Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

merhaba kizlar gunaydinnnnnnnnn sizlere bir sorum olcak kizlar kitapta bunla ilgili bisi varmi bu diyeti yaparker bir gun kacirinca 5 gun onceye atlio ertesi gun 1 kilodan fazla gosterio oysaki normal diyet yapildiginda boyle olmuo neden tarti ole gosterio acaba o 5 gunde verdigini 1 gunde aliomu insan:26: merak ettim :KK69:

canım reglim demişsin.vücudun su toplamıştır.ondandır, telaşlanma:KK34:

off yarınki dukan beslenmemi hazırladım geldim valla anca :)

Berrin yaa bu takılma mevzusu için 15e kadr bekleyelim bak, sonra yürüyüşleri arttıralım, 5 gün boyunca. Yine olmazsa 4 gün bi atak yaparız. Olma mı? Acelemiz ne ki 4 günden bir şey olmaz. Son damlalarına kadar kullanalım şansımızı :)))

Bu arada ben şu rahatsızlık mevzularını karman çorman yaptım kafamda ama talhagizem çok dertli gibi yahu geçmişler olsun arkadaşım, kan tahlillerini ben sadece kontrol amaçlı yaptırıyosunuz sandım en başta, iyi çıkınca hepimiz de sevindik tebrik ettik ama ciddi bir şey olduğunu sanmamıştım. Umarım "ciddi" dediğim de telafi edilebilir bir şeydir, nolur canını sıkma dicem ama hastane mevzuları sıkıntılı bilyorum. Ben de geçen sene şubatta kanser teşhisiyle ameliyat oldum çünkü şimdi 6 ya da 3 ayda bir kontrole gidiyorum :)
22sinde yeni bi ameliyatım var, ama beterin beteri var vallahi üzme canını her şeyin telafisi var :)

Bir de soracağım bir şey var gecekuşları biz belli bi saatten sonra yemeyelim falan diyoruz ya yatmaya yakın bazen süt içiyorum ben malum sütoburum ben de, acaba o da direkt olarak yağa mı çevriliyordur? Çünkü 8den sonra yediğiniz her şey çok büyük ihtimalle yağ olarak kalır vücudunuzda diyor Canan Efendigil Karatay ve Ahmet profesör. (soyadını hatırlayamadım, taş devri diyeti yandaşı işte :KK1:)

canım çok geçmiş olsun..çok üzüldüm diyemiycem çünkü hissettiğim kadarıyla atlatmışsın,gayet pozitifsin hatta diyet bile yapabiliyorsun..bu yüzden üzülmekten çok sevindim :)

Arkadaşlar bu kadar paronayak olmamalıyız hastalık konusunda,herşey bizim için,hastalık hastası yaparız kendimiz walla,hem bakın o
çok korktuğumuz hastalıklarla cebelleşen-cebelleşmiş arkadaşlarımız var aramızda,onları da üzmeyelim..

erzincandayım canım ben,eşimin görevi nedeniyle, inşallah ekimden sonra döneceğiz bakalım biraz daha batıya:)) Allahtan 2M Migrosumuz var da bazı şeyleri bulabiliyorum..barbuşu da getirmişler şansıma:)) walla şimdiye kadar ben ne yediysem o da yiyordu, sesini de çıkarmadı ama dedim adama eziyete gerek yok, şöyle kallavi zeytinyağlı bir barbunya yaptım..1 aydır soğanı yağda kavurmadığımı farkettim, aman allahım o nasıl güzel bir kokuymuş öyle:KK60::KK60: benimki önceden söylenirdi hep, soğan kokuyor ev diye, ehehehe şimdi ooooh mis gibi kokmuş ev dedi:KK66: özlemiş demek ki o da:)) eşin içinde geçmiş olsun, benim babamda kalp hastası 2 de stent takılı, ilk başlarda korkudan çok dikkat ediyordu..şimdi o kadar değil tabi...

