Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

erzincandayım canım ben,eşimin görevi nedeniyle, inşallah ekimden sonra döneceğiz bakalım biraz daha batıya:)) Allahtan 2M Migrosumuz var da bazı şeyleri bulabiliyorum..barbuşu da getirmişler şansıma:)) walla şimdiye kadar ben ne yediysem o da yiyordu, sesini de çıkarmadı ama dedim adama eziyete gerek yok, şöyle kallavi zeytinyağlı bir barbunya yaptım..1 aydır soğanı yağda kavurmadığımı farkettim, aman allahım o nasıl güzel bir kokuymuş öyle benimki önceden söylenirdi hep, soğan kokuyor ev diye, ehehehe şimdi ooooh mis gibi kokmuş ev dedi özlemiş demek ki o da:)) eşin içinde geçmiş olsun, benim babamda kalp hastası 2 de stent takılı, ilk başlarda korkudan çok dikkat ediyordu..şimdi o kadar değil tabi...

ben yatıyorum tatloşlarım iyi geceler. benim yoliş ( Yolanda kedim ) iyiden iyiye taciz ediyo. kolumu bacaamı yalıyo zilli ben kaçim
hepiciinizi öptüm yanacıklarınızdan canlarım benim

hihihohoh tedin mi varrr seninnn, yirim yaaa, tam bir kedi hastasıyım, ünv. de ben de ankara kedisi vardı, pek bir sırnaşıktı yahuuu...

yok valla tatlım.asla kacamak yok.kacamaklara en cok kızan benim.kızlara oklava gösteriyorum.atagı peki hangi güne denk getireyim.bir sebze+protein bir saf protein gidiyor ya hangi güne denk getirsem :44:sen nasıl yaptın?

bir oklava da ben istiyorum, dün 1 tane magnum mini yidimmmmmmmm yaptım evet, pişmanımmmmm!!!! ama allahtan vücudum 1. ayın şerefine kıyak geçti de + çıkmadım amaa tövbe bi daha, bi daha bidaha....

ayyyy mercimek küftesine bayılırımmmm, limonlu limonlu bravo sana ama iradene hakim olmuşsuuun gidecek bunlar gidecekkkk!!!

geçmiş olsun canım, sen diyeti umarım dr kontrolünde yapıyorsundur, allah korusun yani... walla
gece yatmadan önce içtiğin sütün direk yağ olarak depolanacağını sanmıyorum, ama tabii ki Sn. Efendigil öyle diyorsa yapcak bişi yok yani ben de 8 den sonra bişi yememeye çalışıyorum ama çok içim kazınırsa süt de içiyorum...bir zararını da görmedim henüz...

boy:165
baslangıç tarihi:25.05.2011
evre:seyir
başlangıç kilo:88.800
hedef kilo:60
geçen haftaki kilo:82.200
şuanki kilo:80.500

teşekkürlercanım

supersin cnm 8 kiloya yakin vermissin ve ayni tarihlerde baslamisiz yaklasik ama ben az verdim tabi supersin bravooooooooooooo

boy:167
baslangıç tarihi:03.05.2011
evre:seyir
başlangıç kilo:62.0
hedef kilo:53
geçen haftaki kilo:57.9
şuanki kilo:57.8

aranızda en güzel benim çizelgem

Son düzenleme:
Yaş:29 Boy:1.63 Başlangıç tarihi:01-06-2011 Başlangıç kilosu:65 Hedeflenen kilo:55 Şuanki kilo:60.8 Geçen hafta kilo:61.4 Evre:seyir

Son düzenleme:
günaydın kızlarrrrr

valla geceden beri kaç sayfa olmuş yetişemedim hızınızaaa :2:
ben de bilgileri yazayım dedim.. bikaç haftadır sadece sporla ve birawscık ta kendim diyet yaparak 74ten 70e inmiştim ama gene 72 olmuşum bukez geri almamak dileğiyle..

