sadecam hakkat bugün coştum ya ben aslında tatlıyla pek ilgilenmem ben yemekçiyim dahası etçi kebabçıyım ama ne bilim size çok özeniyom bide akşamları yalnızım can sıkıntına bişey yemek istersin ya o yüzden elimin altında olsun isdedim kurabiyem güzel olmuşta 7 yaşındaki oğlum kokusundan dayanmıyodu ne zaman pişcek diye bir tane verdim ıııyyyyy bu ne halacığım diyor söyle şu dokana uydurmasın bu kurabiyeleri dukanada doğkan diyor
bana baskülde 56.8 rakamını gösteren Rabbime şükürler , mr dukana teşekkürler.
gözlerime kulaklarıma hiçbir yerlerime inanamyorum olacak bu iş hanımlar.
iç sıcak çorbayıda kendine gel ya ..eziyet etme(ki ben bu mesajı yazana kadar içmişsindir umarım..)merhaba kizlar yardiminiza ihtiyacim var bugun regl oldum 11 gun sonra karnimda suan bomba patlamasi oluo midem bulanio cok kotuyum hicbisi istemio canim yiyemiorum karnimin agrisindan yerimde duramiorum annem cok kizio bisi yemiorum die simdi yulaf kepeginden bisi yap desem bilemicek diyetimide bozmak istemiorum yardim edin annem sicak corba pisirmis yemiorum die kizio ilac ictim yumurta yiycem ama ysini duyunca midem bulanio napiyim sizce ayakta durcak halim yok zor yaziorum burayada
kitabın varsa 176. sayfada duraklamayla ilgili bölüm var oku derim..yoksa 4 gün atağa geri dönünm ve sporu artırın diyor..20-30-40-50 dk yürüyün diyor..canım benim ben de aynı durumdayım.7.günümdeyim ama tık yok.ben de hiç kaçamak yapmadım ama sebebini anlayamadım.2,5 lt ye yakın da su içiyorum ama.hala düşüş yok
400 gram daha gitti!
Arkadaşlar dün çok hoşuma giden birşy oldu. Dün dayım, yengem ve kuzenim ayrı ayrı çok zayıfladığımı, özellikle popodan çok inceldiğimi söylediler. Beni en son dukana başlamadan hemen önce görmüşlerdi. Vallahi 15 kilo vrdiğimde bu kadar şaşırmamışlardı
Demek ki yağlardan gidiyor bu kilolar. Zaten hafta sonu yağ oranıma da bakacağım tartıda. Hepinizi öpüyorum, bu başarımın yarısı sizlerin
bende c vitamini kulanıyorum ..diyet yorgunluk yapıyor ama c vıtamını alıyordum ben takvıye bırde lıght pudıngtekı karbonhıdrat bana enerjı verıyordu.bende kavıtasyon pasıf jımnastık falan dusunuyordum cokta etkısı olmuyormu gercekten
duralamdasın..ve seyirde çok sık karşılaşılıyormuş..hemen 4 gün atak yapıcaksın ve sporu artıracaksın..kitabın varsa sayfa 176 orayı oku..Günaydın kızlar 1 haftadan beri hiç kilo veremedimmm ya hiç kaçamağimda yokk umutsuzluğa kapılmak üzereyimmm
bende pasife gittim ..etkili ama dikkat etmek gerek yoksa geri geliyor..merhaba arkadaşlar,
benim 24. günün bugün, 3,5 kg verdim, yani hızla kilo verme durumum da yok
ama son günlerde gerçekten deli gibi yorgunluk var üzerimde
havalardan mı, yoksa diyetten mi bilemiyorum, onda da hergün yumurta, rahat 750 ml. süt, et-balık-tavuk yiyorum
bir meyve yememek bu kadar etkili olmamalı vücutta diye düşünüyorum, ya da belki etkili bilmiyorum
sabah işyerinde multivitamin almadan kolumu kaldıracak halim yok gibi durumdayım
görüşlerinizi merak ettim.
