öyle:))
yok kız yok sen sakın yolundan dönme canım akşamki pilavla kızartma pattesi saymazsak ben dondurmayı hep yiyodum yani onun bana artısı olmuyor ama dışarda o kadar söylüyorum ızgaramın yanına pilav pattes koymayın diye inadına sanki ben koyun demişim gibi getiriyolar işte gelincede bende dayanamıyom napem ama evde olsa varya bu dediklerimin yüzüne bakmam yani işte dışarda tatlı geliya
hahaha ben karanlık olunca yicem kimse görmesin diye (çuk şiddet gürdüm çuk şiddet gürdümkııız zeynep yoldan çıkarma iliadaa yıgeliyor oklavam:92:
evet yaaa, salı günü öğle yemeğinde birim yemeği vardı ben ızgara söyledim yanında hiçbirşey olmasın dedim, sanki onu diyen ben değilmişim gibi fındık lahmacun pilav bide ayrıca ortada mezeler hele o kocaman kabarmıs bir lavas getırıyorlar ya tereyağını suruyorsun eriyiveriyor... ben ne yaptım... kedinin ciğere bakması gibi gelen ızgarayı yedim diğerlerinin yüzüne bile bakmadım kendimi tebrık ediyorum
ben de iradeni tebrik ediyorum arkadaş. hakkatten bravo.
isteyerek ve bilerek yaptım pişman değilim gibi olmuş
ayyyynenn öle oldu vallaama yarından tezi yok uslu bir dukancı olcam kızzz zaten ben ilk kez yaptım yaptım ama hele bie kere sor niye yoptım denemekkkk için yoptım alimmi verimmi demekki almiyem veriyem hehehhe
hahaha ben karanlık olunca yicem kimse görmesin diye (çuk şiddet gürdüm çuk şiddet gürdüm
tweet, sıkılaşmak 2 türlü, biri cilt altı dokunun sıkılaşması, diğeri kasların çalışmasını sağlayarak kasları sıkılaştırmak. Kas sıkılaşması için powerplate, cilt altı sıkılaşması için dermaroller veya lpg veya mezoterapi, b fit bi işe yaramaz bence, hangisine ihtiyacın olduğunu biliyorsan ona göre seç, bilmiyorsan gideceğin yerdeki bu işi bilene sor, en doğrusunu yapmış olursun bence..
kızlar selaaaaammmmmmm sizlere kavuştum sonundaperşembe sabahı ani bi kararla memlekete gitmeye karar verdi bizimkiler bende buralardan uzak kaldım ve maşallah 100 sayfa olmus gittigimden beri ben başlayım hepsini okuyamam sanırım görmediğim msj olursa şimdiden özür dilerim bu arada güçlendirmeye devam ediyorum ama taze köy ekmeği tereyağsı derken azıcık kaçamak oldu ama öle hamur işi falan yemedim orda tartılamadımda yarınki kilo durumuma göre çok değişiklik varsa 2 gunluk falan atak yapmayı dusunuyorum bakalım yrn görücem kac olmusum :44:
sevgili berkmine. troitleri az çalışan biri olarak yazdıkların beni çok mutlu etti. doktor da benim bundan dolayı zor kilo vereceğimi söylemişti. ama ben dukanla ayda 5 kg vrdim. ben ölçümlerimi yaptırmadım. ama böyle birileri ölçüm sonuçlarını paylaştığında çok seviyinyorum. dukanı duyanları ilk olarak burun kıvırıyorlar. çok sağlıksız olduğğunu söylüyorlar. benim şimdiye kadar gördüğüm ve uyguladığım en sağlıklı beslenme olduğunu düşünüyorum. saçlarım eskisi gibi dökülmüyor. tırnaklarım daha sağlıklı görünüyor. selülitlerim daha şimdiden yok oldu.. e daha ne olsun. dukana devam.
ya kızlar ben bugün kaymaçina yaptım ama çok kötü oldu. yumurta kokusu çok baskındı içine vaniya da katmıştım oysaki..eşimede verdim oda yiyemedi(((