Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

yolandam geçmiş olsun bitanem valla o kımı görmedim acaba işyerinde klima olayı felanmı hasta etti seni yada soğukmu içiyorsun kendine iyi bak canım bide yalnızsın ya üzülüyorum sana insan hasta olunca bir bardak su vereni bile arıyor dikkat et canım

ben demiştim canım seni okuyo diye demek yanılmamışım aferim kuzuma hem okuyo hem çalışıyo benim kızım her eve lazım vallatmm canım sen bana start ver ben sana hemen adresi vereyim valla gelsin adım ölçerim canım tşkler

ay gerçekten bende dün yaptım biraz kaçamak 2kaşık pilav az çikolata ve bira içtim bugün -500 çıktım

yolandam 10 gün oldu benim de yarın yumruk harekatı yapıcam

sağol canım ben demiştim ama o künhe olduğu için pahalı galiba yoksa 500ml 19 tl idi okadarda fark olurmu ya demi ama bende doğanay alırım

beberongom canım benim teşekkür ederim.kardeşim alacaktı bugün tartıyı.eğer bulamazsa haber ederim

hoşgeldin eski dukancıbekliyoruz seni de aramıza.

canım bu yazıları okumuştum bende.dediğim gibi ben de çok fazla kullanmıyorum.insan tedirgin oluyor tabi haklısın.sen kullanacaksan da asgari miktarda kullan.ya da benim gibi tarçınlı süt filan iç.ben çok kullanmamaya gayret ediyorum.ileride ödül günlerimde normal şekerle yapılmış tatlıların hayaliyle yaşıyorum.

ay valla ömrümde ilk kez diet cola içtim geçen koladan nefret ettim.nasıl içiyorsunuz kızlar onu öyle.?valla tatlandırcı ile üretildiğinden olsa gerek normal şekerden daha fazla tatlı .bir de colayı içtikten sonra boğazında (tatlandırıcıdan ötürü) şeker yapışmış gibi bir yanma oluyor.böööh

sağol canım ben demiştim ama o künhe olduğu için pahalı galiba yoksa 500ml 19 tl idi okadarda fark olurmu ya demi ama bende doğanay alırım

canım ambalaj ve marka bayağı farkettiriyor, benim aldıgım plastik ambalaj kühne cam oluyor yanlıs hatırlamıyorsam ama %100 de fiyat farkının olacagını da hiç tahmın etmemiştim..

keşke normal şeker sağlıklı olsa ama ne yazıkki değil..sadece balın içindeki şeker doğalmış..oda gerçek balsa tabi...sonuç olarak ikiside zararlı olabilir..light colayı az miktarda tüketirsek çok fazla sorun olmaz die düşünüyorum..daha önce bi doktor söylemişti günde 30 tane tatlandırıcı kullanmamak kaydıyla koyabilirsin diye..30 tane kullancak halimizde yok..zaten ben yıllardır çayı kahveyi sade içiyorum..tek içtiğim diet cola oda kışın nerdeyse hiç içmiyorum ama yazın içmemek imkansız kendi adıma:)şöyle düşünüyorum diyet yapmamış olsam dünyanın zararlı yiceklerini tüketcektim..şimdi en azından tatlandırıcı dışında sağlıksız bişi yok hayatımda..bu arada bu diyet sayesinde yulafla tanıştım..diğer etkilerini bilmiyorum anlamıyorum iç organlara olan faydasını ama cildimde inanılmaz bi düzelme oldu...ben bunu yulafa bağlıyorum...inşallah colanında kötü etkilerini atıyodur vücuttan:)

canımcım seni çok cesur gördüm anlasılan oklavadan korkmuyorsun dukandan önce oklava var burda

Son düzenleme:
berrin canım sen bu tariflere eklediğin panna cotta yı yapmış mıydın hiç ben yaptım ama çok garip bişey oldu dolaba koydum bakalım nasıl bişey olcak soğuyunca merak ediyorum :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…