Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

selam kızlar ben 3 gündür forumu bir fiil takip ediyorum ama içimden hiçbişi yazmak gelmedi niye mii çünkü depresyondayım sigarayı bıraktım ve hazımsızlık yaşıyorum.evet evet sanırım sigaradan dolayı 3 gündür wc yüzü göremedim ama neyse ki dün protein perş yapıp bugün 57.8'i gördüm.
biri bana bişi desin ya ben napiim içsem mi gene nolur içme deyin ama nasıl:KK5::KK43:

sakın sakın başlama canım tekrar, ben de ilk bıraktığımda 1 hafta boşaltım sıkıntısı yaşadım ama inan ki sonradan düzene giriyor...hele ki 1 ay sonra felan çok şükür iyi ki bırakmışım diyorum...aslında tek aklıma gelen zaman sabah kahvesinin yanı:KK1: ama azcık dayan geri dönme sakın...

tataaam :KK52: sonunda başardım

Eki Görüntüle 211797

2. geleneksel haftalık dukan listemiz bilgilerinize sunulmuştur efenim.:KK66:

bu haftanın birincisi 2.5 kilo ile pinarözkan :KK19::KK19::KK19:

bu haftanın ikincisi 1.5 kilo ile birdut :KK19::KK19:

bu haftanın üçüncüsü 1.4 kilo ile asi-peri :KK19:

hepinizi kutluyorum canlaaar sizin için halay çekiyorum :KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:

canım ellerine, emeğine sağlık...

derece yapan arkadaşlara tebriiiiiiiiiiikkkk:KK9::KK9::KK9:

selam kızlar ben 3 gündür forumu bir fiil takip ediyorum ama içimden hiçbişi yazmak gelmedi niye mii çünkü depresyondayım sigarayı bıraktım ve hazımsızlık yaşıyorum.evet evet sanırım sigaradan dolayı 3 gündür wc yüzü göremedim ama neyse ki dün protein perş yapıp bugün 57.8'i gördüm.
biri bana bişi desin ya ben napiim içsem mi gene nolur içme deyin ama nasıl:KK5::KK43:

inanmıyorum shahdaroba sen de bendensin..ben de önce kiloları verip,sonra sigarayı bırakıp daha sonra da çocuk düşünüyorum..aksi takdirde kocam çocuk yapmam senden sigara içiyorken diyor :)
walla canım sana destek olmayı çok isterim ama benim için de öyle zor ki bu,hele bu diyete başladığımdan beri sigaraya daha bi sarıldım...çok kötü yaa..keşke hiç başlamasadım diyorum hep...walla canım 3 gün dayanmışisın ha gayret be..sabret ki bak bana da örnek ol,çünkü hem bırakmak bana çok zor geliyor hem de verdiğim kiloları aynen alacağımı düşünüyorum bırakınca...sen kilo bile vermişsin...nasıl başardın canım yaa..afferin sana...inşallah hiç içmezsin bir daha..offf offff...dertlendim bak yine..arkadaşım gibi oldu yaw bu zehir:KK43:

evet sensin o senn
geçen hafta veremedim diye agliyan sen :KK47::KK47::KK47::KK47:
tebrikler kızlar hepinizeee. bazılarınız benim 20 günde verdiğim kilodan bile fazlasını vermişsiniz bir haftadaaaaaaaaa:KK19::KK19::KK19::KK19:

evt cnm reglden dolayi oleydi demekki ins haftaya reglim bitincede iner kilolarda ellileri gorurummmmmmmmmm:KK52:

canım ben ebayden alıcam gittigidiyorun uluslararası zımbırtısı :)))
istersen sana da alabilirim üyeliğim var benim, kadro adresi olarak senin adresini yazarız sana gelir.
istersen gittigidiyor'dan da alabilirim orada da üyeliğim var :)))

canım benim çok sağol :)))
amin amin amin diyorum :)))

vallahi okurken bi duygulandım ya ne güzel maşallah maşallah :nazar::nazar:

erzincandayım canım ben,eşimin görevi nedeniyle, inşallah ekimden sonra döneceğiz bakalım biraz daha batıya:)) Allahtan 2M Migrosumuz var da bazı şeyleri bulabiliyorum..barbuşu da getirmişler şansıma:)) walla şimdiye kadar ben ne yediysem o da yiyordu, sesini de çıkarmadı ama dedim adama eziyete gerek yok, şöyle kallavi zeytinyağlı bir barbunya yaptım..1 aydır soğanı yağda kavurmadığımı farkettim, aman allahım o nasıl güzel bir kokuymuş öyle:KK60::KK60: benimki önceden söylenirdi hep, soğan kokuyor ev diye, ehehehe şimdi ooooh mis gibi kokmuş ev dedi:KK66: özlemiş demek ki o da:)) eşin içinde geçmiş olsun, benim babamda kalp hastası 2 de stent takılı, ilk başlarda korkudan çok dikkat ediyordu..şimdi o kadar değil tabi...

