Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar bugün sordum cevap veren olmadı bamya yemek serbest mi?

şimdi besin değerine baktım canım karbonhidrat değeri düşük bence yiyebilirsin.zaten sebzelerin taze hallerinin karbonhidrat değerleri daha düşük oluyor... dukan kitabında söz etmemiş olabilir.çünkü o bir fıransız beki bamyayı bilmiyordur

canım benim teşekkür ederim.sevindin buna

kızlar bugün sordum cevap veren olmadı bamya yemek serbest mi?

canım kitapta bişeye rastlamadım ama netten bamyanın seceresini araştırınca yenebilir gibi geldi bana karbonhidrat azmış :))

BESİN DEĞERLERİ

100 gr. taze sebze olarak bamyanın besin değerleri şunlardır: 30 kalori; 2,2 gr. protein; 8,7 gr. karbonhidrat; 0 kolesterol; 0,2 yağ; 1 gr. lif- 5 mgr. fosfor; 17 mgr. kalsiyum; 0,1 mgr. demir; 20 mgr. sodyum; 18 mgr. potasyum; 5 mgr. magnezyum; 60 IU A vitamini; 0,02 mgr. B1 vitamini; 0,02 mgr. B2 vitamini ve 5 mgr. C vitamini. Bamyanın, başka mineral ve vitaminler içerip içermediği bilinmemektedir.

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım.bunu öğrendiğim iyi oldu

ben de kaçıyorum canlar iyi geceler hepinize :92:yarın yumruk harekatına başlıyorum.bakalımm neler olacak?

sevgili onurege, sen nerelerde oturuyosun yahu? Nasıl özendim ben de istiyorum dağa çıkmak, kekik toplamak, toprak çapalamak yaa ne kadar gzel ne şanslısın böyle doğayla iç içesin. Biz burada karbondioksitten bok şey tüketmiyoruz valla

zeynebiimm ben yarı zamanlı çalıştığım için ne gün ne işi var hiç belli olmuyo valla pat arıyolar gidiyosun, bugün feriye restoranttaydım mesela ehehehe

yahu sabah tartıldım 60.2 gözüküyodum, şimdi tartıldım 61.2 gözüküyorum!!! Bu ne yaman çelişkidir a dostlar??? :95::95:

bu çelişkiyle daha fazla duramiyciğim, ben yatıyorum!
hepinizi öpüyorum güzellikler!!!

Kızlar günaydınnn;

Acele bir şekilde girdim, işe gidicem çıkmam lazım ama size haber vermeden de çıkamadım ki

Bu sabah 60 kg ı gordum tartıda; birkaç kere indim çıktım 59,9 kg ı gorurum belki diye ama buna da şukur en azından -300 gr gitmiş, ve dün akşam herkesin tavsiye ettiği gibi haşlama tavuk yedim ve suyu biraz arttırmıstım. Şimdilik hoşcakalın, herkese güzel bir hafta ve bol bol kilo vermeler dilerim

Son düzenleme:

tebrikler canım..en kısa zamanda 5 leri görürsün inşallah...bu arada herkese günaydııın:)

eveeet cuma günü, pazartesi 5'li kiloları göreceğim ve 59,8 olacağım demiştim.
tüm hsonu rejimime bir güzel uydum, yürüyüşlerimi yaptım
cumartesi sabahı 60,3, pazar sabahı da 60,1 ile uyandım
veeee bu sabah 61 kiloyum
tartı da sıfırı görünce ondalık bölümünde "amaaaan illa 59 lu birşey göstermeyeceksin ya, kasıyorsun işte " dedim
sonra dikkatli bakınca 61'i gösterdiğini gördüm
güleyim mi ağlayayım mı bilemedim
belli ki ödem ama vücudumun benimle dalga geçtiğini görmek eğlendirdi resmen sabah sabah
bakalım ne zaman normale dönecek

Pişmanlık içersindeyim, evet tüm hafta sonu diyetimi bozdum deli gibi yedim. Kıtlıktan çıkmış gibi
ve tabiki tartıya bu durum yansıdı. Şu anda inanılmaz pişmanım.... BU hafta sanırım 5+5 yapacağım. Bu pişmanlık tartıda hızlı eksilme ile telafi edilebilir ...

17.06.2011 Cuma 64,5
18.06.2011 Cumartesi 64,2
19.06.2011 Pazar 64,7
20.06.2011 Pazartesi 65,1

+400 ile merhaba efeeemm, ankaraya gittim almadım, dün sebze günümde löp gelivermiş kilolar. :122:

Berrin, sen başladın mı yumruk harekâtına?

günaydın ..hafta sonu malesef kaçamk yaptım ve 61.700 + 600 gr olarak bana geri döndü.bugünde kızımın doğum günü..bu günü atlatıp acil toparlama ya geçeceğim..oğlumun doğum ününde 57 olmam gerek ve 1 ayım var sanırım olurum.....

Hafta sonu herkese + 'lar olarak geri döndü sanırım. Motivasyonum tamamen bitio benim hafta sonları.

İnşallah bu hafta içi 63'leri görüp moduma geri dönerim inşallahhhhhhhhhh.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…