- 26 Temmuz 2008
- 2.252
- 5
evet artık öyle yaparım 3 kase çıktı zaten dışardan gelince canım soğuk soğuk bişeyler yemek istemişti çok heveslenmiştimolmayınca üzüldüm
kızlar bu 2 kombin arasından hangisi daha güzel olmuş renkler soluk çıkmış biraz fotoda çok cıvıl cıvıl renkler karar veremedim hangisi olsun:26:Eki Görüntüle 212516 Eki Görüntüle 212517 Eki Görüntüle 212518 Eki Görüntüle 212519 Eki Görüntüle 212520
valla ben de çooook üzüldüm şimdi.helal et hakkını.arkadaşım yapıp yiyor sürekli deyince ekledim ama.tühh
kızlar bu 2 kombin arasından hangisi daha güzel olmuş renkler soluk çıkmış biraz fotoda çok cıvıl cıvıl renkler karar veremedim hangisi olsun:26:Eki Görüntüle 212516 Eki Görüntüle 212517 Eki Görüntüle 212518 Eki Görüntüle 212519 Eki Görüntüle 212520
ben pembe ceket pembe akkapı olanı beğendim
valla canım ben de pembe ceket pembe ayakkabılıyı begendım daha cok yanı daha yaza uygun olmus ama dıgerını de begendım onda da sıyah ceket cok hos durmus ve dıgerıne gore daha zayıf gostermıs
saol tatlım o beyaz pantolondan dar paçada var o dahamı güzel olur acaba ayakkabıların modelini gizlemez belki benimde pembeler hoşuma gitti aslında nişanlımda pembe giycekmiş takım oluruzaslında resimdeki pantolonların paçasıda yapılmadı daha:18:
olsun canım olmazsa da yapmam bi daha napalım en iyisi canım tatlı isteyince kaymaçina yapayım sonuçta sende bilemezdin olup olmıycağını öpüyorum
bi de şöyle bişey var yeni mi aldın tam takip edemedim ama sanki pembe pantolon biraz bol olmuş beyaz daha iyi oturmuş üstüne gibi görünüyor resimlerde
beyaz pantolon ve pembe ayakkabı daha güzel
kızlar bu arada herkesin babasının babalar günü kutlu olsunnnnnnnbabama pasta yapıcam şimdi ama kek yok bisküvi yok evde pazar bugün heryer kapalı burda bende ıslak kek yapıp üstünü süsleyim diorum
canım senin de babanın babalar gunu kutlu olsun.
Benim babam yok, o yuzden bugun bıraz buruk gecıyor
üzülme cnm allah sabrını verir inş çok zordur umarım afedersin hatırlattım bende
canım affetmek ne demek olur mu; bırsey yapmadın ki sen. Zaten tum gundur hep aklımda.
geçen ay buzamanlar o pembe pantolon üzerime pat die oturuodu bide düşük bel üsttende fırlıodu göbek yanlar allaha şükür şimdi hafif bol oluopembe pantolon çok sediğim bir pantolon ama giymedim 2 kez ancak belkide dha az giydim giyemiodum daha doğrusu ama beyaz pantolonu bugün aldım beğendim kapriye çeviriyim kesipde diorum ama bol paçasıda soradan hoşuma gitti bilemiorum birde dar paça beyaz pant la denicem hangisi güzel oluo bakim
kızlar bu 2 kombin arasından hangisi daha güzel olmuş renkler soluk çıkmış biraz fotoda çok cıvıl cıvıl renkler karar veremedim hangisi olsun:26
beyaz pantolon pembe ceket güzel olmuş bence.
canım senin de babanın babalar gunu kutlu olsun.
Benim babam yok, o yuzden bugun bıraz buruk gecıyor