Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bende üzgünüm bugün çarşamba 58.1 dim dün hiç kaçamak yapmadım dün akşamda leslieyle 35 dk spor yaptım.. bugün 58.5 çıktım ve uzuldum moralım bozuldu.400 gr geri gelmiş.. spor sonrası kaslar şişermiş ya inş. ondandır diye ümit ediyorum...

çok güzel anlatmışsın...ve çok da özendim,ne güzel sebze bahçen var,onlarla uğraşabiliyorsun...nerede yaşıyorsun?
o kirazın tadına mutlaka bak ama yazık olur :)
çocuğun için de geçmiş olsun ve Allah ikinize de kolaylık versin.

denizli nin acıpayam ilçesinin kelekçi kasabasında oturuyorum.4,5 sene oldu geleli.ben bu sene ilk defa ektim sebzelere .kirazın tadına bakmaya gelince güçlendirmede nasip olursa .yetişmese kurutmaya başarırsam yine güçlendirmede yerim.

aaaaa git gir hemen hazırlan ordaki herkese kilo vermiş yeni shahdaroba yı göster:KK62:saçlarını da güzelce bugüne kadar yaptırmadığın renk ve şekilde yaptır.çooook güzel olur. bak ben 8 gündür hiç kilo veremiyorum moralim bozuk ama sizlerin böyle güzel haberlerini duyunca kendim yaşamış gibi oluyorum bu mutluluğu ve üzüntüm hafifliyor.hadi totoşları kaldıralım lütfen:KK1:kuaföre haydi haydi.bak ben götürcem yoksa bu şekilde:KK4: haydi haydi:KK1:

tamam berrincim hemen giyinip çıkıyorum.eve kıyafetlerimi değişmeye geldiğimdesize bir öpücük yollarım.hem sen de takma bu kadar stres yapma bırak oluruna.neticede yanlış bişi yapmadığını biliyorsan ki biliyorsun o kilolar gidecek eninde sonunda.başka çareleri yok anlıyor musun çünkü sen daha inatçısın onlardan:KK54:

tataaam :KK52: sonunda başardım

Eki Görüntüle 211797

2. geleneksel haftalık dukan listemiz bilgilerinize sunulmuştur efenim.:KK66:

bu haftanın birincisi 2.5 kilo ile pinarözkan :KK19::KK19::KK19:

bu haftanın ikincisi 1.5 kilo ile birdut :KK19::KK19:

bu haftanın üçüncüsü 1.4 kilo ile asi-peri :KK19:

hepinizi kutluyorum canlaaar sizin için halay çekiyorum :KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:
emekleriniz için teşekkürler.arkadaşlarıda başarıları için kutlarım.inşallah bizde onların başarısını yakalarız ...

Elisa Day ellerine sağlık. bu tablonun yapılıyor olması beni accayip motive ediyor. eksildiğimi tabloda da göreyim diye iyice sarıldım diyete. ilk sıraları paylaşan arkadaşları da tebrik ediyorum darısı hepimizin başına inşallah.

bende üzgünüm bugün çarşamba 58.1 dim dün hiç kaçamak yapmadım dün akşamda leslieyle 35 dk spor yaptım.. bugün 58.5 çıktım ve uzuldum moralım bozuldu.400 gr geri gelmiş.. spor sonrası kaslar şişermiş ya inş. ondandır diye ümit ediyorum...

kesin ondandır canım telaşlanma.ben de kilo veremedim hiç.sabredelim biraz daha.:KK49:

Günaydınnnnn güzel kadınlar

Bugün iş yerinde bir eğitim var, sabah kahvaltısı da yapılıyor ve ben saat 8 de pastaneden gelen sıcacık, boy boy, güzel güzel pizzacık be poğacacık ve tatlı kurabiyeleri tabaklara yerleştirirken hiç tahrik omadığımı hissettim, aklımın ucundan bile onların aslında çokkkkk lezzetli şeyler olduğu geçmedi . Ben buna "Dukan Diyeti" değil, " DUKAN EFSUNU" derim arkadaş...:-)))

gerçekten büyük başarı tebrik ederim :KK9::KK9::KK9:

benimde kıbrıs şehitlerin de kayınvalideler var. bizim yiğen le aynı yaştasın belki tanırsın seçkin önder kurt oturduğun yerle onların evi yakın aynı okulda okuduysa filan ...

