adım eli oklavalıya çıkacak
çıkacağımı kalmış çıkmış bile
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
adım eli oklavalıya çıkacak
çıkacağımı kalmış çıkmış bile
kendini hangisinde iyi hissediyosan onu giy bence..ama madem fikrimizi sordun bence kapriye çevirmemen daha iyi olur ayakkabıların abiye kapri spor kaçabilir..dar paça pantalon çok moda bence o daha uygun olur..
beyaz pantolon pembe ceket güzel olmuş bence.
canımcım ikiside güzel kombin olmus ama yaza pembe ceket beyaz pantolon daha uygun olur. ama pembe canta uyduramazsan siyah cantadan ziyade beyaz daha iyi uyar canta olmamıs gibi geldi bana
çooookkk teşekkürler bitanemm bende Evin Güneşi, Huzuru ve Dert Ortağı Olan Tüm Babaların Babalar Gününü Kutlarım..
afiyet şekerler olsun...
napem kuzum sizin iyiliğiniz için valla.:92:
çok tesekkurler yardımın ıcın. ben 23 kılo verıne cılt alyım ıster ıstemez yuusadı yanı lpg sanırım ıyı dedıgıne gore gercı catlaklarım var lpg zarar verırımı bılemıyorum belkı ıkısınıde yapmalıyım bırde powerplate ıle pasıf jımnastık hangısı ıyı. lpg yapan ıse yarayan varmı
ya kızlar ben bugün kaymaçina yaptım ama çok kötü oldu. yumurta kokusu çok baskındı içine vaniya da katmıştım oysaki..eşimede verdim oda yiyemedi(((
ya kızlar ben bugün kaymaçina yaptım ama çok kötü oldu. yumurta kokusu çok baskındı içine vaniya da katmıştım oysaki..eşimede verdim oda yiyemedi(((
sağol canım.. evet bende şekerli yumurta yiyormuşum gibi hissettim((sevgili urgakina. ben de kaymaçinayı beğenmedim. yumurta kokusu yoktu ama yine de sırf yumurta yiyormuş gibi hissettim. yumurta kokusunun tek çaresi içine limon kabuğu rendelemektir aklında bulunsun.
canım acaba yumurtalar taze değilmiydi..ben epey önce krem vanilya adı altında yapmıştım tam yumurtalı kokmamıştı ama vanilya aromasını çok bol koymuştum...dünde penac sırf beyazıyla denedi kıvamı iyi olunca bende yaptım hatta şimdş koca bi kase yedim süper oluyo daha sütümsü ama kıvamı falan çok iyi oldu...bence bidahakine sırf beyazlarıyla yap beğeniceksin:)
sağol canım.. evet bende şekerli yumurta yiyormuşum gibi hissettim((
yok canım daha bugün aldım yumurtaları hem de bilindik bir marka... acaba yaparken mi hata yaptım bilemedim birde benimki kesik kesik oldu ben sütlaç gibi olmasını bekliyordum aslında(
selam kızlar nasılsınız?
bugün çok mutsuz ve kendimi yalnız hissediyorum 11 yıl önce babamı kaybettim,bugün babalar günü ve babamı özledim bu sene yanına gidebilseydim keşke ama olmadı.kendimi çok çaresiz ve mutsuz hissediyorum.
kusura bakmayın nedense sadece sizinle paylaşmak istedim
canım benim Allah sabır versin.Allah geride kalanlara ömür versin.Rabbim mekanını cennet eylesin.
selam kızlar nasılsınız?
bugün çok mutsuz ve kendimi yalnız hissediyorum 11 yıl önce babamı kaybettim,bugün babalar günü ve babamı özledim bu sene yanına gidebilseydim keşke ama olmadı.kendimi çok çaresiz ve mutsuz hissediyorum.
selam kızlar nasılsınız?
canım benim başın sağolsun mekanı cennet olsun... ne mutlu o babaya ki senin gibi hayırlı bir evlat yetiştirmiş dualarınla onunla birlikte olabilirsin...
kendini nolur çaresiz hissetme nefes aldıgımız sürece yapılacak mutlaka birşeyler vardır...
canım başın sağolsun.. allah babanın mekanını cennet eylesin inş..
Allah razı olsun canım amin inşallah
penacım da senin gibi buruktu bugün.Allah ikinizinde babalarınızın mekanını cennet eylesin.sizlere sabırlar versin
bu gün bahçenin 2.çapasını (3,5 saat )yaptım.birde sabah dağa kekik toplamaya çıktım .epey bir kardiyo egserziyapmış oldum(3 saat).bakalım yarın kilo kaç olacak...çoooook yorulmuşum heryerim dökülüyor resmen:126:.şimdi yazılanlara okumaya çalışacağım.
benim de akşam aç yattığımda fark olabiliyor. sadecam az mı yiyorsun demişsin ben az yemiyorum gayettegüzel yiyorum valla :)
belli ki çok etkilemiş :) ama bence o kadarcktan bişi olmaz. fazla çıkmanda tesadüftür bence :)) bu arada dukanın kitabında kg verme duraklaması hangi sayfada kızlar ? okuyim de azcık moral depoliyim