valla ben de çooook üzüldüm şimdi.helal et hakkını.arkadaşım yapıp yiyor sürekli deyince ekledim ama.tühh
canım benim kıyamam çok üzüldmböyle günler maalesef bazılarımız için buruk geçiyo..Allah rahmet eylesin yattığı yerde nurlarla dolsun inş..
berrincim ne kadar hassas zarif bi insan olduğun belli..ama canım üzme kendini sen bizler için uğraştın koydun o tarifi nerden bilebilirsin hem durun ayol daha nasıl bişi ortaya çıkıcak belli değil..bazen soğuyunca tatlar ortaya çıkar...kendini kötü hissetme lütfen herkesin damak tadı değişiktir benim beğendiğimi sen beğenmezsin yapıcak bişi yok...ayrıca ters çevrilebildiğine göre koyulaşması lazım..bekleyelim görelim..sende üzülme lütfennn:)
teşekkür ederim sadecam .umarım tadı güzel olmuştur da.üzüldüğüme değer
berrincik uzulme sen.
boyle seyler deneye deneye herkes kendı damak zevkıne 1-2 degısıklık yaparak uyduracak. Kımının begendıgını kımı hıc begenmez damak zevkı sonucta. Bakalım yasemınden gerıbıldırım gelsın de ben de deneyecegım ona gore.
bende akşam yemeği için mantarlı tavuk yemeği yaptım pişiyor, yanına da yoğurtlu semizotu salatası yapayım diyorum sebzede çeşit olsun
bende akşam yemeği için mantarlı tavuk yemeği yaptım pişiyor, yanına da yoğurtlu semizotu salatası yapayım diyorum sebzede çeşit olsun
super yasemincim afıyetler olsun, ben de cok severım yogurtlu semızotu salatasını; yanı bu dıyete kadar sevmezdım de artık cok sevıyorum
içinde illa proteinde olcak deyince bi de ben kırmızı et yemediğimden sebze günlerinde çok fazla çeşitlendiremiyorum yemeklerimi ama semizotu salatası iyi gidiyor soğuk soğuk birazda sarımsak içine
semizotu dedinizde aklıma geldi..ben semizotunu yoğurtlu sevmiyorum deişik bi tarifte yapıyorum süper oluyo yiyenler tarif istiyo o kdar diyim size:)şimdi tarifler kısmına yazıyorum ilgilenenlere duyrulurrrr:)
evet tatlım zeynep e de bir oklava geliyor.haberi yok anlaşılan
kızlar bu 2 kombin arasından hangisi daha güzel olmuş renkler soluk çıkmış biraz fotoda çok cıvıl cıvıl renkler karar veremedim hangisi olsun:26:Eki Görüntüle 212516 Eki Görüntüle 212517 Eki Görüntüle 212518 Eki Görüntüle 212519 Eki Görüntüle 212520
sağol canım ben demiştim ama o künhe olduğu için pahalı galiba yoksa 500ml 19 tl idi okadarda fark olurmu ya demi ama bende doğanay alırım
kızlar bu arada herkesin babasının babalar günü kutlu olsunnnnnnnbabama pasta yapıcam şimdi ama kek yok bisküvi yok evde pazar bugün heryer kapalı burda bende ıslak kek yapıp üstünü süsleyim diorum
canım senin de babanın babalar gunu kutlu olsun.
Benim babam yok, o yuzden bugun bıraz buruk gecıyor
hımmm güzel olmuştur valla.hepsini de severim.benim protein günüm olduğu için ciğer ve yoğurtla yetindim.ellerine sağlık
Allah sabırlar versin canım mekanı cennet olsun
heheh bende ciğer yapmıstım öğlen için... hiç bu kadar sakatat yememiştim biraz azaltsam iyi olcak gibi kalbin pek dostu sayılmazlar :)))