erzincandayım canım ben,eşimin görevi nedeniyle, inşallah ekimden sonra döneceğiz bakalım biraz daha batıya:)) Allahtan 2M Migrosumuz var da bazı şeyleri bulabiliyorum..barbuşu da getirmişler şansıma:)) walla şimdiye kadar ben ne yediysem o da yiyordu, sesini de çıkarmadı ama dedim adama eziyete gerek yok, şöyle kallavi zeytinyağlı bir barbunya yaptım..1 aydır soğanı yağda kavurmadığımı farkettim, aman allahım o nasıl güzel bir kokuymuş öyle
benimki önceden söylenirdi hep, soğan kokuyor ev diye, ehehehe şimdi ooooh mis gibi kokmuş ev dedi
özlemiş demek ki o da:)) eşin içinde geçmiş olsun, benim babamda kalp hastası 2 de stent takılı, ilk başlarda korkudan çok dikkat ediyordu..şimdi o kadar değil tabi...
hihihohoh tedin mi varrr seninnn, yirim yaaa, tam bir kedi hastasıyım, ünv. de ben de ankara kedisi vardı, pek bir sırnaşıktı yahuuu...
bir oklava da ben istiyorum, dün 1 tane magnum mini yidimmmmmmmm
yaptım evet, pişmanımmmmm!!!! ama allahtan vücudum 1. ayın şerefine kıyak geçti de + çıkmadım
amaa tövbe bi daha, bi daha bidaha....
ayyyy mercimek küftesine bayılırımmmm, limonlu limonlu
bravo sana ama iradene hakim olmuşsuuun
gidecek bunlar gidecekkkk!!!
geçmiş olsun canım, sen diyeti umarım dr kontrolünde yapıyorsundur, allah korusun yani... walla
gece yatmadan önce içtiğin sütün direk yağ olarak depolanacağını sanmıyorum, ama tabii ki Sn. Efendigil öyle diyorsa yapcak bişi yok
yani ben de 8 den sonra bişi yememeye çalışıyorum ama çok içim kazınırsa süt de içiyorum...bir zararını da görmedim henüz...
canım bak senin fazla kilon yok ,çok beklemene gerek yok..o yüzden 10 gün bitince hala aynıysan yap bence..gerek yok daha fazla beklemene,vücur takıldı kaldı çünkü..bir riski yok merak etme..ama 7 gün de az bence,3 gün daha bekle berrincim..ben 13.te yapmıştım keşke daha önce yapsaymışım demiştim mesela...ama benim daha çok kilom vardı verecek buna rağmen 13 gün sabredebildim,sen de öyle bir durum da yok,haraketlenecek vücudun 1-2 kilo daha verecek..
vuvuucummmmmmmmm benim çok teşekkür ederim.
tamam 10 gün bitince 11'inci günde atak yapacağım