boy: 173 cm
başlangıç tarihi: 17.06..2011 yani bugünn :)
başlangıç kg: 72.5
hedeflenen kg: 63.4
geçen haftaki kg: -
şu andaki kg: -
haftalık fark: -
toplam verilen kilo : -
Dönem : Atak

bende denizli deyim.ac ıpayam kelekçi kasabasında oturuyorum .sen neresindesin

merkezdeyim canım. lise cad. oturuyorum.. acıpayamı ii bilirim :) yakın arkadaşım var oralardan :)

zeynebim bana da arkadaşım almıştı burdan aldığını söyledi.dur bir bakayım.çıktuktan sonra yazmışsın yeni gördüm

canım ben ebayden alıcam gittigidiyorun uluslararası zımbırtısı :)))
istersen sana da alabilirim üyeliğim var benim, kadro adresi olarak senin adresini yazarız sana gelir.
istersen gittigidiyor'dan da alabilirim orada da üyeliğim var :)))

canım bugünkü kilom 80.700gr

canım bak senin fazla kilon yok ,çok beklemene gerek yok..o yüzden 10 gün bitince hala aynıysan yap bence..gerek yok daha fazla beklemene,vücur takıldı kaldı çünkü..bir riski yok merak etme..ama 7 gün de az bence,3 gün daha bekle berrincim..ben 13.te yapmıştım keşke daha önce yapsaymışım demiştim mesela...ama benim daha çok kilom vardı verecek buna rağmen 13 gün sabredebildim,sen de öyle bir durum da yok,haraketlenecek vücudun 1-2 kilo daha verecek..

valla nasıl yapsak onu düşünüyorum dünden beri.dediğin gibi yaparsak da önceki programımızı değştirmiş oluyoruz.dur ben bidaha bakiim şuna

Kızlar günaydınnnnn

İfadelerde bulunan bütün dansları eklemek istiyorum

Nihayet bugün 61 lere düştüm ve seyir evresi hedef kilomu da 57'e çekmeye karar verdim, çünkü 55 olmak istiyorum ama görüyorum ki güçlendirmede de gram gram gidiyor kilocuklar kendimi çok strese sokmak istemiyorum çünküüü kafaya takınca veremiyorummm

günaydın kızlar bi şey sorucam goji berry ve yaban mersini aynı şey mi?ben dün carrefourdan aldım.kuru yemiş reonuna bakan görevliye goji beryyi sorunca ne olduğunu bilmedi,yaban mersini diyince bana bi ürün gösterdi...üzerinde cran berry yazıyordu...google dan araştırdım görsellerden cran berry yazınca yaban mersini de sonuçlar arasında çıkıyor...goji berry diye yazınca kurt üzümü ve goji berry sonuçları çıkıyor bide resimlerine bakınca arada fark var....acaba goji berry ve yaban mersini aynı şey değilmi....kullanan arkadaşlar bilgi lütfennnnn........

herkese merhaba,
çok moralim bozuktu geçen hafta 76 kilo iken bir anda 77 oluvermişim. karnım davul gibi birde aşırı yorgunluk vardı doktora gttim karın zarı iltihabı olduğumu söyledi
antibiyotik kullanıyorum şimdi,acaba ondan mı şiştim anlıyamadım 5 gündür ancak 76400 e kadar indirebildim.yalnız bana bu durumu psikopata bağlıyorum gibi geliyor,nerdeyse hastalıktan dolayı kilo aldığıma sevineceğim

elisa beni de listeye dahil edermisin:80:

boy :171
başlangıç tarihi 12/04/2011
evre: seyir
başlangıç kilo:86
hedeflenen kilo:63
geçen haftaki kilo:76
şu anki klio :76,400

ELİSAcım ben de de değişiklik yok.hala 55 im

yaş 25
boy 173
başlangıç tarihi 28.06.2011
evre atak
başlangıç kilo 72.5
hedeflenen kilo 63.4
geçen haftaki kilo
şu anki klio 72.5

Elisacım beni ekler misin ben geçen haftalar kaçırmıştım bu liste olayını

yaş - 27
boy - 1.67
başlangıç tarihi - 16 Mayıs 2011
evre - Seyir
başlangıç kilo - 67
hedeflenen kilo - 55
geçen haftaki kilo - 62,8
şu anki klio - 61,80

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…