Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Kızlar bu arada; annem aktardan 5 i bir arada diye bir çay alıyor, yani 1 senedir felan hergun içer, kendisi benim aksime 52 kg cuk bir bayan cok dıkkat eder formuna da, ben de gecen gun tuvalete cıkamayınca bu caydan ıcmıstım guzel tuvalete cıkarmıstı

Kızlar bu arada; annem aktardan 5 i bir arada diye bir çay alıyor, yani 1 senedir felan hergun içer, kendisi benim aksime 52 kg cuk bir bayan cok dıkkat eder formuna da, ben de gecen gun tuvalete cıkamayınca bu caydan ıcmıstım guzel tuvalete cıkarmıstı

canım onun içinde sinameki var ondan dolayı çıkartıyor... benim kronik kabızlıgım vardı doktor kesninlikle kullanmamı yasaklamıstı sinamekiyi. cunku bagırsakların içinde tüysü şeyler varmıs sinameki bu tuysu dokuyu yok edıyormus... goji berry bana cok iyi geldi onu dene istersen

ay dur canım o zaman hemen anneme de soylıyeyım o elınde hergun 1 tane ıcıyor mutlaka

canım onun içinde sinameki var ondan dolayı çıkartıyor... benim kronik kabızlıgım vardı doktor kesninlikle kullanmamı yasaklamıstı sinamekiyi. cunku bagırsakların içinde tüysü şeyler varmıs sinameki bu tuysu dokuyu yok edıyormus... goji berry bana cok iyi geldi onu dene istersen

Günaydın kızlar,
Bu sabah hem hastayım üşütmüşüm hemde 60.9 geldim. Dün hiç kaçamakta yapmadım çok üzgünüm çoook:KK43:
sütümü içtim şimdi kahvaltı hazırlıyorum bi yandan da geçmişi okucam

canımm geçmiş olsunn dikkat et kendine, bu havalarda grip hiç çekilmiyor bende geçirdim geçenlerde biliyorum :KK71:
kendine şöööyylleee güzel bir yoğurtlu çorba yap dukana uygun haliyle sıcak sıcak iç

bu arada ben biliyorum senin kilon barajı dönmek için beni bekliyor birlikte görücez sanırırm 50 lileri :KK1::KK1:

keşke normal şeker sağlıklı olsa ama ne yazıkki değil..sadece balın içindeki şeker doğalmış..oda gerçek balsa tabi...sonuç olarak ikiside zararlı olabilir..light colayı az miktarda tüketirsek çok fazla sorun olmaz die düşünüyorum..daha önce bi doktor söylemişti günde 30 tane tatlandırıcı kullanmamak kaydıyla koyabilirsin diye..30 tane kullancak halimizde yok..zaten ben yıllardır çayı kahveyi sade içiyorum..tek içtiğim diet cola oda kışın nerdeyse hiç içmiyorum ama yazın içmemek imkansız kendi adıma:)şöyle düşünüyorum diyet yapmamış olsam dünyanın zararlı yiceklerini tüketcektim..şimdi en azından tatlandırıcı dışında sağlıksız bişi yok hayatımda..bu arada bu diyet sayesinde yulafla tanıştım..diğer etkilerini bilmiyorum anlamıyorum iç organlara olan faydasını ama cildimde inanılmaz bi düzelme oldu...ben bunu yulafa bağlıyorum...inşallah colanında kötü etkilerini atıyodur vücuttan:)

evet canım haklısın.bal benimde aklıma geldi de .dediğin gibi ballar da doğal değil artık .arılara bile şeker yediriyorlar filan.evet diyete başladığımdan beri benimde cildimde bayağı bir düzelme var.:KK64:

berriinnn bana biirr cevappppp berrriinnnn bana bir cevapppppp merak ediyorum şu panna cottayı da arkada kaldı sorum görüdün mü acepp:KK1:

berrin canım sen bu tariflere eklediğin panna cotta yı yapmış mıydın hiç ben yaptım ama çok garip bişey oldu dolaba koydum bakalım nasıl bişey olcak soğuyunca merak ediyorum :97:

canım onu dün ekledim daha hiç denemedim:KK50: ama merak ediyorum.bize de haber ver bakalım nasıl olacak?:KK51:

berrin canım sen bu tariflere eklediğin panna cotta yı yapmış mıydın hiç ben yaptım ama çok garip bişey oldu dolaba koydum bakalım nasıl bişey olcak soğuyunca merak ediyorum :97:

bunu bir arkadaşımın arkadaşı yapıyormuş diyet yaptığı zamanlarda o verdi bana da.