hihihohoh tedin mi varrr seninnn, yirim yaaa, tam bir kedi hastasıyım, ünv. de ben de ankara kedisi vardı, pek bir sırnaşıktı yahuuu...:KK1:

bir oklava da ben istiyorum, dün 1 tane magnum mini yidimmmmmmmm:KK14::KK14::KK14: yaptım evet, pişmanımmmmm!!!! ama allahtan vücudum 1. ayın şerefine kıyak geçti de + çıkmadım:KK1: amaa tövbe bi daha, bi daha bidaha....:KK60::KK60:

bak bak geliyor oklava:KK20:

canım ben ebayden alıcam gittigidiyorun uluslararası zımbırtısı :)))
istersen sana da alabilirim üyeliğim var benim, kadro adresi olarak senin adresini yazarız sana gelir.
istersen gittigidiyor'dan da alabilirim orada da üyeliğim var :)))

canım benim çok sağol :)))
amin amin amin diyorum :)))

vallahi okurken bi duygulandım ya ne güzel maşallah maşallah :nazar::nazar:

magnum yemişşşşşşş yakaladımmmmmmmmm..neden banada almadın:KK57:

al sana oklava

ben o magnumu yerken hepinizi düşündüm walla, sizin yerinize de yedim, siz yemeyin diyeee:KK1::KK1:

günaydın kızlar bi şey sorucam goji berry ve yaban mersini aynı şey mi?ben dün carrefourdan aldım.kuru yemiş reonuna bakan görevliye goji beryyi sorunca ne olduğunu bilmedi,yaban mersini diyince bana bi ürün gösterdi...üzerinde cran berry yazıyordu...google dan araştırdım görsellerden cran berry yazınca yaban mersini de sonuçlar arasında çıkıyor...goji berry diye yazınca kurt üzümü ve goji berry sonuçları çıkıyor bide resimlerine bakınca arada fark var....acaba goji berry ve yaban mersini aynı şey değilmi....kullanan arkadaşlar bilgi lütfennnnn........

goji ile yaban mersini aynı şey değil canım..

herkese merhaba,
çok moralim bozuktu geçen hafta 76 kilo iken bir anda 77 oluvermişim. karnım davul gibi birde aşırı yorgunluk vardı doktora gttim karın zarı iltihabı olduğumu söyledi:KK53:
antibiyotik kullanıyorum şimdi,acaba ondan mı şiştim anlıyamadım 5 gündür ancak 76400 e kadar indirebildim.yalnız bana bu durumu psikopata bağlıyorum gibi geliyor,nerdeyse hastalıktan dolayı kilo aldığıma sevineceğim:KK45:

elisa beni de listeye dahil edermisin:80:

boy :171
başlangıç tarihi 12/04/2011
evre: seyir
başlangıç kilo:86
hedeflenen kilo:63
geçen haftaki kilo:76
şu anki klio :76,400 :KK43:

geçmiş olsun canım...

canlar günaydıııın

listeyi yapmaya başladım geçen hafta listede olan arkadaşlar sadece bu sabah ki kilolarını yazsalar yeterli olcak

geçen hafta listede olmayıp bu hafta eklenmek isteyenler
başlangıç tarihi
evre
başlangıç kilo
hedeflenen kilo
geçen haftaki kilo
şu anki klio

yukarıdakileri bilgileri yazıp gönderirlerse sevinirim
iş yoğunluğundan liste yayınlandıktan sonra bilgilerini gönderen arkadaşların bilgilerini giremedim o yüzden tekrar istiyorum.

haydi bakalım kızlar:KK64:

canım ben de 67.0 oldum,-900 yani..
kolay gelsin,teşekkürler.

