Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
erzincandayım canım ben,eşimin görevi nedeniyle, inşallah ekimden sonra döneceğiz bakalım biraz daha batıya:)) Allahtan 2M Migrosumuz var da bazı şeyleri bulabiliyorum..barbuşu da getirmişler şansıma:)) walla şimdiye kadar ben ne yediysem o da yiyordu, sesini de çıkarmadı ama dedim adama eziyete gerek yok, şöyle kallavi zeytinyağlı bir barbunya yaptım..1 aydır soğanı yağda kavurmadığımı farkettim, aman allahım o nasıl güzel bir kokuymuş öyle benimki önceden söylenirdi hep, soğan kokuyor ev diye, ehehehe şimdi ooooh mis gibi kokmuş ev dedi özlemiş demek ki o da:)) eşin içinde geçmiş olsun, benim babamda kalp hastası 2 de stent takılı, ilk başlarda korkudan çok dikkat ediyordu..şimdi o kadar değil tabi...
hihihohoh tedin mi varrr seninnn, yirim yaaa, tam bir kedi hastasıyım, ünv. de ben de ankara kedisi vardı, pek bir sırnaşıktı yahuuu...
bir oklava da ben istiyorum, dün 1 tane magnum mini yidimmmmmmmm yaptım evet, pişmanımmmmm!!!! ama allahtan vücudum 1. ayın şerefine kıyak geçti de + çıkmadım amaa tövbe bi daha, bi daha bidaha....
bak bak geliyor oklava
affetsek mi...yoksa oklavayı versek mi?
hadi kıyamadık sana ama sakın bir daha yeme..
sana dondurma tarifi vereyim...dukan bey buz yemek zayıflatır yazmış kitapta bende
1 limon
3-4 tane canderal tablet
biraz limon rendesi
şekeri ezdim limonu sıktım yarım bardağa yakın su koydum.limon rendesiyle buzluklara koydum.çok güzel olmuş.,
light kolayı dondursak nasıl olur diye düşünüyorum.
zayıflamak isteyenlere sebzelerin 2. çapasına gelmeleri duyurulur ...
300 gr da olsa vermişsin ya Dukan amcam duraklamaların çok doğal oldugunu soyluyor
gider gitmiş işte tabi baştaki hızlı kayıpları bekliyoruz hep ..haftaya 50lili rakamla başlarsın..
Günaydınnnnn güzel kadınlar
Bugün iş yerinde bir eğitim var, sabah kahvaltısı da yapılıyor ve ben saat 8 de pastaneden gelen sıcacık, boy boy, güzel güzel pizzacık be poğacacık ve tatlı kurabiyeleri tabaklara yerleştirirken hiç tahrik omadığımı hissettim, aklımın ucundan bile onların aslında çokkkkk lezzetli şeyler olduğu geçmedi . Ben buna "Dukan Diyeti" değil, " DUKAN EFSUNU" derim arkadaş...))
canım ben bi günde 2 kilo aldığımı biliyorum dukan diyetimde. sanırım dukan diyetinde vucut fazla su tutamıyo kilopat pat gidiyo diyoruz ama bi günde de geri gelebiliyo. önceki diyetimde böyle olmazdı hiç :26:merhaba kizlar gunaydinnnnnnnnn sizlere bir sorum olcak kizlar kitapta bunla ilgili bisi varmi bu diyeti yaparker bir gun kacirinca 5 gun onceye atlio ertesi gun 1 kilodan fazla gosterio oysaki normal diyet yapildiginda boyle olmuo neden tarti ole gosterio acaba o 5 gunde verdigini 1 gunde aliomu insan:26: merak ettim
hihihohoh tedin mi varrr seninnn, yirim yaaa, tam bir kedi hastasıyım, ünv. de ben de ankara kedisi vardı, pek bir sırnaşıktı yahuuu...
Günaydın kızlar,
Benden iyi haber yok geçen cumartesi 60.3 çıkmıştım bide dün çıkmıştım ama bugün 60.4 çıktım demek ki ben kilo filan verememişim su vermişim o su toplandı sanırım
bende tıkırımı tekrar 60.4 e yükselttim. takıldı gitmiyiii
göremedim 59 u yaa
napim sabrediyorum
ilk kilo bildirimi bnden olsun diger bilgiler elisacıımda vardı
geçen hafta 60.7
bu hafta 60.4
toplam kg kaybı 300 gr
hacı yaaa sen uzun maratondan geldin, vücudunun ağırdan alması normal...seni deniyor işte, bakalım eski alışkanlıklarına dönecek mi diye, sen inat edip ona istediğini vermessen bak nasıl yola gelecek dize getireceksin yooooolllllllliiii, başka yolu yooook
canım bak senin fazla kilon yok ,çok beklemene gerek yok..o yüzden 10 gün bitince hala aynıysan yap bence..gerek yok daha fazla beklemene,vücur takıldı kaldı çünkü..bir riski yok merak etme..ama 7 gün de az bence,3 gün daha bekle berrincim..ben 13.te yapmıştım keşke daha önce yapsaymışım demiştim mesela...ama benim daha çok kilom vardı verecek buna rağmen 13 gün sabredebildim,sen de öyle bir durum da yok,haraketlenecek vücudun 1-2 kilo daha verecek..
