- 2 Ekim 2008
- 1.352
- 2
- 57
zeynep ekmek tarifini en kısa zamanda deneyeceğim..ellerine sağlık..benimde birkaç denemem oldu ama hiç öyle top top arasına bişi koymalık olmadılarbunu umarım tutturabilirim, ama sanırım 1 topun içinde günlük kepek miktarının fazlası oluyor gibi, yine de dikkatli yemek lasım:44:
kızlar şu samandağ biberini deneyen var mı?
hani şu çok acı olan metabolizmayı hızlandırıyo diyolar ya doğru mu acaba?
hayatım dukandiyeti tarifleri bölümüne yazdım tarifini ordan bulabilirsin canım
yolicim üşütmüş bunlar yani 11 hadi neyse belki görseymişim alırdım ogazla ama birde aynısı 500ml 19 tl ya aman dedim normal sirke neyime yetmez benim demi yani ama birisi bahsetmişti burda 3.80 diye ama kim birde balsemikmiydi hatırlamıyorumki
canlar böyle şeyleri dile getirmeyi pek sevmem ama malum 3 aylar başladı ya oruçluyum bugün.RAMAZANda neler yaşayabileceğimizi de görmüş olacağım bugün ve sizlerle paylaşacağım.öncelikle gece daha önceki günün suyunu boşaltamadan 1,5 lt su içmek insanın fena yapıyor. ve gece yemek yemek de insanı sıkıştırıyor.karnım şişti zor nefes aldım resmen.şimdiye kadar susuzluk dışında bir sıkıntım olmadı ama öyle aman aman da susamadım. gece fırın tavuk ve bol yoğurt yedim.çay içtim bir de gayet rahatım.RAMAZANda nasıl yapacağız diye düşünenlere cevap olsun diye yazıyorum
hayatım dukandiyeti tarifleri bölümüne yazdım tarifini ordan bulabilirsin canım
ohh millet sıcacık çorbaları pişirip içiyooo
evdesiniz tabiii
ben ise ofiste akşam yimeemi ittiriyorum boazımdan aşağı.. haşlanmış tavuk gögsü ve yoort. oyy geçmiyi boazımdan şu took. bende değişik bişiler yapim en iyisi soganlı moganlı olmucak bu böyle:26::26::26:
ben o bölümü niye bulamıyoruuum?
Allah kabul etsin canım. bu üzün günlerde iyi bir deneyim olucak. üç aylar girdiğinden beri ben de düşünüyorum ama bir türlü cesarett edemedim sonra regl olayı falan da başladı. dünya kadar borcum var zaten bende bebiş var onunla baya enerji harcıyorum ama bunlar bahane olmamalı tabii. deneyimlerini paylaşırsan bize rehberli etmiş olursun. oruçlu ouruçlu spor yapmayı düşünmüyorusun di mi?
kızlar akşam yemeğini kaç ta yiyorsunuz?
canım amin.gerçekten deneyim oldu 3 saatim kaldı çok şükür.hiç de zorlanmadım.proteinin gerçekten tok tuttuğunu bir kere daha görmüş oldum.önceleri sahurlarda makarnalar hamurişleri yiyip çabuk acıkmamın nedenini şimdi daha iyi anlıyorum.karbonhidratlarmış meğer beni acıktıran.:92UKAN a birkere daha teşekkürler.helal olsun.DUKAAAAN tatlım spor yapmadım ama yürüyüş yaptım.yağmur yüzünden onu da kısa kesmek zorunda kaldım.bana kalsa 1,5-2 saat yürürdüm
ohh millet sıcacık çorbaları pişirip içiyooo
evdesiniz tabiii
ben ise ofiste akşam yimeemi ittiriyorum boazımdan aşağı.. haşlanmış tavuk gögsü ve yoort. oyy geçmiyi boazımdan şu took. bende değişik bişiler yapim en iyisi soganlı moganlı olmucak bu böyle:26::26::26:
canım ben en çok susuzluktan korkuyorum.açlıktan değil. protein beni çok susatıor. evin içinde elimde şişeyle geziyorum senin susuzluk durumun ne durumda merak ettim.
canım en geç 17.30 d yiyorum ben fiks. eve gidince de sadece süt yada yoortkızlar akşam yemeğini kaç ta yiyorsunuz?
ya biraz tembellikten biraz fırsat bulamamaktan biraz yaratıcılık eksikliğinden haşladım tavugu geldim .. ama olmuyor.. hiç sebze yiyemiyorumAh kıyamam...İkram ederim sana da
Ben de ilk defa çorba yaptım annem diyet sana yaradı diyor...
Tavuğumuda süt ve baharatlarla marine ettim dolaba attım.Hamarat oldum baya baya
Haşlanmış tavuk ben hiç yiyemiyorum aynen geçmiyor boğazımdan keşke tavada iki döndürseydin pembeleşince lezzeti de artıyor.
canım allah kabul etsin sen oruçlusun bizde şunu yedik bunu ittirdik boazdan diyoruz hecanım amin.gerçekten deneyim oldu 3 saatim kaldı çok şükür.hiç de zorlanmadım.proteinin gerçekten tok tuttuğunu bir kere daha görmüş oldum.önceleri sahurlarda makarnalar hamurişleri yiyip çabuk acıkmamın nedenini şimdi daha iyi anlıyorum.karbonhidratlarmış meğer beni acıktıran.:92UKAN a birkere daha teşekkürler.helal olsun.DUKAAAAN tatlım spor yapmadım ama yürüyüş yaptım.yağmur yüzünden onu da kısa kesmek zorunda kaldım.bana kalsa 1,5-2 saat yürürdüm
ben altıda çıkıyorum iş gebzede ev anadolu yakasında istanbul. yani bir bucuk saatte varıyorum genelde eve. o saatten sonra yemek yap ye geç saat oluyo erkende yattığım için risk almak istemiyorum burda yiyip çıkıyorumBen akşam yemeğimi 8-8.30 arası yiyorum genelde.Gece de 12.30-1 arası yatıyorum.
Buarada yolanda senin evinmi çok uzak işe yoksa işten mi çok geç çıkıyorsun,evde neden yemiyorsun?
yaparım valla ama yarın yapayım taze taze içerim yada içim ısınsın bu akşam da içebilirim ama sabah hafif çıkayım diye akşam çok korkuyorum bişiyemeye yine agırım gerçikıyamam sanaasen şimdi eve gidince hemen ocağa az bi su koy...üstünü değişip gelene kadar kaynar..hemen yulaf ezmesini at hemencecik yumuşuyo..yoğurdunu karıştırıp afiyetle ye canım..valla tavuğu dolaptan alıp tabağa alana kadar pişicek..