- 31 Ekim 2010
- 485
- 0
bizim buralara geldi barbuş ama sizin oralar nire bilemem tabiki.ayrıca ben kocama yapmıyorum valla az daha sabretsin dayanamam falan(şaka bu,benim kocam kalp hastası zaten sürekli diyette o sebepten)ama sen kocanı aç bırakma bence
erzincandayım canım ben,eşimin görevi nedeniyle, inşallah ekimden sonra döneceğiz bakalım biraz daha batıya:)) Allahtan 2M Migrosumuz var da bazı şeyleri bulabiliyorum..barbuşu da getirmişler şansıma:)) walla şimdiye kadar ben ne yediysem o da yiyordu, sesini de çıkarmadı ama dedim adama eziyete gerek yok, şöyle kallavi zeytinyağlı bir barbunya yaptım..1 aydır soğanı yağda kavurmadığımı farkettim, aman allahım o nasıl güzel bir kokuymuş öyle
ben yatıyorum tatloşlarım iyi geceler. benim yoliş ( Yolanda kedim ) iyiden iyiye taciz ediyo. kolumu bacaamı yalıyo zilli ben kaçim
hepiciinizi öptüm yanacıklarınızdan canlarım benim
hihihohoh tedin mi varrr seninnn, yirim yaaa, tam bir kedi hastasıyım, ünv. de ben de ankara kedisi vardı, pek bir sırnaşıktı yahuuu...
yok valla tatlım.aslakacamak yok.kacamaklara en cok kızan benim.kızlara oklava gösteriyorum .atagı peki hangi güne denk getireyim.bir sebze+protein bir saf protein gidiyor ya hangi güne denk getirsem :44:sen nasıl yaptın?
bir oklava da ben istiyorum, dün 1 tane magnum mini yidimmmmmmmm
kızlar valla sabah girdim akşama kadar yazılar dolmuş..oku oku bitmiyor:))))
bugün anneme gittim (eski komşuları ziyaretine gelecekti) bende mercimek köfte yaptım..zaten annemde döktürmüş..allahım kendimi zor tututum valla kendi yaptığım köfteden bile yemedim. hele börek kokusuyanımda salata malzemesi ile ton balığı götürüp onu yedim..millet zorla ağzıma sokmaya çalışıyordu. valla irademi takdir ettim eeeeee 20 gündür gram bile verememiştim. riske atmak istemedim.
çünkü ne diyor dukancığımız. "yaptığınız her kaçamak bir balona iğne batırmaya benzer" şu dukan cennetlik valla:)))))
ayyyy mercimek küftesine bayılırımmmm, limonlu limonlu
off yarınki dukan beslenmemi hazırladım geldim valla anca :)
Berrin yaa bu takılma mevzusu için 15e kadr bekleyelim bak, sonra yürüyüşleri arttıralım, 5 gün boyunca. Yine olmazsa 4 gün bi atak yaparız. Olma mı? Acelemiz ne ki 4 günden bir şey olmaz. Son damlalarına kadar kullanalım şansımızı :)))
Bu arada ben şu rahatsızlık mevzularını karman çorman yaptım kafamda ama talhagizem çok dertli gibi yahu geçmişler olsun arkadaşım, kan tahlillerini ben sadece kontrol amaçlı yaptırıyosunuz sandım en başta, iyi çıkınca hepimiz de sevindik tebrik ettik ama ciddi bir şey olduğunu sanmamıştım. Umarım "ciddi" dediğim de telafi edilebilir bir şeydir, nolur canını sıkma dicem ama hastane mevzuları sıkıntılı bilyorum. Ben de geçen sene şubatta kanser teşhisiyle ameliyat oldum çünkü şimdi 6 ya da 3 ayda bir kontrole gidiyorum :)
22sinde yeni bi ameliyatım var, ama beterin beteri var vallahi üzme canını her şeyin telafisi var :)
Bir de soracağım bir şey var gecekuşları biz belli bi saatten sonra yemeyelim falan diyoruz ya yatmaya yakın bazen süt içiyorum ben malum sütoburum ben de, acaba o da direkt olarak yağa mı çevriliyordur? Çünkü 8den sonra yediğiniz her şey çok büyük ihtimalle yağ olarak kalır vücudunuzda diyor Canan Efendigil Karatay ve Ahmet profesör. (soyadını hatırlayamadım, taş devri diyeti yandaşı işte)
geçmiş olsun canım, sen diyeti umarım dr kontrolünde yapıyorsundur, allah korusun yani... walla
gece yatmadan önce içtiğin sütün direk yağ olarak depolanacağını sanmıyorum, ama tabii ki Sn. Efendigil öyle diyorsa yapcak bişi yok
Günaydın kızlar,
Benden iyi haber yok geçen cumartesi 60.3 çıkmıştım bide dün çıkmıştım ama bugün 60.4 çıktım demek ki ben kilo filan verememişim su vermişim o su toplandı sanırım
bende tıkırımı tekrar 60.4 e yükselttim. takıldı gitmiyiii
göremedim 59 u yaa
napim sabrediyorum
ilk kilo bildirimi bnden olsun diger bilgiler elisacıımda vardı
geçen hafta 60.7
bu hafta 60.4
toplam kg kaybı 300 gr[/QUOTE
hacı yaaa sen uzun maratondan geldin, vücudunun ağırdan alması normal...seni deniyor işte, bakalım eski alışkanlıklarına dönecek mi diye, sen inat edip ona istediğini vermessen bak nasıl yola gelecekdize getireceksin yooooolllllllliiii, başka yolu yooook
günaydın..regl öncesi 61.9 kadar çıktım ..bu sabah 61.1 ama geçen hafta 61.dim..+100 gr bendede..pazratesi 60 lı rakam gelicek kesin..vücudm çok incelmiş..
bel 72.5 (78) parantez içi diyet öncesi
göbek 86 (98)(doğum sonrası kiloyla uğraşıyoruz malum.)
kalça 94 (104)
basen 92 .(100).:
ne kadar zamanda bu kadar incelebildiiiinyalnış görmediysem ticker da 5kg verdin gibi gözüküyor, allahım 5 kg da ben neden böyle incelemiyoruuummm