hihihohoh tedin mi varrr seninnn, yirim yaaa, tam bir kedi hastasıyım, ünv. de ben de ankara kedisi vardı, pek bir sırnaşıktı yahuuu...:KK1:

bir oklava da ben istiyorum, dün 1 tane magnum mini yidimmmmmmmm:KK14::KK14::KK14: yaptım evet, pişmanımmmmm!!!! ama allahtan vücudum 1. ayın şerefine kıyak geçti de + çıkmadım:KK1: amaa tövbe bi daha, bi daha bidaha....:KK60::KK60:

ayyyy mercimek küftesine bayılırımmmm, limonlu limonlu:nazar: bravo sana ama iradene hakim olmuşsuuun:KK9::KK9: gidecek bunlar gidecekkkk!!!:KK61:

geçmiş olsun canım, sen diyeti umarım dr kontrolünde yapıyorsundur, allah korusun yani... walla
gece yatmadan önce içtiğin sütün direk yağ olarak depolanacağını sanmıyorum, ama tabii ki Sn. Efendigil öyle diyorsa yapcak bişi yok:KK1: yani ben de 8 den sonra bişi yememeye çalışıyorum ama çok içim kazınırsa süt de içiyorum...bir zararını da görmedim henüz...

ay cevabın için çok çok teşekkür ederim canım yaa aslında ben içimin kazınmasından da değil tamamen keyfi yaptığım için biraz suçlu hissettim sanırım hihi sütü çok seviyorum da :)))
aranızda en minik benim galiba bir de 19 yaşında bir arkadaş var sanırım ehehehe süt çocuğuyum beeennn :KK62:

kilo veren herkeşleri tebrikler ediyorum motivasyonumu arttırıyosunuz vallahi kendm vermiş gibi hissediyorum yahu öpçem :KK54::KK54:
ayy beberenom nsaıl sevindim anlatamam çok öpüyorum seni bitanem valla alda nerden alırsan al kurtar beni şu sıkıntıdan akşam delirdim resmen delirdim sen bana yolla dediğinde ben sana adresi yazarım canım

kızlar şimdi yaptığım bisküvilerimi yiyorum:))) bu sefer 3 yumurta kattım daha kıtır kıtır oldu..valla 3 günde bir 6 kaşık yulaf kepeği ile yapıp hergün payıma düşeni yiyorum. ne zaman canım tatlı çekse bir tane ağzıma atıyorum. tarifi tekrar yazayım
3 yumurta
75 ml sıvı tatlandırıcı
6 kaşık yulaf kepeği
1 yemek kaşığı tarçın (tarçını bol tutuyorum)
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu

Eki Görüntüle 211797

hepinizi kutluyorum canlaaar sizin için halay çekiyorum :KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:

mutluluktan uçuyorum yupppiiiiiiiiiii:KK62::KK62::KK62:

elisacım ellerine sağlık, çok teşekkür ederiz. Bu heyecanlı Cumayıda atlattık. şimdi önümüzdeki haftaya hazırlanıyoruz. Bu forum sayesinde motivasyonum inanılmaz yüksek, her gün buraya bakmadan diyetimi yapamıyorum. herkesin ellerine sağlık. Daha çok zayıflayacağız kızlarr ha gayret :):KK64::KK64:

hayırrrrrrrrrr kesinlikle içmeeeeeeeeee :KK47::KK47: :KK20::KK20:

ben onun yüzünden bu yaşta kalp krizi geçirdim 6 ay önce sakın canım hazır bırakmaya karar vermişten

ilk listemiz 919. sayfada 1 sonraki listemiz 1100. sayfada, 1 haftada 181 sayfa, günde ortalama 25 sayfa yazıyoruz millet.. her türlü istatistiği yapalım di mi ama..