ben taktım işte 59 ları görücem diye gitmiyorKızlar günaydınnnnn
İfadelerde bulunan bütün dansları eklemek istiyorum
Nihayet bugün 61 lere düştüm ve seyir evresi hedef kilomu da 57'e çekmeye karar verdim, çünkü 55 olmak istiyorum ama görüyorum ki güçlendirmede de gram gram gidiyor kilocuklar kendimi çok strese sokmak istemiyorum çünküüü kafaya takınca veremiyorummm
neee çok kilo vermedin mi ? daha ne vericen yahuuu. benimle aynıgün başlamışsın ben 4,6 kg vermişsin bide sende boyda var ben sadece 2,3 kg verdim toplamda dukanlayaş 29
boy 175
başlangıç tarihi 25,05,2011
evre seyir
başlangıç kilo 74
hedeflenen kilo 60
geçen haftaki kilo 70,7
şu anki kilo 69,4
aslında çok kilo vermediğimi düşünüyorum ama spor hiç yapamıyorum zamansızlıktan, fena inceldim,insanlardan çok zayıflamışsın sözleri çok mutlu edici, ayrıca temmuzun başında spora başlıcam , bakalım o zaman nasıl vercem, her arkadaşıma tavsiye ediyorum bu diyeti, ve çok güveniyorum bu sefer, lütfen siz de bırakmayın sonuna kadar, herkese bol sevgi benden...:87:
boy:1.60
başlangıç:26/3/2011
evre:seyir
başlangıç kilo:74.500
hedef kilo:59
geçen hafta:64.500
şuan:63.400
toplam verilen:11.100
napalım kızlar yayınlayalım mı?
napalım kızlar yayınlayalım mı?
gunaydın kızlar guclendırmenın baısnda herseyden yıyıpte aldıgım 2 kılo benı tamamen terkettı sadece bırkac gunde 2.5 kılo gıttı. bugün 63.5'im ugün ödül öğününü hakettim sanırım neyse tambır bucuk aydır bır ıkı kılo alıp vermelerle muhafaza ettım kılomu cok mutluyum eskıden ucer beşer artardı.artık aldıgımd anasıl verecegımı bılıyorum. ınsaalh guç gelir bana da 62 lerıde görürüm. yarın yıne dıyete devam etmelıyım. ıste en tehlıkelı zaman bu anlara. ödul ogunu veya kacamaktan sonr aertesı gunde nasıl olsa bozdum deyıp sunuda bır yıyeyım denılen anlar. o yuzden forumdan ayrılmıcam yarın dıyete kaldıgı yerden devam edecegım ınsallah sanırım muhtemelen umarımm
günaydınlar gününüz güzel,diyetiniz kolay geçsin
ben bu gün 72.000 olmuşum
şu dukan bey insana ömründe yapmadığı şeylere yaptırmaya kadiiir bir bey
bu sene ilk kez sebze bahçesi yaptık.yer kirazı,domates,biber,pırasa,lahana,kabak ekdik.ilk önce çapa yaparak zayıflamaya başlayıp ,yer kirazını yiyerek tamamen zayıflayacaktım. geçen hafta 2 -3 gün çapa yaptım.bu hafta sebzelerden önce ben meyvesini verdim
hayatımda ilk kez bahçe işi yaptığımdan mı ne?engelli çocuğum olunca eve bende haps olmuştum ama şimdi ikimizde bahçeye gidiyoruz. dışarı çıkmak beni çok motive etti ..tek düze yaşam ,yaşam sevincimide kırıyordu ...birşeylere başardığımı hissettiren dukana teşekkürler
günaydınlar gününüz güzel,diyetiniz kolay geçsin
ben bu gün 72.000 olmuşum
şu dukan bey insana ömründe yapmadığı şeylere yaptırmaya kadiiir bir bey
bu sene ilk kez sebze bahçesi yaptık.yer kirazı,domates,biber,pırasa,lahana,kabak ekdik.ilk önce çapa yaparak zayıflamaya başlayıp ,yer kirazını yiyerek tamamen zayıflayacaktım. geçen hafta 2 -3 gün çapa yaptım.bu hafta sebzelerden önce ben meyvesini verdim
hayatımda ilk kez bahçe işi yaptığımdan mı ne?engelli çocuğum olunca eve bende haps olmuştum ama şimdi ikimizde bahçeye gidiyoruz. dışarı çıkmak beni çok motive etti ..tek düze yaşam ,yaşam sevincimide kırıyordu ...birşeylere başardığımı hissettiren dukana teşekkürler
günaydın kızlar bi şey sorucam goji berry ve yaban mersini aynı şey mi?ben dün carrefourdan aldım.kuru yemiş reonuna bakan görevliye goji beryyi sorunca ne olduğunu bilmedi,yaban mersini diyince bana bi ürün gösterdi...üzerinde cran berry yazıyordu...google dan araştırdım görsellerden cran berry yazınca yaban mersini de sonuçlar arasında çıkıyor...goji berry diye yazınca kurt üzümü ve goji berry sonuçları çıkıyor bide resimlerine bakınca arada fark var....acaba goji berry ve yaban mersini aynı şey değilmi....kullanan arkadaşlar bilgi lütfennnnn........
