Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

selam kızlar ben 3 gündür forumu bir fiil takip ediyorum ama içimden hiçbişi yazmak gelmedi niye mii çünkü depresyondayım sigarayı bıraktım ve hazımsızlık yaşıyorum.evet evet sanırım sigaradan dolayı 3 gündür wc yüzü göremedim ama neyse ki dün protein perş yapıp bugün 57.8'i gördüm.
biri bana bişi desin ya ben napiim içsem mi gene nolur içme deyin ama nasıl

Bu arada arkadaşlar şu tariflerden mahrum etmeyin kendinizi vallahi o kadar lezzetliler ki öğlen olsa da yemeğimi yesem diye bakıyorum. İnanın gıdım kilo veremedim seyir evresinde 6. günüm; hem buradaki dayanışma hem de bu güzel lezzetli yiyecekler hiç sıkılmadım, bırakmak istemiyorum diyetimi. Çok iyi hissediyorum kendimi. açlık krizleri yok, sindirim sorunları yok, mide ağrıları, vs. Kanserden başka büssürü rahatsız edici hastalıklarım da var benim ehehe midem çok sorunludur ama bu diyete başladığımdan beri şikayetlerim bayağı azaldı. o aşırı iştah gitti, burun kıvırır oldum abur cuburlara, hiç kaçamak yapmıyorum. Sadece burada paylaşılan tarifleri uyguluyorum ben, onlarla besleniyorum. Diyette olduğumu anlamıyorum çünkü normal yemeklerden farklı değiller çok da benim gözümde. Bir de dukan diyetinin konu alındığı blog adresi var ya, orayı da ziyaret etmenizi öneririm zira muhteşem tarifler var orada.

Ay sıkıldım demeyin üzüldüm yine şişirdim başınızı iştee :26:

içme canım içme sakınbak ne güzel kilolarını da vermişsin.istediğin kiloya ulaşmana da çok çok az kalmış.bu kadar sağlıklıyken tekrar vucuduna o zehri sokma

İçme sakın içme

Canım ilk günler tabi ki zor olacak, ama sakın pes etme. Düşünsene hem ideal kiloda hem de sigarasız bir yaşam. Kulağa süper geliyor. İnan bana alışıp ben bu sigarayı nasıl içmişim diyeceksin. Benim eşim geçen sene Kurban Bayramında bıraktı, şimdi hiç am hiç aramıyor :))

bende varım benide ekleyin yaa biraz geç geldim(
yaş 30
boy 169
başlangıç tarihi 20.05.2011
evre seyir
başlangıç kilo 72
hedeflenen kilo 60
geçen haftaki kilo 68.5
şu anki klio 67.3

gecen hafta exceli pdf yapıp jpege çevirmiştim şu anda pdf proffesional programım çalışmıyo bende print screen yapıp photosopta birleştiriyorum şuanda biraz zaman alacak.

içme canım içme sakınbak ne güzel kilolarını da vermişsin.istediğin kiloya ulaşmana da çok çok az kalmış.bu kadar sağlıklıyken tekrar vucuduna o zehri sokma

haklısın canım bende zaten hedefe ulaştım die bıraktım hadi şu güçlendirme evresindeyken sigaradan da kurtulayım diye ama üstümde bir halsizlik bir hantallık var.bugün arkadaşımın nisanı var gidip saçımı boyatıp yaptırmam falan lazım ama hiiç içimden gelmiyor:18:

yapma yapmaaa havadandır o bak kaç gündür kapalı-açık rutine bağlayamadı gidiyor. Hadi ama bak bi kuaföre gitsen belki havan değişir, keyfin yerine gelir. Vallahi bırakılıyo ben 3 sene içtim bıraktım, lisede gençlik hevesiydi benimki gerçi ama bi nebze belki moral olur. hem insan daha iyi hissediyo kendini bir yerden sonra. Babam benim neredeyse 40 seneden sonra bıraktı 9. yılı sigarasız. Şimdi KOAH başlangıcı var babamda. Bırak bırak sıkma canını, sabret!!!

ya aslında ben zaten günde taş çatlasa 5 taneden yukarı içebilen bir insan diilim ki fazlasını içsem ertesi gün boğazım ağrır(faranjit) ama işte o 5 tane bile beni köleleştirmiş çok zoruma gitti bir sigara yüzünden bu duruma düşmek nasıl esiri olmuşum(zira yay burcuyum özgürlüğüme düşkünümdür sigaranın bile bağımlısı olmak korkutur beni)
İçme sakın içme

içmicem içmicem zayıf sigara içmeyen sağlıklı bir kadın olucam içmicem

tataaam sonunda başardım

2. geleneksel haftalık dukan listemiz bilgilerinize sunulmuştur efenim.

bu haftanın birincisi 2.5 kilo ile pinarözkan

bu haftanın ikincisi 1.5 kilo ile birdut

bu haftanın üçüncüsü 1.4 kilo ile asi-peri

hepinizi kutluyorum canlaaar sizin için halay çekiyorum

bahçeni cidden kıskandım.hayatta en keyf aldığım iş toprakla uğraşmak ah ben büyük şehirde yaşamak zorundayım sana yardım etmek ne keyfli olurdu kimbilir.sen özel bir annesin yaşam sevincin kırılmaz sen atlatırsın bak güzel doğa içinde yaşıyorsun,kilo vermeği isteyecek kadar hayat dolusun.üstelik bizler varız kimseyle paylaşamadıklarını paylaşmaya ve manen destek olmaya hep hazırız.sana ve yavruna güzel günler .tüm dukandaşlar adına(eminim hepsi katılır iyi dileklerime)sevgilerrrr

içme sakın içme. merdivenden çıkarken yürüyüş yaparken nefes nefese kalmayacağğını düşün. sabah kalktığında kül tabağı gibi kokmayacağını düşün. içme sakın içme.

aaaaa git gir hemen hazırlan ordaki herkese kilo vermiş yeni shahdaroba yı göstersaçlarını da güzelce bugüne kadar yaptırmadığın renk ve şekilde yaptır.çooook güzel olur. bak ben 8 gündür hiç kilo veremiyorum moralim bozuk ama sizlerin böyle güzel haberlerini duyunca kendim yaşamış gibi oluyorum bu mutluluğu ve üzüntüm hafifliyor.hadi totoşları kaldıralım lütfenkuaföre haydi haydi.bak ben götürcem yoksa bu şekilde haydi haydi

hadi bugünü de sizin desteğinizle devireyim de sonrasına bakarız sağolun kızlaaar destekleriniz için

ama onurege 2 kilo farkla 2. olmuş

Son düzenleme:

teşekkürler canım ellerine sağlık pinarözkan ,birdut ve asi-peri kutluyorum hepinizi medarı iftarlarımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…