Listede başı çekenleri,çekmeyenleri,çekemeyenleri,çekmek isteyenleri herkesleri tebrik ediyorum...
kendimi de ediyorum olsun 900 gram 900 gramdır,geçen hafta hiç vermemiştim :)

bu arada vagus arkadaşım lor tatlısı tarifin için çok sağol...gerçekten güzel oldu..ben içine tarçın koydum bir de..ama senin dediğin kadar lor koyamadım çünkü tuzsuz lor bulamadım ,150 gr filandır benim koyduğum...eminim daha lorlu daha güzel olurdu..
tatlı yemişim gibi kandırdı beni yani..ellerin dert görmesin sağol...
sadeca senin de yardımların için sağol..bu arada ben fırından çıkınca soğuttum,şerbeti kaynattım,ocaktan alıp 2 dk bekledim sonra döktüm,sabah baktığımda tüm şerbeti içmişti,iyiydi yani..bir de ben fırına sürmeden tatlılarım üstünü küçük çatalla deldim hep kalbura bastı gibi,daha güzel oldu ve şerbet daha çok işledi tavsiye ederim.ben hamuruna 2 kaşık tatlandırıcı koymuştum ama ben tatlıyı severim o yüzden 3-4 kaşık daha iyi olabilirmiş...

Bir de birdut arkadaşım sendin galiba tonbalıklı köfte tarifi veren,dün akşam yaptım yedim,beğendim,senin de ellerine sağlık..
ben tonbalığı sevmem pek,ona rağmen yiyebildiysem sevenler bayılır bu köfteye...

evt cnm reglden dolayi oleydi demekki ins haftaya reglim bitincede iner kilolarda ellileri gorurummmmmmmmmm:KK52:

işte bizde öyle demiştik reglden demiştik emmee aglamaya divam ettin canımcım hehehhehe:KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:
şimdi ben sen ve dukangül haftaya 50 li kiloları görmek için sabır imtihanındayız canım hele ben bi 300 gr mı vermedim yaa yazıklar olsun banaa:KK67::KK67::KK67:
bi regl diilim kaçamak yapmadım sularımı bol bol içtim gitmedi gitmiyor:84::84::84::84::84:

Eki Görüntüle 211797

beni sizler var ettiniz...teşekkürler teşekkürler...basın açıklamamı en kısa zaman yapacağım....
:KK1::KK1::KK64::KK64::KK64:

yolanda: evet verdim ama kızlarcım galiba ben anlatamıyorum derdimi size:KK14::KK14::KK14:
benim derdim 59,9 kg dahi olsa 5 li kiloları görebilmekti bu hafta ne reglim ne kaçamak yaptım hiç bi falsom yok ama işte gitmedi gitmiyor bi 5 rakamını görsem yeterdi. yani ben haftada iki kilo gitsin derdinde değilim benim için saglıklı olacanı düşünmüyorum ama işte o beşli kiloları görmem lazım çok önemli benim için :KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:
[/B][/COLOR]

dukangül:yolanda ben de bu hafta 60,3'tüm hatta bu sabah 60,6 çıktım, ama bu akşam ve önümüzdeki 2 gün hızlı tempo 5'er km yürümeyi hedefliyorum ve pazartesi 59,8 çıkmayı. neden 59,8 diye sormayın valla ben de bilmiyorum:KK1::KK1::KK1:
hadi yolanda, aynısını yap pazartesi durumu ilan edelim herkese, moral bozmak yok
pazartesi 59,8!!!

Son düzenleme:
işte bizde öyle demiştik reglden demiştik emmee aglamaya divam ettin canımcım hehehhehe:KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:
şimdi ben sen ve dukangül haftaya 50 li kiloları görmek için sabır imtihanındayız canım hele ben bi 300 gr mı vermedim yaa yazıklar olsun banaa:KK67::KK67::KK67:
bi regl diilim kaçamak yapmadım sularımı bol bol içtim gitmedi gitmiyor:84::84::84::84::84:

yolandam benim 8 gündür ben de yerimde sayıyorum.10.günden sonra 4 gün atak yapacağım vuvuucum ve diğer kızların da tavsiyesiyle.şaşırtalım bakalım bünyeyi:KK1:

Listede başı çekenleri,çekmeyenleri,çekemeyenleri,çekmek isteyenleri herkesleri tebrik ediyorum...

bu arada vagus arkadaşım lor tatlısı tarifin için çok sağol...gerçekten güzel oldu..ben içine tarçın koydum bir de..ama senin dediğin kadar lor koyamadım çünkü tuzsuz lor bulamadım ,150 gr filandır benim koyduğum...eminim daha lorlu daha güzel olurdu..
sadeca senin de yardımların için sağol..bu arada ben fırından çıkınca soğuttum,şerbeti kaynattım,ocaktan alıp 2 dk bekledim sonra döktüm,sabah baktığımda tüm şerbeti içmişti,iyiydi yani..bir de ben fırına sürmeden tatlılarım üstünü küçük çatalla deldim hep kalbura bastı gibi,daha güzel oldu ve şerbet daha çok işledi tavsiye ederim.ben hamuruna 2 kaşık tatlandırıcı koymuştum ama ben tatlıyı severim o yüzden 3-4 kaşık daha iyi olabilirmiş...

