Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

sakın sakın başlama canım tekrar, ben de ilk bıraktığımda 1 hafta boşaltım sıkıntısı yaşadım ama inan ki sonradan düzene giriyor...hele ki 1 ay sonra felan çok şükür iyi ki bırakmışım diyorum...aslında tek aklıma gelen zaman sabah kahvesinin yanı ama azcık dayan geri dönme sakın...

canım ellerine, emeğine sağlık...

derece yapan arkadaşlara tebriiiiiiiiiiikkkk

inanmıyorum shahdaroba sen de bendensin..ben de önce kiloları verip,sonra sigarayı bırakıp daha sonra da çocuk düşünüyorum..aksi takdirde kocam çocuk yapmam senden sigara içiyorken diyor :)
walla canım sana destek olmayı çok isterim ama benim için de öyle zor ki bu,hele bu diyete başladığımdan beri sigaraya daha bi sarıldım...çok kötü yaa..keşke hiç başlamasadım diyorum hep...walla canım 3 gün dayanmışisın ha gayret be..sabret ki bak bana da örnek ol,çünkü hem bırakmak bana çok zor geliyor hem de verdiğim kiloları aynen alacağımı düşünüyorum bırakınca...sen kilo bile vermişsin...nasıl başardın canım yaa..afferin sana...inşallah hiç içmezsin bir daha..offf offff...dertlendim bak yine..arkadaşım gibi oldu yaw bu zehir

evet sensin o senn
geçen hafta veremedim diye agliyan sen
tebrikler kızlar hepinizeee. bazılarınız benim 20 günde verdiğim kilodan bile fazlasını vermişsiniz bir haftadaaaaaaaaa

evt cnm reglden dolayi oleydi demekki ins haftaya reglim bitincede iner kilolarda ellileri gorurummmmmmmmmm

kızlar şimdi yaptığım bisküvilerimi yiyorum:))) bu sefer 3 yumurta kattım daha kıtır kıtır oldu..valla 3 günde bir 6 kaşık yulaf kepeği ile yapıp hergün payıma düşeni yiyorum. ne zaman canım tatlı çekse bir tane ağzıma atıyorum. tarifi tekrar yazayım
3 yumurta
75 ml sıvı tatlandırıcı
6 kaşık yulaf kepeği
1 yemek kaşığı tarçın (tarçını bol tutuyorum)
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu

mutluluktan uçuyorum yupppiiiiiiiiiii

elisacım ellerine sağlık, çok teşekkür ederiz. Bu heyecanlı Cumayıda atlattık. şimdi önümüzdeki haftaya hazırlanıyoruz. Bu forum sayesinde motivasyonum inanılmaz yüksek, her gün buraya bakmadan diyetimi yapamıyorum. herkesin ellerine sağlık. Daha çok zayıflayacağız kızlarr ha gayret :)

hayırrrrrrrrrr kesinlikle içmeeeeeeeeee

ben onun yüzünden bu yaşta kalp krizi geçirdim 6 ay önce sakın canım hazır bırakmaya karar vermişten

ilk listemiz 919. sayfada 1 sonraki listemiz 1100. sayfada, 1 haftada 181 sayfa, günde ortalama 25 sayfa yazıyoruz millet.. her türlü istatistiği yapalım di mi ama..

Listede başı çekenleri,çekmeyenleri,çekemeyenleri,çekmek isteyenleri herkesleri tebrik ediyorum...
kendimi de ediyorum olsun 900 gram 900 gramdır,geçen hafta hiç vermemiştim :)

bu arada vagus arkadaşım lor tatlısı tarifin için çok sağol...gerçekten güzel oldu..ben içine tarçın koydum bir de..ama senin dediğin kadar lor koyamadım çünkü tuzsuz lor bulamadım ,150 gr filandır benim koyduğum...eminim daha lorlu daha güzel olurdu..
tatlı yemişim gibi kandırdı beni yani..ellerin dert görmesin sağol...
sadeca senin de yardımların için sağol..bu arada ben fırından çıkınca soğuttum,şerbeti kaynattım,ocaktan alıp 2 dk bekledim sonra döktüm,sabah baktığımda tüm şerbeti içmişti,iyiydi yani..bir de ben fırına sürmeden tatlılarım üstünü küçük çatalla deldim hep kalbura bastı gibi,daha güzel oldu ve şerbet daha çok işledi tavsiye ederim.ben hamuruna 2 kaşık tatlandırıcı koymuştum ama ben tatlıyı severim o yüzden 3-4 kaşık daha iyi olabilirmiş...

