- 26 Temmuz 2008
- 2.252
- 5
berrincim allah kabul etsin dualarını makbul eylesin canım ne mutlu sana başka bişey demiyorum şu zıkkım sigara olmasa varya belkide yılın üç ayını oruçlu geçircem yani ama nerdeeee benn
yapmaaaaaa.sakın orda yanlış bişey var.çeviride hatalar var muhakkak.kötü karbonhidrat içeren sebzeler yasak unuttunuzmu.patatesden farkı yok.sonra allah allah hiçde kaçamak yapmıyorum ama deriz.......
çıkar çıkar iğneyi ordan
koşan kız koy mesela uçup gitsin kilolar
bir an için sevinmiştim ama zaten ben bezelye yazdığı için direk tazesini de yasaklılar listesine eklemiştim.yemiyordum yani.telaşa gerek yok.ama uyarın için teşekkür ederim berkmineciiiiiiiiiiim
evett sultani bezelye bu kızlar hani bezelye daha süt gibiyken tanelenmeden toplanır yani lik çıktığı zamanlar sanırım şimdi yoktur ama kendimiz yetiştiriyorsak henüz bu haldedir diye düşünüyorum çünkü bir ay önce şileye gittiğimde bezelyeler daha çiçek halindeydi şimdi yeni yeni oluyordur tabi pazarlarda nerdeyse 2 aydan fazla oldu bezelye çıkalıYa arkadaşlar amma uzadı bu bezelye muhabbeti...aylardır dönüp dolaşıyor:)
bence mantık hatası yapıyoruz..ben taze bezelye diye de taneli olanı biliyordun ama meğerse sultani bezelye diye birşey varmış,bugün arkadaşlar söyleyince googgle dan bakıp gördüm,berkmine sen de bilmiyorsun sanırım bunu..
bunun taze fasulyeden bir farkı yok,bence de bundan bahsediyor kitap,ben zaten şimdiye kadar hiç yemedim ama yenebilir diye düşünüyorum..Eki Görüntüle 211858
kızlar ilk defa ekmek denedim yahu ekmek arası bişeyler yemeyi çok özledim ama nasıl böyle hamburger ekmeği gibi yapmaya çalıştım çünkü evde sürekli birileri hamgr ekmeği arasında bişeyler yerken benimde ağzım sulanmaya başlamıştı ama olduda vallahi süper olmuş ya böle top top kocaman üç tana çıktı artık ortasından yarıp istedini koy ye demekki baya bi marifetliymişim ben ya tutturabilcemi hiç zannetmiyodum
şu size bahsettiğim düğün geldi çattııı 55 olmak istiyorumolmadı olsun napalım buna da şükür.
anneme gidiyorum yani 2 saat sonra yola çıkıyorum, annem et yemeği yapmaz yani sık yapmaz sebzecidir kendisi napiciiiim :18:
yumurtaya mı dadansam
ay bide çok merak ediyorum bakalım kilo vermişsin diyen olacak mı?
Ya arkadaşlar amma uzadı bu bezelye muhabbeti...aylardır dönüp dolaşıyor:)
bence mantık hatası yapıyoruz..ben taze bezelye diye de taneli olanı biliyordun ama meğerse sultani bezelye diye birşey varmış,bugün arkadaşlar söyleyince googgle dan bakıp gördüm,berkmine sen de bilmiyorsun sanırım bunu..
bunun taze fasulyeden bir farkı yok,bence de bundan bahsediyor kitap,ben zaten şimdiye kadar hiç yemedim ama yenebilir diye düşünüyorum..Eki Görüntüle 211858
Gerçekten nerlerdesiniz dostlar?????
kızlar ilk defa ekmek denedim yahu ekmek arası bişeyler yemeyi çok özledim ama nasıl böyle hamburger ekmeği gibi yapmaya çalıştım çünkü evde sürekli birileri hamgr ekmeği arasında bişeyler yerken benimde ağzım sulanmaya başlamıştı ama olduda vallahi süper olmuş ya böle top top kocaman üç tana çıktı artık ortasından yarıp istedini koy ye demekki baya bi marifetliymişim ben ya tutturabilcemi hiç zannetmiyodum
burdaaaa :) yazdım ama elisa görmemiş galiba :)
Günaydııın..
-600 gr, çok mutluyuuuum
bence badem fındık fıstık çok farketmez. bide bence arada yenmeli sanki zira bademde özellikle faydalı yaglar var. ne bileyim ben düşünüyorum ilave etmeyi diyetime ama korkudan da yapamadım haha .. ay bid daha mı bi daha içmem biraa. bide şu pharmatonu bırakim bakalım bişiler olcek micanım ben de bir kutu bira içmiştim ve light olanındandı,yanında da 3-4 badem ve 3-5 fıstık yemiştim..
badem ya da fıstık başka zamanlarda da atıyorum ağzıma 1-2 tane birşey olmuyor o yüzden biraya bağlamıştım ben de...
mesela rakı içtikten sonra bu etki olmadı ama bira yapıyor gerçekten...
gerçi yolanda senin mazaretin bir tane değil ki direk biraya bağlamak da yersiz olur...çok kilo verdin,daha önce hiç olmadığın bir kiloya inmeye çalışıyorsun,spor yapmıyorsun ve stresli bir işin var..yani sadece bira olamaz rahat ol...
heee kızlar ben dün balsemik sirkeyi buldumda bir yerde ya o ne öyle anacım 19 tl dedim aaaaaa yok ama bide sana verirsem bu parayı ben bittim artık yani almadım bu kadar pahalı bişeymi bu ya he markası şu künhe olandandı
Nasıl yaptığını anlatırmısınn?
bence badem fındık fıstık çok farketmez. bide bence arada yenmeli sanki zira bademde özellikle faydalı yaglar var. ne bileyim ben düşünüyorum ilave etmeyi diyetime ama korkudan da yapamadım haha .. ay bid daha mı bi daha içmem biraa. bide şu pharmatonu bırakim bakalım bişiler olcek mi
zeynebim valla bende baktım çok pahalıydı kühne marka ben carrefourda 500 ml sine 11 tl vermek istemedim o kadar pahalı yiyoruz bide bu olmasın dedim zaten evde oturmuyorum kullanamamm da onu ben