Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Allah kabul etsin canım ne iyi yapmışsın...bize de deneyim olcak :)
walla canım beni sahur değil de iftar düşündürüyor asıl,şöyle evdekiler sıcacık ramazan pidesini karşında yese mesela
inşallah dayanırız walla yaa...

yahu berrin ben de günaha girdim walla sen oruçlusun,ben de neler diyorum,özür dilerim yahu

Elisa sana ne kadar teşekkür etsek azdır..inan 5 aylık diyet süresince inanılmaz bi renk kattı sanki yeni başlamışım gibi..üstelik ilk başlarda yazıyodum haftada kaç kilo verdim falan die devamlı inip çıkıp durduğu için bırakmıştım..şimdi tekrar kayıt altında olmak hoş geldi valla:) kilo veren tüm arkadaşlarımı gönülden kutluyorum..veremeyenlerde sakın moralinizi bozmayın haftaya mutlaka değişicek tablodaki kilonuz...bugün mutfağı ,ndirdim temizliyorum..ama çok pişmanımmm işin içinden çıkamadım sinir oldummm...3 tane dolap 2 çekmece kaldı yemek molası verdim şimdi...bu arada bütün kek tart kalıplarını falan en üst raflara aldım baktımki eskisi kadar kullanılmıyo:) kendinize iyi bakın görüşürüz akşama kızlarr:79::79:

amin canım sağolasın.walla hakikaten o sahne gözümün önüne geldi de haklısın vuvuucum.zor olacak dayanmak
artık sabredeceğiz.bakarsın bizde yulaf kepeğinden pide yaparız

canım Allah kabul etsin..

ahhhhh ahhhhh selamlar kızlar hepinize aydın hafif bir gün diliyorum bu topiğin en tenbel hatunu ilan ettim kendimi haberiniz ola eşimin işinden dolayı öğlen kalkıyoruz ben daha kalkmadan elisa nerdeyse çizelgeyi yapmış geçen haftada geç vermiştim ondan sanıyorum çizelgede adımı bile göremedim neyse napalım sağlık malık olsun veren arkş çok tebrik ediyorum veremiyenler asla bozmayın kendinizi diyorum mutlaka hepimiz vercez eninde sonunda sınava giden arkş başarılar dilerim allah kolaylıklar versin hepsine ben iki gündür 67.8 görüyordumki bu gün 68.1 olmuş yine vallahi cuma günleri tatı bana yamuk yapıyor napim sadeca yemek tariflerin bir harika az önce kendime çakma işkembe yaptım allahım nasıl güzel olmuş ben öncedende yapardım tavuklu çakma ama tabi kepek olayı yoktu bunada sadece yulaf ezmesiyle az b kepeği koydum çok süper kızlar kahverenginin olmadını fark ettim sanki benmi yanılıyorum sesi soluğu çıkmıyor sanki

kızlarrrr bana acil cvp verin

kitapta 315. sayfada sultani bezelye yiyebilirsiniz diyo bezelye yeniliyomu??

haaaaayır yenmiyor.o bir çeviri hatası olmalı yada fransızlara ait bişey belki bezelyenin içlenmemiş hali yani taze fasülye gibi.bezelye tüm diyetlerde yasaklılar listesinde aman dikkat.

özelden mesaj atabiliosan at canım bana bilgilerini eklerim seni ben

ben de şu tickerimi bir değiştireyim.çatal iğneyi takmışım bir de oraya.ondan gidivermiyo bu kilolar anladım ben.
tutturunca çatal iğneyle nasıl kaçsınlar?

yapmaaaaaa.sakın orda yanlış bişey var.çeviride hatalar var muhakkak.kötü karbonhidrat içeren sebzeler yasak unuttunuzmu.patatesden farkı yok.sonra allah allah hiçde kaçamak yapmıyorum ama deriz.......

haaaaayır yenmiyor.o bir çeviri hatası olmalı yada fransızlara ait bişey belki bezelyenin içlenmemiş hali yani taze fasülye gibi.bezelye tüm diyetlerde yasaklılar listesinde aman dikkat.

amanın yenmiyor mu? bunlar yenmez mi ya?üzüldüm şimdi çeviri hatası ha.ama google sultani bezelye yazınca bu resim çıkıyor

kızlar ilk defa ekmek denedim yahu ekmek arası bişeyler yemeyi çok özledim ama nasıl böyle hamburger ekmeği gibi yapmaya çalıştım çünkü evde sürekli birileri hamgr ekmeği arasında bişeyler yerken benimde ağzım sulanmaya başlamıştı ama olduda vallahi süper olmuş ya böle top top kocaman üç tana çıktı artık ortasından yarıp istedini koy ye demekki baya bi marifetliymişim ben ya tutturabilcemi hiç zannetmiyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…