- 1 Kasım 2007
- 6.008
- 2.637
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neyse canım artık haftayaay geç kaldın kuşuum
ama şimdi yazarım seni haftaya güncelleriz olur mu
çok güzel anlatmışsın...ve çok da özendim,ne güzel sebze bahçen var,onlarla uğraşabiliyorsun...nerede yaşıyorsun?
o kirazın tadına mutlaka bak ama yazık olur :)
çocuğun için de geçmiş olsun ve Allah ikinize de kolaylık versin.
aaaaa git gir hemen hazırlan ordaki herkese kilo vermiş yeni shahdaroba yı göstersaçlarını da güzelce bugüne kadar yaptırmadığın renk ve şekilde yaptır.çooook güzel olur. bak ben 8 gündür hiç kilo veremiyorum moralim bozuk ama sizlerin böyle güzel haberlerini duyunca kendim yaşamış gibi oluyorum bu mutluluğu ve üzüntüm hafifliyor.hadi totoşları kaldıralım lütfenkuaföre haydi haydi.bak ben götürcem yoksa bu şekilde haydi haydi
emekleriniz için teşekkürler.arkadaşlarıda başarıları için kutlarım.inşallah bizde onların başarısını yakalarız ...tataaam sonunda başardım
Eki Görüntüle 211797
2. geleneksel haftalık dukan listemiz bilgilerinize sunulmuştur efenim.
bu haftanın birincisi 2.5 kilo ile pinarözkan
bu haftanın ikincisi 1.5 kilo ile birdut
bu haftanın üçüncüsü 1.4 kilo ile asi-peri
hepinizi kutluyorum canlaaar sizin için halay çekiyorum
bende üzgünüm bugün çarşamba 58.1 dim dün hiç kaçamak yapmadım dün akşamda leslieyle 35 dk spor yaptım.. bugün 58.5 çıktım ve uzuldum moralım bozuldu.400 gr geri gelmiş.. spor sonrası kaslar şişermiş ya inş. ondandır diye ümit ediyorum...
Günaydınnnnn güzel kadınlar
Bugün iş yerinde bir eğitim var, sabah kahvaltısı da yapılıyor ve ben saat 8 de pastaneden gelen sıcacık, boy boy, güzel güzel pizzacık be poğacacık ve tatlı kurabiyeleri tabaklara yerleştirirken hiç tahrik omadığımı hissettim, aklımın ucundan bile onların aslında çokkkkk lezzetli şeyler olduğu geçmedi . Ben buna "Dukan Diyeti" değil, " DUKAN EFSUNU" derim arkadaş...))
benimde kıbrıs şehitlerin de kayınvalideler var. bizim yiğen le aynı yaştasın belki tanırsın seçkin önder kurt oturduğun yerle onların evi yakın aynı okulda okuduysa filan ...
tamam berrincim hemen giyinip çıkıyorum.eve kıyafetlerimi değişmeye geldiğimdesize bir öpücük yollarım.hem sen de takma bu kadar stres yapma bırak oluruna.neticede yanlış bişi yapmadığını biliyorsan ki biliyorsun o kilolar gidecek eninde sonunda.başka çareleri yok anlıyor musun çünkü sen daha inatçısın onlardan
ya aslında ben zaten günde taş çatlasa 5 taneden yukarı içebilen bir insan diilim ki fazlasını içsem ertesi gün boğazım ağrır(faranjit) ama işte o 5 tane bile beni köleleştirmiş çok zoruma gitti bir sigara yüzünden bu duruma düşmek nasıl esiri olmuşum(zira yay burcuyum özgürlüğüme düşkünümdür sigaranın bile bağımlısı olmak korkutur beni)
içmicem içmicem zayıf sigara içmeyen sağlıklı bir kadın olucam içmicem
tataaam sonunda başardım
Eki Görüntüle 211797
2. geleneksel haftalık dukan listemiz bilgilerinize sunulmuştur efenim.
bu haftanın birincisi 2.5 kilo ile pinarözkan
bu haftanın ikincisi 1.5 kilo ile birdut
bu haftanın üçüncüsü 1.4 kilo ile asi-peri
hepinizi kutluyorum canlaaar sizin için halay çekiyorum
son 5 dakika :82:
banurkan, ayesbrim, fıstıkhanım, melodi1970, goldenvenus, violet8
kızlar nerdesiniz sizin bilgiler eksik kaldıııı
bahçeni cidden kıskandım.hayatta en keyf aldığım iş toprakla uğraşmak ah ben büyük şehirde yaşamak zorundayım sana yardım etmek ne keyfli olurdu kimbilir.sen özel bir annesin yaşam sevincin kırılmaz sen atlatırsın bak güzel doğa içinde yaşıyorsun,kilo vermeği isteyecek kadar hayat dolusun.üstelik bizler varız kimseyle paylaşamadıklarını paylaşmaya ve manen destek olmaya hep hazırız.sana ve yavruna güzel günler .tüm dukandaşlar adına(eminim hepsi katılır iyi dileklerime)sevgilerrrr
ayyy sus beberengo allah korusun seni ve cümlemizi beslenmene çok dikkar ethihi sağol canım benim iyiyim şimdi iyiyim çok şükür artıkın vücudumda kanserli hücre yookkk
ama 22sinde yapılacak ameliyattan sonra bir şey çıkarsa bilemem tebi ehe
ay vallahi berrin haklısın ama du bakalım ben hemen bi integral formülünü dönüştürüp bunu çözücem hihihi kafam karıştı ayol vallahi
şöyle yapalım sebze günümüzün ardından 4 gün atak, ardından tekrar sebzeyle seyir evresi. ben seyire geçerken de böyle yapmıştım ama olmaz mı ki? sen ince ayrıntısını daha iyi düşünmüşsün ben yetişemedim bak önerimi sundum uyar mı uymaz mı söyle bana :90::90:
mağdurum mağdurum çok mağdurum mağdurumm
bira için sagol canım benimmm. geçen hafta içtim acısı çok feci çıktııyolandaa o fotoğraftaki benim 65 kilo olan halim bi de düşün :)))
vallaha da atlicam boynuna hadi buradan bir bira ısmarliyim sana hihi madem normalde içemiyoruz
ya aslında ben zaten günde taş çatlasa 5 taneden yukarı içebilen bir insan diilim ki fazlasını içsem ertesi gün boğazım ağrır(faranjit) ama işte o 5 tane bile beni köleleştirmiş çok zoruma gitti bir sigara yüzünden bu duruma düşmek nasıl esiri olmuşum(zira yay burcuyum özgürlüğüme düşkünümdür sigaranın bile bağımlısı olmak korkutur beni)içmicem içmicem zayıf sigara içmeyen sağlıklı bir kadın olucam içmicem