bırak bırak hemen
evet canım çok uzuuun zamandır depoda bu yaglar o yüzden inat ediyorlar ama verdim boşaltma emrini ellerine tamamdır çıksınlar benim yag hücrelerimden almanyadan oglum geliyii hahahahahahha
zeynebim yarım litre sütten kalın olmaz ki zaten tabi ki ince olur. ayrıca içinde un yok kabartma tozu uymaz ona koymaa. benimki de ince oldu o resimdeki gib olmicanı biliyordum bekletilerini o kadr yüksek tutma tadı ve kıvamı iyiyse tamamdır benimki güzel olmuştu :))
canım bende de aynı durum var,64-65 kilo iken giydiğim pantalonları giyebildim dün akşam..ve bence o kiloda gibi gözüküyorum...
sen de aynen öylesin...61 kilo az bir kilo olmayabilir ama bence o kadar asla göstermiyorsun,resmini hatırlıyorum...
baya inceldik,yağdan gittiği için sanırım,hele bir de spor yapıyorsan aynen kas oluyor...ben 3 gün spor yapmadım o 3 günde de kilo verdim,şimdi 2 gündür yapıyorum ve vermiyorum..sebebi bu bence, yani spor yapmayın asla demiyorum ki ben de devam ediyorum yapmaya...sporun ve kasın zararı olamaz, beni asıl incelten,o kotlara sığmamı sağlayan daha çok spor..
yani demek istediğim baskülde gördüğüne asla takılmayın arkadaşlar inceliyorsunuz,inanmıyorsanız yeni başlayanlar ölçün her hafta vücudunuzu,ben kaçırdım bu fırsatı artık geç olur,siz yapın,moraliniz daha düzelecek..
ama nolur artık sen de basenlerim var deyip durma,biraz haksızlık ediyorsun...benim gördüğüm kızın belki birazcık göbek problemi vardı ama basen problemi filan yoktu yahu,56-57 gösteriyorsun:)
yolandaa o fotoğraftaki benim 65 kilo olan halim bi de düşün :)))
vallaha da atlicam boynuna hadi buradan bir bira ısmarliyim sana hihi madem normalde içemiyoruz
günaydın kızlar bi şey sorucam goji berry ve yaban mersini aynı şey mi?ben dün carrefourdan aldım.kuru yemiş reonuna bakan görevliye goji beryyi sorunca ne olduğunu bilmedi,yaban mersini diyince bana bi ürün gösterdi...üzerinde cran berry yazıyordu...google dan araştırdım görsellerden cran berry yazınca yaban mersini de sonuçlar arasında çıkıyor...goji berry diye yazınca kurt üzümü ve goji berry sonuçları çıkıyor bide resimlerine bakınca arada fark var....acaba goji berry ve yaban mersini aynı şey değilmi....kullanan arkadaşlar bilgi lütfennnnn........
canım elbette ki yaban mersini ile gojy berry aynı şey değil, bak kendin de araştırıp bulmuşsun zaten
canım çok geçmiş olsun..çok üzüldüm diyemiycem çünkü hissettiğim kadarıyla atlatmışsın,gayet pozitifsin hatta diyet bile yapabiliyorsun..bu yüzden üzülmekten çok sevindim :)
Arkadaşlar bu kadar paronayak olmamalıyız hastalık konusunda,herşey bizim için,hastalık hastası yaparız kendimiz walla,hem bakın o
çok korktuğumuz hastalıklarla cebelleşen-cebelleşmiş arkadaşlarımız var aramızda,onları da üzmeyelim..
canım benimmm atlattım çok şükür atlattım turup gibiyim maşallah üstüne de şurup gibiyim kikiki
diyet ve kanser ilişklisine gelince, benimkisi cilt kanseriydi dukancı seksi hatunlar o nedenle çok büyük bi problem yaratmıyor ve aynı zamanda aslında bizim yediğimiz şeyler şu an gayet sağlıklı sadece sebzeyi çok tüketmiyoruz, taş devri diyeti de karatay diyeti de aynı şeyleri öneriyor tek farkları sebze ve yağ alımı. İçleriniz ferah olsun hep beraber halaya
*Bu hafta kilo verenleri kıskanıyorum
*diyeti keyifli hale getiremediğim için ara ara sıkılıp bırakmak istiyorum
*hep tavuk ve köfte yemekten öğğğ geldi
*magnum yiyemeyince kendimi yalnız,üzgün,terkedilmiş hatta sevgilisinden ayrılmış gibi hissediyorum:):84:
*son zamanlarda aman şuncacık şeyden bişey olmaz diyenlere evet haklısınız dememek için kendimi tutuyorum
*geçtiğimiz hafta kaçamak yaptığım için kendimi suçlu hissediyorum ve bu hafta cezalandırıldığım için listeye -100 ile giriyorum.
bu kadar itiraf yeter