bu arada şu indirim kuponlarıyla alınan kavitasyonlardan birine gittim, zaten ilk fırsatta fark olacağını düşünmemiştim, varsa bir etkisi sonradan olur diye düşünüyordum, öyle de oldu, hiçbir etkisi olmadı, bakalım sonradan etkisi olacak mı
aman ne yaptın sne ya bukadar spor zararlı.daha öncede yazmıştım ben günde 1.5 saatyuruyorum 40 dk plates yapıyorum dün yuruyuşu 3 saate çıkardım hızlı kilo verdim ama biraz daha hızlandırıp yaglarımdan kurtulmak için kullanıyorum temmuz15 de 70 kiloyu hedefliyorumda
günaydın kızlarrrrrr:80::80::80: bügün 500gr gitmiş 7li rakamları görmeme 800gr kaldı oda gitsin halay çekim artık
Günaydın canlaaar
Dün akşam tam bir datlu krizine girdim (regl olduğumdan olabilir) Eşime ayy ben dayanamıcam dedim picamayla felan markete gittim çikolata falan ne bulursam almaya Amaaaaa markette yarım saat kadar dolandıım bitki çayı alıp çıktım heheh
Eve döndüm light süt ile light puding yaptım, soğusun diye bıraktım sonra yemeyi unutmuşum hahah
Cancağızlarım sizlerin sayesinde bu datlu krizini başarıyla yönettim ve kontrol altına aldım mutluyum guruluyum o aldığım pis 600 grmın 400ü gitmiş umarın kalan 200ü de gider inşallah zira yarın tablo yapılcek
Ayrıca sizleri öperim yirim
kızlar benim kaymaçina niye böyle sizinki gibi kalın olmadı ya incecik bişey olmuş keşke kabartma t katsaydım ya acaba yarım kg süte borcammı büyük geldikine aman ne bilim yaptım işte halaa kızarmadı gitti ya bide arkşlar siz c vitamin olarak ne kullanıyonuz ben eczaneye gidip istedim bana şu suda eriyenlerden verdi 10 tl ucuz ama tadını hiç sevmedim birde bir bardak içilmiyor yani siz ne kullanıyosunuz önebilceniz bişey varmı bana
benimkinin adı redoxon suda eriyor tadı güzel. fiyatı da sanırım 15 tl civarıidi
Ben pepsi light kolayı coca colanınkinden daha çok seviyorum ama favorim BİM'deki le cola light! eve de ofise de topluca alıyorum. Ofisimde mini buzdolabım da var. İyice soğuyunca harika oluyor. Fiyatı da çok uygun üstelik!
Ay canim ben de edinicem ondan bakayim lor almaya gidicem bime eheh sagol tavsiyen icin: )))
pazartesi rejim günüdürya pazartesi başlıcam dukan diyetine
Ton balıgı çok severimm buna çok sevindim serbest olmasına :) köfteyi nasıl yapıyorsun buarada :44:
Canim 2kutu 160 gramlik yagsiz ton baligina 1 yumurta ve 1.5 kasik yulaf kepegi koydum elimle yuvarlayip yagsiz teflon tavaya attim kendi kendilerine pistiler vallahi zahmetsizler de: )))
Yumurta 2 tane de konabilir ben yumurta ve balik ikilisine cekimser baktigim ve forumdaki tarifteki olcuyu kestiremedigim icin bi tane kirdim icine
ben bi başlayabilsem hiç yemiyorum zaten. ama etrafımda bnmle birlikte bunu yapıcak kimse yok
Hayir yani biz ne gune duruyoruz burada ben de 5 gundur yerimde sayiyorum yolanda, berrin ve daha bir suru guzel insan var burada onlarin destegi olmasa umutsuzluga kapilip vermistim kendimi cikolataya pastaneye: )))
aynen yaa dedim bir kişi çıkacak mı acaba diyen,sen söylemişsin...normalde light coladan nefret ederim,ve çakma colalardan da nefret ederim sadece coco cola içerim...Bu le colanın normalini de hiç sevmemiştim..
Ama rkadaşlar light ı hepsine bin basar ve 90 kuruş mu ne 1 lt...hem de asidi hemen kaçmıyor..ben ilk seferden sonra içemem birdaha kola..bu içilebiliyor da..walla tavsiye ederim...
