ben yatıyorum tatloşlarım iyi geceler. benim yoliş ( Yolanda kedim ) iyiden iyiye taciz ediyo. kolumu bacaamı yalıyo zilli ben kaçim
hepiciinizi öptüm yanacıklarınızdan canlarım benim
bugün moralim gerçekten çoooook bozuldu.gitmiyor bu kilolarsizler olmasanız bugünü nasıl atlatırdım bilmiyorum.iyi ki varsınız
az kalmış zaten hadi gayret.eninde sonunda zafer bizim.
berkminecim 20 gün dayanıp ondan sonra mı atak yapayım yoksa 15 gün geçince mi?durağanlık için 4 gün atak diyor kızlar.ne dersin?
Merhaba..
Bugün de geçti 3. günüm bitti..Akşam yemeği için burada arkadaşların verdiği ton balığı köftesinden yaptım kendime gayet iyi oldu..Teşekkür edeyim dedim tarif için
Bugün biraz kaçamak yaptım:18: Birkaç gün uzatsam mı acaba atak evresini hiç kaçamaksız?
Olur mu ki öyle? 4 gün atağı 6 ya çıkartsam yada 7 yapıp 1 hafta?
Kaçamak yaptım ya içime sinmedi uzatıcam
berkminecim 20 gün dayanıp ondan sonra mı atak yapayım yoksa 15 gün geçince mi?durağanlık için 4 gün atak diyor kızlar.ne dersin?
15 gün beklemek için yeter.banada olmuşdu valla ben on günde pes edip 4 gün atak yaptım.birazda yürüyüşü artır.yoksa bizden gizli bişilermi atıştırıyosun hıııı:)ben çok öncede söyledim biz affetsekde dukan amca affetmiyor valla haberin olsunda.hadi bi gayret.....
mrb tatlım ben de birileri gelse diye bakıodum.kalmadı kimseciklerhoşgeldin.3 .günün bitmiş süpersin.bir daha kaçamak yapmayıp yürüyüş ve sporu arttırırsan dengelersin sanırım.ama yine de sen bilirsin uzatmak istersen atağı uzatabilirsin
Merhaba:)
Evet söz bir daha kaçamak yok yok yok:81:
Yürüyüşümü her gün yapıyorum zaten diyete başlamadan önce de yapıyordum.40 dk 60 dk arası..
Egzersiz de yapıyorum.Evet atağı uzatıcam 7 güne içime sinmiycek yoksa..
Bugün dışarıdayken acıktım marketten sakıpağanın ayranından aldım tükettim yağ oranı azdı..
Ara sıra normal süt ürünleri kullanmak da geriletir mi süreci?
Her yerde her şeyin light olanını bulamıyorum ki...
tatlım evet light ürünler her zaman bulunmuyor.bulamayınca ben mecburen yarım yağlı kullanıyorum
bu arada hedefinin 50 olduğuna senmi yoksa dukanmı karar verdi.belki şu an ideal kilondasın ondan direniyor vücut.olabilirmi.boyun ve yaşın kaç?kemik yapın da önemli tabiii aynı boy aynı kiloda olan 2 kişi farklı görünebiliyor malum.
bugünlerde morelim acayip bozuk çok kötüyüm.sabahlara kadar yatamıyorum.günler geçmez oldu şu pazartesi gelmez oldu.bu arada 200 gr almışım ama bunu bile kafaya takacak yer yok kafam o kadar ki dolu çoktandır yazamıyorum size bi bakıp hemde paylaşayım dedim.
oku oku anca bitti.bitti ama uykuma getirdi ben yatıyorum hadi sizde yatın bakayım sabah okuyacak az sayfa olsun.hadi uykuya eee ee eee ee ee e e
herkese iyi geceler uykunuzda kilo kaybedin inş.
yok valla tatlım.aslakacamak yok.kacamaklara en cok kızan benim.kızlara oklava gösteriyorum .atagı peki hangi güne denk getireyim.bir sebze+protein bir saf protein gidiyor ya hangi güne denk getirsem :44:sen nasıl yaptın?