Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

canım reglim demişsin.vücudun su toplamıştır.ondandır, telaşlanma

canım çok geçmiş olsun..çok üzüldüm diyemiycem çünkü hissettiğim kadarıyla atlatmışsın,gayet pozitifsin hatta diyet bile yapabiliyorsun..bu yüzden üzülmekten çok sevindim :)

Arkadaşlar bu kadar paronayak olmamalıyız hastalık konusunda,herşey bizim için,hastalık hastası yaparız kendimiz walla,hem bakın o
çok korktuğumuz hastalıklarla cebelleşen-cebelleşmiş arkadaşlarımız var aramızda,onları da üzmeyelim..

canım ben de 67.0 oldum,-900 yani..
kolay gelsin,teşekkürler.

*Bu hafta kilo verenleri kıskanıyorum

*diyeti keyifli hale getiremediğim için ara ara sıkılıp bırakmak istiyorum

*hep tavuk ve köfte yemekten öğğğ geldi

*magnum yiyemeyince kendimi yalnız,üzgün,terkedilmiş hatta sevgilisinden ayrılmış gibi hissediyorum:):84:

*son zamanlarda aman şuncacık şeyden bişey olmaz diyenlere evet haklısınız dememek için kendimi tutuyorum

*geçtiğimiz hafta kaçamak yaptığım için kendimi suçlu hissediyorum ve bu hafta cezalandırıldığım için listeye -100 ile giriyorum.

bu kadar itiraf yeter

yaş 29
boy 175
başlangıç tarihi 25,05,2011
evre seyir
başlangıç kilo 74
hedeflenen kilo 60
geçen haftaki kilo 70,7
şu anki kilo 69,4

aslında çok kilo vermediğimi düşünüyorum ama spor hiç yapamıyorum zamansızlıktan, fena inceldim,insanlardan çok zayıflamışsın sözleri çok mutlu edici, ayrıca temmuzun başında spora başlıcam , bakalım o zaman nasıl vercem, her arkadaşıma tavsiye ediyorum bu diyeti, ve çok güveniyorum bu sefer, lütfen siz de bırakmayın sonuna kadar, herkese bol sevgi benden...:87:

Bana da şu diyette aman acıktım aman canım şunu istediden çok diyete uygun yemekleri ofise taşıyıp hazırlamak zor geliyor ne yalan söyleyim

Eşime diyorum sabah, kendimi ibrahim tatlıses gibi hissediyorum sabah kalkıyorum ızgara başında öğle yemeğimi hazırlıyorum, akşam gidiyorum ızgara başında akşam yemeğimi hazırlıyorum, yakında benim içinde otel odasında mangal yaktı haberleri çıkabilir yani

Öğlen içinde çeşitlendirmeye çalışıyorum ama sebze yemeği taşınmıyor bugün mecbur göbek salata yıkadım üzerine bir diyet ton balığı açacağım birazda turşu falan doğrarım pek doyurucu olmıycak ama sıkıldım köfte ve tavuktan

ay çok güldürdün beni sen çok yaşa emi ibrahim tatlıses gibi ha

günaydın kızlarrrr

merkezdeyim canım. lise cad. oturuyorum.. acıpayamı ii bilirim :) yakın arkadaşım var oralardan :)

benimde kıbrıs şehitlerin de kayınvalideler var. bizim yiğen le aynı yaştasın belki tanırsın seçkin önder kurt oturduğun yerle onların evi yakın aynı okulda okuduysa filan ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…