harikasın ...
katıldım halaya
oğlun herzaman iyi karneler getirir inş.üni.gittiğini görmen dileğiyle .başarı herzaman siz ve bizle olsun..
tesekkur ederim canım (çocuklarımızın) başarıları daim olur inşallah (bizimde bizimde)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
harikasın ...
katıldım halaya
oğlun herzaman iyi karneler getirir inş.üni.gittiğini görmen dileğiyle .başarı herzaman siz ve bizle olsun..
az yemek konusunda haklı olabilirsin ne zaman tıka basa (zorla)tavuk vs. yesem ertesi gün _400,_600 gr kilomda eksilmeler oluyor.ne kadar tok ve susamış hissedersek yani ağzımız kurursa yine ertesi gün kiloda eksilme oluyor.
aynı lafı eşim dedi.diyeti oruç gibi yaptın .bozuldu ,bozulacak ,bozulur mu sorularından sıkıldı...:)
elimde değil o kadar zorluklardan nefsimize tutarak ilerliyoruz demi yani.kitaptaki şişmiş bolana iğne batırmak cümlesi beni çok etkilemiş.
harika görünüyor canım eline saglık bende bi dahakien sadece beyazından yapayım. ben borcamda yapmıştım ama sulandı durunca böyle belki sulanmaz lütfen beni bilgilendir sonradan sulanıyor mu:44::44:
benimkiler 95 e sıgmıyorlardı şimdi 85 zaten resimden görmüşsünüzdü.. bu resimde bakın ne biçim..bunu geçen elbise denerken çekmiştim eşime göstermek için modelini
ya sadecacım yirmi yıldır görmediim 50 li kiloları görmek için çok çabalıyorum inan benim için çok önemli
olmuyor olmuyor işte. bide hastayım hepten garip hissediyorum kendimi
onuregecim muhtemelen ona baglıyorum. geçen cumartesi kilo verdiğim gündü ve ertesi gününden itibarnt pharmaton multi vitamin almaya başlamıştım. dün sabahtan itibaren onu bıraktım. iştah açma özelliği varmış demek ki bende kg vermeyi engelleyici oldu. şimdi de onu bıraktım, kg veririm diye beklerken ben almışım bu sabah ((
bi kaç gündür alerji gibi hapşırıklarım vardı demek ki onlar üşütmedenmiş. vitamini bırakınca hasta oldum. C vitaminim de yok evde edineyim bari ...
haklısın herşeyi düzgün yaparken bide allahın baklası için :)ama bozmuş sayılmazsın yani sen iradene yenilip yağlı ballı bişeyle bozsaydın o zaman vicdan azabı çek derdim..seninki hafif balondan hava kaçırtmak olmuş..hiiiç üzülme patlamaz balon bikaç kaşıkla hemde sebze sonuçta.. ben evvelki sene gürkan kubilaya gidiyodum haftada 2 kere bildiğin kaçamak veriyodu..ona rağmen veriyodum tabi bu kadar hızlı değildi ama..ölçülü yediğimiz sürece aslında çoğu şey bişi yapmaz..ama bi hedefe ulaşmak için çabucak yapmamalıyız..sende sıkıntı yapma ne kadar kafaya bişi takarsan veremezsin rahat ol relaks gitcekler canım kilolar
geçmiş olsun canım hastaymışsın şimdi iyileşmene bak
moralinide bozma seninde virajı dönmene az kaldı biraz daha sabret uzun zamandır diyet yapıyosun vucudunun direnmesi normal
ablamda bu diyeti yapıyo başka bir diyetle 5 kilo verdikten sonra dukana geçti atakta 1.5 kilo verdikten sonra kilo vermesi durdu 1 ileri 2 geri yerimde sayıyorum bırakcam diyodu (o başlayalı 30 gün oldu)son üç gündür tıkır tıkır kilo veriyo sende biraz daha sabırlı ol eninde sonunda gitcek bu kilolar emeklerimizin karşılıgını alıcaz
Kızlarr gunaydın
Bu sabah az da olsa -200 gr olmus nasıl sevındım hemen tıckerımı haftalardan sonra duzelttım
Yolandam; oncelikle cok cok gecmıs olsun, kıyamam.
Tatlı sulanmadı canım ve buz gibi soguduktan sonra aldım yedım gayet guzeldi tadı.
