off yarınki dukan beslenmemi hazırladım geldim valla anca :)
Berrin yaa bu takılma mevzusu için 15e kadr bekleyelim bak, sonra yürüyüşleri arttıralım, 5 gün boyunca. Yine olmazsa 4 gün bi atak yaparız. Olma mı? Acelemiz ne ki 4 günden bir şey olmaz. Son damlalarına kadar kullanalım şansımızı :)))
Bu arada ben şu rahatsızlık mevzularını karman çorman yaptım kafamda ama talhagizem çok dertli gibi yahu geçmişler olsun arkadaşım, kan tahlillerini ben sadece kontrol amaçlı yaptırıyosunuz sandım en başta, iyi çıkınca hepimiz de sevindik tebrik ettik ama ciddi bir şey olduğunu sanmamıştım. Umarım "ciddi" dediğim de telafi edilebilir bir şeydir, nolur canını sıkma dicem ama hastane mevzuları sıkıntılı bilyorum. Ben de geçen sene şubatta kanser teşhisiyle ameliyat oldum çünkü şimdi 6 ya da 3 ayda bir kontrole gidiyorum :)
22sinde yeni bi ameliyatım var, ama beterin beteri var vallahi üzme canını her şeyin telafisi var :)
Bir de soracağım bir şey var gecekuşları biz belli bi saatten sonra yemeyelim falan diyoruz ya yatmaya yakın bazen süt içiyorum ben malum sütoburum ben de, acaba o da direkt olarak yağa mı çevriliyordur? Çünkü 8den sonra yediğiniz her şey çok büyük ihtimalle yağ olarak kalır vücudunuzda diyor Canan Efendigil Karatay ve Ahmet profesör. (soyadını hatırlayamadım, taş devri diyeti yandaşı işte
)