tanımıyorum tatlım ama senle yüzyüze tanışırıs bigün belki ..

buarada tarihe ikide bir 18 yazmışım ya dünyam dönmüş uyumaktan

tamam berrincim hemen giyinip çıkıyorum.eve kıyafetlerimi değişmeye geldiğimdesize bir öpücük yollarım.hem sen de takma bu kadar stres yapma bırak oluruna.neticede yanlış bişi yapmadığını biliyorsan ki biliyorsun o kilolar gidecek eninde sonunda.başka çareleri yok anlıyor musun çünkü sen daha inatçısın onlardan:KK54:

sağol canım moral oldu söylediklerin:KK54:

ya aslında ben zaten günde taş çatlasa 5 taneden yukarı içebilen bir insan diilim ki fazlasını içsem ertesi gün boğazım ağrır(faranjit) ama işte o 5 tane bile beni köleleştirmiş çok zoruma gitti bir sigara yüzünden bu duruma düşmek nasıl esiri olmuşum(zira yay burcuyum özgürlüğüme düşkünümdür sigaranın bile bağımlısı olmak korkutur beni)

içmicem içmicem zayıf sigara içmeyen sağlıklı bir kadın olucam içmicem

Ben de yay burcuyum :))))))))))))))))))))) :13:

Biz güçlü kadınlarız. Gaza gelirsek yapamayacağımız şey yoktur valla: bkz. Mustlu'nun kilo verme maceraları. :KK1:

tataaam :KK52: sonunda başardım

Eki Görüntüle 211797

2. geleneksel haftalık dukan listemiz bilgilerinize sunulmuştur efenim.:KK66:

bu haftanın birincisi 2.5 kilo ile pinarözkan :KK19::KK19::KK19:

bu haftanın ikincisi 1.5 kilo ile birdut :KK19::KK19:

bu haftanın üçüncüsü 1.4 kilo ile asi-peri :KK19:

hepinizi kutluyorum canlaaar sizin için halay çekiyorum :KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:

Canım süpersin, ellerine sağlık :)):KK9:

bahçeni cidden kıskandım.hayatta en keyf aldığım iş toprakla uğraşmak ah ben büyük şehirde yaşamak zorundayım sana yardım etmek ne keyfli olurdu kimbilir.sen özel bir annesin yaşam sevincin kırılmaz sen atlatırsın bak güzel doğa içinde yaşıyorsun,kilo vermeği isteyecek kadar hayat dolusun.üstelik bizler varız kimseyle paylaşamadıklarını paylaşmaya ve manen destek olmaya hep hazırız.sana ve yavruna güzel günler .tüm dukandaşlar adına(eminim hepsi katılır iyi dileklerime)sevgilerrrr

sağolun.burası çok güzel bir ortam sizlerle tanışmak yeni arkadaşlıklar kurmak çok hoş.kendime geldim.bizler için ;iyi bir amaç ,sıcak bir arkadaşlık :KK70:,sağlık yeter gerisi boşş
DUKAN I UNUTMAYALIM BİZİ BULUŞTURAN DİYET...

