süpersin yaa iyi akıl etmişsin walla,çok iyi oldu bu söylediklerin...daha bi rahatladım...bu arada kavitasyon özellikle de bu kuponla alınanlardan olunca daha da işe yaramıyor,15 dk yapıyorlar fazlası zararlı diyorlar ama yalan..
Ama ben giderken ona özel diyetini yapamamıştım pek,hiçbir işe yaramamıştı, şuanda hazır diyet yapıyorsun belki biraz fayda eder ama büyük umutlar bağlamaderim ben:)
Bu arada daha önce de yazmıştık,dukanın verdiği ideal kilo demek değil aslında.o kişinin düşebileceği kilo demek..boyu 177 olan bir arkadaşa da 81 kilo demiş mesela...baktığımzda onun 81 değil en fazla 67 olması gerekiyor gibi değil mi,ama daha önce olduğun en az kiloyu,genelde olduğun kiloyu hesaba katarak senin inebileceğin min.kiloyu gösteriyor..daha önce o kiloya hiç inmemişsen o kiloyu vermiyor,o yüzden herkeste farklı çıkıyor..kendim de çeşitli kilolar deneyerek test ettim bunu sitede..bir de senin kaç olmak istediğin de önemli..100 kilosun mesela 80 olmak istiyorum dediğinde başka,60 olmak istiyorum dediğinde başka kilo veriyor..
ama tabii ki her erkek gibi dukan da şöyle ele avuca gelen kız seviyordur değil mi