erzincandayım canım ben,eşimin görevi nedeniyle, inşallah ekimden sonra döneceğiz bakalım biraz daha batıya:)) Allahtan 2M Migrosumuz var da bazı şeyleri bulabiliyorum..barbuşu da getirmişler şansıma:)) walla şimdiye kadar ben ne yediysem o da yiyordu, sesini de çıkarmadı ama dedim adama eziyete gerek yok, şöyle kallavi zeytinyağlı bir barbunya yaptım..1 aydır soğanı yağda kavurmadığımı farkettim, aman allahım o nasıl güzel bir kokuymuş öyle:KK60::KK60: benimki önceden söylenirdi hep, soğan kokuyor ev diye, ehehehe şimdi ooooh mis gibi kokmuş ev dedi:KK66: özlemiş demek ki o da:)) eşin içinde geçmiş olsun, benim babamda kalp hastası 2 de stent takılı, ilk başlarda korkudan çok dikkat ediyordu..şimdi o kadar değil tabi...

hihihohoh tedin mi varrr seninnn, yirim yaaa, tam bir kedi hastasıyım, ünv. de ben de ankara kedisi vardı, pek bir sırnaşıktı yahuuu...:KK1:

bir oklava da ben istiyorum, dün 1 tane magnum mini yidimmmmmmmm:KK14::KK14::KK14: yaptım evet, pişmanımmmmm!!!! ama allahtan vücudum 1. ayın şerefine kıyak geçti de + çıkmadım:KK1: amaa tövbe bi daha, bi daha bidaha....:KK60::KK60:

ayyyy mercimek küftesine bayılırımmmm, limonlu limonlu:nazar: bravo sana ama iradene hakim olmuşsuuun:KK9::KK9: gidecek bunlar gidecekkkk!!!:KK61:

geçmiş olsun canım, sen diyeti umarım dr kontrolünde yapıyorsundur, allah korusun yani... walla
gece yatmadan önce içtiğin sütün direk yağ olarak depolanacağını sanmıyorum, ama tabii ki Sn. Efendigil öyle diyorsa yapcak bişi yok:KK1: yani ben de 8 den sonra bişi yememeye çalışıyorum ama çok içim kazınırsa süt de içiyorum...bir zararını da görmedim henüz...

Günaydın kızlar,
Benden iyi haber yok geçen cumartesi 60.3 çıkmıştım bide dün çıkmıştım ama bugün 60.4 çıktım demek ki ben kilo filan verememişim su vermişim o su toplandı sanırım
bende tıkırımı tekrar 60.4 e yükselttim. takıldı gitmiyiii
göremedim 59 u yaa
napim sabrediyorum :KK58::KK58::KK58:
ilk kilo bildirimi bnden olsun diger bilgiler elisacıımda vardı
geçen hafta 60.7
bu hafta 60.4
toplam kg kaybı 300 gr:KK53::KK53:
[/QUOTE

hacı yaaa sen uzun maratondan geldin, vücudunun ağırdan alması normal...seni deniyor işte, bakalım eski alışkanlıklarına dönecek mi diye, sen inat edip ona istediğini vermessen bak nasıl yola gelecek:KK1::KK1: dize getireceksin yooooolllllllliiii, başka yolu yooook:KK34:

ne kadar zamanda bu kadar incelebildiiiin:KK53::KK53: yalnış görmediysem ticker da 5kg verdin gibi gözüküyor, allahım 5 kg da ben neden böyle incelemiyoruuummm:KK14::KK14::KK14:

canım bak senin fazla kilon yok ,çok beklemene gerek yok..o yüzden 10 gün bitince hala aynıysan yap bence..gerek yok daha fazla beklemene,vücur takıldı kaldı çünkü..bir riski yok merak etme..ama 7 gün de az bence,3 gün daha bekle berrincim..ben 13.te yapmıştım keşke daha önce yapsaymışım demiştim mesela...ama benim daha çok kilom vardı verecek buna rağmen 13 gün sabredebildim,sen de öyle bir durum da yok,haraketlenecek vücudun 1-2 kilo daha verecek..

