kızlar ,iki gündür dr daydım .troit kontrolüm için gitmişdim.doktora diyetimizden bahsettim önce bozuldu ,kızdı sonrada benimde isteğimle yapılabilecek her türlü tahlili yaptırdı.şokk oldu resmen.baha kendini boşuna üzme troitler izin vermez zayıflamana diyordu.inanamadı bu kadar kilo vermeme(3 ay olmasına 1 hafta kala 11,5 kilo).diyetin adını not etti.yinede meyvesiz olmaz diye tutturdu ,gojimizden bahsettim dudak bükdü onuda not etti.bugün tahlil sonuçlarımı aldım ve doktoruda kendimide şaşıttım.hiç kas kaybım yok.sadece yağ kaybetmişim.vitamin eksiğim yok hatta b12 fazla bile çıktı tüm tahlil sonucum gayet güzel .doktorda netten bakmış dr dukana ,benim sonuçlarıda görünce ikna oldu oda karısına ve gereken hastalarına önerebileceğini söyledi.harika değilmi ablanız olarak bu mutluluğu sizinle paylaşayım dedim.bu arada doktor yulaf kepeği ,goji ve bol suyu hiç ihmal etmezsek harika bi diyet olduğunu defalarca söyledi.dr piyer dukan seni seviyoruz.
Bu arada belirtmeden edemeyeceğim, ben bugün -800 ile uyandım.Hemencecik tickerımı da değiştirdim. Sınırdayım şimdi. 70'li kiloları görmek istiyorum artık
kızlar ,iki gündür dr daydım .troit kontrolüm için gitmişdim.doktora diyetimizden bahsettim önce bozuldu ,kızdı sonrada benimde isteğimle yapılabilecek her türlü tahlili yaptırdı.şokk oldu resmen.baha kendini boşuna üzme troitler izin vermez zayıflamana diyordu.inanamadı bu kadar kilo vermeme(3 ay olmasına 1 hafta kala 11,5 kilo).diyetin adını not etti.yinede meyvesiz olmaz diye tutturdu ,gojimizden bahsettim dudak bükdü onuda not etti.bugün tahlil sonuçlarımı aldım ve doktoruda kendimide şaşıttım.hiç kas kaybım yok.sadece yağ kaybetmişim.vitamin eksiğim yok hatta b12 fazla bile çıktı tüm tahlil sonucum gayet güzel .doktorda netten bakmış dr dukana ,benim sonuçlarıda görünce ikna oldu oda karısına ve gereken hastalarına önerebileceğini söyledi.harika değilmi ablanız olarak bu mutluluğu sizinle paylaşayım dedim.bu arada doktor yulaf kepeği ,goji ve bol suyu hiç ihmal etmezsek harika bi diyet olduğunu defalarca söyledi.dr piyer dukan seni seviyoruz.
arkadaşlar dukana tek katılmadığım nokta aspartam meselesidir. Aspartam sendromu denen bir sendrom var , biliniyor, bu alınan dozla bağlantılı olarak baş ağrısı, kronik yorgunluktan, ciddi unutkanlığa kadar gider, önemli olan dozu ayarlamak. Günde 1 light colanın kimseye zararı dokunmaz, litrelerce içilmesi gereksiz ve sağlıksız zaten.Ben kendi adıma aspartamsız tatlandırıcı kullanıyorum ama genelde hergün de eskiden hiç tüketmememe karşın bir light cola(330ml) tüketiyorum, öğle yemeklerinde diğer dukanist arkadaşımla 1 kutuyu bölüşüyoruz
merhabalar, bu diyetle ilgili forumdaki yazıların bir kısmını okudum. Bu diyeti yapmayı bende düşünüyorum. Acaba aranızda bu diyeti yapıpda kan değerlerini ölçtüren var mı? Kollesterolün yükselmesinden korkuyorum... herkese sevgiler...