arkadaşlar dukana tek katılmadığım nokta aspartam meselesidir. Aspartam sendromu denen bir sendrom var , biliniyor, bu alınan dozla bağlantılı olarak baş ağrısı, kronik yorgunluktan, ciddi unutkanlığa kadar gider, önemli olan dozu ayarlamak. Günde 1 light colanın kimseye zararı dokunmaz, litrelerce içilmesi gereksiz ve sağlıksız zaten.Ben kendi adıma aspartamsız tatlandırıcı kullanıyorum ama genelde hergün de eskiden hiç tüketmememe karşın bir light cola(330ml) tüketiyorum, öğle yemeklerinde diğer dukanist arkadaşımla 1 kutuyu bölüşüyoruz

aspartam meselesine gerçekçi yaklaşım valla çok mantıklı kesinlikle katılıyorum sana sevgili vagus :)

sinamekinin bağırsakları rahatlattığı çokça bilinen bir şey ama bu ince detayları bilmediğimizden bazen kendimize zarar verebiliyoruz işte. aspartam meselesi de öyle. bi kutu koladan ölmeyiz ama abartmamakta fayda var. bu önemli bilgi için teşekkürler iliadacım :)

arkadaşlar bir de dukanın bu beslenme programı aşama aşama geçilen bir kompleks beslenme programı. kaçamakların negatif etkisini ya da beslenmenin olumlu etkisini o yüzden hemencik tartıda görebiliyoruz. ama kaçamaklarla ilgili balona iğne değdirmek deyişi aslında yerinde. bu tür kompleks beslenme programlarında aşamaları tavsiyelere tam uyarak gerçekleştirmemiz gerek. o yüzden oklava şart, oklava faydalı!!! :KK1:

sevgili yolanda hayrola? geçmiş olsun, şimdi iyi misin? telaşlandırma bizi vallahi :95:
berrincim bekliyorum haberini :))
kıymetli zeynep; ehehe mektup yazıyorum :)))
ebaydeki kullanıcıdan mesaj bekliyorum canım fotoğrafını da na buraya yapıştırttırıviricem şimdi, hah buyrun:
http://farm3.static.flickr.com/2075/2515814038_c9a82ffa8c_o.jpg

kadehimi de pedometremiz adına bize kaldırıyorum :nazar:
unuttuğum bir şey varsa yine ekliyciğim hihihihi yine işe gidiyorum ve hepinizi çok öpüyorum, seviyorum, kucaklıyorum :KK1::21::KK70::KK54:

canım onu dün ekledim daha hiç denemedim:KK50: ama merak ediyorum.bize de haber ver bakalım nasıl olacak?:KK51:

tühh keşke yapmasaydım o zaman :KK43:( bende resmi falan görünce denenmiş sandım , tadı da görüntüsü de bi garip oldu sıvı bişey böyle dolapta ne kadar da dursa donmaz gibi :KK43:( neyse artık bi daha denenmemiş şeyleri yapmayım bari malzemelere yazık oldu :KK43:

canım berrincik; nasıl kacırmısım bu tarifi, sımdı gordum. ya bayılırım ben panna cotta ya bakalım yarın labne peynırı alıp deneyecegım, hıc evde yapılmısını yemedım ama ınsallah guzel olur. Bu arada labne peynırının lıght ı var mı? veya bize uygun mu?

bunu bir arkadaşımın arkadaşı yapıyormuş diyet yaptığı zamanlarda o verdi bana da.

canım berrincik; nasıl kacırmısım bu tarifi, sımdı gordum. ya bayılırım ben panna cotta ya bakalım yarın labne peynırı alıp deneyecegım, hıc evde yapılmısını yemedım ama ınsallah guzel olur. Bu arada labne peynırının lıght ı var mı? veya bize uygun mu?

penaccım evet lıght labne var ama dur biraz yapma bakalım ben yaptım dolapta şimdi dursun bi kaç saat daha olmadı gibi çünkü olmazsa sende boşuna yapma

evet evet yasemincim yazdıktan sonra gordum senin mesajını, hele bir senden tadı konusunda geri bildirim alalım oyle yaparız.

penaccım evet lıght labne var ama dur biraz yapma bakalım ben yaptım dolapta şimdi dursun bi kaç saat daha olmadı gibi çünkü olmazsa sende boşuna yapma

tühh keşke yapmasaydım o zaman :KK43:( bende resmi falan görünce denenmiş sandım , tadı da görüntüsü de bi garip oldu sıvı bişey böyle dolapta ne kadar da dursa donmaz gibi :KK43:( neyse artık bi daha denenmemiş şeyleri yapmayım bari malzemelere yazık oldu :KK43:

işte arkadaşımın arkadaşı maille yolladı zaten resmi.o sürekli tüketiyormuş ama tadı neden garip oldu ki?

içinde nişasta filan olmadığı için koyulaşmayı labne ile sağlıyor sanırım.süt miktarı mı fazla ki acaba?

belki çok beğeniceksin hemen karamsar olma:) bende aksine denenmemiş şeyleri yapmayı çok severim...en kötü katılaşmazsa milkshake niyetine içersin..sonuçta diyete uygun olmayan bişey yok içinde tatlım sıkma canını :KK34:

belki çok beğeniceksin hemen karamsar olma:) bende aksine denenmemiş şeyleri yapmayı çok severim...en kötü katılaşmazsa milkshake niyetine içersin..sonuçta diyete uygun olmayan bişey yok içinde tatlım sıkma canını :KK34:

evet artık öyle yaparım 3 kase çıktı zaten dışardan gelince canım soğuk soğuk bişeyler yemek istemişti çok heveslenmiştim :KK1: olmayınca üzüldüm

işte arkadaşımın arkadaşı maille yolladı zaten resmi.o sürekli tüketiyormuş ama tadı neden garip oldu ki?

canım bilemedim ki süt az mı acaba diye düşündüm çok labne tadı var çünkü ama sütte çok olsa hepten sıvı kalcaktı bilemedim valla neyse sağlık olsun :KK54: kaymaçinayı çok beğenmiştim ben ondan şaşmayım en iyisi :KK1:

X