vuvuucummmmmmmmm benim çok teşekkür ederim.:KK54:tamam 10 gün bitince 11'inci günde atak yapacağım:KK66:

*Bu hafta kilo verenleri kıskanıyorum:KK59:

*diyeti keyifli hale getiremediğim için ara ara sıkılıp bırakmak istiyorum:KK59:

*hep tavuk ve köfte yemekten öğğğ geldi

*magnum yiyemeyince kendimi yalnız,üzgün,terkedilmiş hatta sevgilisinden ayrılmış gibi hissediyorum:):84:

*son zamanlarda aman şuncacık şeyden bişey olmaz diyenlere evet haklısınız dememek için kendimi tutuyorum:KK59:

*geçtiğimiz hafta kaçamak yaptığım için kendimi suçlu hissediyorum ve bu hafta cezalandırıldığım için listeye -100 ile giriyorum.
:KK58:

bu kadar itiraf yeter:KK43:

yaş 29
boy 175
başlangıç tarihi 25,05,2011
evre seyir
başlangıç kilo 74
hedeflenen kilo 60
geçen haftaki kilo 70,7
şu anki kilo 69,4
:KK62:

aslında çok kilo vermediğimi düşünüyorum ama spor hiç yapamıyorum zamansızlıktan, fena inceldim,insanlardan çok zayıflamışsın sözleri çok mutlu edici, ayrıca temmuzun başında spora başlıcam , bakalım o zaman nasıl vercem, her arkadaşıma tavsiye ediyorum bu diyeti, ve çok güveniyorum bu sefer, lütfen siz de bırakmayın sonuna kadar, herkese bol sevgi benden...:87:

Bana da şu diyette aman acıktım aman canım şunu istediden çok diyete uygun yemekleri ofise taşıyıp hazırlamak zor geliyor ne yalan söyleyim :KK1:

Eşime diyorum sabah, kendimi ibrahim tatlıses gibi hissediyorum sabah kalkıyorum ızgara başında öğle yemeğimi hazırlıyorum, akşam gidiyorum ızgara başında akşam yemeğimi hazırlıyorum, yakında benim içinde otel odasında mangal yaktı haberleri çıkabilir yani :KK1::KK1::KK1:

Öğlen içinde çeşitlendirmeye çalışıyorum ama sebze yemeği taşınmıyor bugün mecbur göbek salata yıkadım üzerine bir diyet ton balığı açacağım birazda turşu falan doğrarım pek doyurucu olmıycak ama sıkıldım köfte ve tavuktan :KK51:

Bana da şu diyette aman acıktım aman canım şunu istediden çok diyete uygun yemekleri ofise taşıyıp hazırlamak zor geliyor ne yalan söyleyim :KK1:

Eşime diyorum sabah, kendimi ibrahim tatlıses gibi hissediyorum sabah kalkıyorum ızgara başında öğle yemeğimi hazırlıyorum, akşam gidiyorum ızgara başında akşam yemeğimi hazırlıyorum, yakında benim içinde otel odasında mangal yaktı haberleri çıkabilir yani :KK1::KK1::KK1:

Öğlen içinde çeşitlendirmeye çalışıyorum ama sebze yemeği taşınmıyor bugün mecbur göbek salata yıkadım üzerine bir diyet ton balığı açacağım birazda turşu falan doğrarım pek doyurucu olmıycak ama sıkıldım köfte ve tavuktan :KK51:

ay çok güldürdün beni:KK9: sen çok yaşa emi ibrahim tatlıses gibi ha:KK1:

günaydın kızlarrrr

merkezdeyim canım. lise cad. oturuyorum.. acıpayamı ii bilirim :) yakın arkadaşım var oralardan :)

benimde kıbrıs şehitlerin de kayınvalideler var. bizim yiğen le aynı yaştasın belki tanırsın seçkin önder kurt oturduğun yerle onların evi yakın aynı okulda okuduysa filan ...

X