Bir de birdut arkadaşım sendin galiba tonbalıklı köfte tarifi veren,dün akşam yaptım yedim,beğendim,senin de ellerine sağlık..
ben tonbalığı sevmem pek,ona rağmen yiyebildiysem sevenler bayılır bu köfteye...

Aiyet olsunnn beğenmene çok sevindim, bende çok severek yemiştim. Bu hafta gene yapacağım bakalım :)

buarada sen de atak yapman gerekip gerekmediğini sormuştun sanırım canım..bence sen daha beklemelisin çünkü sen h.sonu aldığın kiloları vermeye çalışıyorsun zaten,bu yüzden hiç vermemiş gözüküyorsun...diğer kaçamakların neyse de bira çok su tutuyor canım yaa..o yüzden sen eğer abartmadığın halde veremediysen 10 gün,sen de 3-4 gün yaparsın atak...
veremeyince moral bozukluğundan kaçamaklar ben de yapıyordum hep ama hani senin sebebi direk belli gibi değil mi?
Berrin hiç kaçamak yapmadığı için ona gönül rahatlığıyla yap diyebilirim yumruk harekatını...

kesin ondandır canım telaşlanma.ben de kilo veremedim hiç.sabredelim biraz daha.:KK49:

sabır canım sabır ben de 61 de 61 her gün tık demiyor tartı. :95:

ben bunu şöyle duyuyorum
magdurum da magdurum
magnumsuzum da magnumsuzum :KK60::KK60::KK60::KK60:

bira için sagol canım benimmm. geçen hafta içtim acısı çok feci çıktıı :KK14::KK14::KK14:
bu arada hangi fotodaki senin 65 kg luk halin yahuu ? o fotonu görmedim ben :26::26::26:

canım yolandam fotoğrafını hatırlıyorum demiişsin ya onu diyorum sanırım avatarımı söyledin sen diye şey ettim hihi:KK1:

canım ben ebayden alıcam gittigidiyorun uluslararası zımbırtısı :)))
istersen sana da alabilirim üyeliğim var benim, kadro adresi olarak senin adresini yazarız sana gelir.
istersen gittigidiyor'dan da alabilirim orada da üyeliğim var :)))

ayy beberenom nsaıl sevindim anlatamam çok öpüyorum seni bitanem valla alda nerden alırsan al kurtar beni şu sıkıntıdan akşam delirdim resmen delirdim sen bana yolla dediğinde ben sana adresi yazarım canım

tamam canikom halledicem akşama sınavımı bitireyim seninle haberleşelim olur mu?

evvveeetttt ben bile nasıl afiyetle yedim anlatamam ben de tarifi paylaşan arkadaşı hatırlamıyorum ama ben de yerken hep andım kendisini. Sağolsun varolsun!!! :KK9::KK9::KK9:

ben de kilo veren arkadaşları can-ı gönülden kutluyorum veeee sınava gidiyoruuuummm!!!:KK62::KK62::KK62:

dukangül:yolanda ben de bu hafta 60,3'tüm hatta bu sabah 60,6 çıktım, ama bu akşam ve önümüzdeki 2 gün hızlı tempo 5'er km yürümeyi hedefliyorum ve pazartesi 59,8 çıkmayı. neden 59,8 diye sormayın valla ben de bilmiyorum:KK1::KK1::KK1:
hadi yolanda, aynısını yap pazartesi durumu ilan edelim herkese, moral bozmak yok
pazartesi 59,8!!!
dukangülümmm kaderdaşımm kader mahkumu kardeşimm benimmmm:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
bende bu hafta hep yüksek çıktım işte bi perşembe 60,30 gördüm bu sabah yine 60,4 oldum yaa. sende benim gibiymişsin. ben spora başlamak istiyorum yapamıyorum pazartesi de 59,8 i değil 59,9 bile göremem zira haftasonları yeme düzenim bozuluyor hep agır çıkarım pazartesileri :KK14:

Son düzenleyen: Moderatör:
X