Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

berrincim allah kabul etsin dualarını makbul eylesin canım ne mutlu sana başka bişey demiyorum şu zıkkım sigara olmasa varya belkide yılın üç ayını oruçlu geçircem yani ama nerdeeee benn

Sağolasın zeynebim amin.inşallah sigarayı bırakırsın sen de. bugün bir arkadaşımız bıraktığını söylemişti.devam ederse çok güzel olacak.sen de azaltmaya başla yarından itibaren.bak ne güzel kilo da veriyorsun daha sağlıklı olursun.en azından şimdi yapmazsan da güçlendirme evresinde yap.o zaman çok çeşit yiyebildiğimiz için ağzın oyalanır.kolay olur

heee kızlar ben dün balsemik sirkeyi buldumda bir yerde ya o ne öyle anacım 19 tl dedim aaaaaa yok ama bide sana verirsem bu parayı ben bittim artık yani almadım bu kadar pahalı bişeymi bu ya he markası şu künhe olandandı

şu size bahsettiğim düğün geldi çattııı 55 olmak istiyorum olmadı olsun napalım buna da şükür.

anneme gidiyorum yani 2 saat sonra yola çıkıyorum, annem et yemeği yapmaz yani sık yapmaz sebzecidir kendisi napiciiiim :18:

yumurtaya mı dadansam

ay bide çok merak ediyorum bakalım kilo vermişsin diyen olacak mı?

yapmaaaaaa.sakın orda yanlış bişey var.çeviride hatalar var muhakkak.kötü karbonhidrat içeren sebzeler yasak unuttunuzmu.patatesden farkı yok.sonra allah allah hiçde kaçamak yapmıyorum ama deriz.......

bir an için sevinmiştim ama zaten ben bezelye yazdığı için direk tazesini de yasaklılar listesine eklemiştim.yemiyordum yani.telaşa gerek yok.ama uyarın için teşekkür ederim berkmineciiiiiiiiiiim

bir an için sevinmiştim ama zaten ben bezelye yazdığı için direk tazesini de yasaklılar listesine eklemiştim.yemiyordum yani.telaşa gerek yok.ama uyarın için teşekkür ederim berkmineciiiiiiiiiiim

Ya arkadaşlar amma uzadı bu bezelye muhabbeti...aylardır dönüp dolaşıyor:)
bence mantık hatası yapıyoruz..ben taze bezelye diye de taneli olanı biliyordun ama meğerse sultani bezelye diye birşey varmış,bugün arkadaşlar söyleyince googgle dan bakıp gördüm,berkmine sen de bilmiyorsun sanırım bunu..
bunun taze fasulyeden bir farkı yok,bence de bundan bahsediyor kitap,ben zaten şimdiye kadar hiç yemedim ama yenebilir diye düşünüyorum..

evett sultani bezelye bu kızlar hani bezelye daha süt gibiyken tanelenmeden toplanır yani lik çıktığı zamanlar sanırım şimdi yoktur ama kendimiz yetiştiriyorsak henüz bu haldedir diye düşünüyorum çünkü bir ay önce şileye gittiğimde bezelyeler daha çiçek halindeydi şimdi yeni yeni oluyordur tabi pazarlarda nerdeyse 2 aydan fazla oldu bezelye çıkalı

zeynep tariflere ekler misin ben de öyle bişey arıyorum

çatlarım meraktan gelince ilk tepkileri bize de yaz

hemen eklim canım da ben tamamen uydurmasyon yaptım yani böle olcanı hiç beklemezdim sende ozaman uyduruğa uyacan yani hehehe eşimde akşam dicekki aaaaaaaa sen ekmek yiyonnnn valla artık bu diyet bana vız gelir tırıs gider he iki güne bir ekmek yaparım komacan komacan yalnız acaba bide bunu yerken ice kilo almam demi:44:

eğer yenebiliyorsa sizlere harika bir tarif vereceğim.YUMURTALI BEZELYE:bezelyeleri haşlayın.soğanları doğrayıp tencerede kavurun.soğanlar ölünce haşladığınız sultani bezelyeleri ilave edin.azcık onları da çevirin soğanla.en son yumurtaları kırıp güzelce kavurun.az tuz ve bol karabiber serpip sıcak sıcak afiyetle yiyin.isteyenler buzdolabına koyup ertesi gün soğuk da yiyebilir çok nefis oluyor ikisi de

Son düzenleme:
zeynep ekmek tarifini en kısa zamanda deneyeceğim..ellerine sağlık..benimde birkaç denemem oldu ama hiç öyle top top arasına bişi koymalık olmadılar bunu umarım tutturabilirim, ama sanırım 1 topun içinde günlük kepek miktarının fazlası oluyor gibi, yine de dikkatli yemek lasım:44:

Nasıl yaptığını anlatırmısınn?

bence badem fındık fıstık çok farketmez. bide bence arada yenmeli sanki zira bademde özellikle faydalı yaglar var. ne bileyim ben düşünüyorum ilave etmeyi diyetime ama korkudan da yapamadım haha .. ay bid daha mı bi daha içmem biraa. bide şu pharmatonu bırakim bakalım bişiler olcek mi

zeynebim valla bende baktım çok pahalıydı kühne marka ben carrefourda 500 ml sine 11 tl vermek istemedim o kadar pahalı yiyoruz bide bu olmasın dedim zaten evde oturmuyorum kullanamamm da onu ben

kızlar şu samandağ biberini deneyen var mı?

hani şu çok acı olan metabolizmayı hızlandırıyo diyolar ya doğru mu acaba?

yolicim üşütmüş bunlar yani 11 hadi neyse belki görseymişim alırdım ogazla ama birde aynısı 500ml 19 tl ya aman dedim normal sirke neyime yetmez benim demi yani ama birisi bahsetmişti burda 3.80 diye ama kim birde balsemikmiydi hatırlamıyorumki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…