Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

valla ben de çooook üzüldüm şimdi.helal et hakkını.arkadaşım yapıp yiyor sürekli deyince ekledim ama.tühh

berrincim ne kadar hassas zarif bi insan olduğun belli..ama canım üzme kendini sen bizler için uğraştın koydun o tarifi nerden bilebilirsin hem durun ayol daha nasıl bişi ortaya çıkıcak belli değil..bazen soğuyunca tatlar ortaya çıkar...kendini kötü hissetme lütfen herkesin damak tadı değişiktir benim beğendiğimi sen beğenmezsin yapıcak bişi yok...ayrıca ters çevrilebildiğine göre koyulaşması lazım..bekleyelim görelim..sende üzülme lütfennn:)

teşekkür ederim sadecam .umarım tadı güzel olmuştur da.üzüldüğüme değer

berrincik uzulme sen.

boyle seyler deneye deneye herkes kendı damak zevkıne 1-2 degısıklık yaparak uyduracak. Kımının begendıgını kımı hıc begenmez damak zevkı sonucta. Bakalım yasemınden gerıbıldırım gelsın de ben de deneyecegım ona gore.

teşekkür ederim sadecam .umarım tadı güzel olmuştur da.üzüldüğüme değer

tamam canım.inşallah iyidir ve denersin.bakalım yasemin ne diycek?

bende akşam yemeği için mantarlı tavuk yemeği yaptım pişiyor, yanına da yoğurtlu semizotu salatası yapayım diyorum sebzede çeşit olsun

super yasemincim afıyetler olsun, ben de cok severım yogurtlu semızotu salatasını; yanı bu dıyete kadar sevmezdım de artık cok sevıyorum

bende akşam yemeği için mantarlı tavuk yemeği yaptım pişiyor, yanına da yoğurtlu semizotu salatası yapayım diyorum sebzede çeşit olsun

hımmm güzel olmuştur valla.hepsini de severim.benim protein günüm olduğu için ciğer ve yoğurtla yetindim.ellerine sağlık

super yasemincim afıyetler olsun, ben de cok severım yogurtlu semızotu salatasını; yanı bu dıyete kadar sevmezdım de artık cok sevıyorum

içinde illa proteinde olcak deyince bi de ben kırmızı et yemediğimden sebze günlerinde çok fazla çeşitlendiremiyorum yemeklerimi ama semizotu salatası iyi gidiyor soğuk soğuk birazda sarımsak içine

içinde illa proteinde olcak deyince bi de ben kırmızı et yemediğimden sebze günlerinde çok fazla çeşitlendiremiyorum yemeklerimi ama semizotu salatası iyi gidiyor soğuk soğuk birazda sarımsak içine

semizotu dedinizde aklıma geldi..ben semizotunu yoğurtlu sevmiyorum deişik bi tarifte yapıyorum süper oluyo yiyenler tarif istiyo o kdar diyim size:)şimdi tarifler kısmına yazıyorum ilgilenenlere duyrulurrrr:)

canımcım ikiside güzel kombin olmus ama yaza pembe ceket beyaz pantolon daha uygun olur. ama pembe canta uyduramazsan siyah cantadan ziyade beyaz daha iyi uyar canta olmamıs gibi geldi bana

sağol canım ben demiştim ama o künhe olduğu için pahalı galiba yoksa 500ml 19 tl idi okadarda fark olurmu ya demi ama bende doğanay alırım

Merhaba,

Balsamik sirke çok özel koşullarda üretilen ve yıllandıkça lezzeti de değeri de artan bir sirke. Italya'dan çıkmadır ve kendi ülkesinde de minik şişeleri oldukça pahalı. 500 ml 19 tl normal bi fiyat. Tabi ucuz olanları da var, kalitesi biraz daha düşük oluyor ama yine de normal sirkeye göre çok daha farklı güzel bir tat veriyor.

kızlar bu arada herkesin babasının babalar günü kutlu olsunnnnnnn babama pasta yapıcam şimdi ama kek yok bisküvi yok evde pazar bugün heryer kapalı burda bende ıslak kek yapıp üstünü süsleyim diorum

çooookkk teşekkürler bitanemm bende Evin Güneşi, Huzuru ve Dert Ortağı Olan Tüm Babaların Babalar Gününü Kutlarım..

afiyet şekerler olsun...

hımmm güzel olmuştur valla.hepsini de severim.benim protein günüm olduğu için ciğer ve yoğurtla yetindim.ellerine sağlık

heheh bende ciğer yapmıstım öğlen için... hiç bu kadar sakatat yememiştim biraz azaltsam iyi olcak gibi kalbin pek dostu sayılmazlar :)))

heheh bende ciğer yapmıstım öğlen için... hiç bu kadar sakatat yememiştim biraz azaltsam iyi olcak gibi kalbin pek dostu sayılmazlar :)))

evet canım ben zaten çok yemem senede 1 kere filan.beyaz et daha çok seviyorum.balık ve tavuğu daha çok tüketiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…