Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

sağol bitanem kulağa çok hoş geliyor evetçok teşekkürleriyi geceler

talhagizemim sen hiç seyir evrende kilo vermen durunca atak yaptın mı 4 gün?

hayır canım yapmadım hala bi alıp bi veriyorum ama hiç yapmadım bak mesela bu gün 200gr almışım.o takılır takılır gider sonr benimki 10, 15 gün takılı kaldı mesela.ya bide zaten sebze günündede çok sebze yemiyorum ki çok zorlarsak bu defa böbreği çok yorarız canım biraz sabır et bakalım ne olacak.

bu kadar kafana takma ya.dur hele bişey olduğu yok.annenin simir testiydi dimi seni üzen (inşallah başka mesajla karıştırmadım.öyleyse affet canım)o testi 40 yaşını geçen her kadın yılda yada 2 yılda bir yaptırır .korkulacak bişi değil ya.sakin ol bu kadar dert edersen sen hasta olursun.

tamam canım az daha bekliyim bari

ben gideyim de kitabı hatmedeyim.. balkon süper kızlar :)

denizliden olsan varsa beklerim yeşil çay ikram ederim, kitap okurum

uyur kalır da dönemessem hepinize iyi geceler iyi uykular..

evet evet doru yazdıkların gerçekten kafaya takmamaya çalışıyorum ama inan elimde değil ya inanırmısın salı günü gittik o günden beri hiç yatmadım desem inan.aslında bende biliyorum herkese yaptıklrınıda kafala girmiyor işte inanki evde kimseyle paylaşıp herkesi telaşlandırmakta istemiyorum sizler bana o kadar iyi geliyorsunuz ki allahım herkesin dualarını kabul etsin.dediğin gibi bemce bende hasta olacam bu gidişle.

kızlar kocam şuan da annem den getirdiğim börek ve mercimekli köfteyi gözümün önünde midesine indiriyor

off yarınki dukan beslenmemi hazırladım geldim valla anca :)

Berrin yaa bu takılma mevzusu için 15e kadr bekleyelim bak, sonra yürüyüşleri arttıralım, 5 gün boyunca. Yine olmazsa 4 gün bi atak yaparız. Olma mı? Acelemiz ne ki 4 günden bir şey olmaz. Son damlalarına kadar kullanalım şansımızı :)))

Bu arada ben şu rahatsızlık mevzularını karman çorman yaptım kafamda ama talhagizem çok dertli gibi yahu geçmişler olsun arkadaşım, kan tahlillerini ben sadece kontrol amaçlı yaptırıyosunuz sandım en başta, iyi çıkınca hepimiz de sevindik tebrik ettik ama ciddi bir şey olduğunu sanmamıştım. Umarım "ciddi" dediğim de telafi edilebilir bir şeydir, nolur canını sıkma dicem ama hastane mevzuları sıkıntılı bilyorum. Ben de geçen sene şubatta kanser teşhisiyle ameliyat oldum çünkü şimdi 6 ya da 3 ayda bir kontrole gidiyorum :)
22sinde yeni bi ameliyatım var, ama beterin beteri var vallahi üzme canını her şeyin telafisi var :)

Bir de soracağım bir şey var gecekuşları biz belli bi saatten sonra yemeyelim falan diyoruz ya yatmaya yakın bazen süt içiyorum ben malum sütoburum ben de, acaba o da direkt olarak yağa mı çevriliyordur? Çünkü 8den sonra yediğiniz her şey çok büyük ihtimalle yağ olarak kalır vücudunuzda diyor Canan Efendigil Karatay ve Ahmet profesör. (soyadını hatırlayamadım, taş devri diyeti yandaşı işte )

canım çok geçmiş olsun. hemen kötü kötü düşünme aklına güzel şeyler getir. inşallah annenin hiç birşeyi çıkmayacak

tamam tatlım 15 gün bekleyelim atağı öyle yapalımpeki atatğa hangi gün başlayalım saf proteinde başlarsak yine 4 gün bitince yine saf protein başlıyor 1 gün fazla oluyor.sebze günüde başalyınca 1gün zaten saf protein oluyor yine 5 gün oluyor:44:

evtt talhagizemcim ya böyle bukadar olumsuz düşünürsen olmazki ama şimdi sırf dr kontrol amaçlı istedi diyemi sen bu kadar sıkıntı yapıyorsun ee olmazki ama güzelim iyi düşün iyi olcak inş rabbim kimseye taşıyamayacağı yükü vermesin üzme kendini sıkma canını lütfen

ahh canım benim ya nasıl üzüldüm anlatamam çok geçmiş olsun sana canım allah şifalar versin inş sen şimdi diyette yapıyorsun dr biliyormu sanırım kontrol altındasın çok dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…