Bir de birdut arkadaşım sendin galiba tonbalıklı köfte tarifi veren,dün akşam yaptım yedim,beğendim,senin de ellerine sağlık..
ben tonbalığı sevmem pek,ona rağmen yiyebildiysem sevenler bayılır bu köfteye...

evt cnm reglden dolayi oleydi demekki ins haftaya reglim bitincede iner kilolarda ellileri gorurummmmmmmmmm

işte bizde öyle demiştik reglden demiştik emmee aglamaya divam ettin canımcım hehehhehe
şimdi ben sen ve dukangül haftaya 50 li kiloları görmek için sabır imtihanındayız canım hele ben bi 300 gr mı vermedim yaa yazıklar olsun banaa
bi regl diilim kaçamak yapmadım sularımı bol bol içtim gitmedi gitmiyor:84::84::84::84::84:

beni sizler var ettiniz...teşekkürler teşekkürler...basın açıklamamı en kısa zaman yapacağım....

yolanda: evet verdim ama kızlarcım galiba ben anlatamıyorum derdimi size
benim derdim 59,9 kg dahi olsa 5 li kiloları görebilmekti bu hafta ne reglim ne kaçamak yaptım hiç bi falsom yok ama işte gitmedi gitmiyor bi 5 rakamını görsem yeterdi. yani ben haftada iki kilo gitsin derdinde değilim benim için saglıklı olacanı düşünmüyorum ama işte o beşli kiloları görmem lazım çok önemli benim için
[/B][/COLOR]

dukangül:yolanda ben de bu hafta 60,3'tüm hatta bu sabah 60,6 çıktım, ama bu akşam ve önümüzdeki 2 gün hızlı tempo 5'er km yürümeyi hedefliyorum ve pazartesi 59,8 çıkmayı. neden 59,8 diye sormayın valla ben de bilmiyorum
hadi yolanda, aynısını yap pazartesi durumu ilan edelim herkese, moral bozmak yok
pazartesi 59,8!!!

Son düzenleme:

yolandam benim 8 gündür ben de yerimde sayıyorum.10.günden sonra 4 gün atak yapacağım vuvuucum ve diğer kızların da tavsiyesiyle.şaşırtalım bakalım bünyeyi

Aiyet olsunnn beğenmene çok sevindim, bende çok severek yemiştim. Bu hafta gene yapacağım bakalım :)

buarada sen de atak yapman gerekip gerekmediğini sormuştun sanırım canım..bence sen daha beklemelisin çünkü sen h.sonu aldığın kiloları vermeye çalışıyorsun zaten,bu yüzden hiç vermemiş gözüküyorsun...diğer kaçamakların neyse de bira çok su tutuyor canım yaa..o yüzden sen eğer abartmadığın halde veremediysen 10 gün,sen de 3-4 gün yaparsın atak...
veremeyince moral bozukluğundan kaçamaklar ben de yapıyordum hep ama hani senin sebebi direk belli gibi değil mi?
Berrin hiç kaçamak yapmadığı için ona gönül rahatlığıyla yap diyebilirim yumruk harekatını...

kesin ondandır canım telaşlanma.ben de kilo veremedim hiç.sabredelim biraz daha.

sabır canım sabır ben de 61 de 61 her gün tık demiyor tartı. :95:

canım yolandam fotoğrafını hatırlıyorum demiişsin ya onu diyorum sanırım avatarımı söyledin sen diye şey ettim hihi

dukangülümmm kaderdaşımm kader mahkumu kardeşimm benimmmm
bende bu hafta hep yüksek çıktım işte bi perşembe 60,30 gördüm bu sabah yine 60,4 oldum yaa. sende benim gibiymişsin. ben spora başlamak istiyorum yapamıyorum pazartesi de 59,8 i değil 59,9 bile göremem zira haftasonları yeme düzenim bozuluyor hep agır çıkarım pazartesileri

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…