Kızlar bu arada; annem aktardan 5 i bir arada diye bir çay alıyor, yani 1 senedir felan hergun içer, kendisi benim aksime 52 kg cuk bir bayan cok dıkkat eder formuna da, ben de gecen gun tuvalete cıkamayınca bu caydan ıcmıstım guzel tuvalete cıkarmıstı
canım onun içinde sinameki var ondan dolayı çıkartıyor... benim kronik kabızlıgım vardı doktor kesninlikle kullanmamı yasaklamıstı sinamekiyi. cunku bagırsakların içinde tüysü şeyler varmıs sinameki bu tuysu dokuyu yok edıyormus... goji berry bana cok iyi geldi onu dene istersen
Günaydın kızlar,
Bu sabah hem hastayım üşütmüşüm hemde 60.9 geldim. Dün hiç kaçamakta yapmadım çok üzgünüm çoook
sütümü içtim şimdi kahvaltı hazırlıyorum bi yandan da geçmişi okucam
keşke normal şeker sağlıklı olsa ama ne yazıkki değil..sadece balın içindeki şeker doğalmış..oda gerçek balsa tabi...sonuç olarak ikiside zararlı olabilir..light colayı az miktarda tüketirsek çok fazla sorun olmaz die düşünüyorum..daha önce bi doktor söylemişti günde 30 tane tatlandırıcı kullanmamak kaydıyla koyabilirsin diye..30 tane kullancak halimizde yok..zaten ben yıllardır çayı kahveyi sade içiyorum..tek içtiğim diet cola oda kışın nerdeyse hiç içmiyorum ama yazın içmemek imkansız kendi adıma:)şöyle düşünüyorum diyet yapmamış olsam dünyanın zararlı yiceklerini tüketcektim..şimdi en azından tatlandırıcı dışında sağlıksız bişi yok hayatımda..bu arada bu diyet sayesinde yulafla tanıştım..diğer etkilerini bilmiyorum anlamıyorum iç organlara olan faydasını ama cildimde inanılmaz bi düzelme oldu...ben bunu yulafa bağlıyorum...inşallah colanında kötü etkilerini atıyodur vücuttan:)
canımcım seni çok cesur gördüm anlasılan oklavadan korkmuyorsundukandan önce oklava var burda
berrin canım sen bu tariflere eklediğin panna cotta yı yapmış mıydın hiç ben yaptım ama çok garip bişey oldu dolaba koydum bakalım nasıl bişey olcak soğuyunca merak ediyorum :97:
berrin canım sen bu tariflere eklediğin panna cotta yı yapmış mıydın hiç ben yaptım ama çok garip bişey oldu dolaba koydum bakalım nasıl bişey olcak soğuyunca merak ediyorum :97:
arkadaşlar dukana tek katılmadığım nokta aspartam meselesidir. Aspartam sendromu denen bir sendrom var , biliniyor, bu alınan dozla bağlantılı olarak baş ağrısı, kronik yorgunluktan, ciddi unutkanlığa kadar gider, önemli olan dozu ayarlamak. Günde 1 light colanın kimseye zararı dokunmaz, litrelerce içilmesi gereksiz ve sağlıksız zaten.Ben kendi adıma aspartamsız tatlandırıcı kullanıyorum ama genelde hergün de eskiden hiç tüketmememe karşın bir light cola(330ml) tüketiyorum, öğle yemeklerinde diğer dukanist arkadaşımla 1 kutuyu bölüşüyoruz
canım onun içinde sinameki var ondan dolayı çıkartıyor... benim kronik kabızlıgım vardı doktor kesninlikle kullanmamı yasaklamıstı sinamekiyi. cunku bagırsakların içinde tüysü şeyler varmıs sinameki bu tuysu dokuyu yok edıyormus... goji berry bana cok iyi geldi onu dene istersen
canım onu dün ekledim daha hiç denemedimama merak ediyorum.bize de haber ver bakalım nasıl olacak?
bunu bir arkadaşımın arkadaşı yapıyormuş diyet yaptığı zamanlarda o verdi bana da.
canım berrincik; nasıl kacırmısım bu tarifi, sımdı gordum. ya bayılırım ben panna cotta ya bakalım yarın labne peynırı alıp deneyecegım, hıc evde yapılmısını yemedım ama ınsallah guzel olur. Bu arada labne peynırının lıght ı var mı? veya bize uygun mu?
penaccım evet lıght labne var ama dur biraz yapma bakalım ben yaptım dolapta şimdi dursun bi kaç saat daha olmadı gibi çünkü olmazsa sende boşuna yapma
tühh keşke yapmasaydım o zaman( bende resmi falan görünce denenmiş sandım , tadı da görüntüsü de bi garip oldu sıvı bişey böyle dolapta ne kadar da dursa donmaz gibi ( neyse artık bi daha denenmemiş şeyleri yapmayım bari malzemelere yazık oldu
tühh keşke yapmasaydım o zaman( bende resmi falan görünce denenmiş sandım , tadı da görüntüsü de bi garip oldu sıvı bişey böyle dolapta ne kadar da dursa donmaz gibi ( neyse artık bi daha denenmemiş şeyleri yapmayım bari malzemelere yazık oldu
belki çok beğeniceksin hemen karamsar olma:) bende aksine denenmemiş şeyleri yapmayı çok severim...en kötü katılaşmazsa milkshake niyetine içersin..sonuçta diyete uygun olmayan bişey yok içinde tatlım sıkma canını
işte arkadaşımın arkadaşı maille yolladı zaten resmi.o sürekli tüketiyormuş ama tadı neden garip oldu ki?