evet tatlım zeynep e de bir oklava geliyor.haberi yok anlaşılan
tmm hayatım bekliyorum pazar günüdemi tatil yok sana canım ya kız bu kadar parayı netcenaspartam meselesine gerçekçi yaklaşım valla çok mantıklı kesinlikle katılıyorum sana sevgili vagus :)
sinamekinin bağırsakları rahatlattığı çokça bilinen bir şey ama bu ince detayları bilmediğimizden bazen kendimize zarar verebiliyoruz işte. aspartam meselesi de öyle. bi kutu koladan ölmeyiz ama abartmamakta fayda var. bu önemli bilgi için teşekkürler iliadacım :)
arkadaşlar bir de dukanın bu beslenme programı aşama aşama geçilen bir kompleks beslenme programı. kaçamakların negatif etkisini ya da beslenmenin olumlu etkisini o yüzden hemencik tartıda görebiliyoruz. ama kaçamaklarla ilgili balona iğne değdirmek deyişi aslında yerinde. bu tür kompleks beslenme programlarında aşamaları tavsiyelere tam uyarak gerçekleştirmemiz gerek. o yüzden oklava şart, oklava faydalı!!!
sevgili yolanda hayrola? geçmiş olsun, şimdi iyi misin? telaşlandırma bizi vallahi :95:
berrincim bekliyorum haberini :))
kıymetli zeynep; ehehe mektup yazıyorum :)))
ebaydeki kullanıcıdan mesaj bekliyorum canım fotoğrafını da na buraya yapıştırttırıviricem şimdi, hah buyrun:
http://farm3.static.flickr.com/2075/2515814038_c9a82ffa8c_o.jpg
kadehimi de pedometremiz adına bize kaldırıyorum
unuttuğum bir şey varsa yine ekliyciğim hihihihi yine işe gidiyorum ve hepinizi çok öpüyorum, seviyorum, kucaklıyorum
var kız var varda yaa dedim hiç kaçırmıyom hiçde bişey eksilmiyor accık balonu pıslatim dedim ama vallahi işe yaradı ya bide ben şunuda çok denedim ne zamanki akşam dondurma yerim ertesi gün baya eksilme gördüm tabi siz bana uymayın ben oklavayı göze almıştım arsızım anliycenizz
çooook sevindim canım ya benimde içim rahatladı biraz hep bir tedirginlik duyuyordum açıkcası kalbime etkisi olur mu diye ama bu haber gayet iyi geldi
zeynepçim bence de bu dondurmada bi keramet var bende ne zaman yesem mutlaka eksi görüyorum tartıda
çok sevindiiim hem senin adına hemde dukanla zayıflayanlar adına...troitli birini bile zayıflattıysa zaten doktorun şapka çıkarmıştır kesin:) ben goji dışında herşeyi yapıyorum aynen canım..goji benim bağırsakları feci bozuyo yemeye korkuyorum
kızlar selaaaaammmmmmm sizlere kavuştum sonundaperşembe sabahı ani bi kararla memlekete gitmeye karar verdi bizimkiler bende buralardan uzak kaldım ve maşallah 100 sayfa olmus gittigimden beri ben başlayım hepsini okuyamam sanırım görmediğim msj olursa şimdiden özür dilerim bu arada güçlendirmeye devam ediyorum ama taze köy ekmeği tereyağsı derken azıcık kaçamak oldu ama öle hamur işi falan yemedim orda tartılamadımda yarınki kilo durumuma göre çok değişiklik varsa 2 gunluk falan atak yapmayı dusunuyorum bakalım yrn görücem kac olmusum :44:
kızlar selaaaaammmmmmm sizlere kavuştum sonundaperşembe sabahı ani bi kararla memlekete gitmeye karar verdi bizimkiler bende buralardan uzak kaldım ve maşallah 100 sayfa olmus gittigimden beri ben başlayım hepsini okuyamam sanırım görmediğim msj olursa şimdiden özür dilerim bu arada güçlendirmeye devam ediyorum ama taze köy ekmeği tereyağsı derken azıcık kaçamak oldu ama öle hamur işi falan yemedim orda tartılamadımda yarınki kilo durumuma göre çok değişiklik varsa 2 gunluk falan atak yapmayı dusunuyorum bakalım yrn görücem kac olmusum :44:
zeynepçim bence de bu dondurmada bi keramet var bende ne zaman yesem mutlaka eksi görüyorum tartıda
var kız var varda yaa dedim hiç kaçırmıyom hiçde bişey eksilmiyor accık balonu pıslatim dedim ama vallahi işe yaradı ya bide ben şunuda çok denedim ne zamanki akşam dondurma yerim ertesi gün baya eksilme gördüm tabi siz bana uymayın ben oklavayı göze almıştım arsızım anliycenizz