Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

beni de listeye ekleyin lütfen

yaş - 28
boy - 172
başlangıç tarihi - 06.06.2011
evre - seyir
hedef kilo - 58.5
başlangıç kilo - 75.8
geçen hafta kilo - 73.5
bu hafta kilo - 73.5

1 haftadır seyirdeyim 200 alıp 200 veriyorum sürekli 1 ileri 1 geri 73.5 den aşağı inemedim ya.kızımın mamalarını yemeyi bıraksam iyi olacak:44:

300 gr da olsa vermişsin ya Dukan amcam duraklamaların çok doğal oldugunu soyluyor

gider gitmiş işte tabi baştaki hızlı kayıpları bekliyoruz hep ..haftaya 50lili rakamla başlarsın..

kızlar öncelikle desteğiniz içn teşekkür ederim.
evet verdim ama kızlarcım galiba ben anlatamıyorum derdimi size
benim derdim 59,9 kg dahi olsa 5 li kiloları görebilmekti bu hafta ne reglim ne kaçamak yaptım hiç bi falsom yok ama işte gitmedi gitmiyor bi 5 rakamını görsem yeterdi. yani ben haftada iki kilo gitsin derdinde değilim benim için saglıklı olacanı düşünmüyorum ama işte o beşli kiloları görmem lazım çok önemli benim için

harikasın elettracım vallahi o konuda bende pek zorlanmıyorum aslında pro yediğimden her zaman tokum ama haftaya ablamın kınası var perşembe gecesi ve annem geliyormuş çarşamba günü. dolma sarıp baklava açacaklarmış ben şimdi ondan bitane bile yemek istemiyorum baklava da ev baklavası. hadi onu geçtim çok tatlı düşükünü değilim o dolmalara hayır demek çokzor olacak. ama diyecem. şimdi bana bitanecik ye nolcak diyecekler ama ne olduunu ben çok iyi biliyorum. bilmiyorum üzgünüm. bide o dolma öyle her zaman yenen bişi de değil annem mükemmel yapar

canım ben bi günde 2 kilo aldığımı biliyorum dukan diyetimde. sanırım dukan diyetinde vucut fazla su tutamıyo kilopat pat gidiyo diyoruz ama bi günde de geri gelebiliyo. önceki diyetimde böyle olmazdı hiç :26:

hihihohoh tedin mi varrr seninnn, yirim yaaa, tam bir kedi hastasıyım, ünv. de ben de ankara kedisi vardı, pek bir sırnaşıktı yahuuu...

evet benim tedim var mavi gözlü tatlı bir siyam.merak edenler profil resmime bakabilir. o benim kızım can yoldaşım dert ortagım

ya işte diyorum ya az kg vermek filan değil derdim çok kastım aylardır ugraşıyorum bi ellileri görücem ramak kaldı ama 400 gr gitmiyor gelde delirme yaa:84::84::84: yok hacıı gerekirse akşam yemegi yemicem psikolojik olarakta olsa giden suda olsa ben o 59 kg yu görücem hacıı başka yolu yokkkk

benim de yedi gün oldu kg veremedim aksine geri geldi ve bir miktarı hala benimle. bu durumda bende mi yapsam atak ? ama başka silahlarımız var önce onları kullanalım atak son çare olsun en güçlü silahımı bugünden kullanmiim demiştim .. mesela ben ne zamandır spor yapamıyorum bir ay oldu sanırım ama öncesinden haftada en az 2 gün spor yapardım bazı günler çok yürürdüm belki sporu artırmalıyım ama yok işte nazar degdi spor yapamıyorum dambıllarım eliptik bisikletim evde yatıyiii

ben taktım işte 59 ları görücem diye gitmiyor

neee çok kilo vermedin mi ? daha ne vericen yahuuu. benimle aynıgün başlamışsın ben 4,6 kg vermişsin bide sende boyda var ben sadece 2,3 kg verdim toplamda dukanla

Son düzenleyen: Moderatör:
son 5 dakika :82:
banurkan, ayesbrim, fıstıkhanım, melodi1970, goldenvenus, violet8
kızlar nerdesiniz sizin bilgiler eksik kaldıııı

boy:1.60
başlangıç:26/3/2011
evre:seyir
başlangıç kilo:74.500
hedef kilo:59
geçen hafta:64.500
şuan:63.400
toplam verilen:11.100

Süper gidiyorsun maşallah tweet ,gözüm sende walla,sizlerde yani...bu haberlere seviniyorum.
Ama birşey merak ediyorum hani böyle abarttım dediğin günler varya,hani şu 2 kilo aldığın günler.
O günlerde yine normal diyetini yapıp ilaveten kaçamak mı çok yaptın ya da mesela hergün 1 ödül öğün mü yaptın,yoksa tamamen diyette değilmişsin gibi hergün istediğinden tıka basa yedin mi?Eğer ikincisiyse çok çok sevineceğim..Yani tıka basa yemek gibi bir gayem yok tabii ki ama hani normal yeme düzenimize dönsek de(istediğimizden istediğimiz kadar) sadece bu kadar mı alıp sonra hemen toparlayabilcez mi acaba diye merak ettim...Bir de eğer ikinci seçenekse ne kadar süre boyunca böyle istediğinden yedin de 2 kilo aldın?
İlk seçenekse de iyi tabii ama hani diyet psikolojisinden çıksak bile ne kadar sürede toparlayabiliriz diye dert ediyorum,bunu da en çok ramazan için soruyorum..o yüzden süresini de sordum,malum ramazan tamı tamına kocaman bir ay

Canım senin adına çok sevindim, Allah herşeyin en güzelini senin çocuğuna versin, en çok da mutluluk versin işallah :))

çok güzel anlatmışsın...ve çok da özendim,ne güzel sebze bahçen var,onlarla uğraşabiliyorsun...nerede yaşıyorsun?
o kirazın tadına mutlaka bak ama yazık olur :)
çocuğun için de geçmiş olsun ve Allah ikinize de kolaylık versin.

Hayır canım, farklı meyveler.

boy:1.68
başlangıç:22/4/2011
evre:seyir
başlangıç kilo:86.600
hedef kilo:68
geçen hafta:78.800
şuan:77.700
toplam verilen:8.9

ya canım çok tatlısın da niye böyle yapıyorsun,bak sen tam ideal bir kilodasın..kilon 57,boyun da kısa değil,bmi 20-21 arası..
muhtemelen fıstık gibisindir,anlıyorum sen daha zayıf olmak istiyorsun ve bu da senin hakkın ama en azından kolay ve çabuk vermeyi bekleme..hiç fazlalığı olmayan insan normal yeme temposuyla çok zor verir zaten, e bir de böyle moralini bozup stres yaparsan,kaçamak yaparsan hiç veremiyceksin...sen bu halinle de mutlu ol önce çünkü gayet iyi kilon...sonra tıkır tıkır vereceksin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…