Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

iyi yapıyosun canım afiyet olsun...lorlu kurabiye sıcakken çokta sevilcek bişi deil haklı çocuk:)

bana baskülde 56.8 rakamını gösteren Rabbime şükürler , mr dukana teşekkürler.
gözlerime kulaklarıma hiçbir yerlerime inanamyorum olacak bu iş hanımlar.

iç sıcak çorbayıda kendine gel ya ..eziyet etme(ki ben bu mesajı yazana kadar içmişsindir umarım..)
canım benim ben de aynı durumdayım.7.günümdeyim ama tık yok.ben de hiç kaçamak yapmadım ama sebebini anlayamadım.2,5 lt ye yakın da su içiyorum ama.hala düşüş yok
kitabın varsa 176. sayfada duraklamayla ilgili bölüm var oku derim..yoksa 4 gün atağa geri dönünm ve sporu artırın diyor..20-30-40-50 dk yürüyün diyor..
gerçekten yağdan gidiyor..senin adına sevindim dışardan gelen olumlu tepkiler çok motive ediyor..
bende c vitamini kulanıyorum ..ve yılaf kepeği karbo için önemli..
Günaydın kızlar 1 haftadan beri hiç kilo veremedimmm ya hiç kaçamağimda yokk umutsuzluğa kapılmak üzereyimmm
duralamdasın..ve seyirde çok sık karşılaşılıyormuş..hemen 4 gün atak yapıcaksın ve sporu artıracaksın..kitabın varsa sayfa 176 orayı oku..
bende pasife gittim ..etkili ama dikkat etmek gerek yoksa geri geliyor..
aman ne yaptın sne ya bukadar spor zararlı.
günaydın kızlarrrrrr:80::80::80: bügün 500gr gitmiş 7li rakamları görmeme 800gr kaldı oda gitsin halay çekim artık

ahanda dedim markette ne var ne yok aldı yedi..ama tebrikler iradeni kutluyorum..

Son düzenleme:
kızlar benim kaymaçina niye böyle sizinki gibi kalın olmadı ya incecik bişey olmuş keşke kabartma t katsaydım ya acaba yarım kg süte borcammı büyük geldikine aman ne bilim yaptım işte halaa kızarmadı gitti ya bide arkşlar siz c vitamin olarak ne kullanıyonuz ben eczaneye gidip istedim bana şu suda eriyenlerden verdi 10 tl ucuz ama tadını hiç sevmedim birde bir bardak içilmiyor yani siz ne kullanıyosunuz önebilceniz bişey varmı bana

Canım ben özelden msj atamiyomusum iyim ben sen nasilsin benim güclendirmede idare eder bende 49.9 la 50.400 arasında gidip geliyorum ben hiç dikkat etmiyorum saldim iyice kilo almıyorum ama göbegim çıkıyor yine yaa.Ben bu diyeti nasil yapmisim sasiriyorum kendime :))))

benimkinin adı redoxon suda eriyor tadı güzel. fiyatı da sanırım 15 tl civarıidi

Kızlar selamlar;

Kac gundur okuyamadım, cok bırıkmıs; sutlu kahvemı yaptım gectım bılgısayarın karsısına yazdıklarınızı okuyacagım sımdı.

Maalesef kendi kılomla ılgılı guzel haberlerım yok, 61,5 kg oldum ben ki spor yaptım kacamak yapmadım

melangecim ve berkminecim cok gecmısler olsun sizlere; ınsallah daha ıyısındizdir şimdi?

berrincik ya cok tatlı soylemıssın, kıyamam

tatlım benim tabanwaylarım var.(ayaklarım yani)hiçbirşeyim yok.Allah ayaklarıma sağlık versin bol bol tempolu yüyüyorum.

beberongocum cok sevındım sınavına yetısmene ınsallah sonucu ıyı gelır.