Simdi ciktim evden gidiyorum valla almaya: )))
tatlım benim tabanwaylarım var.(ayaklarım yani)hiçbirşeyim yok.Allah ayaklarıma sağlık versin bol bol tempolu yüyüyorum.
ay sizin dilekleriniz beni ayakta tuttu resmen, 14:10da anca geldi otobüs bindim fatihten, göztepe'ye 14:50de vardım nasıl oldu anlamadım ama mümkün değil normalde o kadar erken gidip sınava yetişebilmem!!! geç kalıcam derken erken bile gittim hatta hocanın keyfi nedeniyle sınav 15:40'ta başladı :87::87:
teşekkür ediyorum sizlere çok ama çookk
:
36 ! evet 36 beden! park Br..vo dan aldım ve buranın kalıpları geniş biraz ama öyle bile olsa 36 beden giyiyorum demek çok güzel. gerçi fazlalıklarımı da gördüm kollar bacaklar odun gibi :26::26: ama eriycek daha da moralle yola devam ediyorum
canım adım ölçer berrin e ait .bende var ama canı istemesse sıfırlanıyor iyisi nasıl seçilir bilemem.berrin anlatırsa bende faydalanırım....
kızlar yaaa evde ne yemekleriniz vaar?? aklıma bişey gelmiyor(kendim için değil) hadi ben hergün davık yiyom ses etmiyorum da kocam artık eve davık sokmicak diye korkuyorumtaze barbunya gelmişmidir acaba buraya?? zeytinyağlı yapıverem bari
Arkadaslar 1. 5 gün giremedim sadece bi baktim40 sayfa ilerletmissiniz, 2 saattir okuyorum:)
Bu arada ben de forumun ilk 60 sayfasini felan okudum diyete baslayacagimda, ipeksir adli arkadasimizin da sonuca ulastigini okudum. benim okumayi biraktigim sayfalarda koruma evresindeydi. Ve o zamanlar da 201o yilinin ekim kasim aylariymis. ben de cok merak ettim ve mesaj attim kendisine, suan ne durumdasiniz, tekrar kilo aldiniz mi diye. Kendisi sagolsun cvp yazmis. Diyetten sonra normal beslenme düzenine gecince de kilo almamis. cok rahatmis. bir sure sonra malesef ameliyat olmasi gerekmis ve ameliyat sirasinda sürekli yattigi icin ve beslenmesine dikkat edemedigi icin sadece toplamda 4 kilo almis. Diyor ki eger cok ciddi bir durum olmazsa hayatinizda (ameliyat, dogum, vb.) kesinlikle alinmiyor kilo diyor. Kendisinden bu soylediklerini burada paylasip paylasamayacagim konusunda izin alip bunu yaziyorum. Ben bunlari da okuduktan sonra hedefime ulasip bir daha asla bu kadar kilo almayacagima cok inaniyorum. ve motivasyonum artiyor. Haydi hepimiz de guclenelim, bi pastaya, dondurmaya yenilmeyelim. basaracagiz, incecik, suzulerek yuruyecegiz sokaklarda. o kiskandigimiz hatunlar gibi azicik bir, ele avuca bile gelmeyen gobisimiz ciktiginda ay sekerim cok kilo aldim, dikkat ediyorum bu sira diyecegiz. ahahah :)
Bir de su indirim kuponlariyla ben de kavitasyon aldim, 8 seans, ama ogrendim ki haftada bir yapiliyormus, bu gidisle ben ancak 5 seansima felan gidebilecegim, sonra sehir disina cikiyorum. demek ise yaramiyormus he, off ben ondan da umitliydim. yrn ilk seansim, neyse bakalim gorucez.
Bir de dukan amcanin balik etli kadin sevdigi fikrine cok guldum, olabilir hea, herkese hedefinin ustunde kilo cikariyor cunku ideal diye :) etrafi kendi sevdigi tarz kadinlarla dolsun tassin istiyo olmasin o yastan sonra. yine de onu bi gorsem ben de boynuna atlicam hea, Allah razi olsun diye :)
Arkadaşlar yeni başlayan var mı??? Birbirimize destek çıksak. Tek yapılmıyo :)
hayır hayır umutsuzluk bize yakışmaz. on gün durduktan sonra bile gidiyor bu kilolar inan bana. tecrübeyle sabit sakın pes etme gözdenurcum.
evet cnm haklısın..aman ye ayıp olur.ye şukadarcık şeyden e olur..gibi şeyler bizi buhale getirdi.
akşamda eşim azcık karpuz ye nolucakki okadardan dio..hep nolcak diye diye yedik durduk..
Teşekkürler cnm..denyicem bu akşam..ya bu arada bende splenda var,seviyorum tadını baya. stevyanın farkı ne acaba,nerde satılıyor ve ne kadar öğrenebilirmiyim?
ben bi başlayabilsem hiç yemiyorum zaten. ama etrafımda bnmle birlikte bunu yapıcak kimse yok