Bu arada benim gogusler zaten 75B uffacıklar ; olmayan bir olcu olan 65 B olsun oldu olacak dumduz olur valla ayy
Hepinizi opuyorum o güzel yanaklarınızdan
goji beri ye c vitamini yerine
fistikhanim bu hareket nasil oluyor? biraz ayrintili anlatsan? yapalim da bizimkiler de kuculmesin yaaa :)
AlllaaaahhhhhBen de çok heyecanlandım şimdi. Benim de bir 80 virajım var önümde. Helal olsun sana. Tıkır tıkır gitsin kilolargünaaaydınnnnnnnnn kızlarrrrrr
bu gun 80 vipajını dönenerk 79.800 geldim haydi halaya
bügün 26 günüm diyette ve ben 9 kilo verdim yarısı mr. dukanın sayesinde yarısıda sizin sayenizde
kızlar hepinize çok tesekkür ederim destekleriniz için :13::13::13::13::13::13::13::13::13::13:
durmak yok yola devam hep bereber dahada incelicez
(şimdi son iki günü okumam lazım oglum ilk karnesini aldıda )
gögüsler tahta değildir de sen şimdi bide uzunsun kg da düşük o kadar küçülmesi normal. yarım limondan büyük olsun da nasılsa destekli çamaşırlar var ben çok biliyorum onlarla milleti kandıranları hehehe
ne güzel yaaaa sizin için çok seviniyorum kızlar 4 temmuzda tatile gidiyorum ama tatil yaklasırken ben cıvıtmaya başladım sanki.
sizin bu haberlerinizi alınca gaza geliyorum valla:)
Arkadaşlar tickerımı değiştiremiyorum şuan,iş yerimdeki bilgisayarda linki çünkü ama 66.8 olmuşum bugün,200 gr daha gitmiş son 8 günde 1300 gitmiş oldu yani
ondan önce 8 gün hiç gitmemişti...sabredin gidiyor gerçekten...
shahdaroba sana söz verdiğim kadar hızlı ilerleyemiycem sanırım ama gene de gidiyor işte yaa...çoookk seviyorum bu diyeti...
bu arada diyete başlayalı neredeyse 2 buçuk ay oldu,,ben başladığım günden beri diyordum önümde 2 tane diyeti bozma günü vermiştim kendime...ikiside çok yakın arkadaşlarımın düğünü..bir tanesi de bu akşam...çok abartmadan herşeyden yiycem ve alkol alıcam..kendime bu ödülü vermek istiyorum 10 kilo oldu...hakettim yaw...bakalım inşallah yarın sabah çok pişman olmam..2-3 gün çok katı bir şekilde atak yapmayı düşünüyorum inşallah çok fazla almadan atlatabilirim...sizinle de paylaşabilirim bakalım seyirde bir öğünlük sağlam bir ödül nasıl etki edecek...tabii siz yapmayın ama ben daha diyetimin başında bu 2 günü izin vermiştim kendime..diğeri de 1 ay sonra...
herkese selamlar...ben birazdan kuaföre gidiyorum..bayyyy
iyi yolculuklar canımcım inşaallah kaçamaksız kilocuklar verilmiş olarak gelirsin
canım burdaki bütün kızlar neredeyse bir sahte y keğeğinden geçtik piyasada koloy kolay bulunmuyor ama gebzede var orjinal kepek kargo yapıyorlarmış sanırım bir araştır derim ayrıca her markette var buğday kepeği yulaf ezmeside kullanabilirsin çünkü çorbalara ekmeklere vs lazım yani
Kızlar; gecen gun Prof Dr Saracoglu tv deydı. Dedi ki; Turkıyede uretılen cola ile yurt dısındaki cola arasında tat farkı vardır, bunun da nedeni yasaklı bir madde varmıs ama ne oldugunu hatırlamıyorum sımdı ve tabii yurt dısında kanunlar cok sıkı oldugu ıcın o madde kullanılmıyor ama turkıyede kullanılıyormus.
Oyle bir bilgi paylasayım dedim
üzülme canım bikaç kaşıktan bişi olmaz...bu oruçluyken yanlışlıkla bişi yemeye benziyo..allah onu bile affediyo oruç bozulmuyada dukanmı affetmicek:)
Günaydın kızlar,
Bu sabah hem hastayım üşütmüşüm hemde 60.9 geldim. Dün hiç kaçamakta yapmadım çok üzgünüm çoook
sütümü içtim şimdi kahvaltı hazırlıyorum bi yandan da geçmişi okucam
merhabalar, bu diyetle ilgili forumdaki yazıların bir kısmını okudum. Bu diyeti yapmayı bende düşünüyorum. Acaba aranızda bu diyeti yapıpda kan değerlerini ölçtüren var mı? Kollesterolün yükselmesinden korkuyorum... herkese sevgiler...