bende varım ama :KK43:(

bugün tartıda 65 i gördüm yine

dukan başlangıç kilom :72
başlangıç tarihi :12 mayıs
geçen haftaki kilo :66
bu hafta :65

hihi sağol canım benim iyiyim şimdi iyiyim çok şükür artıkın vücudumda kanserli hücre yookkk :KK62::KK62:
ama 22sinde yapılacak ameliyattan sonra bir şey çıkarsa bilemem tebi ehe :KK1:

ay vallahi berrin haklısın ama du bakalım ben hemen bi integral formülünü dönüştürüp bunu çözücem hihihi kafam karıştı ayol vallahi :KK1:
şöyle yapalım sebze günümüzün ardından 4 gün atak, ardından tekrar sebzeyle seyir evresi. ben seyire geçerken de böyle yapmıştım ama olmaz mı ki? sen ince ayrıntısını daha iyi düşünmüşsün ben yetişemedim bak önerimi sundum uyar mı uymaz mı söyle bana :90::90:
ayyy sus beberengo allah korusun seni ve cümlemizi beslenmene çok dikkar et

mağdurum mağdurum çok mağdurum mağdurumm:KK62:

ben bunu şöyle duyuyorum
magdurum da magdurum
magnumsuzum da magnumsuzum :KK60::KK60::KK60::KK60:

yolandaa o fotoğraftaki benim 65 kilo olan halim bi de düşün :)))
vallaha da atlicam boynuna hadi buradan bir bira ısmarliyim sana hihi madem normalde içemiyoruz :nazar:
bira için sagol canım benimmm. geçen hafta içtim acısı çok feci çıktıı :KK14::KK14::KK14:
bu arada hangi fotodaki senin 65 kg luk halin yahuu ? o fotonu görmedim ben :26::26::26:

ya aslında ben zaten günde taş çatlasa 5 taneden yukarı içebilen bir insan diilim ki fazlasını içsem ertesi gün boğazım ağrır(faranjit) ama işte o 5 tane bile beni köleleştirmiş çok zoruma gitti bir sigara yüzünden bu duruma düşmek nasıl esiri olmuşum(zira yay burcuyum özgürlüğüme düşkünümdür sigaranın bile bağımlısı olmak korkutur beni)içmicem içmicem zayıf sigara içmeyen sağlıklı bir kadın olucam içmicem

canım benim sana sabır diliyorum ama sen karar vermişsin ve bu yoldan dönmiceksin süpersin .. benim eşimde yay ama sigaranın kölesi işte 3 yıldır tanışıyoruz üç yıldır yalvarıyorum bırak diye ama azalttım da azalttım diyo bununla idare etmemi bekliyo. neymiş eskiden günde iki paket içermişte günde beş adete düşürmek çok büyük meziyetmişmiş . evet kolay değil biliyorum bırakmak ama en azından biraz çaba gösterebilirdi senin gibi :KK53::KK53::KK53:

bu arada vuvucum canım benim nasıl olduysa alıntı yapamamışım atlamışım benim için yazdığın güzel mesajı. 56-57 gösteriyorsun demişsin. o kadar ince göstermiyorum ama senin bakışının güzelliği o:KK69::KK69:. basen var bende ve diz üstü biriken kg lar anlamına gelen binici pantolonu denen oluşum var. onun yüzünden pantolonlara giremiyorum belden otursa da orayı geçemiyorlar. dolayısı ile hiç mutlu değilim. ama yag oranım azalmıştır dogrudur zira bir ay öncesine kadar düzneli olarak spor yaptım ama işte bi bıraktık pir bıraktık bi türlü kıramadım spor direncimi çok canım sıkılıyor bu yüzden. :KK14::KK14:

Son düzenleyen: Moderatör:
neyse ben bir daha ki haftaya listeye girerim artık adet öncesi dönemdeyim canım hep tatlı istiyor uzak duruyorum :KK36:

şu müthiş tariflerinizden yapardım amma hala tatlandırıcım yok benim :84:

Kilo veren tüm arkadaşlarımı kutluyorum:KK9::KK9::KK9::KK9:
Kilo veremeyenlere umutsuzluğa kapılmamalarını ve sporu arttırmalarını tavsiye ediyorum ( öncelikle de kendimeeee)
Sağlık sorunu olanlara acil şifalar diliyorum
Hafta sonunu kocası sevgilisi ve/veya çocukları ile sıcacık geçirecek olanlara mutluluklar diliyorum
Elisa ya tekrar teşekkür ediyorum

Mektubu burada bitiriyorum:-)):KK16:

X