o stresı ıyı bılırım. ben de unıversıtedeyken fınalı saat 13:00 de zannedıyordum 11:00 deymiş, 10:30 da gorup evden cıktım dusun ev kucukcekmecede okul maslakta; mınubuse bındım taksıye bınecek param yoktu o an, nasıl aglıyorum yetısemıycem dıye hungur hungur, sonra bır cıft vardı ne oldu dedıler anlattım aa bız de sımdı ınıp taksıyle sarıyere gıdıcez gel sen de bızle dedıler. Ve ben o gun kagıtlar dagıtılırken sınava yetıstım, Allah yardım etmıstı, mucızeydı bu resmen, senınkı de oyle olmus canım

canım yolandam; bu super cok sevındım cokk

canım adım ölçer berrin e ait .bende var ama canı istemesse sıfırlanıyor iyisi nasıl seçilir bilemem.berrin anlatırsa bende faydalanırım....

tatlım 1061 ci sayfada yazmıştım ama senin için de yine kopyaladım.

kızlar ben adım ölçerimi internetten aldım.arkadaşım alıyordu bana da sipariş verdi.
ADIM ÖLÇER PEDOMETRE JAPON OYUNCAK SARAYINDA GittiGidiyor.com'da #30654352
burda çok çeşit var.benimki siyah dikdörtgen olan
KALORİ VE ADIM SAYACI PEDOMETRE ADIMSAYAR GittiGidiyor.com'da #40821510 bu yani.gayet memnunum kaç adım attığını kaç km yürüdüğünü ve kaç kalori yaktığını gösteriyor.bir de reset tuşu var.her kullandığımızda sıfırlamak için güzel birşey yani.

bizim buralara geldi barbuş ama sizin oralar nire bilemem tabiki.ayrıca ben kocama yapmıyorum valla az daha sabretsin dayanamam falan(şaka bu,benim kocam kalp hastası zaten sürekli diyette o sebepten)ama sen kocanı aç bırakma bence

çok teşekkürler canım ya iyi moral oldu valla... ahh o nekahat dönemleri yok mu bende bı anda 10 kılo aldım indirim kuponları ile aldıklarındansa gitme derim gerçekten benim artık gözüm korktu kavitasyon adını duyunca bile tedirgin oluyorum... illaki gideceksen tam teşekküllü bir hastanede doktor kontrolunde git

hayır hayır umutsuzluk bize yakışmaz. on gün durduktan sonra bile gidiyor bu kilolar inan bana. tecrübeyle sabit sakın pes etme gözdenurcum.

kıskandımmmmmmm bana da moral 1 haftadır yerimde sayıyorum kaçamak da yok yürüyüşü ve suyu da arttırdım ama gitmiooo

evet cnm haklısın..aman ye ayıp olur.ye şukadarcık şeyden e olur..gibi şeyler bizi buhale getirdi.
akşamda eşim azcık karpuz ye nolucakki okadardan dio..hep nolcak diye diye yedik durduk..

eşine selam söyle benden.DUKAN KARDEŞLİĞİMİZİ bozmasın.oklavamı gösteririm valla

Teşekkürler cnm..denyicem bu akşam..ya bu arada bende splenda var,seviyorum tadını baya. stevyanın farkı ne acaba,nerde satılıyor ve ne kadar öğrenebilirmiyim?

stevya hiçbir katkı maddesi içermiyor tamamen birkisel.stevya bitkisi eksresi,hindiba kökü ekstresi.0 kalori 0 yağ 0 karbonhidrat prebiyotik diyetlifi 100gramında 880mg.5gramı=25gram toz şekere eşdeğer.eczaneden aldım 200gr 19,20 bana bi sene gider sanırım benim şekerle aram pek yok.siz yazdıkca gaza gelip deniyorum bişeyler.umarım yararlı olmuşumdur..

ben bi başlayabilsem hiç yemiyorum zaten. ama etrafımda bnmle birlikte bunu yapıcak kimse yok

tatlım bizimkilerde homini gırtlak yiyor 9 gündür önümde neler yedikklerini bilsenben de tek başıma yapıyorum.haberleri yok gizli yapıyorumama yalnız değilsin burda bir sürü dukancı var.o yüzden yalnızım deme

selam kızlarrr...

ben de kitabı ancak bugün temin edebildiğim için, yarın başlıyorum :)

ayy hep birlikte istediğimiz kiloya ulaşırıs inş..

tek başına olmuyor

ailemde kilo sorunu olan tek benim..

acilen toparlamam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…