- 10 Mart 2011
- 864
- 403
ayy teknik bi sorun yaşıyorum kızlar kusura bakmayın azcık gecikiyorum
selam kızlar ben 3 gündür forumu bir fiil takip ediyorum ama içimden hiçbişi yazmak gelmedi niye mii çünkü depresyondayım sigarayı bıraktım ve hazımsızlık yaşıyorum.evet evet sanırım sigaradan dolayı 3 gündür wc yüzü göremedim ama neyse ki dün protein perş yapıp bugün 57.8'i gördüm.
biri bana bişi desin ya ben napiim içsem mi gene nolur içme deyin ama nasıl
selam kızlar ben 3 gündür forumu bir fiil takip ediyorum ama içimden hiçbişi yazmak gelmedi niye mii çünkü depresyondayım sigarayı bıraktım ve hazımsızlık yaşıyorum.evet evet sanırım sigaradan dolayı 3 gündür wc yüzü göremedim ama neyse ki dün protein perş yapıp bugün 57.8'i gördüm.
içme canım içme sakınbak ne güzel kilolarını da vermişsin.istediğin kiloya ulaşmana da çok çok az kalmış.bu kadar sağlıklıyken tekrar vucuduna o zehri sokma
haklısın canım bende zaten hedefe ulaştım die bıraktım hadi şu güçlendirme evresindeyken sigaradan da kurtulayım diye ama üstümde bir halsizlik bir hantallık var.bugün arkadaşımın nisanı var gidip saçımı boyatıp yaptırmam falan lazım ama hiiç içimden gelmiyor:18:
ya aslında ben zaten günde taş çatlasa 5 taneden yukarı içebilen bir insan diilim ki fazlasını içsem ertesi gün boğazım ağrır(faranjit) ama işte o 5 tane bile beni köleleştirmiş çok zoruma gitti bir sigara yüzünden bu duruma düşmek nasıl esiri olmuşum(zira yay burcuyum özgürlüğüme düşkünümdür sigaranın bile bağımlısı olmak korkutur beni)Canım ilk günler tabi ki zor olacak, ama sakın pes etme. Düşünsene hem ideal kiloda hem de sigarasız bir yaşam. Kulağa süper geliyor. İnan bana alışıp ben bu sigarayı nasıl içmişim diyeceksin. Benim eşim geçen sene Kurban Bayramında bıraktı, şimdi hiç am hiç aramıyor :))
İçme sakın içme
günaydınlar gününüz güzel,diyetiniz kolay geçsin
ben bu gün 72.000 olmuşum
şu dukan bey insana ömründe yapmadığı şeylere yaptırmaya kadiiir bir bey
bu sene ilk kez sebze bahçesi yaptık.yer kirazı,domates,biber,pırasa,lahana,kabak ekdik.ilk önce çapa yaparak zayıflamaya başlayıp ,yer kirazını yiyerek tamamen zayıflayacaktım. geçen hafta 2 -3 gün çapa yaptım.bu hafta sebzelerden önce ben meyvesini verdim
hayatımda ilk kez bahçe işi yaptığımdan mı ne?engelli çocuğum olunca eve bende haps olmuştum ama şimdi ikimizde bahçeye gidiyoruz. dışarı çıkmak beni çok motive etti ..tek düze yaşam ,yaşam sevincimide kırıyordu ...birşeylere başardığımı hissettiren dukana teşekkürler
haklısın canım bende zaten hedefe ulaştım die bıraktım hadi şu güçlendirme evresindeyken sigaradan da kurtulayım diye ama üstümde bir halsizlik bir hantallık var.bugün arkadaşımın nisanı var gidip saçımı boyatıp yaptırmam falan lazım ama hiiç içimden gelmiyor:18:
bende varım benide ekleyin yaa biraz geç geldim(
yaş 30
boy 169
başlangıç tarihi 20.05.2011
evre seyir
başlangıç kilo 72
hedeflenen kilo 60
geçen haftaki kilo 68.5
şu anki klio 67.3
ayy teknik bi sorun yaşıyorum kızlar kusura bakmayın azcık gecikiyorum
hadi bugünü de sizin desteğinizle devireyim de sonrasına bakarız sağolun kızlaaar destekleriniz içiniçme sakın içme. merdivenden çıkarken yürüyüş yaparken nefes nefese kalmayacağğını düşün. sabah kalktığında kül tabağı gibi kokmayacağını düşün. içme sakın içme.
tataaamsonunda başardım
Eki Görüntüle 211797
2. geleneksel haftalık dukan listemiz bilgilerinize sunulmuştur efenim.
bu haftanın birincisi 2.5 kilo ile pinarözkan
bu haftanın ikincisi 1.5 kilo ile birdut
bu haftanın üçüncüsü 1.4 kilo ile asi-peri
hepinizi kutluyorum canlaaar sizin için halay çekiyorum
tataaamsonunda başardım
Eki Görüntüle 211797
2. geleneksel haftalık dukan listemiz bilgilerinize sunulmuştur efenim.
bu haftanın birincisi 2.5 kilo ile pinarözkan
bu haftanın ikincisi 1.5 kilo ile birdut
bu haftanın üçüncüsü 1.4 kilo ile asi-peri
hepinizi kutluyorum canlaaar sizin için halay çekiyorum
ama onurege 2 kilo farkla 2. olmuş