Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kendini hangisinde iyi hissediyosan onu giy bence..ama madem fikrimizi sordun bence kapriye çevirmemen daha iyi olur ayakkabıların abiye kapri spor kaçabilir..dar paça pantalon çok moda bence o daha uygun olur..

evt cnm dar pacayla daha ii oldu onu denedim saol fikirlerin icin

beyaz pantolon pembe ceket güzel olmuş bence.

saol tatlim

canımcım ikiside güzel kombin olmus ama yaza pembe ceket beyaz pantolon daha uygun olur. ama pembe canta uyduramazsan siyah cantadan ziyade beyaz daha iyi uyar canta olmamıs gibi geldi bana

evt cnm banada ole geldi soradan beyaz canta yada pembe var ikisinden birini deniycem bakalim gidene kadar kararim degismesse

çooookkk teşekkürler bitanemm bende Evin Güneşi, Huzuru ve Dert Ortağı Olan Tüm Babaların Babalar Gününü Kutlarım..

afiyet şekerler olsun...

seninde tatlimm

nihayet çizelgemi yapabildim. sizinkilerin yanında benim rakamlar garip kaçıyor ama idare etcez artık.

pasif jimnastik bi işe yaramaz genelde, lpg çatlağa bişey yapmaz ama varis ya da kılcallarında artış varsa yapılamayabilir

ya kızlar ben bugün kaymaçina yaptım ama çok kötü oldu. yumurta kokusu çok baskındı içine vaniya da katmıştım oysaki..eşimede verdim oda yiyemedi(((

sevgili urgakina. ben de kaymaçinayı beğenmedim. yumurta kokusu yoktu ama yine de sırf yumurta yiyormuş gibi hissettim. yumurta kokusunun tek çaresi içine limon kabuğu rendelemektir aklında bulunsun.

ya kızlar ben bugün kaymaçina yaptım ama çok kötü oldu. yumurta kokusu çok baskındı içine vaniya da katmıştım oysaki..eşimede verdim oda yiyemedi(((

canım acaba yumurtalar taze değilmiydi..ben epey önce krem vanilya adı altında yapmıştım tam yumurtalı kokmamıştı ama vanilya aromasını çok bol koymuştum...dünde penac sırf beyazıyla denedi kıvamı iyi olunca bende yaptım hatta şimdş koca bi kase yedim süper oluyo daha sütümsü ama kıvamı falan çok iyi oldu...bence bidahakine sırf beyazlarıyla yap beğeniceksin:)

sevgili urgakina. ben de kaymaçinayı beğenmedim. yumurta kokusu yoktu ama yine de sırf yumurta yiyormuş gibi hissettim. yumurta kokusunun tek çaresi içine limon kabuğu rendelemektir aklında bulunsun.
sağol canım.. evet bende şekerli yumurta yiyormuşum gibi hissettim((

yok canım daha bugün aldım yumurtaları hem de bilindik bir marka... acaba yaparken mi hata yaptım bilemedim birde benimki kesik kesik oldu ben sütlaç gibi olmasını bekliyordum aslında(

sen büyük olasılıkla sütün içine yumurtalı karışımı eklerken bi hata yaptın...süt çok ılık olmalı kesilmemesi için ve çok hızlı karıştırarak yedirceksin...sağlık olsun ama tatlıdan soğuma:) dene bidahaki daha başarılı olucak eminim:)

selam kızlar nasılsınız?

bugün çok mutsuz ve kendimi yalnız hissediyorum 11 yıl önce babamı kaybettim,bugün babalar günü ve babamı özledim bu sene yanına gidebilseydim keşke ama olmadı.kendimi çok çaresiz ve mutsuz hissediyorum.

kusura bakmayın nedense sadece sizinle paylaşmak istedim

canım benim Allah sabır versin.Allah geride kalanlara ömür versin.Rabbim mekanını cennet eylesin.

canım benim başın sağolsun mekanı cennet olsun... ne mutlu o babaya ki senin gibi hayırlı bir evlat yetiştirmiş dualarınla onunla birlikte olabilirsin...
kendini nolur çaresiz hissetme nefes aldıgımız sürece yapılacak mutlaka birşeyler vardır...

canım başın sağolsun.. allah babanın mekanını cennet eylesin inş..

canım başın sağolsun.. allah babanın mekanını cennet eylesin inş..

Amin kızlar Allah hepinizden razı olsun iyiki varsınız hepiniz.

bu gün bahçenin 2.çapasını (3,5 saat )yaptım.birde sabah dağa kekik toplamaya çıktım .epey bir kardiyo egserziyapmış oldum(3 saat).bakalım yarın kilo kaç olacak...çoooook yorulmuşum heryerim dökülüyor resmen:126:.şimdi yazılanlara okumaya çalışacağım.
sana cevap gelip gelmediğini okumadan hemen cevap yazayım.176.sayfada durağanlıkla ilgili bilgi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…