Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bende üzgünüm bugün çarşamba 58.1 dim dün hiç kaçamak yapmadım dün akşamda leslieyle 35 dk spor yaptım.. bugün 58.5 çıktım ve uzuldum moralım bozuldu.400 gr geri gelmiş.. spor sonrası kaslar şişermiş ya inş. ondandır diye ümit ediyorum...

denizli nin acıpayam ilçesinin kelekçi kasabasında oturuyorum.4,5 sene oldu geleli.ben bu sene ilk defa ektim sebzelere .kirazın tadına bakmaya gelince güçlendirmede nasip olursa .yetişmese kurutmaya başarırsam yine güçlendirmede yerim.

tamam berrincim hemen giyinip çıkıyorum.eve kıyafetlerimi değişmeye geldiğimdesize bir öpücük yollarım.hem sen de takma bu kadar stres yapma bırak oluruna.neticede yanlış bişi yapmadığını biliyorsan ki biliyorsun o kilolar gidecek eninde sonunda.başka çareleri yok anlıyor musun çünkü sen daha inatçısın onlardan

emekleriniz için teşekkürler.arkadaşlarıda başarıları için kutlarım.inşallah bizde onların başarısını yakalarız ...

Elisa Day ellerine sağlık. bu tablonun yapılıyor olması beni accayip motive ediyor. eksildiğimi tabloda da göreyim diye iyice sarıldım diyete. ilk sıraları paylaşan arkadaşları da tebrik ediyorum darısı hepimizin başına inşallah.

kesin ondandır canım telaşlanma.ben de kilo veremedim hiç.sabredelim biraz daha.

gerçekten büyük başarı tebrik ederim

benimde kıbrıs şehitlerin de kayınvalideler var. bizim yiğen le aynı yaştasın belki tanırsın seçkin önder kurt oturduğun yerle onların evi yakın aynı okulda okuduysa filan ...

tanımıyorum tatlım ama senle yüzyüze tanışırıs bigün belki ..

buarada tarihe ikide bir 18 yazmışım ya dünyam dönmüş uyumaktan

sağol canım moral oldu söylediklerin

Ben de yay burcuyum :))))))))))))))))))))) :13:

Biz güçlü kadınlarız. Gaza gelirsek yapamayacağımız şey yoktur valla: bkz. Mustlu'nun kilo verme maceraları.

Canım süpersin, ellerine sağlık :))

sağolun.burası çok güzel bir ortam sizlerle tanışmak yeni arkadaşlıklar kurmak çok hoş.kendime geldim.bizler için ;iyi bir amaç ,sıcak bir arkadaşlık ,sağlık yeter gerisi boşş
DUKAN I UNUTMAYALIM BİZİ BULUŞTURAN DİYET...

bende varım ama (

bugün tartıda 65 i gördüm yine

dukan başlangıç kilom :72
başlangıç tarihi :12 mayıs
geçen haftaki kilo :66
bu hafta :65

ayyy sus beberengo allah korusun seni ve cümlemizi beslenmene çok dikkar et

mağdurum mağdurum çok mağdurum mağdurumm

ben bunu şöyle duyuyorum
magdurum da magdurum
magnumsuzum da magnumsuzum

yolandaa o fotoğraftaki benim 65 kilo olan halim bi de düşün :)))
vallaha da atlicam boynuna hadi buradan bir bira ısmarliyim sana hihi madem normalde içemiyoruz
bira için sagol canım benimmm. geçen hafta içtim acısı çok feci çıktıı
bu arada hangi fotodaki senin 65 kg luk halin yahuu ? o fotonu görmedim ben :26::26::26:

canım benim sana sabır diliyorum ama sen karar vermişsin ve bu yoldan dönmiceksin süpersin .. benim eşimde yay ama sigaranın kölesi işte 3 yıldır tanışıyoruz üç yıldır yalvarıyorum bırak diye ama azalttım da azalttım diyo bununla idare etmemi bekliyo. neymiş eskiden günde iki paket içermişte günde beş adete düşürmek çok büyük meziyetmişmiş . evet kolay değil biliyorum bırakmak ama en azından biraz çaba gösterebilirdi senin gibi

bu arada vuvucum canım benim nasıl olduysa alıntı yapamamışım atlamışım benim için yazdığın güzel mesajı. 56-57 gösteriyorsun demişsin. o kadar ince göstermiyorum ama senin bakışının güzelliği o. basen var bende ve diz üstü biriken kg lar anlamına gelen binici pantolonu denen oluşum var. onun yüzünden pantolonlara giremiyorum belden otursa da orayı geçemiyorlar. dolayısı ile hiç mutlu değilim. ama yag oranım azalmıştır dogrudur zira bir ay öncesine kadar düzneli olarak spor yaptım ama işte bi bıraktık pir bıraktık bi türlü kıramadım spor direncimi çok canım sıkılıyor bu yüzden.

Son düzenleyen: Moderatör:
neyse ben bir daha ki haftaya listeye girerim artık adet öncesi dönemdeyim canım hep tatlı istiyor uzak duruyorum

şu müthiş tariflerinizden yapardım amma hala tatlandırıcım yok benim :84:

Kilo veren tüm arkadaşlarımı kutluyorum
Kilo veremeyenlere umutsuzluğa kapılmamalarını ve sporu arttırmalarını tavsiye ediyorum ( öncelikle de kendimeeee)
Sağlık sorunu olanlara acil şifalar diliyorum
Hafta sonunu kocası sevgilisi ve/veya çocukları ile sıcacık geçirecek olanlara mutluluklar diliyorum
Elisa ya tekrar teşekkür ediyorum

Mektubu burada bitiriyorum)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…